Mamy już 10351 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Filmy
Pytania i dyskusjeTesty i recenzje
Dodaj opinie


Honda NC700 X



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda NC700 X

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.11 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Honda NC 700
09.10.2012 11:53:16

Jest to mój pierwszy motocykl, wcześniej były tylko jakieś MZki i WSKi. Według mnie jest to idealny motocykl dla kogoś kto ma małe doświadczenie i chce bezpoleśnie zacząć jeździć na moto. Mocy w sam raz jak na początek, na początku aż się troche bałem tych przyspieszeń :) Prowadzi się bardzo lekko. Wygląd to kwestia gustu, ale NC 700 bardzo mi się podoba. Pozycja za sterami wręcz perfekcyjna - jazda w ogóle nie męczy, aż nie chce się schodzić z motocykla. :) Bardzo przydantym wynalazkiem jest schowek na kask :) Niestety mój pierwszy kask musiałem sprzedać bo nie mieścił się do schowka, tak więc zanim nabędziecie kask lepiej przymierzyć czy wejdzie do schowka :D Nie wiem co jeszcze napisać, jak mi coś przyjdzie jeszcze do głowy to dopisze. Jak na razie jestem naprawde szczęśliwym posiadaczem NC 700 :) Szczerze polecam ten motocykl.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Krzychu
09.17.2012 14:43:05

Fajny motocykl ale raczej tylko do miasta. Na trasie szybko odczuwa się brak mocy. Kupiłem go w tym roku i już rozglądam się za czymś większym. Prędkość maksymalna to ok. 180km/h. Zaletą jest małe spalanie i wygodna pozycja. Bardzo łatwo przeciska się nim w korkach. Jakby miał te 20KM więcej to dałbym większą ocene.

Glub
te 20 kucy więcej nie przełożyło by się na komfort jazdy a miało by wpływ na spalanie.... w ogóle latanie z prędkościami powyżej 140 jest mało przyjemnie. z resztą. na zwykłej drodze i tak rzadko możliwa do rozwinięcia. ja nie odczuwam problemów w dalekiej turystyce na nc700x, no może poza kanapa która zaczyna uwierać w dupę w pewnym momencie.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
10.16.2012 23:23:12

Polecam - prowadzi się łatwo, mało pali(można zejść nawet poniżej 4L) i jest bardzo wygodny. Do miasta i jako pierwszy motocykl idealny.

Glub
Poniżej 4 litrów??? By tyle mi wychlał to musiałbym nie wiem jak dzidować. średnie spalanie to 3.5 a w ostatnim sezonie udało się zejść do 3. nawet w trasie która zawierała w sobie A4 na odcinku do rzeszowa z predkosciami licznikowymi 150-160 spalił mało... http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/nc700x_dct_abs/2012/mrglub/161875

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Bardzo dobry motocykl do codziennej jak i turystycznej jazdy
12.07.2013 12:41:01

Bardzo praktyczne moto: niskie zużycie paliwa, poręczny schowek, ładny dźwięk. Informacja dla amatorów "turystyki miejskiej i startu ze świateł": to moto się nie kręci, nie staje na gumie i nie ryczy jak piła łańcuchowa, więc kupcie sobie horneta albo coś podobnego.
Przejechałem nim w ciągu sezonu 2013 ponad 22 tyś km. i powiem krótko że to jest to. Dojeżdżam codziennie 30 km do pracy w jedną stronę i w weekendy robiłem większe wypady - w góry, nad morze, za granicę. Motocykl zdaje egzamin na piątkę. Do wszystkich tych którzy uważają, że turystyk musi pędzić 200 km/h ponieważ są autostrady. Nic z tych rzeczy, w większości przypadków podróż turystyczna oscyluje przy 100-140 km/k i ten motocykl to potrafi, a jak policzy się koszty wyprawy to buzia się cieszy. Uwagę zwraca łatwość prowadzenia w związku z czym można spokojnie podziwiać krajobrazy. Ponadto długie okresy między serwisowe co 12000 km. Niestety dość szybko kończy się napęd (około 20 kkm), co opisują inni użytkownicy. Motocykl w zakupie jest tani lecz również wymaga doposażenia w akcesoria, które jak zwykle trochę kosztują. Poza tym bezawaryjny.
Pojeżdżę jeszcze tym motocyklem następny sezon i kupię sobie znów ten sam tylko że w wersji 750. Gorąco polecam ten motocykl każdemu kto chce zwiedzać bliższe lub dalsze okolice lub powraca do motocykla po latach. On Wam pokaże tę radość, którą pokazał również mi.

Głosy: 32   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
fajny motor ale stuka wbijajac pierwszy bieg
12.25.2014 18:59:53

To moj pierwszy motorek ( NC700S ) chociaz jezdzilem juz na innych. Niskie spalanie (3,3 w trasie do 4 po miescie) , stosunkowo cichy, praktyczny schowek, wygodna kanapa takze dla pasazera, bezawaryjny ,doskonaly CABS - to jego zalety. Głośno stukająca jedynka szczególnie jesli jest na ssaniu, słaba ochrona przed wiatrem ( jadąc powyzej 80 km/h dłuzej niż 20 min jest trudne do zniesienia- zalecana szyba turystyczna PUIG) to jego wady.Stosunkowo łatwo sie go prowadzi. Przejechalem nim 3000km i nie wziął ani kropli oleju (2 letni moto 12800km przebiegu), daje rade pod gorke nawet z pasazerem i begazem (przetestowany na mega górach szutrowych gdzie klata musiala dotykać pseudozbiornika a pasazerka lezala na moich plecach zeby nie spasc do tylu- naprawde strome podjazdy). Polecam ten motocykl kazdemu komu zalezy na taniej jeździe i eksploatacji.

Gość
Nie jezdze na zimnym alwelekko. dogrzanym gdzie jeszcze jest troche ssania. Te glosne stuki przy wbijaniu jedynki wystepuja tez przy rozgrzanym silniku. Dowiedzialem sie ze to wada NCków. Jak mozesz to napisz czy tez tak masz. Pozdro.

Adam
Głośna jedynka to normalna sprawa w każdym motocyklu, a że na ssaniu jest gorzej to normalne bo masz wyższe obroty silnika - wystarczy że lekko pchniesz motocykl do przodu i wbije się bez stuku. Nie ma co katować skrzyni - albo poczekać aż automatyczne ssanie przestanie pracować. Jazda na zimnym jest niezdrowa dla silnika.

Głosy: 117   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Honda NC700X
12.28.2014 16:24:14

Motocykl kupiłem w 2013, zrobiłem na nim ok 4000 km na sezon. Wygodna pozycja za kierownicą, małe spalanie, schowek na kask który jest bardzo praktycznym rozwiązaniem. Jedyny minus minimalnie za mało mocy, gdyby miał ok 70 km było by idealnie. Lepszego sprzętu szczególnie na miasto, łatwość skrętu ,balansowanie, przeciskanie się pomiędzy autami wręcz zadziwia. Przydatny jest także wersja ABS. Sugeruję wręcz dla młodszych adeptów tylko wersję z ABS-em. Czasem wybacza więcej błędów. Motocykl godny polecenia. Daje 9 na 10 bo ideałów nie ma .... gdyby tylko kilka kilkanaście koni dodali to łatwiej byłoby na trasie z plecaczkiem.

Głosy: 34   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
mcx700
07.01.2016 0:16:47

Jezdze nim 3-ci sezon 26 tys km nakrecone. Zdobyta Albania, Rumunia, Grecja, Bulgaria, Wegry. Zero awarii, oszczednie lyka benzyne, po zalozeniu zelowej kanapy wygodnie. Szuterki ogarnia bez problemu. Przesiadlam sie z HD sportstera 1200 i ani przez chwile nie zalowalam. Polecam.

Boxer
Można wiedzieć jaka żelowa kanapa?

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Moto godne polecenia
01.30.2017 18:31:03

Moja 2012 NC 700 S ma już przeszło 40 000 przebiegu. Mimo tego motocykl sprawuje się bardzo dobrze. Przednia szyba to dobra inwestycja.
Przedni reflektor - bez szału, ale dobrze spełnia swoje zadanie po zmroku. Schowek w miejscu baku to genialny patent! Wejdzie kask i rękawice lub zapas piwa dla kilku osób :) Pozycja jeźdźca wygodna, d... czuć dopiero po kilku godzinach w siodle. Wąska konstrukcja pozwala na sprawne przeciskanie się w korkach. W lusterkach widać głównie ramiona kierowcy. Prowadzi się pewnie i stabilnie.
Prędkość maksymalna ok. 170 - 180 km/h. Do 150 jest żwawo, potem pęd powietrza robi swoje. Najniższe odnotowane spalanie: 2,89 l/100 km (wolna jazda po górach), najwyższe 4,41 l/100 km (autostrada z prędkościami bliskimi maksymalnej). Średnio na codzień 3,2 -3,5.

Gość
2,89? :O To jak skuter! Cholera, ciekawy motocykl.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Diesel w motocyklu?
04.15.2017 15:10:09

Jest to mój trzeci motocykl w życiu i jestem z niego bardzo zadowolony.
Z wyglądu może się podobać lub nie, dużo zależy od koloru. Mi osobiście bardzo przypasował jego design. W oczy kuje jedynie długi tylny stelaż lampy (można kupić akcesoryjny).

Środek ciężkości jest bardzo nisko, działa to na korzyść w mieście, przy niskich prędkościach. Manewrowanie nim w korkach, ciasnych uliczkach czy na parkingu to czysta przyjemność! Nic dziwnego, że bliźniacza nc700S tak często używana jest przez nauki jazdy.

Motocykl jest na prawdę lekki, 205 kg + nisko osadzony środek ciężkości sprawia, że nawet kobieta nie powinna mieć problemu z Hondą, o ile dosięgnie stopami do ziemi. Ja mając 180cm wzrostu w wysokich butach dosięgam prawie całą stopą, w trampkach jedynie palcami. Nie ma jednak co się bać wysoko umieszczonego siodła gdyż dzięki niskiej masie można się śmiało podpierać jedynie palcami.

Niestety wszystko ma także swoje minusy, środek ciężkości negatywnie wpływa na prowadzenie w zakrętach. O ile motocyklem jeździ się po winklach przyjemnie, zachowuje on obrany tor jazdy i nie ma skłonności do nerwowych zachowań przy naprzemiennych łukach to jednak trzeba używać większej siły do zmian kierunku niż w innych motocyklach. Składanie go w zakręty niestety wymaga treningu i dodatkowej pracy ciałem.

Zawszenie na minus. Jest twarde. Z przodu jest neutralnie z tyłu dobija (ważę 76kg). Niestety tył nie ma opcji regulacji. Można zamontować akcesoryjny wachacz ale to droga sprawa.

Silnik jest dosyć nietypowy. Choć jest to rzędowa dwójka to moment obrotowy ma tak nisko jak vałka, zaś odcięcie tak szybko jak singiel. Silnik kręci się tylko do 6,5 tys obrotów! Czy to minus? Nie koniecznie lecz wymaga przyzwyczajenia. Odcięcie przy wyprzedzaniu lub na śliskim asfalcie (skutkuje poślizgiem koła) nie należy do przyjemnych. Dieslowa charakterystyka zaś odwdzięcza się bardzo niskim spalaniem. Producent twierdzi iż motocykl pali 3,2l/100km. Normalnie gdy producent podaje taką liczbę to oznacza, że motocykl będzie palił tyle tylko przy łagodnym traktowaniu ale nie w tym przypadku. Przy dynamicznej jeździe w trasie, częstym wyprzedzaniu i prędkościach dochodzących do 170km/h Honda spaliła 4.1 litra! - jak skuter!. W mieście przy dynamicznej jeździe pali 3,5l a przy spokojnym podróżowaniu potrafi nawet mniej niż 3. Na prawdę ekonomiczne moto, choć Honda mogła zrobić silnik który będzie się kręcił wyżej z adnotacją, że aby mieć niskie zużycie paliwa nie należy przekraczać 6,5 tys obr. :D Jeżeli już zapoznamy się z charakterystyką silnika to okaże się, że nc ma całkiem niezłe zasoby mocy. Przyśpiesza na prawdę dobrze i może konkurować z wększymi motocyklami, żadne auto nie ma z nim szans. Przy wyższych prędkościach brakuje troche mocy przy wyprzedzaniu ale nie jest źle. Do prędkości maksymalnej (ok. 190km/h) rozpędza się całkiem żwawo.

Na niskie koszty eksploatacji składa się też bezawaryjność motocykla. Cała gama silnikowa NC nie należy do psujących się.

Na minus niestety zasługuje jakość wykonania ale w końcu to moto za jedyne 24,5 tys... Oszczędzano nie tylko na zawieszeniu, różne śrubki i nakrętki lubią się odkręcić a plastiki bardzo szybko pękają. Mi pękło także mocowanie obrotomierza. Lecz mimo wszystko to szczegóły.

Hamulce - jedna tarcza z przodu na pierwszy rzut oka budzi mieszane uczucia - błąd! Motocykl hamuje dobrze, dual C-ABS działa! Naciskając tylny hamulec hamuje także przód! Rewelacja. ABS działa perfekcyjnie. Brakuje tylko chociażby najprostrzej kontroli trakcji.

Skrzynia biegów - jak to w Hondzie, 10/10. W końcu mogę odetchnąć po maślanej skrzyni w yamahah. Jedynka wchodzi głośno i brutalnie ale ma to swój urok, reszta biegów - miodzio, redukcja, sprzęgło - wszystko idealnie.

Słyszałem opinie, że jest to typowo miejski motocykl - idiotyczne stwierdzenie. Jest to motocykl uniwersalny, świetnie radzi sobie zarówno w mieście jak i w trasie. Objechanie całej Europy na nim nie jest problemem. Kanapa choć twarda to nie powoduje bólu tyłka, pozycja jest wygodna, po 400 km nic nie boli. Jeżeli myślicie o podróżowaniu to warto wymienić szybę na wyższą ale UWAGA! NIE KUPUJCIE POD ŻADNYM POZOREM SZYB MARKI GIVI, KAPPA I PUIG. Szyby te mocowane są na tandetnych gumkach i urywa je podczas jazdy. Mi urwało przy zaledwie 120km/h. Inni mieli gorsze sytuacje gdyż szyba urywała się przy wyższych prędkościach i rozbijała na kawałki. Polecam poszukać lepszych szyb na zagranicznych stronach lub robić na zamówienie.
Warto też doposażyć się w kufry. Schowek w miejscu baku przydaje się - zastępuje tank baga.

Jak moto sprawuje się w terenie? Jeśli nałożymy terenowe opony to wjedzie wszędzie, nie można jednak latać po bezdrożach za szybko ze względu na odlewane koła.

Podsumowując - NC700X to świetny uniwersalny motocykl w świetnej cenie, tani w eksploatacji, bezawaryjny, niestety produkowany był jedynie przez 3 lata. Honda zastąpiła go NC750X - wygląda znacznie ładniej niż poprzedniczka ale poza tym ma tylko 4 konie więcej. Nie rozumiem dlaczego Honda usuneła z oferty świetny i tani motocykl dla młodych podróżników z prawkiem A2.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Suzuki GSXR 1000 K9/L0/L1 (2009-2011)

Mam od dwóch miesięcy...Wersja l0 czyli 2010:)Jedno słowo na określenie sprzęta...PIORUN!!!Przesiadłem się z Hanki Hornet 600 2004:)Różnice:W...

Vanucci RV1

Buty oddychaja,nieprzemakalna membrama.Po 4 latach uzytkowania zaczeła parciec skorka na gięciu(kruszyc się) domniemamze jest to wstawka z czegoś ...

Zipp VZ-1 125

Ogólnie VZ-ka sprawuje się dobrze,pomimo 6tys km nie sprawia problemów aczkolwiek pojawiła się nieszczelność na łączeniu rury wydechu z kolan...

Forma Arrow SX

Wygodne w trakcie jazdy, nie zbyt wygodnie do chodzenia. Raczej odradzam motocyklistom lubiącym zwiedzać Wysokie podbicie, bo takie mam. Po 3-ch lat...

Tschul 212

Mocne 6, za

+ wygląd (kozacko)
+ proporcje (podoba mi się naciągnięcie rękawiczki za nadgarstek)
+ cena!!

Kawasaki Z800

Witam, byłem posiadaczem Z800e wersja o obniżonej mocy z 113KM na 95KM. Moje pierwsze moto. Motocykl bardzo dobrze sie prowadzi, wygodna pozycja za ...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce