Mamy już 14692 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda VFR 800 Fi (1998-2001)



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Honda VFR 800 Fi (1998-2001)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.64 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Gość
06.23.2012 10:39:48

Motocykl jest z 2000 r a więc ostatnia wersja prawdziwej VFR-ki na kołach zębatych, jeżdżę nią 4 sezon i nie żałuje, że mój wybór padł właśnie na ten model. To moja pierwsza Honda ale widzę, że nie ostatnia. Na plusy mimo wieku nadal mi się podoba, linia jest ponadczasowa, po drugie jakość wykonania jak to w Hondzie precyzja jak w zegarkach szwajcarskich ;), po trzecie silnik - jego dźwięk, kultura pracy, spalanie, osiągi wszystko jest bardzo dobre. Z minusów to wiadomo droga w zakupie i ciężko znaleźć nie bity egzemplarz, po drugie dla niektórych masa trochę za duża, ale dla mnie to nie przeszkadza, po trzecie ? chyba już nie potrafię wymienić jej mankamentów bo po prostu ich nie ma ;)Polecam z czystym sumieniem to moto !!

Gość
Pozwól, że odświeżę temat - mam od zeszłego sezonu spełnienie marzeń - VFR 800 FI 2002 r. - wszystko co napisałeś powyżej potwierdzam z pełnym przekonaniem. Czysta przyjemność...:)

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Arek
08.25.2012 10:37:46

Motocykl bez wad - mocny, szybki, wygodny i świetnie wyglądający. Piec jest praktycznie niezniszczalny - znane są przypadku VFRek, które mają nakręcone ponad 200 tys. km na liczniku i to bez żadnego remontu! Zdecydowanie 10/10.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
vfr 800 2001
01.22.2013 12:56:48

Najlepsza vfr'ka. Nie ma denerwującego v-tec'a, pięknie brzmi, rozrząd na kołach zębatych i cylindry ze spieków ceramicznych - w efekcie dostajemy praktycznie niezniszczalny silnik :) Motocykl naprawde wygodny i szybki. Dość niskie spalanie w okolicach 7 litrów na setke. Naprawde polecam.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
12.01.2013 12:34:01

Latam nia juz ponad 4 lata.I wciaz uwielbiam ten sprzet.Mocy pod dostatkiem jezdzac solo,bo w dwojke lub obladowany kuframi wtedy czuc niedostatek mocy i trzeba mocniej krecic.Rewelacyjnie sie prowadzi,bardzo stabilna.Silnik to poezja zwlaszcza jak schodzi z obrotow cos pieknego(mam tlumik Barracudy wraz z dolotem)Zupelnie bezawaryjny sprzet,nawet regler mi jeszcze nie padl,ale wiem ze byl juz zmieniany przez bylego wlasciciela.Zrobilem juz nia 60tys bez jakichkolwiek problemow.Wygodna,objezdzilem nia juz troche Europy.Napewno sa sprzety mocniejsze ale czy tak uniwersalne!Goraco polecam ten model czyli FI nie vtec!Mam nadzieje ze moja opinia sie komus przyd.Pozdr,i LWG.

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
06.16.2014 11:14:48

Swoją VFR mam już 3 sezon moto jest rewelacyjne. Mocny dół czego brakuje we wszystkich 600 jedyne 110koni ale jedzie i zadziwia czasami dużo mocniejsze sprzęty. Napewno ciekawszy moto jak vtec, mimo przebiegu 90tys km żadnych kłopotów nie ma ubytku oleju i innych dziwnych przypadłości a zalana jest syntetykiem. Wiele razy zadziwiła niskim spalaniem poniżej 5litrów, jednak przy normalnej jeździe 6.5-7litra trzeba uznać za standart. 250-260 robi zawsze i bez oporów i ten przepiękny dźwięk Vki i świst kół zebatych:) ci którzy jeździli poznaja z daleka.

Głosy: 66   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Uniwersalny i ponadczasowy.
03.14.2015 18:10:20

Motocykl posiadam drugi sezon, a do kupna modelu VFR namawiał mnie kolega który ma VFR 750. Zdecydowałem się jednak na nowszy model VFR 800 RC 46. Mogę powiedzieć, że jest to chyba najbardziej przemyślany motocykl na świecie. Łączy w sobie cechy:
- sportowego litra (mocna od samego dołu, dobry moment obrotowy, 106 koników co nieco potrafi),
- poręczność 600 ( dobrze się nim manewruje, nie jest "zawalaty"),
- znakomity turystyk (w miarę neutralna i nie męcząca pozycja za sterami),
- dobry motocykl miejski (spalanie na przyzwoitym poziomie.
Jakość wykonania tego motocykla jest moim zdaniem wysoka.
Koła zębate, wtrysk paliwa i odpadają nam regulacje gaźników i rozrząd. Silnik niezniszczalny.
Tak myślę czasem że pobrykało by się dookoła komina jakimś litrowym K7 no ale co dalej? Tym brykam po mieście, jadę do roboty, lecę na bałkany, lansuje się po kraju no jest po prostu fajnie:). Pozdrawiam.


Gość
1.Niewiem czy ma porecznosć 600 skoro waży 30 kilo wiecej od f4i.... 2. Mocy litra nie ma , tak samo nie ma dołu (moment) litra - przejedz sie gsxr 1000 k6 czy k7 a zobaczysz co to moment obrotowy i powiesz ze wczesniejsze motory to były komarki... Miałem kupić Fi po litrze ale kupiłem f4i i nie żałuje - pali mniej o 1,5 do 2l na każde 100km niż VFR800 - mierzone z kumplem - np na trasie do 120 f4i spaliła 5.1 , vfr 6.5 - zalewane pod korek. Jedyne co jest lepsze w vfr to lekko wygodniejsza pozycja i ochrona przed wiatrem dzieki wiekszej owiewce i te koła zebate.

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Honda VFR 800 fi
02.10.2018 2:42:18

Mam ten motocykl już drugi sezon. Kupiłem Honde jako pierwszy motocykl, duzo ludzi mi mówiło ze za duży jak na pierwsze moto ale bardzo sie ciesze ze ich nie posłuchałem i kupiłem VFRE prowadzi sie ją jak rower na zakrętach sama skręca wystarczy tylko przeciwskręty robić. Wygląd jest ponad czasowy mono wahacz z tyłu robi dużą robote dla wyglądu. Śilnik oraz jakość wykonania na najwyzszym poziomie. raczej już nigdy nie rozstane sie z tym moto. pozdrawiam


Dołączone zdjęcia
Honda VFR 800 Fi (1998-2001)
Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Honda vfr 800 fi
02.10.2018 10:07:33

Marzyłem o tym motocyklu od kiedy pierwszy raz zobaczyłem go w katalogu na rok 1998 😉. W zeszłym roku stałem się wreszcie jego posiadaczem😎 i nie zawiodłem się ani trochę.
Jestem niskim bikerem - 1,7m, ale w tym wypadku nie jest to problem. Po ruszeniu z miejsca waga i gabaryty moto przestają mieć znaczenie. Przyspieszenie V4 robi wrażenie, a prędkość max. w okolicy 240 km/h jest wystarczająca. Ważniejsze jest to w jaki sposób jest oddawana moc silnika. Moto ciągnie pd samego dołu, aż praktycznie do odcięcia. Pozycja za sterami jest intuicyjna i w miarę wygodna, przy dłuższych przelotach mogą pobolewać nadgarstki. Moto świetnie składa się w winkle ( opony pozamykane ), a przy prędkościach powyżej 200 nic nie traci na stabilności. Hamulce więcej niż dobre 😎. Są moto szybsze, lepiej przyspieszające, pewnie wygodniejsze, ale też nie tak wszechstronne jak ten. Z plecakiem trasy po 100-200 km nie stanowią wiekszego problemu. Co do spalania, to u mnie oscyluje około 7l/100 km , ale mam ciężką rękę 😈, przeloty to 160-220 km/h, a czasami na odcięciu ok 240-250km/h, ale to już torturowanie moto. Naprawdę polecam ten motocykl każdemu kto chce się fajnie pobawić sport/turystyka, nie wydając przy tym majątku.
Honda VFR 800 FI, 1999r, 43000 km -6500,00 zł.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Vfr 800 Fi - sprzęt idealny !
05.16.2018 9:22:04

Jest to moje 6 moto w przygodzie z motocyklami.
Po roku jazdy stwierdzam, że najlepsze.
Kupiłem wersję z 2001 roku. Przelot - 116 tyś - TAK 116 tysięcy kilometrów. Wszystkie perełki po 30 tyś to zwykła fikcja na kołach :D
Przed sezonem ustawienie zaworów, wtrysków, i podstawowy serwis. Lata aż miło ! Kufer obowiązkowo, bo w dłuższe trasy przydaje się zawsze !
Przyspieszenie jest bardzo odczuwalne. V-czka zaczyna pięknie pracować od ok 2,5 tyś. obrotów. Poniżej jest delikatne szarpanie, ale da się przyzwyczaić.
W szybszej jeździe radzi sobie rewelacyjnie. powyżej 220 km spalanie niestety wzrasta powyżej 8L, ale da się przeboleć te kilka więcej groszy na wachę ;)
Motocykl idealny do pokonywania zakrętów na przeciwskręcie. Idzie na koło z 2 biegu bez strzelania ze sprzęgła.

Jeżeli masz zamiar kupić je jako drugie moto to z czystym sumieniem polecam ! Jako pierwsze odradzam, chyba że masz dużo oliwy w głowie.
Przede wszystkim nie sugeruj się przebiegiem rzędu - 80, 100, 120 Tyś. To jedne z ostatnich, prawdziwych i solidnych motocykli !

Gość
Czasami masa tylko słabo łączy na regulatorze napięcia, wystarczy przeczyścić.

Gość
To prawda - moja ma 150 tys(!!!) przebiegu i lata na pełnym syntetyku :D Nie wiem co to remont - jedynie padł mi regulator napięcia, typowa wada tego modelu. Poza tym wszystko cacy.

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


10
Honda VFR 800 Fi
10.28.2018 20:21:12

Zrobiłem tym motocyklem w sezonie ponad 10k km. Trasy po 700km w ciągu dnia i więcej to sama przyjemność. Motocykl mocny i szybki. Idealny do szybkiej turystyki. Jego linia jest ponad czasowa. Rozrząd na kołach zębatych sprawia, że silnik poza plynami i olejami jest bez awaryjny i nie ma co przy nim robić. Spalanie na trasie to około 5.5L na 100km w mieście potrafi spalić 8L a przy mocnym odkrecaniu nawet 10. Pozycja nie męczy a dźwięk V4 i kultura pracy silnika uzależnia nas od tego motocykla. Ogólnie motocykl ma same plusy poza jednym minusem - na akumulatorze. :)

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Gość
03.12.2019 20:49:04

Właśnie rozpoczynam 2 sezon na VFR- ce. Cóż można powiedzieć.... Kilometry na niej mijają wręcz niezauważalnie. W ciągu 4 miesięcy zrobiłem na niej 7-8 tys km. Jako, że sam sobie serwisuję ten motocykl l, mogę się co nieco wypowiedzieć na jego temat :-)
Konstrukcja bardziej skomplikowana niż w przypadku typowej rzędówki na zwykłym wahaczu.
Monowahacz będzie wymagał innego podniśnika na oś oraz specjalnego klucza do regulacji naciągu łańcucha.
Utrudniony dostęp do silnika. Wszystko ciasno upakowane. Mechanicy niezbyt lubią regulować luz zaworowy, gdyż trzeba demontować walki rozrządu- sporo roboty;-)
Spalanie to kłopotliwy temat, ale powiem tak: jadąc 60 czy 160 pali tyle samo :-) Nastaw się na 6-7 L/100 km bez względu na styl jazdy.
Regulacja luzu zaworowego, jak i wymiana świec zapłonowych przewidziana jest co 24 tys km, to na spory plus:-)
Silnik nie lubi niskich obrotów. Jeśli ktoś był przyzwyczajony do tego, że na poprzednim motocyklu spokojnie pykałeś sobie na niskich obrotach przez miasto, tutaj możesz o tym zapimnieć. Eidlasta 4 poniżej 3.500 RPM zaczyna nieprzyjemnie wibrować i męczyć się.
Silnik ma jednak świetnego kopa, jestctakże bardzo wytrzymały. Kręci niesamowite przebiegi.

Decydujàc się na Hondę VFR 800fi należy pamiętać, że są to pożeracze kilometrów. Ciężko jest ustalić faktyczny przebieg- nie wiemnawet czy jest sens. Na liczniku możesz mieć 60. 000 km, a w rzeczywistości będzie miała 160... :-)
Nie łudź się na sztukę z GWARANTOWANYM przebiegiem:-)
Silnik powinien pracować równo. Zero stuków, czy łomotania. Rozrząd wydaje charakterystyczny gwizd. Jednak to tyle powinno się słyszać podczas osłuchiwania.
Motocykl godny polecenia, nie jest jakiś narowisty, fajnie wchodzi w zakręty.
Jednym słowem:
Lać dobry olej, taknować benzynę, zakładać dobre opony i śmigać 🤗

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Alpinestars Faster 2

Zalet:
-Wygodne
-design
-ochrona (kostki, palców, pięty)
-Lekkie
-Idealne na lato z względu na dużą wentylacje...

Seca Kazuki 2

Rękawice fajne na lato idealnie wentylują ale poniżej 15 stopni jest w nich już za zimno wiec polecam na lato wykonanie ich jest według mnie bard...

Honda NT 700 V Deauville 2006-2013

Parę słów wstępu.
Zakupiłem go w KS Moto w Redzie z maju 2016 przebiegiem 31 tys. km. Od razu poznałem się z Autoryzowanym Dealerem Hond...

FreedConn T-COM VB

Bardzo dobry intercom za 200 zł. Wiadomo, że jakość dzwięku nie jest najlepsza i do muzyki średnio się nadaje bo nawet przy niskich prędkości...

Seca Kazuki 2

Rękawice przewiewne, ręka się nie poci, wygodne ale raczej do miasta, do jazdy z niskimi prędkościami.
Jakość pozostawia dużo do życz...

Suomy Speedstar

Świetny kask w przystępnej cenie.
Po zmianie z hjc is-17 wszystko na plus. Bardzo dobra aerodynamika, niska waga, bardzo duży wizjer. Zamie...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce