Mamy już 13048 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


HJC RPHA 11



Ilustracja przedmiotu

1  

HJC RPHA 11

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.80 / 10

(Na podstawie 15 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Sportowy kask HJC - nowy model na 2016 rok.



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 87%
Neutralne: 7%
Negatywne: 7%


Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
10
wow
05.11.2016 1:57:24

Po zakupieniu kasku wychodziłem trochę zły ze sklepu, że wydałem tyle kasy( kupiłem w malowaniu skyrym)... przesiadłem się z Sharka s900.

I teraz Panie i Panowie po przejechaniu 100 km mogę Wam powiedzieć, że nie żałuję ani jednego grosza wydanego na ten kask.
Przy RPHA11 Shark wypada bardzo bardzo słabo...
hjc jest
-bardzo lekki
-bardzo cichy(mega cichy)
-bardzo wygodny
-aerodynamika na najwyższym poziomie ( przy 200+ czułem się jak w Sharku przy 100+)

w ogóle bije mojego starego Sharka pod każdym względem!


Po pierwszym dniu jestem bardzo zadowolony z zakupu, jak przejadę większą ilość kilometrów wiadomo napisze.



Gość
przy 170 patrzysz na bok i nic - aerodynamika - MEGA , wygoda super a jeśli chodzi o wentylację - jeżdżę cały sezon - zima/lato nigdy nie było za ciepło i za zimno chociaż w chłodne dni używam czapki pod kask - czy głośny? cichy nie jest ale nie jest to upi... POLECAM - latalem w kilku kaskach przez ostatnie 20 lat - ten na razie TOP - no i super cena jak na te klasę - poza tym wygrał dużo testów

Gość
Przepraszam Cię bardzo, ale po 100 km to cięzko o jakąkolwiek opinie. Co do aerodynamiki to spróbuj się obejrzeć przy 140 km/h to pogadamy. A jeśli ten kask jest dla Ciebie cichy, to nie wiem w czym jeździłeś wcześniej. Nawet jak na sportowy to nie jest cichy. Cichy jest np Scorpoin exo 1100. Miałem HJc i zaraz sprzedałem, bo zakup nie był udanany.

Gość
Jak z tą wentylacją? Faktycznie w temp. ok 15 st jest zimno? poszukuję kasku z lepszą wentylacją i cichszego od mojego starego kasku i mocno się nad nim zastanawiam. Czy warto do niego dopłacać i kupić zamiast RPHA 10 plus? Poprzednik też całkiem niezły :) Pozdrawiam

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Za te pieniądze nie ma nic lepszego
08.24.2016 19:53:40

Zakupiłem kask tydzień, temu i od tego czasu nakręciłem w nim ok. 1500 km.

Plusy
+ Wykonanie
+ Pinlock i ciemna szybka w cenie kasku
+ Hałas ( a raczej jego brak)
+ Wentylacja ( w moim poprzednim sharku jej po prostu nie było )
+ Aerodynamika ( co prawda spodziewałem się trochę więcej, ale może to jest też kwestia, że od tygodnia jest dosyć wietrznie )
+ Waga

Minusy
- Wracając 400 km w deszczu co jakiś czas przez środek wizjera przelatywała mi struga wody. Podejrzewam, że inne kaski miałyby tak samo, aczkolwiek nie powinno się to zdarzyć
- Bez pinlocka, można zapomnieć o jeździe w dni kiedy nie ma upałów. 20 stopni i na światłach wszystko paruje
- Zamknięcie szybki. Trochę upierdliwe, ale po chwili wprawy można się przyzwyczaić.

Podsumowując:
Za te pieniądze chyba będzie ciężko znaleźć inny kask z tej półki, technologia i bezpieczeństwo na poziomie shoei, arai itd. Kiedy odejmiemy sobie jeszcze średni koszt przyciemnianej szybki i pinlocka w ogóle lądujemy w bardzo budżetowych rejonach. Jest to chyba jedyny kask w tej cenie, który ściga się w motogp. Jeżeli chodzi o walory użytkowe to jestem zachwycony przede wszystkim jego wagą, dopasowaniem i wentylacją, nie mogę tutaj nic zarzucić. Jedyne na co liczyłem, że będzie na wyższym poziomie to aerodynamika. Tak jak pisałem wcześniej może to być też kwestia tego, że od kiedy go kupiłem było cały czas trochę wietrznie i zaraz odszczekam moje słowa, niemniej jednak takie są moje wrażenia na tą chwilę. Nie oznacza to bynajmniej, że aerodynamika jest słaba, czy zła, jest bardzo dobra i przy odpowiedniej pozycji można nawet lecieć w trasie w okolicach 200 bez większego "zmęczenia materiału". s

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
10
Polceam
09.12.2016 11:15:07

Polecam z czystym sumieniem. Przesiadłem się z Shoei NXR i mogę napisać, że jest: komfortowo, cicho, znaczenie lepiej z wentylacją i co najważniejsze kask wg. mnie ma dużo lepszą aerodynamikę przy większych prędkościach.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
5
Gość
09.15.2016 8:13:21

Kask mocno przereklamowany, kupiłem go bo wcześniejszy tani LS2 Stream wydawał mi się głośny :(
Wszyscy się zachwycają jaki to RPHA11 jest cichy i komfortowy... Owszem jest wygodny i lekki, aerodynamika w miarę ok, ale cichy ? W tym kasku hałas jest wyższy niż w LS2 za 400 zł, zamontowałem w nim interkom i przy 100km/h można zapomnieć o rozmowie, chyba że położysz się na baku i wsadzisz głowę pod owiewkę. Pow 120km/h zdecydowanie radzę zakładać stopery jeśli szanujecie swój słuch.
Wizjer bez pinlocka paruje też wyraźnie mocniej niż LS2.
Podsumowując, LS2 nie był moim ulubieńcem, ale przy cenie 3 krotnie wyższej RPHA 11 raczej rozczarowuje.
Plus za wygląd i jakość wykonania.


Staszek
Miałem kiedyś Marushina 777 bez pin lock'a i tych wszystkich bajerów. Szyba nigdy nie parowała nawet jak przy +7 wracałem 170 km. 7 lat go miałem....szkoda że nie było/ nie ma przedstawiciela ....kosztował 480 zł...jedyna wada to brak podbródka ...Szkoda...bo to był mega kask. Jest na YT test 777 Samurai i wyrobu made in China....

Tom
Porównanie Ls2 do HJC no ja was prosze ... to jak porównanie poloneza do jaguara. Każdy kask paruje jak nie ma pin locka po to też jest dolączony do kasku i dwie szyby :) sportowe kaski nie mają możliwości wyciszenia jak w aucie czy innym ustrojstwie to ma chronić twoją głowe i być z dobrych materiałów :) LS2 przy spotkaniu z glębą zapewne rozpadłby sie na 2 częsci :) Pozdrawiam :) tylko HJC :)

Shokei
Ja się właśnie przesiadłem z ls2 i jak dla mnie to chyba lepiej trafić nie mogłem..., nie rozumiem was hjc jest 10x cichszy od ls2 , jeszcze jak założę kominiarkę, o aerodynamice to już nie wspomnę , w ls2 chciało mi głowę urwać a w hjc nawet przy silnym wietrze i prędkościach 120+ nie czuję że mam go na głowie.


Dołączone zdjęcia
HJC RPHA 11
Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
9
Najlepszy kask ever
04.18.2017 21:39:06

Wentylacja, wizjer, komfort, stabilność łatwość wymiany szyby
Jakość wykonaniania taka, że kolesie od Schuberta powinni się uczyć
Same plus !!!

Gość
jak wyżej - LS2 i HJC - sorki ale to inna liga - ja śmigam cały sezon i zero zużycia - no to o co chodzi - a ciemna szyba moim zdaniem rewelacja nawet w dzień bez słońca fajnie widać - bezpiecznie

Tytus
Kolejne tysiące nawinięte w tym kasku pokazały,że tak różowo nie jest. Szyba przyciemniana jest jakości marketowej i musiałem ja wymienić po niecałym sezonie. Następnie poszły do wymiany zawiasy szyby - bo działały tylko na full otwarciu a potem na zamkniętej szybie. A na koniec z wypełnień bocznych zlazło to niby "wężowe" poszycie... O wiecznych problemach z osłonkami pasków nie wspomnę. Niestety - nie widzę w tej chwili różnicy wykonania między HJC a LS2. Więc po co przepłacać?


Dołączone zdjęcia
HJC RPHA 11
Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Super
06.24.2017 21:18:52

Doskonała aerodynamika, waga 1300g, super cichy (jak na sportowy kask), bardzo wygodny- idealnie leży na głowie, miejsce na intercom, mi w deszczu nic nie przecieka, pinlock sprawdza się idealnie. Minus, to zapiecie szyby, upierdliwe


Dołączone zdjęcia
HJC RPHA 11
Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Polecam
07.22.2017 20:04:26

Siemandero,
Jako były posiadacz LS2 FF358, RPHA 10+ i obecnie RPHA 11 pozwolicie, że się wypowiem ;)
LS2 to delikatnie mówiąc marny kask, fatalna aerodynamika, baaardzo słaba i nietrwała wyściółka, tragiczna wentylacja i głośność. Szybka rysująca się od komarów, brak w tej cenie pinlocka czy ciemnej szybki co zrozumiałe z uwagi że to budżetowy kask.
RPHA 10+ no cóż kask niezły. Doskonała aerodynamika, całkiem niezła wentylacja, bardzo wygodny, lekki oraz jak wiadomo posiadający dodatkową szybkę, pinlocka oraz bródkę.
Wyściółka trwała i sprężysta(3lata). Jeśli chodzi o parowanie to wiadomo w okolicach 15* bez pina trzeba już umiejętnie używać wentylacji.
Niestety miał bardzo wkur**ce wady:
Pierwsza i największa to głośność niewiele mniejsza niż wspomniany LS2, druga to notorycznie wypadająca przy ściąganiu bródka w której w końcu uległ uszkodzeniu fatalnie zaprojektowany zatrzask.
RPHA 11 hmmm poprawiono wady poprzednika + dodano jedną denerwującą mnie rzecz.
Kask ma jeszcze lepszą aerodynamikę, lepszą wentylację, większy wizjer (pole widzenia), lepszej jakości wyściółkę oraz doskonałą niewypadającą bródkę.
Bardzo poprawiono głośność, jest ogromna różnica na plus.
A ta jedna rzecz która mnie wkurza to niepotrzebna blokada zamknięcia wizjera. W rpha10+ tego gówna nie było i nigdy nie było problemu z przypadkowym odpięciem zatrzasku szybki.
Czy polecam ten garnek ? Tak szczególnie w promocyjnych cenach które czasem bywają na ebaju.

Gość
To jest kask sportowy a przepisy wymagają blokady szyby.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
07.26.2017 4:29:33

Powiem tak, użytkuje ten kask sezon i ciężko mi cokolwiek powiedzieć na jego temat bo wcześniej latalem w ls2 i nie mam zbytnio z czym porównywać rpha 11.
Ale zaobserwowałem kilka plusów i minusów a mianowicie wcześniej latałem na aprili rs 125 to przy 120km/h w ls2 kask wpadał w turbulencje teraz kupiłem cbr 600 f3 i w hjc rpha 11 powyżej 220-stu strach jechać bo kask wpada w turbulencje, na początku myślałem że to wina szybki a więc kupiłem szybke z garbem do cbr ale to nic nie zmieniło, hałas MOŻE trochę cichszy niż ls2 ale na autostradzie nie obejdzie się bez stoperów do uszu.
Szczerze mam mieszane odczucia co do rpha 11, czy bym go polecił?
Ja go kupiłem za 1500-coś w czarnym malowaniu, w sumie to w tej cenie nic lepszego nie ma ewentualnie rpha 70 ale trzeba odrobinę dopłacić.
Ale z drugiej strony tak jak wspomnial in7ane; lecąc nie chcielibyście mieć na głowie ls2... ;)
Jeśli chodzi o mnie to po zmianie motocykla na pewno zmienię kask na shoeia xspirit 3, jakoś hjc mnie nie przekonuje at tu mowa cały czas o aerodynamike, może rpha 11 wpada mi w turbulencje od 220 bo może kask nie leży w takim pochyleniu do jakiego został stworzony, a jak wiadomo cbr f3 to sportowy turystyk a nie full sport.
Tyle w temacie, pozdrawiam ;)

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.03.2017 9:45:20

Hjc rph 11 kupiłem jako mój pierwszy kask odrazu górną pułke,moja głowa warta jest tych piniędzy,kask mega cichy niesłysze żadnych gwizdów świstów nawet przy wysokich prędkościach,mega wentylacja przy 200km zamykam górną wentylacje bo mi zimno w głowe mega wygodny nieczuć go na głowie 1250 gram w r.s.hjc zrobiło naprawde kawał fajnego kasku umnie w grę wchodził jeszcze shoei nxr,ale wybrałem hjc ładniejszy wygląd więcej fajnych malowań, jest drogi ale za jakość i bespieczeństwo się płaci,ja bym nawet jakiegoś ls2 na głowe nie założył,ale rozumie nie każdego stać wywalić 2000 kask warty każdej złotówki szczerze polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
9
Gość
08.31.2017 22:01:46

Kask mam od pol roku, nie pokonuje zbyt dlugich dystansow i wielkich predkosci, ale moge powiedziec, ze jest wygodny i lekki.
Z wyciszeniem jest tak, jak go zaloze, trzeba krzyczec zebym cos uslyszala, jak jade wystarczy 50km/h ( mam wydech scorpion) to przy zamontowanym intercomie trzeba miec full gloscnosc zeby cokolwiek zrozumiec, bo wydech wszystko zaglusza.
Na wentylacje nie narzekam, nie jest zimno ale prawdziwa zima dopiero przede mna.
Ogolnie jestem zadowolona z kasku i jego wykonania, na poczatku po dluzszych dystansach bolal mnie kark, ale da sie przyzwyczaic i po jakims czasie nie czuc ze ma sie go na glowie.
Ogolnie polecam, mam doslownie ten ze zdjecia (choc za malowanie trzeba ladnie zaplacic -warto- piekny jest).

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
zwięźle i na temat
04.22.2018 14:05:05

HJC robi bardzo dobre tanie kaski. RPHA 11 atakuje średnią półkę i niestety, ale widać duże braki.
Jakość jest przyzwoita i zapowiada się fajnie, ale uważam, że jakość to przede wszystkim trwałość, a dlatego, że kask szybko sprzedałem to ciężko coś powiedzieć. Przy wymienianiu wad napisałem też o jakości w innym ujęciu.

Plusy:
- cena (na tej półce cenowej jest bardzo atrakcyjnym wyborem)
- dostępność kasku i części
- różnorodność
Minusy:
- kiepska aerodynamika - ciężko obejrzeć się np podczas zmiany pasa ruchu
- uchwyt do zamykania wizjera tylko z prawej strony (czyli tam gdzie gaz)
- hałas - jest naprawdę spory
- zapięcie DD jest kiepskie - od profilu metalowych kółek sporo zależy, a w tym przypadku dość trudno się go zapina i luzuje - to mnie zaskoczyło bo wydaje się, że ciężko coś tu zepsuć, a jednak...
- jakość do ceny - po wymienionych wadach można powiedzieć, że jest bardzo niska, dyplomatycznie to ujmując
- z tego co pamiętam przedstawicielstwo HJC Polska za przeproszeniem olewa klientów, którzy kupili kask w innym kraju UE.
Jest pewnie więcej plusów i minusów, ale minusy które wymieniłem, w każdej klasie kasków to podstawa.
Dla mnie osobiście to wszystko eliminuje ten kask i stawia go na dolnej półce. Zdecydowanie nie jest wart 1500 - 2000 zł. To dużo pieniędzy i można za to kupić lepszy kask. Np coś od firmy Scorpion, która nie jest u nas tak popularna, a szkoda.


Gość
Fakt, zamknięcie jest na środku. Po prawej jest Shoei NXR, z którym mi się to pomyliło. Najwygodniejsze rozwiązanie to uchwyt po lewej i prawej, ewentualny rygiel po jednej. Możliwe, że wam przykro koledzy, ale kask jest kiepski. Zapięcie kolego jest niewygodnee, bo się kiepsko odpina. Inne DD są dużo wygodniejsze. Takie niewygodne DD miałem w pierwszym moim kasku z Louis.de za 400 zł. Jeżdże ZX6R i dobijam do 275 km/h. Aerodynamika jest bardzo kiepska w porównaniu do innych kasków, i znowu podobna była w kasku za 400 pln. Mo stary Scorpiak jest dużo cichszy i aerodynamiczniejszy. W HJC problemy są już w okolicach 100 km/h w zależności od siły wiatru. Kask jest strasznie głosny i to jest fakt, a nie kwestia gustu. Obecnie mam NXR i nie ma co porównywać. Jak kupiłem HJC to kupiłem kask tani. Po zakupie Shoei stwierdzam, że kupiłem dobry kask, ale też nie idealny. Za parę lat prawdopodobnie wrócę do Scorpiona.

Edek24
To jakas sciema ten komentarz. "uchwyt do zamykania wizjera z prawej strony" - widac ze chłop nie jezdził ani nawet nie miał go w rękach

Maras84
A i jeszcze coś "uchwyt do zamykania wizjera z prawej strony " że co ??? Jest on na środku!! Kolejna sprawa zapięcie podwójne 2 kwestia paru założeń kasku fakt w rekawicy jest wielki problem ale bez to kaszka z mleczkiem a wcześniej pare lat mialem microlock. Co do hałasu to się nie zgodzę ale to kwestia gustu ja osobiście wolę super wentylację niż gotować się w ciszy.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
9
Rpha 11
04.23.2018 19:16:29

Super aerodynamika. Kask przy duzych predkosciach tnie powietrze jak ostrze😀 lekki, dobra wentylacja, super spasowany

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
świetny
04.29.2018 20:52:55

Świetny kask za rozsądne pieniądze. Jakość otwierania szyby, materiałów, zatrzasków itp. bardzo dobra wg mnie nawet lepsza niż w SHOEI czy Arai. Jest to dla mnie najlepiej leżący na głowie kask na rynku, przymierzałem tylko kaski z najwyższej półki. Świetnie siedzi na głowie, do tego jest bardzo lekki. Wyściółka nie ugniata się tylko dopasowuje, co jest jednym z największych plusów tego kasku. Wentylacja i widoczność bardzo dobra w każdej płaszczyźnie od ściga po nakeda (wcześniej jeździłem w nim na sporcie). Kask wcale nie jest głośny, wystarczy jeździć z podbródkiem i domknąć szybkę. Ciężko oczekiwać super wyciszenia przy takiej wadze i takiej wentylacji. Ja uważam, że jest całkowicie dobre, chociaż w każdym kasku jeżdżę w stoperach albo słuchawkach dousznych. Jedynie nie wiem po co zrobili blokadę otwierania szybki bo w RPHA 10 plus tego nie było. Duży plus za ciemną szybę w zestawie.
W tej cenie i sporo wyższej nie znalazłem lepszego kasku na rynku.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
9
super Kask
05.01.2018 10:25:10

Witam ,co mogę powiedzieć po przejechaniu 2tys. km.
Kask HJC RPHA 11 ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości , nie chce wchodzić w budowę bo każdy może poczytać o nim. Zamierzałem kupić coś tańszego ale jakoś tak wyszło ze podwoiłem kasę na kask. Miała być blenda... , RPHA 11 nie ma blendy ale ma drugą ciemną szybą i wymiana zajmuje całe 3 sekundy. Jeżdżę tylko w ciemniej a biała tylko jak wracam z 2 zmiany w nocy.
Subiektywne odczucia. Kask wentylację ma naprawdę świetną , jest cichy, wygodny . Aerodynamika niesamowita . przy wysokich prędkościach głowa stabilna, ja osobiście jetem wysoki wiec dla mnie to ważne.Czy warto wyłożyć prawie 2 tyś zł na taki kask...? Jak ktoś ma tyle kaski to naprawdę warto.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
9
500 km po zakupie
05.24.2018 22:57:47

Kask przyszedł do mnie wczoraj i wziąłem go trochę w obroty. Jeśli chodzi o aerodynamikę to jest super, przy 200 kask trzyma się głowy bardzo dobrze.
Jeśli chodzi o wentylacje, to rzeczywiście, przy 130/140 coś tam zaczyna być czuć, ale spodziewałem się czegoś więcej. Jedyne z czego dobrze wieje to z tych otworów na szczęce i w miarę ok z wlotu na czole, te na głowie wyczuwalne są dopiero przy wyższych prędkościach. Głośność - wcale taki cichy nie jest, ale przy 110 słyszę swój wydech - seryjny. Tragedi nie ma, szału tez nie. Tak średnio.
Dużym minusem kasku jest to, ze szybka szybko i łatwo paruje na postoju, nawet wieczorem przy temperaturach ok 20 stopni. Boje się już niższych temperatur i ciekawi mnie jak zadziała pin lock.
Jeśli chodzi o jakość wykonania, to kask sprawia naprawdę dobre wrazenie.
Warto zwrócić uwagę na niezła widoczność w złożeniu, bo ogólne pole widzenia jest przeciętne. Nolan n87 ma lepsze. Oraz na niska wagę. Kask jest leciutki.

Daje 9/10 bo jest naprawdę nieźle. Wykonanie ok, aerodynamika ok, wygoda również. Dałbym 10/10 gdybym wentylacje czuł przy niższych prędkościach i gdyby kask był lepiej wyciszony.

Testowane na CBR 600 F ’11.

Krystian
Zrobiłem już trochę więcej km. Z pin lockiem wiadomo, ze nie paruje. Cofam co mówiłem o wlotach powietrza, przy jeździe w nocy, przy ok. 15 stopniach dobrze czuć wentylacje. Zrobiłem w nim dopiero 4kkm i uważam, ze to był świetny zakup.

Maras84
Z pinlockiem przy + 9 nie było mowy o parowaniu załóż i problem z głowy:-)


Dołączone zdjęcia
HJC RPHA 11
Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Ozone Dust MX

Zrywki do tych gogli są super, nic przez nie nie widać. Nie kupujcie ich, lepiej nową szybę zakupić....

Axo Aragon

Butki świetne, IMHO dużo lepsze od często wybieranych Alpin MX . Jeżeli chodzi o trzymanie stopy - rewelacja, wygoda - bardzo wysoki poziom.Testow...

Ładowarka CTEK XS7000

Ładowarka jest przeznaczona dla akumulatorów od 14Ah wzwyż, to tak na marginesie. Ogólnie to taką posiadam i jestem zadowolony, jest też bardz...

Alpinestars SMX-2 Air Carbon

Wygodne,przewiewne i... niezwykle tandetne! Zaczyna się od mechacenia materiału już po pierwszym użyciu. Po dwóch letnich sezonach rękawice d...

TCX Spoke

Gorące jak nie pada a jak pada to po 20 min lekkiego deszczu mamy basen. Badziewie
Użytkuje dwa sezony. ...

EJEAS E6

Nie polecam

Bardzo słaba jakość słuchawek - przy 50km/h na pełnej głośności ciężko jest zrozumieć co mówi rozmówca (kask z...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Wyciszenie

Aerodynamika

Jakość wykonania