Mamy już 9426 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CB1000R (Model 2008)



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda CB1000R (Model 2008)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.56 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Łukasz CB 1000R
08.21.2012 13:04:42

CB 1000R to kosmos :) W zakrętach prowadzi się jak 600tka! Kąt główki ramy taki sam jak w R6! Mocny i elastyczny silnik przeniesiony wprost z CBR 1000 SC57. Odpał spod świateł jest niesamowity - wszystkie sportowe 600ty zamiata pod dywan. Hamulce żylety, mega wygodna pozycja za sterami. Jedynie dźwięk na akcesoryjnych wydechach mógłby być bardziej rasowy, a poza tym to sprzęt marzeń :)

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
CB 1000R
09.16.2012 9:17:51

Wspaniała maszyna. Latam już nią dwa lata i nie zamieniłbym na nic innego. Motocykl dopracowany w najmniejszych szczegółach. Bardzo wygodna wyprostowana pozycja - nie męczy pleców, ani nadgarstków - trasa 500 km to dla tego moto żaden wyczyn. Silnik ma duży moment obrotowy - ciągnie pięknie od samego dołu, wyprzedzanie zawsze pewne i z dużym zapasem mocy. Z plecaczkiem przyspiesza tak samo dobrze jak bez :) Prowadzenie w zakrętach wzorowe - jedynie trzeba zmienić ustawienie zawieszenia, bo fabryczne jest troche za miękkie. Po zmianie można naprawde zabawić się na winklach :) Fabryczne oponki trzymają nieźle. Hamulce bardzo skuteczne chociaż odrobine gorsze niż te w sportach. Spalanie bardzo małe jak na tą pojemność - najczęściej ok. 6,5L.

Żeby nie przedstawiać samych zalet, to jeszcze dwie wady które zauważyłem :) Pierwsza to mało czytelne zegary w mocnym słońcu, druga rzecz że podczas deszczu tylne koło dość mocno chlapie po plecach. Więcej grzechów nie pamiętam :D

POLECAM!

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Honda CB 1000R 2009
05.15.2013 16:47:35

Mam honde z 2009 roku - wcześniej latałem 3 lata na hornecie 900. CB1000R odziedziczył wszystkie zalety hornetki, a jednocześnie został jeszcze bardziej dopracowany. Znacznie poprawione prowadzenie - o wiele łatwiej zacieśnić zakręt w złożeniu - motocykl jedzie tam gdzie pomyślimy, przerzucanie z zakrętu w zakręt łatwe jak 2+2. Mniejsza waga też wyszła mu na dobre. Hamulce też ma lepsze, choć hornet 900 miał już swoje lata więc to też mogło decydować. Zegary faktycznie troche mało czytelne w słońcu, poza tym jestem zwolennikiem klasycznych, ale do tych też można przywyknąć. Spallanie CB1000R bardzo małe - można zejść spokojnie do 6L, a przy lataniu grubo ponad 200 nie powinien wyssać więcej niż 9L. Skryznia biegów pracuje perfekcyjnie, podobnie jak w 900ce. Zawiszenie też super. Ogólnie bardzo sobie chwale nowego "horneta" - sądze, że zostanie ze mną jeszcze conajmniej przez kilka sezonów. Polecam.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
rewelacyjne moto
07.06.2013 15:20:04

Witam,
Posiadam CB1000R z 2010 roku. Jest to motocykl na wiele lat dla kogoś, kto gustuje w power nakedach. Wybierałem między FZ1 i cbr1000r i honda mimo mnniejszej mocy bardziej przypadła mi do gustu. Przede wszystkim motocykl jest kompaktowy i niesamowicie się prowadzi, pomaga w tym bardzo nisko zawieszony środek ciężkości. CB1000R ma silnik zbudowany na bazie tego z Hondy Fireblade SC57, który pracuje perfekcyjnie i kulturą pracy bije na głowe większość znanych mi motocykli. Niestety seryjny wydech w cb1000 to porażka i bez akcesoryjnego naprawde ciężko się obyć. Ja kupiłem ixila w carbonie i między tym co było w serii a ixilem jest naprawde gigantyczna różnica. Teraz przy przyspieszaniu wszyscy przechodnie się oglądają, a na oryginale moto brzmiao jak skuter :/ Zawieszenie w CB1000R jest naprawde dobre i dość sztywne - można je idealnie ustawić pod swoją wage i moto prowadzi się jeszcze lepiej. Oryginalne opony są w porządku, ale ostatnio spróbowałem bridgestone s20 i jestem zachwycony przyczepnością i neutralnością prowadzenia. Jeśli chodzi o pozostałe aspekty moto wypada naprawde nieźle - pozycja wyprostowana i wygodna - sprzyja robieniu dużych przebniegów, do tego świetne hamulce z opcją ABSu, który w hondzie działa doskonale. Jak każdy motocykl ma też minusy: jest tak kompaktowy, że zabrakło miejsca na schowek. Miejsca dla plecaka też za dużo nie ma, poza tym nie ma też żadnego porządnego uchwytu na zadupku, więc jazde z pasażerem trzeba traktować bardziej jako ciekawostke. Inna sprawa to spalanie - przy szybkiej jeździe na autostradzie często i gęsto ponad 200 spalanie wyniosło 10.1L! Jest to naprawde dużo, na szczęście przy normalniejszych przelotowych 140-160 spalanie oscyluje między 6.5 do 7L/100 i jest to dość dobry wynika. Jeśli chodzi o inne wady to na zagranicznych forach wyczytałem że cb1000r mają problemy z czujnikiem położenia wału i palącymi się rozrusznikami, ale na szczęście(odpukać) żaden z tych problemó mnie nie dotyczył. Ogólnie zrobiłem już nim ponad 25 tys bez żadnej awarii :) Jak mi coś jeszcze wpadnie do głowy to dopisze. Ogólnie bardzo polecam tą honde - jest to świetny i uniwersalny sprzęcik z którego naprawde ciężko byłoby nie być zadowolonym. Myśle, że zasługuje na 10.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
HONDA CB 1000R !!! :)
08.19.2013 11:48:48

Posiadam CB1000R od 1 czerwca 2012 roku bez ABS-u zrobiłem nim około 10.000 tyś. km. i jestem nim zachwycony :)
Co do spalania:
- w trasie Poznań-Hel zjadł mi 5,4 l/100 (prędkość 100-170)
- w cyklu mieszanym waha się 5,8-6,2 l/100 przy naprawdę miłej jeździe :)

Jeśli chodzi o plusy:
- pozycja za kierownica bardzo wygodna (siedzenie super się układa pod kierowce)
- bardzo zwrotny w mieście idealny oczywiście dla osób które dobrze obchodzą się z manetka :)
- hamulce bardzo dobre już mi tyłek uratowały nie raz
- skrzynia biegów elastyczna wiec każdy dopasuje zmianę pod siebie, reakcja na gaz z najniższych obrotów, na przyśpieszenie nie ma co narzekać :)
- sylwetka robi wrażenie ogromne, przód jak szerszeń, tylna opona z tą felgą i tłumikiem oryginalnym prezentuje się świetnie jedynie dźwięk bym poprawił ;)
- nie ma dnia w którym ktoś by nie pogratulował pięknego motocykla lub nie pytał co to jest z uśmiechem na twarzy i łezką w oku ;)

Kilka sprostowań/opinii które inni uważają na minusy :
- jest to naked więc bzdurą jest mówienie iż przy dużych prędkościach wieje, chcesz troszkę sobie poprawić i zepsuć wygląd "kup owiewkę" a jeśli nadal za mało kup ścigacza :) miałem okazję jechać CBR1000RR z 2012r nie wiało wcale ;)
- dużo ludzi mówi "jak można przewozić na tak małym siedzeniu z tyłu kobietę musi jej być bardzo niewygodnie", mało jest mowy o kobietach siedzących z tyłu, mojej było bardzo wygodnie :) a że po 200 km boli tyłek - a kogo nie boli :D

Podsumowując minusów nie znalazłem jak do tej pory, polecam każdemu tego naked-a choć dla początkujących będzie za mocny. Pamiętajcie aby było nas więcej co roku a nie mniej!!! LEWA W GÓRĘ !!! :)

Gość
Jaka jest prędkość maksymalna?

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
CB1000RA ABS
05.07.2014 17:15:25

Witam, jestem posiadaczem tego motocykla od niedawna. To co mogę napisać do tej pory wiąże się właściwe z samymi zaletami. 1. Bardzo wygodna pozycja, ja na tego typu motocykl nawet powyżej 170 km/h bez problemu można podróżować - oczywiście kiedy ma się porządne ubranie.
2. Silnik w każdym zakresie obrotów zachowuje się kulturalnie - bez szarpnięć czy niespodzianek, które psują płynną jazdę. Bez ujmy ale żadna konkurencyjna marka nie ma tak dopracowanego silnika.
3. Zużycie paliwa średnio około 6,5 l/100 km. Wynik przy średniej prędkości 140 - 170 km/h. Poniżej, zużycie spada o litr.
4. Wygląd według osobistej oceny - kto widział ten wie, że tutaj szczegóły są najmocniejszą stroną.
5. Mam wersje z układem ABS - ten kto jeździł z tym system wie, że każdy inny układ bez ABS nie będzie w codziennym użytkowaniu bardziej skuteczny. To jedna z najmocniejszych stron tego motocykla.
6. Dźwięk samego silnika jest niesamowity, szkoda ,że sam tłumik nie oddaje reszty z tej satysfakcji. Nad tym Honda mogła dłużej popracować choć sam wygląd jest bez zarzutu.
7. Zegary według mnie są widoczne, jest możliwość regulacji ostrości podświetlenia, być może przedmówcy o tym nie widzą bądź nie korzystali do tej pory z tej funkcji.
8. Jeśli ktokolwiek raz jechał na tym sprzęcie, na pewno nie będzie miał myśli " kurcze, może powinienem kupić coś innego"

To tyle, pozdrawiam

Głosy: 56   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
08.13.2014 16:50:52

Mam go kilka sezonów i nigdy mnie nie zawiódł. Tysiączek dobry do spokojnej jazdy jak i do szaleństw.

- choć sam fabryczny wydech wizualnie mi pasuje to jego dźwięk pozostawia wiele do życzenia,
- plecak narzeka na wygodę a raczej jej brak i to już któraś opinia z rzędu, na innych moto o wiele wygodniejsza,
- spalanie 10L , chyba mam za 'ciężką nogę'
- tak jak wcześniej wspomniane w czasie deszczu trochę chlapie na plecy i zegary mało czytelne w słońcu - nie wiem jak to regulować.

+ bardzo wygodna pozycja,
+przyspieszenie,
+hamulce,
+skrzynia perfekcyjna,
+zwrotny i łatwy w prowadzeniu,

Dobrze wydane pieniądze, moto sprawia mnóstwo fanu.


Paavlo CB1R
Nie da się wyregulować obr w CB1000R. Obroty są regulowane elektronicznie przez silniczek krokowy. przerabiałem też temat

olo
a może ktoś wie jak w cb 1000r regulować obroty?

Gość
Sprawdź w instrukcji obsługi jest sposób jak rozjaśnić zegary. Bardzo podobny sposób jak zmiana godziny.

Głosy: 41   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Petarda
06.15.2016 5:32:47

Posiadam model 2011 zakupiony od pierwszego właściciela na handel.....po 1 przejaże zakupiłem kask i kombinezon..juz latam tym sprzętem 3 lata jest to fenomenalne moto jedyna modyfikacja to sportowa owiewki spr petarda .motocykl używam po 8 letniej przerwie w jedzeniu .wybacza wszystkie błędy ite osiągi gorąco polecam.pozdrawiam

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Dobry sprzęt
09.10.2016 23:45:07

Ja swoją Hondę kupiłem do turystyki.
Ilość przeróbek i dodatków można porównać z BMW 1200 GS.
Mam idąc od przodu:
wysoką szybę, halogeny LED, poszerzone lusterka, grzane manetki, gniazdo 12V, nawigację Garmin Zumo, termometr, crashpady, +1 ząbek na zębatce zdawczej, stelaże pod sakwy, stelaż pod kufer, Karbonowy Akrap i uwaga - drugi mały bak paliwa!
I wiecie co? Tym sprzętem da się jechać daleko. 1700 km dziennie - nie ma problemu. Jest mega wygodny. Mógłby być nieco szybszy w trybie nieturystycznym, bo w turystycznym i tak latanie przez Niemcy z dużą "2" z przodu z kufrem i sakwami wystarcza. Ja osobiście mam turystyczne opony, ale jeśli chodzi o zakręty to i tak daje radę. W sezonie 2015 zrobiłem około 20000km moją Hondą i szczerze muszę przyznać, że było nam wspólnie razem dobrze. Szczerze polecam.


Dołączone zdjęcia
Honda CB1000R (Model 2008)
Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Seca Atom

Same rękawice kosztowały mnie 200 zł.Kupiłem je w Wawie.
Zdałem na nich prawko na motocykl.Ale:
-po ok. 2 tygodniach okazało się ...

Honda XR125 L

Super motor dla początku. Nadaje się na miasto i lekkie enduro lub nawet turyzm. Mały, lekki, uniwersalny, dość tanie części, niezawodny silnik...

Naxa F02

N o w sumie poza tym , że to jest szczękowiec to zalet nie widzę.
Szybka rysuje się od czegokolwiek.
Nosek sam się wysuwa z mocowa...

HJC IS-17

W porównaniu do Nolana N87 - bardzo mało miejsca w części szczękowej, nie ma miejsca na cyrkulacje powietrza i okulary przez to strasznie parują...

Revit Stellar

Rękawice ładnie wyglądają, są wygodne, ale jakośc wykonania poniżej przeciętnej. Po ok. 5 tysiącach puściły szwy - jeden przy palcu serdecz...

Modeka Lorenzo

Za rękawice dałem ok 160 zł, nie jest to wygórowana cena jak za model ocieplany z membraną. Komfort jazdy i funkcjonalność oceniam dobrze jedna...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce