Moto Opinie na Androida
Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe

Jezioro Turkusowe - Gosławice



Wyświetl większą mapę



Zdjęcia przesłane przez użytkowników
Jezioro Turkusowe - Gosławice
Jezioro Turkusowe - Gosławice
Jezioro Turkusowe - Gosławice
Jezioro Turkusowe - Gosławice
Jezioro Turkusowe - Gosławice
Jezioro Turkusowe - Gosławice
Jezioro Turkusowe - Gosławice
Dodaj zdjęcie

Tablica miejsca





Napisz coś o tym miejscu


 kod


Avatar
Simon - gość
10-08-2018, 16:50:46
Naprawdę warto zwłaszcza na Moto

Avatar
B650 - gość
05-05-2018, 21:37:46
Faktycznie jest turkusowe, aczkolwiek nie polecam dojazdu oferowanego przez mapy google, doszliśmy od strony urwiska i tylko przez drzewa widzieliśmy jezioro. Ale i tak uważam że warto zobaczyć.

Avatar
Groch - gość
03-06-2017, 10:18:43
Żeby woda prezentowała się tak jak na zdjęciach potrzebna jest odpowiednia pogoda Ogólnie warto zobaczyć, ale nie spodziewajcie się nie wiadomo czego Taka ciekawostka, boi do wody lepiej nie wchodzić - nie ma tam nawet jednej żywej ryby

Avatar
Rafik - gość
03-04-2017, 20:20:47
Dzisiaj tam byłem.. Du.. nie urywa. Jest wiosna więc błoto no i wszędzie zakazy wchodzenia..

Avatar
prawdziwy pies - gość
10-25-2016, 10:55:35
nie ma się co napalać ale widok na żywo faktycznie osobliwy

Avatar
afg - gość
09-09-2016, 21:06:53
Na żywo tak wygląda jak na zdjeciach z neta, byłem z dwa razy fajny klimat rodem z filmów warte moim zdaniem obejrzenia.

Avatar
- gość
09-09-2016, 21:06:38
Na żywo tak wygląda jak na zdjeciach z neta, byłem z dwa razy fajny klimat rodem z filmów warte moim zdaniem obejrzenia.

Avatar
arkadyjusz - gość
02-15-2015, 16:46:14
Nie jarajcie się na to jeziorko, to zbiornik w którym odkładane były popioły z elektrowni Pątnów, nic w tej wodzie nie żyje, i nie radziłbym do niego wchodzić a ładnie tylko na fotkach wychodzi.
Wiem bo mieszkam 3 km od tego miejsca
pozdrawiam

Avatar
Anka - gość
08-21-2014, 11:15:21
Cudowne widoki. Czy na żywo też tak wygląda?





Ciekawe miejsca w pobliżu

Titanic Konin Gosławice
1km
Klasztor Kamedułów
4km
Licheń - Sanktuarium
9km
Kopalnia odkrywkowa węgla brunatnego
10km
Góra widokowa Kleczew
11km
Port jachtowy w Ślesinie.
11km
opismiejsca
Jezioro o rzadko spotykanym turkusowym kolorze


Noclegi i pola namiotowe w pobliżu




© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)