Mamy już 15369 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy


Opinie o DK Motocykle Zielona Góra





Lokalizacja

Al. Wojska Polskiego 63
65-077 Zielona Góra
Ocena użytkowników


4.37




Strona WWW


www.dkmotocykle.pl

1     bart   10.06.2014 22:50:16

Wlaściciel to straszliwy burak.

1     Michał   10.29.2014 15:58:41

Właścicel to baran, myśli że pozjadał wszystkie rozumy świata i nie toleruje ludzi którzy nie mają kasy

10     Właściciel tragedia   11.20.2014 13:09:22

Właściciel to buc straszny i burak!!!

1     b   11.22.2014 7:50:17

Zgadzam się ze to buc i burak bardzo nie przyjemny gość .

1     Gość   03.03.2015 15:44:21

wlasciciel juz sie dorobil na motocyklistach
cwaniactwo i arogancja w stosunku do klijentow

1     Klient ale były   03.17.2015 19:13:10

Nie masz dużo kasy, to nawet nie masz po co wchodzić do sklepu, kilkanaście tysięcy aukcji na allegro, a na miejscu nawet 5% tego towaru nie ma.

1     AJ   08.20.2015 12:03:33

Nie polecam tego sklepu w 1000%. Tak jak poprzednicy napisali o właścicielu to wszystko niestety prawda. Własne regulaminy ni jak się mają do prawa obowiązującego w RP on ma własne i tak ma być. Jak kupisz i coś Ci nie pasuje, chcesz wymienić zapomnij... mają Cię głęboko w dupie. Ja zrobiłam tam zakupy dwa razy - pierwszy i ostatni.

10     Kosti   01.28.2016 12:10:00

Sprzedający bardzo w porządku,ugodowy bez problemu zgodził się na zmianę warunków zakupu towaru.Przesyłka została dostarczona w terminie krótszym niż przewidziany w opisie bez zarzutów.

1     lukas   05.19.2016 2:42:18

Zgadzam sie z wczesniejszymi komentarzami. Arogant, cwaniak i malo sympatyczny gosc. W zeszlym roku zaczalem swoja przygode z motocyklem i jako nowy w tym klimacie potrzebowalem kilku porad podczas podstawowych zakupow - odziez, kask ... przez swoje zachowanie naprawde skutecznie zniechecil mnie do jakichkolwiek zakupow w jego sklepie :(

1     lukas   05.19.2016 2:42:58

Zgadzam sie z wczesniejszymi komentarzami. Arogant, cwaniak i malo sympatyczny gosc. W zeszlym roku zaczalem swoja przygode z motocyklem i jako nowy w tym klimacie potrzebowalem kilku porad podczas podstawowych zakupow - odziez, kask ... przez swoje zachowanie naprawde skutecznie zniechecil mnie do jakichkolwiek zakupow w jego sklepie :(

1     lukas   05.19.2016 2:43:19

Zgadzam sie z wczesniejszymi komentarzami. Arogant, cwaniak i malo sympatyczny gosc. W zeszlym roku zaczalem swoja przygode z motocyklem i jako nowy w tym klimacie potrzebowalem kilku porad podczas podstawowych zakupow - odziez, kask ... przez swoje zachowanie naprawde skutecznie zniechecil mnie do jakichkolwiek zakupow w jego sklepie :(

1     Krzysiek125   05.25.2016 10:13:59

Niestety, potwierdzam opinie poprzedników.

Kupiłem swój pierwszy motocykl 125ccm, mam kat B od 25 lat, pomyślałem żeby spróbować z tą pojemnością. Jak mi się spodoba, to zrobię kat.A i kupię mocniejsze moto, jak nie, to zaliczę fajną przygodę.

Potrzebowałem się ubrać, kask, kurtka, spodnie, buty. Kompletnie zielony w tych sprawach, wybrałem się do sklepu i... porażka.

Tak aroganckiego buca, który pozjadał wszystkie rozumy świata jeszcze nie widziałem. Wyszedłem obrażony i zniesmaczony zachowaniem właściciela. To była moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym sklepie.

Szczerze NIE polecam!

1     Klient - pierwszy i ostatni raz   06.05.2016 20:59:55

UWAGA!! Przestrzegam każdego przed zakupami w tym sklepie, właściciel to agresywny burak i palant!!! jak coś kupisz i chcesz zwrócić, albo wymienić to nie ma szans, właściciel tylko szyderczo odpowiada i się śmieje - żegnając chamskim "do widzenia" brak lojalności typowy naciągacz i cwaniak - uważajcie bardzo mocno PRZESTRZEGAM !!!!

10     kamil98   08.17.2016 9:48:25

Nie zgadzam się z w/w opiniami - właściciel bardzo miły, ma ogromna wiedzę i bardzo dobrze doradził w zakupie. Jestem mega zadowolony z obsługi!

1     Wkurzony   09.01.2016 14:03:30

Pomimo iż przeczytałem opinie o sklepie i tak zaryzykowałem i wybrałem się dzisiaj do tego właśnie "buraka" . Wyszedłem zniesmaczony i zdenerwowany na maxa. Nie polecam w ogóle, nigdy tam nie jedźcie, szkoda czasu i niepotrzebnego wkurzania się.

10     Zadowolony klient    03.28.2017 11:14:21

Miło ,szybko ,dobrze doradzają . Pozdrawiam

1     31.01.2017    03.31.2017 1:22:12

dramat sprzedawca całkowity brak wiedzy nie miał pojęcia co próbuje sprzedać i jak połączyć zamkiem kurtkę ze spodniami.. na pytanie o alternatywę do kasku za 700 zł przedstawia kaski za 1300 zł. właściciel strasznie oburzony gdy zapytałem gdzie są te wszystkie rzeczy co na necie... sklep straszny nie polecam nikomu.

1     Rider   05.22.2017 8:33:33

Arogancja.

1     Patryk   06.27.2017 21:14:51

Właściciel to kawał dziada... ,,Kupi Pan spodnie to niestety już ich Pan nie zwróci, proszę przyjść ze swoimi butami i przymierzyć je do spodni" ha ha...przestrzegam i odradzam jakikolwiek kontakt z tą instytucją! Na allegro ze zwrotami nie miałem nigdy problemów, natomiast kilkaset metrów od domu w sklepie stacjonarnym takie jaja...

9     pleban68   07.28.2017 22:54:09

naczytałem się złych opinii tutaj i miałem lekki respekt ,ale mieli to ,co potrzebowałem,więc zajechałem. Wyszedłem megazadowolony. Nie wiem,czy w obsłudze był sam szef ,czy tylko pracownicy,ale bardzo miła obsługa,doradzili ,z uśmiechem poczekali ,aż powybrzydzam i wybiorę co mi leży, dali rabat itp. Będę tam na pewno częściej i polecam.
Kumpel za moją poradą tam poszedł i też wyszedł megazadowolony z kaskiem,spodniami,p.deszczówką i gratisem.
Nie wiem.. ale ci ,co im taki kwaśne opinie piszą ,może sami są zawsze kwaśni...?
Pozdrawiam !

10     DominGSF   08.16.2017 10:18:12

Bardzo duży wybór towaru, nie ma takiego sklepu w lubuskim gdzie jest aż taki asortyment. Obsługa fachowo i rzeczowo doradziła mi przy zakupie odzieży i kasku na motocykl. Zwrócili uwagę na rzeczy na które bym nie wpadł. Z odzieży i kasku jestem mega zadowolony.

10     lazyboy   08.22.2017 14:40:24

Bardzo fajny sklep,mega asortyment, Takiego w okolicy jeszcze nie widziałem Panowie wykazuja sie duża wiedza i pomogli mi wybrac zaje****bista kurtke i kask z ktorych jestem zadowolony.

10     madmax   09.12.2017 10:23:10

Duży asortyment w zielonej górze, nie trzeba jeździć do wrocławia albo poznania.

10     Maras    11.25.2017 18:03:11

Mila obsługa,duży wybór.Sprzedawca odpowiedział na moje wszystkie dociekliwe pytania w sposób satysfakcjonujący mnie. Polecam :)

10     bartek   01.17.2018 21:12:59

Witam bylem dzisiaj i wszystko ok,miła obsługa gratis do zkupów pozdrawiam

1     Tomek ns   01.31.2018 18:48:11

Jak wyciągnąć kasę to pierwsi, jak dojdzie do reklamacji to zrobią wszystko, aby klient NIE BYŁ zadowolony. Po kilku reklamacjach w krótkim czasie jednych rękawic, żądając zwrotu pieniędzy zmuszają do odbioru "naprawionych"! A na pytanie dlaczego nie zgodnie z żądaniem otrzymuje się odpowiedz "podam Panu numer do importera i jego Pan zapyta dlaczego taką decyzję podjął"! Na paragonie widnieją ich dane nie importera. Dno i kilometr mułu.

4     klient   03.08.2018 14:52:23

Kilka odwiedzin w sklepie. Poniewaz w ZG zbyt wielkiego wybory nie ma, jakoś trzeba było to znieśc. Zakupy zrobione, późniejsza reklamacja uznana... to plus. późniejsze zakupy zrobione w dobrej cenie - tez plus. Ale wszystko to, co niepochlebnie pisali poprzednicy - tez prawda. Wszystko zależy od pogody :) raz własciciel jest miły i doradza innym razem jest obrażony że się w ogole przyszło do sklepu i śmie coś chcieć. Sprzedawca nie słucha i proponuje towar, który klient wykluczył na początku rozmowy, a przychylenie sie do niestandardowego, wykraczającego poza szalblon rozwiazania - graniczy z cudem.

10     Darek ŻARY   04.08.2018 18:57:43

Zacząłem zakupy od przeczytania opinii w necie, negatywnie nastawiony trafiłem do sklepu i tam pełne zaskoczenie. Spory wybór,super cena na kask (dla żony) wyjątkowa przy tym cierpliwość sprzedającego, miłe doradztwo w czasie zakupów,
super profesjonalna obsługa.Polecam.

1     Jerzy Rajkow-Krzywicki   06.15.2018 15:46:01

Dramatycznie beznadziejna obsługa klienta. Właściciel jest arogancki i nie chce odpowiedzieć na najbardziej podstawowe pytanie zadane przez klienta. Nie polecam, są inne sklepy z rzeczami motocyklowymi, nie zostawiajcie swojej kasy arogantom.

1     klient   04.06.2019 21:14:24

Na temat właściciela popieram przedmówców wyżej. Straszny b.rak i pro.tak




WYRAŹ WŁASNĄ OPINIĘ NA TEMAT FIRMY

Nazwa wyświetlana
Email
Twoja ocena
Komentarz
Przepisz kod