Mamy już 15362 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Motul Chain Lube Road Plus C2+



Ilustracja przedmiotu

1  

Motul Chain Lube Road Plus C2+

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.70 / 10

(Na podstawie 10 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Białego koloru w pełni syntetyczny smar do łańcuchów zawierający PTFE. Specjalnie opracowany do smarowania wszystkich łańcuchów motocykli drogowych. Wydajny, a jego biały kolor umożliwia optymalne dozowanie. Dodatki PTFE zmniejszają tarcie oraz zabezpieczają przed zużyciem i zatarciem.

Cechy:
- kompatybilny z łańcuchami typu O-Ring, X-Ring, Z-Ring, - zabarwiony na biało,
- doskonałe właściwości antykorozyjne,
- odporny na wysokie temperatury i wodę,
- znakomicie przyczepny nawet w wysokoobciążonych i wysokoobrotowych zastosowaniach.



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 80%
Neutralne: 10%
Negatywne: 10%


Gość


10
bardzo dobry smar
06.24.2014 17:22:16

Używałem od kilu lat Ber-Rey do momentu jak spróbowałem Motula 100% lepszy dłużej się trzyma nawet ponad 1000km dalej jest i nie chlapie podczas jazdy

Głosy: 36   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
ok
10.18.2014 9:40:57

Bardzo polecam - szybko wysycha, ma biały kolor więc widać kiedy trzeba smarować ponownie łańcuch. Wytrzymuje 300-350 km i nie brudzi. 10/10

Głosy: 49   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
10.20.2014 19:49:41

Smar warty swojej ceny, nie odrywa się od łańcucha i nie brudzi zadupka jak wcześniejszy, biały kolor sprawa dodatkowo, że łańcuch wygląda kozacko ;)

Gość
Dobry smar poleca nie chlapie po feldze dobrze się czyma łańcucha

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
jest ok
02.13.2015 18:23:38

polecam, dobrze sie nakłada, długo trzyma (do 300km), nie brudzi felgi, jedyny minus jak DLA MNIE to ze biały, nie lubie jak mi coś paskudzi łańcuch, wole bezbarwne ;)

Głosy: 69   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


10
kamix261
04.26.2015 0:26:55

Bardzo dobry smar! Ostatnio wyczyściłem łańcuch, nasmarowałem go właśnie tym smarem, odczekałem jakieś pół godziny i wyruszyłem w trasę. Po przejechaniu gdzieś mniej więcej 80 km z prędkościami dochodzącymi do 160 km/h okazuję się, że smar na prawdę trzyma się łańcucha tak jak powinien, felga i wszystko w koło czyste. I co najważniejsze, to do łańcucha nie przylepia się żaden piasek, łańcuch wygląda tak jak po nasmarowaniu, piękny biały.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


8
Gość
01.09.2016 17:54:38

Bardzo dobry smar. Jedyny minus to sposób aplikowania, zawsze coś się usmaruje dokoła (niewiele, ale jednak). Natomiast sam smar trzyma się długo i dobrze, w trakcie jazdy (również dynamicznej) smar nie pryska z łańcucha, trzyma się go dobrze. Nadkole, felga i inne elementy wokół są czyste.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
polecam
01.10.2016 10:19:35

dobry smar, ładnie sie trzyma ale felge i tak czasem opluje, nawet odporny na deszcze i kałuże, spełnia swoje zadanie, ale to co dla innych jest atutem mi przeszkadza czyli biały kolor, nie lubię "brudzić" tak na biało łańcucha - dlatego wybieram bezbarwnego silkolena ale ogólnie motul do polecenia

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
5/5
05.18.2016 13:19:56

Smar poprawny - na plus cena i to że nawet dobrze trzyma się łańcucha. Niestety białego koloru prawie nie widać - subiektywnie belray i s100 w moim odczuciu zdecydowanie lepsze.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Rewelacja
06.15.2017 11:32:43

Swietny smar. Co prawda mam tylko jeden punkt odniesienia (IPONE), ale w odroznieniu od niego Motul trzyma sie lancucha rewelacyjnie (nie tylko lancucha - jak nieopatrznie spryskasz dlon, pozniej jest klopot zeby to domyc ;)). Pozostaje na miejscu dlugi czas (podczas jazdy nie robi odpryskow).

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
polecam
12.28.2017 9:15:26

Nie jest to najlepszy smar jaki używałem, ale na pewno nie jest zły i ma jedną duża zalete. Można kupić malutkie opakowanie 100 ml i ładować je z dużego sprayu 400 ml :) Idealne rozwiązanie w trase - nie trzeba wozić dużego smaru, tylko małą podręczną buteleczke, która mieści się w schowku.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Onewell TPMS

TPMS kupiłem od MyFriendów przez AliExpress, bo byłem ciekaw, jak zmienia się ciśnienie w oponie podczas jazdy na drodze i na torze.

Standardowe świece NGK

Przeciętnemu zjadaczowi chleba i kilometrów ciężko jest ocenić taki element, jak świece zapłonowe. Ja jednak pozwolę sobie wyrazić krótką o...

Alpinestars GP Pro

Mam wiosło jak przeciętny 90 kilogramowy facet. Przymierzałem z 10 par Alpine i jako że jestem praworęczny ledwie się wybijałem w rękawice na ...

Michelin Pilot Power

Nigdy nie miałem uślizgu, trzymają pewnie, zakręty to czysta przyjemność. U mnie, co rok leci nowy komplet. Niedrogie i dobre.
Mam Suzi G...

Romet SCMB 125

Mam go ponad 3 miesiące i przejechałem 2000km. Motocykl świetny, super brzmi i faknie, wygodnie się na nim jeździ. Nie sprawia na razie problemó...

Mio MiVue m560

Mam ją od trzech lat, kupiłem okazyjnie za 200zł. i uważam, że tyle jest warta. Szału nie ma, ale jako rejestrator drogowy spełnia swoje zadani...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA