Mamy już 9654 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Deflektory motocyklowe ADV



Ilustracja przedmiotu

1  

Deflektory motocyklowe ADV

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.44 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Deflektory motocyklowe polskie producenta ADV(http://motoadv.pl/kat/deflektory/)

- Niezniszczalne aluminiowe gwinty
- Śruby ze stali nierdzewnej
- 45 stopniowa regulacja pochylenia deflektora
- 2 rodzaje pokręteł do regulacji wysokości deflektora
- Klucz imbusowy do przykręcania i odkręcania deflektora ADV
- Bardzo wytrzymała na uderzenia i różnicę temperatur szyba o gr. 2 mm
- Szyba o 92% przepuszczalności światła, nie zamazuje obrazu
- Anty poślizgi uniemożliwiające przesuwanie się deflektora
- Uniwersalny deflektor - doginający się do kąta szyby, nie pęknie, nie załamuje obrazu
- Grawer marki ADV - z możliwością wygrawerowania swojego nicku, nazwy forum, czy też maszyny wliczony w cenę
- Certyfikat zakupu dający możliwość wymiany szyby dwa razy do roku podczas akcji serwisowej
- Regulacja wysokości deflektora 15 mm



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 89%
Neutralne: 11%
Negatywne: 0%


Gość


10
Model E1
10.09.2014 19:32:16

Konkretny sprzedawca, doradził i poinformował o wszystkim, ciekawością jest możliwość wymiany szyby za kilka dyszek. Mam honde dominator i strasznie mi wiało po łebie. Podjechałem do sklepu, założyliśmy deflektorek i się przejechałem, sprzedawca nawet nie chciał zaliczki co mnie pozytywnie zdziwiło.
Jeżeli chodzi o same wrażenia z jazdy to jest niesamowita poprawa. Teraz moge śmiało śmigać i to w ciszy. Hałas i turbulencje ustąpiły jak ręką odjął.

Głosy: 42   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Deflektor T1
10.12.2014 11:23:17

Super sprawa. Przed zakupem wszystko zostało mi bardzo rzeczowo wytłumaczone telefonicznie. Bezpłatna przesyłka dotarła w niespełna tydzień. Co do samego deflektora, to jest to rewelacyjna sprawa. Pomimo, że w moim Piaggio X9 szyba jest dosyć wysoka, to przy moich 183 cm wzrostu wiało w pychol niemiłosiernie. Po zamontowaniu deflektora T1 nareszcie mogę jechać z otwartą szybą. i czuć tylko lekki powiew, nie mówiąc już o zdecydowanie bardziej komfortowej jeździe spowodowanej obniżeniem hałasu do wartości akceptowalnych. Sam deflektor wykonany bardzo fajnie, łącznie z dużym zakresem regulacji szyby, zarówno jeżeli chodzi o nachylenie, jak i świetny pomysł z możliwością regulacji wysokości (wbrew pozorom te 15 mm to sporo).

Głosy: 58   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Produkt godny polecenia
10.15.2014 19:14:32

Uczciwy sprzedawca, doradził wybór, przy wymianie deflektora na większy rozmiar nie było żadnych problemów. Naprawdę polecam bo deflektor naprawdę świetnie usuwa turbulecnje, jeździ się super

Głosy: 50   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
dziala jak trza
11.11.2014 0:24:54

Mam deflektor szyby i na dlonie. Oba sprawdzaja sie jak trza. Z czystym sumieniem moge polecic.

Głosy: 56   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Konkretny sprzedawca
11.19.2014 12:45:28

Z miłą chęcią mogę polecić i sprzedawcę jak i jego produkt. Przez rozmowę telefoniczną dowiedziałem się wszystkiego co chciałem. Sprzedawca zna się na doborze chciałem kupić większy ale sprzedawca konkretnie doradzał model T3. Okazało się, że ma pełną rację, ten się sprawdza idealnie.

Głosy: 73   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Jestem na tak
11.27.2014 12:38:35

Kupiłem z lekką dozą wątpliwości ale się zdecydowałem bo cena jednak sporo niższa niż u konkurencji, jeszcze wysyłka gratis była. Pojeździłem miesiąc z deflektorkiem i szczerze mogę powiedzieć działa. Sprawdziłem na własnej skórze jak to mówią

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Kupilem detektorek na allegro
01.24.2015 18:36:27

i powiem ze super dziala. Polatalem z nim polowe sezonu i sie sprawdzil, fajna opcja to mozliwosc dokupienia drugiej szyby raz do roku. Wlasnie dostalem druga zobaczymy jak ta sie sprawdzi u mnie. Sprzedawca godny zaufania. LwG

Głosy: 34   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
polecam
03.18.2015 22:10:43

Doskonale działa i spelnia swoja role. Mam go na dwoch maszynach i moge uczciwie polecic

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Kot w worku ale jakże udany
05.17.2016 21:40:45

Kupiłem w ciemno, kierując się przystępną ceną i rozmiarami deflektorów oferowanych przez ADV. Zamontowałem i różnica między poprzednio używaną szybą a tą uzbrojoną w deflektor jest - ujmując rzecz jednym słowem - kolosalna. Przyzwoicie wygląda, dziecinnie łatwy w montażu, nie wymaga żadnych dodatkowych nawierceń w szybie, duże rozmiary dają znaczne możliwości korygowania wiązki powietrza i do tego ta cena oraz polski producent. Jak dla mnie 10/10 możliwych punktów za ten produkt. Na prawdę fajne i godne popularyzacji rozwiązanie. Robi też wrażenie solidności, ale o tej będzie można coś napisać dopiero pod koniec sezonu :-)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


KTM 950 SM Supermoto (2004-2008)

Witam wszystkich chcących poznać opinie na temat tego motocykla, kiedy sam zastanawiałem się nad jego zakupem tych bowiem nie było w internecie w...

Shoei XR-1100

nie polecam. mega głośny. szyba przecieka w deszczu. ponadto nie wiem w jakim tunelu był testowany. chyba w studni. porażka...

Shoei XR-1100

Nie polecam. Mega głośny. Szyba przecieka w deszczu. Ponadto nie wiem w jakim tunelu był testowany. Chyba w studni. ...

Scorpion EXO-500 Air

Witam,posiadam ten garnek od stycznia 2016 i powiem że przejechałem w nim cały sezon i nie widac na nim oznak zmęczenia.
Wybrałem dla odmi...

Shoei Hornet ADV

Witam,
Zaczne od tego ze jezdze w tym kasku juz rok i to prawie codziennie (mieszkam w cieplym kraju wiec nie ma problemu zimy).
Kask na...

Honda CB500X

Witam,

Dolacze sie do tematu.
Jezdze w Singapurze takim motorkiem tylko z 400cc.
Wszystko jak w 500 oprocz pojemnosci sil...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA