NOWOŚĆ Probiker Sport

OPINIA Dunlop D222

NOWOŚĆ Benelli TRK 251

NOWOŚĆ HONDA CRF 450L

NOWOŚĆ Macna Buran

NOWOŚĆ Midland BTX1 PRO
Mamy już 16234 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Suzuki GSXR 1000 K7 K8 (2007-2008)



Ilustracja przedmiotu

1  

Suzuki GSXR 1000 K7 K8 (2007-2008)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.50 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Gość
10.31.2012 12:01:53

Jestem w posiadaniu gixxera k7 od 3 lat i dla mnie to najlepszy litr istnieje. Model ten nie ma wad konstrukcyjnych poprzednika(słynne pękające ramy w modelu k5 i k6). Zalet jest od groma, a wad praktycznie nie ma :D Wiem, że brzmi to troche dziwnie, ale taka jest prawda - zastanawiałem się co by wpisać w minusach, ale nic mi jakoś do głowy nie przychodziło.

Największą zaletą jest chyba silnik: Jest bardzo mocny i elastyczny - ma świetny dół jak i górę. Elastyczność na piątym biegu jest rewelacyjna - testowałem się z kolegą na RN19 ze 100 km/h i gixxer dosłownie znika R1ce z pola widzenia.

Spalanie jak na 180 konnego potwora jest śmiesznie niskie - przy ekonomicznej jeździe można zejść do 6,2L na 100. Przy ostrym dzidowaniu nie wciągnął mi nigdy więcej niż 9,5 L :) Pod tym względem jest podobny do 600tek.

Prowadzenie to klasa światowa - przesiadłem się z 600RR i spodziewałem się, że będzie się go ciężej przerzucało w zakrętach, ale nic bardziej mylnego - motocykl prowadzi się jak po sznurku - jest lekki, mały i bardzo zwinny nawet na bardzo ciasnych winklach. Po założeniu dobrych oponek(polecam GP Racery D211) aż sam się prosi do zejścia na kolano :)

Heble w gixxie również pierwsza liga - można hamować jednym palcem, a zbyt ostre potraktowanie klamki hamulca może się źle skończyć - moto od razu robi stopala, czasem nawet przy hamowaniu przed światłami się zdarza to przez przypadek ;)

Motocykl przez cały czas mojego użytkowania nie sprawił mi żadnych kłopotów, a przejechałem nim już ok. 40 tys. Zawsze pali od pierwszego, nawet po zimie jak nie wyjąłem akumulatora to zapalił - może nie od razu, ale po drugim zaciągnięciu paliwa.

Co tu dużo gadać - dla mnie to ideał motocykla. Każdemu polecam, napewno nie można być z gixxera niezadowolonym. Według mnie zasłużona 10tka.

Gość
brakuje tylko kontroli trakcji bo na winklach motor jest zbyt narowisty , wtedy byłby ideał potrafiący sie prowadzić jak 600

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
GSXR 1000 k7
12.30.2012 15:41:00

Jak polatacie na gixxie 1000 to już nie będziecie chcieli wsiadać na nic innego - świetne prowadzenie, piekielnie mocny silnik, super heble i ogromny banan na twarzy po każdym odkręceniu manetki. GSXR nie ma nawet typowych usterek. Wszystko jest dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Pozycja za sterami bardzo wygodna - lepsza niż w hondzie sc57b i r1, którymi też jeździłem. Naprawde polecam.

Gość

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gsxr 1000 - arrow/ bez kąt.
03.13.2016 21:11:51

Polatalem 500 kilometrów i muszę stwierdzic, że motocykl jest przerażający. Ciąg jak w F16. Od dołu do końca. Moja poprzednią VFR 800 FI wciaga nosem. A tam V4 silnik od dołu był całkiem mocny. Pozycja za sterami nie najgorszą. Sety można ustawić w 3 pozycjach. 3 mapy silnika bardzo przydatne. Dźwięk arrowow bez dbkillera potężny godnie zastępuje brzmienie V4. Co do awaryjności to nie moge się jeszcze wypowoedziec.

Gość
C.d. Nawinięte 10.000 km. Usterkowosc żadna. Gumy nie palę więc opony Dunlop Sportsmart 2 jeszcze są w dobrym stanie i dają radę. Power whellie idzie praktycznie nawet z 3 biegu. 3 paki na lighcie. Winklowanie pewne i komfortowe. Trasa 500 km bezbolesna...oczywiście bez korków. Każdy z moich kolegów po przesiadce z moto 600-800 i krótkiej przejażdżce na moim schodzi bez słowa z drżącymi rękami haha. Dźwięk 2 Arrow'ow bez katalizatora jest bez porównania nawet z Yosi z tego samego moto. Ogień z rur idzie jak ze smoka;-). Fakty są takie, że w roczniku do 2008 nic lepszego nie ma. A potem od 2010 to s1000rr albo rsv4 Factory. Może na sezon 2018 sobie któryś z tych sprawdze. LwG

Gość

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
GSX
07.29.2016 13:38:13

Mam owo cudo K7 od m-ca -rewelka dotąd jeździłem FZ8 i CBF1000 - nie ma co porównywać .Jeśli ktoś szuka mocy i komfortu prowadzenia -będzie mega zadowolony!!!!!.Pozdr. Wszystkich motomaniaków

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Nic nie ma lepszego za te piniadze :P
10.14.2016 19:57:46

U mnie brak minusów kompletnie. Suzuki gsxr 1000 k7 czy k8 jest wyleczone ze wszystkiego. Zero problemów :)
https://www.youtube.com/watch?v=luRQp6dpLUk


Dołączone zdjęcia
Suzuki GSXR 1000 K7 K8 (2007-2008)
Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
12.17.2018 19:01:59

Motocykl posiadam jakieś 10kkm (2 sezony)
Na plus:
+ Wygląd motocykla przyciąga uwagę, jakość plastików trochę słabsza niż w hondach ale nie ma tragedii.
+ Reflektor przedni pomimo tego iż jest pojedynczy dosyć dobrze oświetla drogę. Pozycja na motocyklu typowo sportowa.
+ Zawieszenie dosyć twardo wystrojone, dobrze trzyma, dupa puchnie na koleinach :)
+ silnik piekielnie mocny, szczególnie w górnym zakresie obrotów, średni zakres od 6krpm do przyjęcia, w dolnym nie jedzie.
+ małe spalanie jak na swoją moc
+ silnik serwisowany na czas nie sprawia problemów.

Teraz trochę minusów:
- poważnym niedomaganiem są fabryczne hamulce. Można wrzcić zaciski z rn12 lub brembo, które rozwiązują problem.
- kosz sprzęgłowy, który ma wadę wieku dziecięcego. Od modelu k1-k8 występują problemy podczas energicznego ruszania przy wyeksploatowanych tarczach i wyżłobieniach w koszu. Można to wyeliminować montując kosz od ZX10 lub ewentualna wymiana na nowy OEM.
- motocykl przy przerzucaniu w szybkich zakrętach jest dosyć toporny - takie moje subiektywne odczucie.
Motocykl fajny do polatania w koło komina, dla jakiegoś fakira również w dalekie trasy.

Gość
Motor zaje*sty, ale hamulce to gówno! Jak w każdym gixxerze zresztą :)

Głosy: 31   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
zmiencie ilustrację
05.28.2019 2:52:28

widniejacy na ilutracji to 750 a nie 1000 k7 k8, od zakupu jeszcze sie nic nie zepsulo wiec nie bede sie tu dużo rozpisywal, do tego moto tylko sportowe gumy i zdrowy rozsądek przy odkrecaniu manetki

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Petarda nie motocykl
08.24.2019 11:15:31

Jedynym minusem tego motocykla są dobre, ale nie rewelacyjne heble i fakt tego ze jedzie maksymalnie tylko 286km/h (na GPS)
Poza tym najlepszy motocykl jakim jeździłem, dużo mniej awaryjny od 600 k7. Moc jest zawsze, chęci do jazdy również. Spalanie gdy jeździmy do 200km/h wynosi do 7l/100km. Jazda autostradowa, po wyzej 250km/h spalanie 11-14l. Poza tym rewelacja

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Dunlop D222

Przeciętna oponka. Mam na Hondzie CB650 F od nowości. Zrobiłem na niej 10.000 tys. km. Potrzebuje dużo czasu, żeby się nagrzać. W początkowych...

Alpinestars GP Pro

Kupiłem te rękawiczki jako moje pierwsze. Niestety po ok 3 miesiącach skóra na rękawicach przetarła się. Musiałem kupić nowe. Dopiero w tedy ...

Junak 125 RACER

Posiadam ten motocykl od marca, przejechane prawie 4k kilometrów.

Jakościowo jest lepiej niż w chińczykach przed EURO4. Motocykl po...

Metzeler Roadtec Z8 Interact

Szczerze polecam tą gumę. Trwała, a za razem przewidywalna i przyczepna. Na każdej nawierzchni zdaje egzamin na 6.
Miałem też ją założ...

Michelin Pilot Power 2CT

Do 600tki jeszcze się nada jeśli jeździsz spokojnie, jeśli używasz Moto zgodnie z przeznaczeniem to proponuje odpuścić sobie te gumy. W litrze ...

BMW R1150 GS (1998-2004)

OCENA 8,5

Świetny motocykl do turystyki. Bardzo wygodny, łatwo się prowadzi (jak ruszy) dzięki niskiemu środkowi ciężkośći.


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce