Mamy już 9654 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Rebelhorn Street



Ilustracja przedmiotu

1  

Rebelhorn Street

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.65 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 25%
Neutralne: 25%
Negatywne: 50%


Gość


4
Gość
09.02.2012 10:30:05

Nie polecam. Szybko się niszczą, noga w nich nie oddycha. Daje 4/10.

Głosy: -2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
7
dobre i tanie buty motocyklowe
04.08.2013 17:55:35

Jeszcze nie wiem czy się szybko niszczą, bo mam je od zeszłego sezonu - póki co nie mam powodów do narzekań. Buty wygodne, jak na razie wszystko się trzyma, mają wymienne slidery(radzę pilnować śrubki, bo czasem się same odkręcają). Wentylacja faktycznie nie poraża, ale mimo to podczas jazdy jeszcze nie miałem nigdy spoconej stopy, jedynie jak gdzieś dalej idę, ale to raczej normalne w każdych butach. Jak za tą kase dobry wybór. Polecam i daje 7.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


4
Przemakaja
05.26.2013 9:43:00

Słabo oddychaja i niestety przemokły mi ostatnio po godzinnej jezdzie w deszczu i to nie jakims mocno obfitym. Fajnie wygladaja, nie niszcza sie tak szybko i sa wygodne, ale najwazniejsze cechy czyli oddychalnosc i wodooszczelnosc do bani, daje 4/10


Gość
Gore-Tex łączy je w parę.

bolo
no właśnie dlatego buty te powinny mieć chociaż jedną z tych dwóch cech, nie mają żadnej. O czym to świadczy?

Gość
Oddychalność i wodoszczelność raczej trudno połączyć w parę. Pozdrawiam.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
7
za tą kasę ok.
09.09.2013 18:11:24

Kupiłem buty w tym sezonie.Przed pierwszym użciem dobrze je zaimpregnowałem ,także po jeżdzie w deszczu i po kałużach nic mi nie przemokło.Stopa poci się tak jak w każdych butach.Wygląd ok ,wygoda też.Moja ocena
to 7/10

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
8
super buty
09.11.2013 10:35:54

Posiadam wersje czarno-białą. Ogólnie jestem bardzo z nich zadowolony - fajnie wyglądają, łatwe w zakładaniu, wygodne jak normalne buty cywilne. Co do przemakania - lekki i średni deszcz bez problemu, w takim naprawde wielkim nie jechałem więc nie powiem. Ogólnie super but za rozsądną kase.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
4
buty pseudo motocyklowe
03.22.2014 7:23:41

W butach jeżdżę już drugi sezon. Spodobały mi się wizualnie i to wszystko w zasadzie. Kompletny brak wentylacji (podróż nad Balaton na Węgrzech w zeszłym roku to była mordęga - po 500 km noga pływała). Kompletny brak ochraniaczy z prawdziwego zdarzenia i to zarówno kostki, pięty czy ochraniacza przed skręceniem..
Buty szybko się niszczą w zasadzie od samej jazdy. Po dwóch latach moje wyglądają tragicznie.
Jedyne plusy to:
-wymienne slidery (ale kto by w nich jechał na tor, w końcu to buty miejskie)
-w miare fajny wygląd (szczególnie w wersji biało czarnej)
-wygoda podczas chodzenia
Jeśli miałbym je podsumować, to uważam, że nadają się dla kogoś kto jeździ głównie po mieście i często schodzi z moto, żeby coś np. załatwić (chodzi się w nich jak w normalnych butach trekingowych w zasadzie).
Nie dają jednak poczucia bezpieczeństwa, nie nadają się do turystyki (brak wentylacji i łatwa przemakalność).
Ogólnie uważam, że za ta cenę (dałem 330,- pln) mogłem dołożyć do 400,- i kupić używane, ale MARKOWE buty.

Uczulony
Powodzenia w zakupie używanych butów, moje Ci oddam za darmo, troche smierdzą ale co tam, jak ktoś lubi... Te streety są butami miejskimi, co jest logiczne, przy butach krótkich, tak samo z ochraniaczami. Jesli chcesz ochraniacze z prawdziwego zdarzenia? kup Buty sportowe wysokie, ale tu z kolei będzie marudzenie, że nie wygodne, że noga się poci. Wtedy producent stosuje perforacje w skórze - to znowu źle bo nie są wodoszczelne. I takie kółko macieja. Pan to do NASA się powinien zgłosić żeby Panu coś zaproponowali.

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
5
Sam nie wiem
03.16.2015 17:02:23

Buty raczej z dolnej półki, wiadomo jaka kasa taka jakość, buty szybko sie niszczą i wcale nie trzeba ich katować, wystarczy normalnie spokojnie śmigać. Wentylacji brak ale znoszę to dzielnie, gorzej inni ;) Ochraniacze chyba zabawkowe, ale przynajmniej jakieś są, nie czuje sie w nich zbyt pewnie. Przemakają szybko. Chodzić można w nich w miarę wygodnie. Buty raczej do bardzo spokojnej jazdy. Za to są ładne i tanie, ale raczej nie tego powinno sie oczekiwać od środka ochrony indywidualnej jakim są buty motocyklowe.
Polecam komuś na początek i na spokojne miejskie przeloty.
Daję 5/10 bo miałem gorsze :P

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
very gut buty
04.10.2015 14:37:55

Buty posiadam od tygodnia i jeszcze nie pękły.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Honda CBR 900RR Fireblade SC33

Krótko
Plusy
- niezniszczalny , niezawodny , piękny

Minusy
- Takich już nie produkują

Klasyk ...

Honda CBR 900RR Fireblade SC33

Posiadam tego ściga od 3 lat za chwile będzie 4 sezon polecam każdemu co chce nie zawodny motocykl robiący wrażenie i dający sporo radości z ja...

Nolan N104 Absolute

W kasku zrobiłem 30 tyś. Wentylacja dobra, hałas jak to w kasku szczękowym jest, bardzo ciężko otwierający i blokujący się zatrzask szczęki,...

Yamaha YZF-R1 RN22 (2009-2014)

super motocykl według mnie naj lepszy w swojej klasie polecam karzdemu jesli ktoś zastanawia sie nad kupnem to warto
...

LS2 FF397 Vector

Plusy:
1. Ładnie wygląda
2. Umiarkowana cena
3. Dobrze leży na głowie

Minusy:
1. Mam ten sam problem z ...

KTM 950 SM Supermoto (2004-2008)

Witam wszystkich chcących poznać opinie na temat tego motocykla, kiedy sam zastanawiałem się nad jego zakupem tych bowiem nie było w internecie w...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania