Mamy już 9654 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Motul Chain Lube Road Plus C2+



Ilustracja przedmiotu

1  

Motul Chain Lube Road Plus C2+

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.62 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Białego koloru w pełni syntetyczny smar do łańcuchów zawierający PTFE. Specjalnie opracowany do smarowania wszystkich łańcuchów motocykli drogowych. Wydajny, a jego biały kolor umożliwia optymalne dozowanie. Dodatki PTFE zmniejszają tarcie oraz zabezpieczają przed zużyciem i zatarciem.

Cechy:
- kompatybilny z łańcuchami typu O-Ring, X-Ring, Z-Ring, - zabarwiony na biało,
- doskonałe właściwości antykorozyjne,
- odporny na wysokie temperatury i wodę,
- znakomicie przyczepny nawet w wysokoobciążonych i wysokoobrotowych zastosowaniach.



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 75%
Neutralne: 13%
Negatywne: 13%


Gość


10
bardzo dobry smar
06.24.2014 17:22:16

Używałem od kilu lat Ber-Rey do momentu jak spróbowałem Motula 100% lepszy dłużej się trzyma nawet ponad 1000km dalej jest i nie chlapie podczas jazdy

Głosy: 36   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
ok
10.18.2014 9:40:57

Bardzo polecam - szybko wysycha, ma biały kolor więc widać kiedy trzeba smarować ponownie łańcuch. Wytrzymuje 300-350 km i nie brudzi. 10/10

Głosy: 49   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
10.20.2014 19:49:41

Smar warty swojej ceny, nie odrywa się od łańcucha i nie brudzi zadupka jak wcześniejszy, biały kolor sprawa dodatkowo, że łańcuch wygląda kozacko ;)

Gość
Dobry smar poleca nie chlapie po feldze dobrze się czyma łańcucha

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
jest ok
02.13.2015 18:23:38

polecam, dobrze sie nakłada, długo trzyma (do 300km), nie brudzi felgi, jedyny minus jak DLA MNIE to ze biały, nie lubie jak mi coś paskudzi łańcuch, wole bezbarwne ;)

Głosy: 69   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


10
kamix261
04.26.2015 0:26:55

Bardzo dobry smar! Ostatnio wyczyściłem łańcuch, nasmarowałem go właśnie tym smarem, odczekałem jakieś pół godziny i wyruszyłem w trasę. Po przejechaniu gdzieś mniej więcej 80 km z prędkościami dochodzącymi do 160 km/h okazuję się, że smar na prawdę trzyma się łańcucha tak jak powinien, felga i wszystko w koło czyste. I co najważniejsze, to do łańcucha nie przylepia się żaden piasek, łańcuch wygląda tak jak po nasmarowaniu, piękny biały.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


8
Gość
01.09.2016 17:54:38

Bardzo dobry smar. Jedyny minus to sposób aplikowania, zawsze coś się usmaruje dokoła (niewiele, ale jednak). Natomiast sam smar trzyma się długo i dobrze, w trakcie jazdy (również dynamicznej) smar nie pryska z łańcucha, trzyma się go dobrze. Nadkole, felga i inne elementy wokół są czyste.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
polecam
01.10.2016 10:19:35

dobry smar, ładnie sie trzyma ale felge i tak czasem opluje, nawet odporny na deszcze i kałuże, spełnia swoje zadanie, ale to co dla innych jest atutem mi przeszkadza czyli biały kolor, nie lubię "brudzić" tak na biało łańcucha - dlatego wybieram bezbarwnego silkolena ale ogólnie motul do polecenia

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
5/5
05.18.2016 13:19:56

Smar poprawny - na plus cena i to że nawet dobrze trzyma się łańcucha. Niestety białego koloru prawie nie widać - subiektywnie belray i s100 w moim odczuciu zdecydowanie lepsze.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


LS2 FF397 Vector

Plusy:
1. Ładnie wygląda
2. Umiarkowana cena
3. Dobrze leży na głowie

Minusy:
1. Mam ten sam problem z ...

KTM 950 SM Supermoto (2004-2008)

Witam wszystkich chcących poznać opinie na temat tego motocykla, kiedy sam zastanawiałem się nad jego zakupem tych bowiem nie było w internecie w...

Shoei XR-1100

nie polecam. mega głośny. szyba przecieka w deszczu. ponadto nie wiem w jakim tunelu był testowany. chyba w studni. porażka...

Scorpion EXO-500 Air

Witam,posiadam ten garnek od stycznia 2016 i powiem że przejechałem w nim cały sezon i nie widac na nim oznak zmęczenia.
Wybrałem dla odmi...

Shoei Hornet ADV

Witam,
Zaczne od tego ze jezdze w tym kasku juz rok i to prawie codziennie (mieszkam w cieplym kraju wiec nie ma problemu zimy).
Kask na...

Honda CB500X

Witam,

Dolacze sie do tematu.
Jezdze w Singapurze takim motorkiem tylko z 400cc.
Wszystko jak w 500 oprocz pojemnosci sil...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA