Mamy już 10437 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Castrol Power1 Racing



Ilustracja przedmiotu

1  

Castrol Power1 Racing

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.90 / 10

(Na podstawie 10 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


9
Gość
09.11.2012 9:32:38

Bardzo dobry olej. Jedyny minus jaki zauważyłem to dość głośna praca skrzyni biegów.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
09.15.2012 11:06:05

Polecam ten olej. Leje go już czwarty sezon do SVki 1000 i nie mam najmniejszych problemów z silnikiem. Dodam, że moto często lata do odciny. :)

Głosy: -3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Sosen
09.19.2012 18:36:57

Spoko olej. Przeszłem z Motula i nie widze żeby był w czymś gorszy. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Asterix
10.28.2012 18:31:57

Ja od samego początku leje ten olej do mojej R6 i bardzo sobie chwale. Silnik i biegi na Castrolu pracują jak złoto.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Castrol Power1 Racing - POLECAM!
12.06.2012 16:30:01

Leje go już trzeci sezon do mojej TDMy i nie narzekam. Silnik pracuje aksamitnie, biegi wchodzą idealnie. Spełnia te same normy co 300V - API: SL, JASO MA-2. Nie widzę sensu przepłacania za znaczek motula na butelce. POLECAM CASTROLA!

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Castrol power1 racing
06.17.2013 22:44:48

Castrol power1 racing leie go od początku do 125 silnik pracuie super skrzynia tez

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Catrol Racing 10w-50
07.06.2013 12:34:38

Po dotarciu mojej R6 cały czas latam na tym oleju, teraz mam ponad 40kkm. Nie widze, żadnych problemów, olej wymieniam +/- co 6-8kkm. Ogólnie moje moto lata na wszystkim castrola i jest OK

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Świetny Olej !!!
03.12.2014 11:29:53

3 lata jeździłem na motulu 300V 10/40 duble ester, przeszedłem na Castrola Power 1 Racing 10/40 i stwierdzm że Castrol w niczym nie ustępuje Motulowi, silnik i skrzynia chodzi super i kosztuje sporo mniej niż Motul.Polecam

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Bardzo Dobry Olej
12.24.2016 16:13:10

Jeżdżę na japońskich moto od 10 lat, miałem w tym czasie cztery rożnego typu sprzęty (każdy innego przeznaczenia), teraz mam piąte moto i do każdego lałem i nadal leję Castrola Power 1 10W-40 (kiedyś nazwa "Castrol GPS"). Nigdy nie było żadnych problemów czy to w sportowym moto czy to w płonącym silniku chłodzonym powietrzem w enduro. Śmieszne są teksty o dziwnych odgłosach w silniku, źle wchodzących biegach i ślizgających się sprzęgłach po wymianie oleju z "X" na "Z". Zdrowy silnik na każdym oleju który producent zaleca (mowa o parametrach a nie o nazwie) musi chodzić tak samo, jeśli jest inaczej to silnik nie domaga i nie jest to wina oleju. Ślizga się sprzęglo? Wymien zużyte tarcze.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Bardzo Dobry Olej
12.24.2016 16:48:27

Opinia powyżej dotyczy oczywiście "Castrol Power 1 10W-40" a nie "Castrol Power 1 Racing". Wkradł sie błąd z mojej strony - źle kliknąłem miniaturkę produktu.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC RPHA 70

To mój pierwszy integralny kask i dopiero pierwsza przejażdżka za mną w tym kasku - wrażenia bardzo dobre.
Jeżdżę chopperem, prędkoś...

Sena 10U

Mam Senę 10U w Schubercie C3. Bez problemu łączy się z Larkiem 35AT(navi)i nawet zwykłym telefonem komórkowym. Jakość dźwięku super. Ludzie ...

Forma Arrow SX

Śmigam w tych butach drugi sezon. Muszę przyznać , że spisują się rewelacyjnie zarówno w upalne dni jak i te chłodniejsze.
W tej półc...

Adrenaline Shiro

kurtka jest dobrze wykonana sprawia wrażenie solidnej i zapewniającej ochronę,

wodoszczelność nie była testowana,

...

Alpinestars Roam 2

Te buty tak jak wszystkie od Alpinestars (które miałem okazje przymierzyć) są naprawdę wygodne. Sporo w nich chodzę po mieście na co dzień i j...

Nolan N104 EVO

witam, czas podzielic sie opinia na temat tego kasu - a dokladniej
N104 EVO.

kask generalnie moge polecić jesli ktos sie zasta...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA