Mamy już 15608 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Pirelli Diablo Rosso Corsa



Ilustracja przedmiotu

1  

Pirelli Diablo Rosso Corsa

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.50 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 71%
Neutralne: 14%
Negatywne: 14%


Gość


10
Gość
04.02.2012 13:49:51

Najwyższa półka - klei się tak dobrze jak wygląda :) Jedynie zużycie trochę szybkie, ale i tak szczerze polecam.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Adam RN12
08.29.2012 17:20:16

Najlepsze oponki na droge i do amatorskiego latania po torze. Bardzo szybko się rozgrzewają i fenomenalnie trzymają w zakrętach. POLECAM.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
10
Pająk
12.12.2012 18:09:27

Najlepsza opona na droge i do okazjonalnego latania po torze. Przyczepność na suchym genialna - jeszcze nigdy nie miałem na niej uślizgu przodu. Jedyny minus rosso corsy to bardzo krótki czas życia. W gsxrce k5 tył leci po 3,5 tys. Jak szukacie dobrej opony głównie na droge bez wypadów na tor to polecam również diablo rosso 2. Niewiele gorsza, a wytrzyma troche dłużej.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
SC59
02.17.2013 11:09:41

Świetna opona na droge dla szukających prawdziwej przyczepności. Szybko się rozgrzewają, motocykl prowadzi się na nich bardzo lekko i bez użycia siły, raczej niska wytrzymałość(3 do 5tys. maks.) ale coś za coś. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Dobra opona
09.08.2013 21:36:30

Bardzo porządna opona, dość trwała, na suchym rewelka na mokrym gorzej, wymaga porządnego dogrzania ale potem hulaj dusza po winklach/.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Trwałość
Poręczność
5
średnia guma
04.01.2014 22:48:22

Opona bardzo średnia jeżeli chodzi o ulice. Długo sie nagrzewa, częste uślizgi tyłu choć temp powyżej 20 stopni i po kilkunastu km. Plus to poręczność w zakrętach. Na torze klei ale trzeba mocno ją dogrzać to tył i tak ucieka. Zmieniłem na Dunlop d212 tor wiadomo, ale na ulice dla mnie najlepsza guma.


Gość
Chodziło mu o Dunlop

Gość
popieram, dać mu wódki !

Gość
Opona bardzo średnia jeżeli chodzi o ulice ale na ulice dla mnie najlepsza guma ????????

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Dobra opona po rozgrzaniu
05.19.2014 9:39:27

Bardzo dobra przyczepność opony po nagrzaniu na suchym, według mnie nie nagrzewa się specjalnie długo i daje dużo przyczepności nawet na gorszych nawierzchniach. Oponę mam od około 4 tys. km i nie zauważyłem tak dużego zużycia o jakim piszą inni (jest jeszcze ponad połowa bieżnika). Widocznie nie upalam tak ostro mojego Fazera (preferuję raczej turystykę niż ostre piłowanie na zmianę z heblowaniem w mieście). Prędkości do 200km/h nie nastręczają problemów. Na mokrym niestety jest gorzej, prędkości spadają i trzeba bardzo uważać, zwłaszcza białych pasach na drodze.

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
5
Dobra opona na dobrą pogodę
04.30.2015 16:40:06

Opony używam w Hondzie CBR600RR z 2007roku. Głównie codzienne jeżdżenie plus okazjonalne wypady na tor(4-5 razy w roku). Poprzednio w tym samym moto używałem Michelin Pilot Power i Dunlop Sportsmart.

Zacznę od plusów Pirelli Diablo Rosso Corsa:
+ łatwość przerzucania moto
+ bardzo dobre czucie styku opona/asfalt nawet w dużych złożeniach i przyczepność ale co warto nadmienić tylko w suchych warunkach i po dogrzaniu. Niskie temperatury zewnętrzne(poniżej 20 stopni) powodują, że opona dość mocno się ślizga a, dogrzanie jej w tych temperaturach chwilę zajmuje lub w drogowych warunkach może okazać się nie możliwe.

Minusy w zasadzie są dwa, ale jeden z nich dyskwalifikuje ją jak dla mnie:
- fatalne zachowanie na mokrym, bardzo szybko dochodzą do kresu swoich możliwości ale co gorsze moment w którym mówią dość, przychodzi w bardzo nie przewidywalny sposób, żadnych lekkich uślizgów, po prostu tracisz przyczepność
- dość szybkie zużycie po ok 4000 w sportowej 600 zużycie jest na poziomie powyżej 50%

Ktoś może powiedzieć, że nie jeżdżę w deszczu, a opona super na suche. Otóż nie w tej cenie są opony zarówno bardziej uniwersalne jak i bardziej bezkompromisowe na suche.

To moje drugie Pirelli w mojej historii jeżdżenia na motocyklu i ostatnie.

Gość
Kup pirelli diablo rosso 3 i napisz czy pirelli jest takie gówniane

Gość
Popieram mialem Diablo Corsy przed BT 016pro i popieram ocenę Corsy w 100proc. Polecam uniwersalne bt 016 pro. Dużo lepsze na mokrym a i na sucho dobrze kleją.

Głosy: 38   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Gość
07.12.2015 16:39:51

Jak do tej pory, dla mnie najlepsze opony. rzucone na pierwszy montarz w moim streecie 2014. trzyma dobrze, szybko sie grzeje i co najistotniejsze nie zrywa przyczepności znienacka.
Tył wytrzymał 9 tysiecy kilometrów. przód myśle że do 13 dojade (obecnie 11).
W deszczu tez dają radę, czułem się niepewnie ale nie bylo problemu na zalanej jezdni cisnąć i dość sprawnie pokonywać zakrety (góry, jako wyznacznik potraktowałem ślamazarnie jadące samochody).
Skręcanie: poezja.
Obecnie mam założoną uzywkę rosso II i jest wyraźnie słabsza jeśli chodzi o przyczepność, do tego znika w zastraszającym tempie.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
polecam
11.26.2015 16:18:21

witam
oponki b.db. ale tylko na sucha drogę i rewelacyjne na suchy tor CHOĆ mają tendencje do przegrzewania sie, zwłaszcza w upały co powoduje niestabilność. Ładnie kleją i szybko sie grzeją, zejście na kolano ba... nawet na łokieć to nie problem na tych gumach.
Na mokrym asfalcie lub w deszczu - dżizys k*** ja pi**e - mniej niż zero przyczepności. Nie są to opony do lotów po mieście ale też ładnie dają sobie rade, lepiej zabrać je na tor ;)
Wytrzymały 5,5k. km.
Teraz jeździłem rok na Michelinach PP3 i uważam że są lepsze do miasta , natomiast na tor Proponuje corsy.

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
na sucho 200% przyczepności, na mokrym - 0%
11.30.2015 13:43:39

Najlepsze opony na droge do sporta - prędzej asfalt się pod nimi zawinie niż one puszczą :) Jak kolega wyżej pisał - porażka na mokrym, ale o tym wiedziałem przy kupnie - nie da się pogodzić tak rewelacyjnyej przyczepności na suchym z dobrą przyczepnością na mokrym. Wytrzymują 6 tys w R1 2008 - podobnie jak S20 Evo. 10/10.

K6 1000
dal mnie liczy sie twoja opinia ja np nie latam jak jest mokro bo preferyje ostra jazde a jesli jakas turystyka to dynamiczna ;) ogolnie dla mnie jazda przy zlej pogodzie nie ma sensu, no ale wiem przeciez na trasie moze zlapac deszcz, to sory albo nie wyjedzam w pol kraju jak wiem ze pogoda sie zje*** albo jak mnie zlapie to juz jade 60-80 kmh i nie naginam ;)

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
polecam
11.02.2016 18:52:14

dobre na suchym ale tylko jak sa DOBRZE rozgrzane, rewelacyjne na amatorskie torowanie, nie lubią deszczu i syfu na drodze, na nierównościach i złym asfalcie zachowują sie niestabilnie, spokojnie można zamknąć oponę bo ich profil (mowa o 190) jest bardziej "płaski" od innych marek,
relatywnie tanie, wytrzymały u mnie nie całe 5 tyś. km.
pozdro GiX L1

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Ktoś napisał tanie
06.12.2018 23:01:58

Dla mnie najlepsze opony, zjeździłem 3 komplety.
Na suchym można się kłaść na maksa i nie puści.
Na mokrym: przy tej ilości bieżnika to i tak nieźle trzymają ;-).

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
TOR
06.28.2018 0:46:55

To opony tylko na tor, WSBK i te sprawy, na mieście nie utrzymasz właściwej temp pracy, taki Alicja z nacięciami żeby można było w nich latać w klasach które wymagają dot-u. Pzdr

Gość
Slick*

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Pirelli Diablo Strada

Ja mam mieszane uczucia co do tych opon. Jezdzilem na nich w badicie bylem MEGA zadowolony. Teraz zmienilem moto i jezdze na CBFie i jest tragedia. U...

Shad SH33

SHAD SH33, Kufer dość zgrabny nie zbyt wysoki i nie zbyt szeroki a przy tym pojemny, mieści się kask szczękowy Nolan 104 - 105 z interkomem ( tu ...

Scorpion EXO-390

Mam jak najlepsze zdanie, jako posiadacza od kilku tygodni, o tym kasku. Bezkonkurencyjny w swoim przedziale cenowy. Wygodny, dobrze wyciszony(najlepi...

Honda CLR 125 City Fly (1998-2003)

Motocykl bardzo przyjemny. Prowadzenie miód. Niezawodny. Silnik nieśmiertelny. Drogie części. Bardzo fajne przyspieszenie. Prędkość maksymalna ...

LS2 FF324 Metro EVO

Pierwszy kask więc mało merytorycznych uwag można się spodziewać .
Kask myślę ,że jest dobry aczkolwiek do ideału dla mnie zabrakło (...

HJC I70

Witam,

co mnie denerwuje to system, guzik otwierania blendy powinno być tam jakieś skrzydełko, motylek czy "cuś" a jest tylko suwa...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach