Mamy już 11843 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Suzuki GSF 600 Bandit (Model 1996-1999)



Ilustracja przedmiotu

1  

Suzuki GSF 600 Bandit (Model 1996-1999)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.50 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


9
Gość
08.17.2012 23:59:30

SPOKO SPRZĘT. NIE DO ZAJECHANIA :D

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
08.20.2012 9:17:07

Potwierdzam - sprzęt nie do zajechania. Kupiłem Bandita z 98 roku i przez 4 sezony tylko jeździłem. Zero regulacji zaworów czy gaźników - palił i jeździł pięknie. Bardzo często jazda do czerwonej kreski i nic :) Sprzedałem znajomemu i też ujeżdżał go konkretnie przez następne pare seoznów. Bardzo twarda sztuka - teraz już nie robią takich dobrych i trwałych motocykli. Szczerze polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Cień
09.29.2012 9:04:25

Najlepszy sprzęt dla początkującego motocyklisty. Wszyscy polecają GSy i cebule a ja zaczynałem od Bandita i jak dla mnie to najlepsza maszyna do nauki. Mocy może nie jest za dużo ale nie znudzi się tak szybko jak GS. Bardzo duża wygoda - bez porównania do małych i niewygodnych 500tek na których siedzi się jak na zabawce. Silnik pracuje ładnie i jest bezawaryjny. Jeśli chodzi o wady i słabe strony to światła i hamulce. Niestety po przesiadce na horneta kumpla myślałem że po wciśnięciu hebla wylecę przez kierownice - w bandicie nie da się tego zrobić :) Światła w nocy też nie starczają więc muszę jeździć na długich. Ogólnie polecam Bandita - super motocykl. Daje 8/10.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Astro
10.13.2012 10:33:48

Świetny sprzęt na początek - łagodnie oddaje moc, jest wygodny i praktycznie niezniszczalny. Mocy niestety zaczyna brakować po jednym sezonie i jest troche za ciężki. Daje 8/10.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
bandit 600 '99
01.21.2013 15:08:05

Bandit to super maszyna na początek. Bardzo wygodny, niskie spalanie, niezniszczalny silnik i co ważne - wybacza błędy początkującemu. Mocy w sam raz do nauki. Prowadzenie odrobine toporne, ale to nie jest maszyna stworzona na tor - do normalnego użytkowania po ulicy idealnie się nadaje. Co do minusów to na pewno masa - jest ciężki w manewrowaniu przy małych prędkościach, ciężko też go przestawić go w garażu. Po drugie hamulce w nie należą do dobrych - w porównaniu np. do horneta kolegi można powiedzieć, że ich nie ma :) Ogólnie jednak sprzęcik zacny i polecam każdemu.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Bandit 600 S
05.05.2013 20:49:13

Świetny dla średnio zaawansowanych motocyklistów. Praktycznie nie psuje się,spalanie nie rujnuje, prowadzi sie go pewnie, mocy wystarcza na sprawną turystykę.Bardzo wygodnie sie siedzi.Dużo części. Troszkę jednak za ciężki i miękki przód.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
extra motor
07.14.2015 15:09:05

street, turystyk, jak kto woli
kultowy , wytrzymały, tankujesz i jezdzisz ile chcesz

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Gość
06.18.2017 13:40:35

Sprzętem poruszałem sie 6 lat był to mój pierwszy motocykl i do tego też się świetnie nadaje jest on po prostu mechanicznie niezawodny oraz liniowo oddaje moc. Teraz trochę o wadach bo przez te 6 lat trochę ich odkryłem zresztą jak w każdym motocyklu po czasie coś wychodzi a mianowicie chodzi mi tu o przeciętne hamulce na seryjnych przewodach hamulcowych po wymianie na stalowe jest sporo lepiej wiec polecam każdemu oraz dość miękkie zawieszenie które może być wadą jak chcemy dość ostro polatać po winklach ale też i zaletą bo motocykl jest świetny na trasę i pokonywanie nim dużej ilości km w ciągu dnia nie stanowi najmniejszego problemu (posiadałem wersje z owiewkami). Ogólnie moto polecam i wiem, że dla tego silnika zrobić 200k kilometrów to nie problem

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Berik 2.0 Alien G-10516-BK

Po trzech sezonach zdecydowanie polecam!

plusy:
solidna skóra, trzy sezony brak pęknięć i nic się nie rozeszło
wyso...

Klocki hamulcowe EBC

używam klocków ebc yellow w audi a8 w12 d3 450 koni mam juz drugi raz wytrzymują jakieś 10000 prawd mówiąc nie jestem przekonany może nie jest...

Rebelhorn Cubby

Jeździłem w niej dwa lata, dość turystycznie ale i w lesie czy terenie się zdarzyło. Praktycznie każdy sezon.
Zalety :
1. Dobra w...

Pokrowiec Oxford Aquatex M CV202

Rewelacyjny pokrowiec, którego używam od 1,5 roku i trzyma się świetnie. Jedyne zastrzeżenie mam do kłamst, które są powielane we wszystkich a...

LS2 FF352

Świetny kask w stosunku cena/jakość. Idealny na pierwszy kask i do maszyn z kat. A2.
Bardzo wygodny, z niezłą wentylacją. Za 200 zł nic ...

Caberg Duke

Mam ten kask drugi sezon. przejechane ok 15 tysi.
Jeżdżę motocyklami lekkimi, więc prędkości do 120-130 km.
Do takich prędkości...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce