Mamy już 10437 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


LS2 FF352



Ilustracja przedmiotu

1  

LS2 FF352

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
6.38 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 50%
Neutralne: 13%
Negatywne: 38%


Gość


9
tani
07.04.2015 7:36:38

Bardzo tani ale bardzo dobry kask. Posiada 4 gwiazdki w sharp czym dorownuje nawet drogim modelom shoeia. Kask kosztuje mniej niz 200 zl. Jedyna wada to dosc mocno parujaca szyba ale za ta cene... poza tym bardzo wygodny i solidny, porzadnie wykonany i jeszcze raz bardzo tani:) polecam w 100%


asd
Czyli rozumiem, że jeśli jedziesz w kasku shoela? To jak wjedziesz w tira, to nic się nie stanie? Śmiech na sali... to tak jak samochód kupujesz za pół miliona i myślisz że będziesz nieśmiertelny...

Maciek
Wy chyba nie wiecie jak sharp robi testy a gadacie. Tam nie ma żadnej półki cenowej. Każdy kask poddawany jest tym samym testom. Dlaczego tańszy nie mógłby mieć 4 gwiazdek? Przecież ten kaska poza bezpieczeństwem nie ma nic. Za do droższe kaski mają mase dodatkow jak bledny, pin loki, super wypas wysciulki i inne cuda. Kolesie w LS2 zrobili zajebisty kask i chwała im za to. A półki cenowe to sobie możecie wsadzic bo to bzdura jest. Zreszta na stronie sharp nie ma podziału na ceny tylko na producentów.

Gość
Co za pierdoły, kup se najdroższy kask jak Ci nie pasuje. Firma LS2 to nie firma krzak, jak wjedzie w Ciebie TIR to nawet za 3k Ci kas nie pomoże, a jak sobie pyrkasz 60-80km to zły? Opanuj się koleś.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
10
Super Kask w rozsądnym budżecie
04.20.2016 10:30:34

Pierwszy kask, wachałem się między JET a PEŁNYM i jednak zdecydowałem się na niego. Dobrze leży, nie za duży, wygodny. W miarę cicho, choć nie mam porównania, to mój pierwszy. Z dobrych materiałów zrobiony, czego potrzeba więcej? W przyszłoście pewnie wymienię na ten sam tylko półka wyżej.

Gość
i dobrze, tez uwazam ze integra to jest to. w jet wygladalem jak zomowiec, tylko paly brakowalo. bezpieczenstwo o wiele wieksze, bo szczeka ma bariera a jet ma.... szybke.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Aerodynamika
1
fatal error
04.20.2016 11:10:30

Typowy chinol z alibaby. Jeszcze trzy, cztery lata temu te kaski sprzedawały się po mniej jak 150pln. Teraz są w cenie niewiele mniejszej niż dolne modele znanych marek. Od tamtego czasu w LS2 nic się nie zmieniło - są tak samo głośne i wykonane z fatalnej jakości materiałów. Bezpieczeństwa na szczęście nie miałem okazji sprawdzić.

Gość
Głośne? Ogarnij swój traktor/kosiarkę to będzie ciszej

Gość
Co za bzdury, wiesz chociaż z czego zrobiony jest ten kask? Pewnie handlujesz topowymi markami, gdzie za markę odpala się 100% raz tyle. Na tor kask to nie jest, ale do podstawowej ochrony jak najbrdziej. 4 gwiazdki za cos dostal. Moze przekupili kolesie z alibaby?

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
9
dobry kask
08.06.2016 9:23:42

Posiadam ten kask od 2 miesięcy i jest naprawdę super. Nawet się szczerze mówiąc nie spodziewałem że w tym przedziale cenowym dostanę tak dobry kask. Naprawdę solidnie wykonany. Jedyny minus to hałas przy prędkościach ok 170km/h i wyższych. Zdecydowanie polecam.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
tani głośny parujący
08.18.2016 22:34:39

co tu pisać
głośny niesamowicie ,głowa pęka po 20 km
paruje -czyli norma w tej cenie
ogólnie szkoda kasy

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
5
Tani, ładny i nic poza tym, kask na skuter lub 125cc
02.20.2017 10:14:24

Mój pierwszy kask. Oto moje wrażenia z użytkowania po 1 sezonie:
Plusy:
-niska cena
-zapięcie mikrometryczne
-czarny mat z ciemną szybą wygląda ZAJEBIŚCIE
-szybka odporna na zarysowania
-masa malowań do wyboru
Minusy:
-parująca szybka/brak pinlocka
-wiatr wiejący od doły dawał po oczach, po 1h jazdy wyglądałem jak zjarany
-brak areodynamiki
-dziwna rozmiarówka, mam 60cm w obwodzie a wcisnąłem się dopiero w rozmiar XL
Zmieniłem na Skorpiona EXO1200 Air, zobaczymy czy faktycznie cena kasku ma znaczenie.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
9
za te cene nr 1
03.11.2017 17:11:40

Pisze opinie bo był to moj pierwszy kask wlasnie kupilem nowy i mam z czym porownywac.
A wiec tak kask bardzo dobrze zkrojony nie trzeszczy nic sie nie odrywa komfort jazdy do 60-100 bardzo dobry powyzej tej granicy mamy huragan pod kaskiem a gdymu nie zapiecie to kask zdarlo by nam z glowy...ale... to kask za 180 zl i niech mi ktos powie ze kupi lepiej wygluszony kask do 500zl...baaa nawet do 1000...
Moja rada taka jesli nie masz z 1500 to kup ls2 352 i zbieraj na cos lepszego tylko nie wiem czy za 1500 sa jakies lepiej wygluszone.
Moj nowy nabytek to nolan n87 za 800 iiiitroszke sie zawiodlem bo swiszczy tak samo jak ls2 nie wieje moze tak jak ls2 ale huczy tak samo. Kask jest lepiej wyprofilowany nie zrywa go tak z lepetyny jak ls2 no i ma pinlocka
polecam ls2 na piewszy moze drudi sezon polecam kupic go z szybka z pinami na pinlocka i dokupic pinlocka w sumie za 280zl bedziecie mieli dobru kask, niestety pinlocka nie sprawdzalem w ls2 ale w nolanie rewelacja-nie trzeba machac szybka na kazdym skrzyzowaniu

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Gość
04.04.2017 14:54:30

Kask oceniam na 7 jest to mój pierwszy kask zrobiłem w nim ponad 5tys km, biorąc pod uwagę cenę nie można wymagać więcej. Może zaczniemy od wad:
- głośny
- ciężko wypiac szybke (chyba że akurat mój egzemplarz tak ma)
- brak blendy (ale za takie pieniądze chyba żaden kask owej nie posiada)
- szybka się rysuje w górnej jej części o skorupę

Zalety :
- Cena
- 4 gwiazdki sharp
- Wentylacja ok
- Możliwość montażu pinlocka
- Zapięcie kasku
- Możliwość prania wysciolki kasku
Podsumowując dobry prosty kask na początek, na małe prędkości do 80km/h (bo głośno), domyślam się ze zostane objechany za to co napisałem ale jeśli ktoś zaczyna z moto to np 125 to naprawdę fajny kask który nie spowoduje za dużego ubytku w naszych finansach z wadami oczywiście. Polecam dla niezbyt majetnych początkujących motocyklistów.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC RPHA 70

To mój pierwszy integralny kask i dopiero pierwsza przejażdżka za mną w tym kasku - wrażenia bardzo dobre.
Jeżdżę chopperem, prędkoś...

Sena 10U

Mam Senę 10U w Schubercie C3. Bez problemu łączy się z Larkiem 35AT(navi)i nawet zwykłym telefonem komórkowym. Jakość dźwięku super. Ludzie ...

Forma Arrow SX

Śmigam w tych butach drugi sezon. Muszę przyznać , że spisują się rewelacyjnie zarówno w upalne dni jak i te chłodniejsze.
W tej półc...

Adrenaline Shiro

kurtka jest dobrze wykonana sprawia wrażenie solidnej i zapewniającej ochronę,

wodoszczelność nie była testowana,

...

Alpinestars Roam 2

Te buty tak jak wszystkie od Alpinestars (które miałem okazje przymierzyć) są naprawdę wygodne. Sporo w nich chodzę po mieście na co dzień i j...

Nolan N104 EVO

witam, czas podzielic sie opinia na temat tego kasu - a dokladniej
N104 EVO.

kask generalnie moge polecić jesli ktos sie zasta...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Wyciszenie

Aerodynamika

Jakość wykonania