NOWOŚĆ Airoh GP 550 S

NOWOŚĆ Forma Genesis

OPINIA HJC IS-17
Mamy już 16534 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store

Ostatnie opinie
8

HYOSUNG GT650P
1

Akumulatory LP Land Port
9

HJC IS-17
8

Rebelhorn Patrol Long
9

Metzeler Karoo Street


6
Ostatni post przez: Luki, dnia: 2020-02-15

12
Ostatni post przez: Stan, dnia: 2020-02-10

9
Ostatni post przez: Zenek, dnia: 2020-02-09

9
Ostatni post przez: kuntek, dnia: 2020-02-09

4
Ostatni post przez: Gość, dnia: 2020-01-29

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
0
0

Hej Poszukiwana kamerka na motocykl - budżet to 500 PLN. Myśle że w tej cenie już...
15
5

Cześć, co powiecie o Romecie Z ONE T 125, miał ktoś styczność?
27
13

Jakie kaski polecacie do takiej kwoty? motocykl honda CB 650r więc jazda miejska z turystyczna,...
17
16

Hej Ile płacicie za OC swojego motocykla? Mi wychodzi w PZU 280 PLN za Suzuki GSR...
14
2

Pany, proszę się nie śmiać :) Oczywiście wiem jak nakleić tankpad na bak - prosta...
10
0

Witam kupię zadbaną bezwypadkowa sc57b Pokażcie co macie?
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

15


Lut
Zakochaj się w motocyklach 2020
Województwo Pomorskie

06


Mar
Polish Custom Show 2020
Województwo Mazowieckie

06


Mar
6 zimowy POLISH BIKE WEEKend 2020
Województwo Dolnośląskie

06


Mar

21


Mar

21


Mar

21


Mar

21


Mar
Wrocław Motorcycle Show 2020
Województwo Dolnośląskie




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 08-08-2019   Rumunia 2019
› 08-03-2019   Mosina - Kórnik
› 05-21-2019   Wadowice - Świnna Poręba - Sucha Beskidzka - Żywiec
› 05-11-2019   Sobotnie loty - Bielsko, Szczyrk, Wisła
› 05-03-2019   Mała rundka po okolicy
› 05-03-2019   1-Majowe latanie po okolicy :)
› 04-22-2019   Poznań Pałacyki
Ostatnio zdjęcia miejsc

Muzeum pożarnictwa

Muzeum pożarnictwa

Restauracja stodoła

Góra Strękowa

Turkusowe Jezioro

Łękawica -Ścieżka edukacyjna nad rzeką

Łękawica -Ścieżka edukacyjna nad rzeką

Łękawica -Ścieżka edukacyjna nad rzeką

Stary Zamek - Streczno



Najnowsze opinie
8
02.15.2020

Witam

Kupiłem moto jako wyprzedaż rocznika, nówka za 12k. Mam go 3 sezony, w tym czasie zużyłem 3 komplety opon, najechałem nim jakieś 35000.

Zacznę od plusów
+ kapitalny silnik,
+ Fajna pozycja za kierownicą ( przy moich 190 cm wzrostu )
+ podatność na poważne usterki
+ prostota serwisowania
+ hamulce
+ przyjemność z jazdy xd
+ stosunek cena jakość

Minusy

- zawieszenie ( na równej drodze bajka, na nierównościach bardzo nerwowy, amor z tyłu, oraz zakres jego regulacji to jakiś ponury żart
- obrotomierz - w zasadzie działa jak chce zawiesza się itd
- wygląd zegarów
- bardzo niewygodne siedzenie!



Jest to po prostu zwykły motocykl, bez kontroli trakcji, abs i innych fajerwerków.
Moto raczej dla jednej osoby, jazda z plecaczkiem to raczej udręka, jak chodzi o dalsze trasy. Jak najbardziej nadaje się do turystyki bliższej i dalszej ALE solo. Silnik pięknie mruczy zwłaszcza z akcesoryjnym wydechem strzela ogniem itd.
Powiem wprost dominator budzi w nim bestię. V max licznikowy na poziomie 210 ale na akcesoryjnym wydechu na stocku jakieś 190. Prędkość do której hyo czuje się dobrze do jakieś licznikowe 170 km/h.
Podsumowując bardzo fajne, proste moto, odpowiednio serwisowane potrafi się odwdzięczyć. Problemem jest polski dystrybutor, jego aso oraz jego podejście. Gdy moto miałem na gwarancji jeździłem do serwisu co 500 km z tymi samymi problemami, byłem tam olewany i spławiany na szczęście zrezygnowałem z gwarancji i nauczyłem się robić serwis sam :)




1
02.15.2020

Landport YTX14AH - BS Honda CB 750. Wytrzymał dwa sezony, zima w ogrzewanym garażu . Nie polecam żadnemu motocykliście (szkoda kasy).




9
02.15.2020

kask sam w sobie jak na soją cenę jest wyborny! wszytko tip top ale jeśli chcecie dokupić szybę to uważajcie! dark smoke i pewnie inne łamią się i pękają przy zatrzasku czołowym mam już drugą która strzeliła. Oczywiście reklamacja kask upadł i szyba się połamała :D parodia. kupię może jeszcze lustrzankę i sprawdzę jak strzeli to zmieniam firmę na coś innego.




8
02.14.2020

Po 4m.użytkowania puściły szwy nad kciukiem,i w palcu środkowym, oddałem na gwarancję otrzymałem po 2tyg. nowe.W chłodniejsze dni lepiej nałożyć jakaś dodatkową ochronę przed temperaturą,bo za ciepłe nie są.Wszystko rekompensuje ergonomia, Wygodne są nie powiem.Na nakeda w sam raz.




9
02.14.2020

kupiłem do wiadra 1000 w 2019 i po zrobieniu 4000 km mam taką opinię o tych gumach: są świetne zarówno na asfalcie suchym czy mokrym w winklach czy na prostej do 170/h - trzymają bardzo dobrze, bez jakiejkolwiek nerwowości, na szutrach pewne prowadzenie , pełna kontrola przy zakretach, trochę gorzej wypadają w błocie, na trawie całkiem niezłe - ubyło ok 20% wysokości bieżnika
,




9
02.14.2020

Cześć, jak w tytule może jest ktoś kto użytkował tą kurtke i może podzielić się opinią na jej temat.




9
02.14.2020

Design 20/10! Piękny motocykl przykuwający uwagę, zawsze w centrum zainteresowania zarówno motocyklistów jak i przechodniów. Kolejny plus - dzięki szerokiej kierownicy moto świetnie się prowadzi płynnie i posłusznie przechodzi z zakrętu w zakręt, a do lekkich nie należy. Hamulce hamują a nie zwalniają. Jedyny minus jaki zauważyłem to pozycja kierowcy, nie polecam osobom których plecy bolą po zejściu z nakeda. Zdrowa osoba po kilku godzinach jazdy będzie czuła zmęczenie - no ale w końcu to streetfighter a nie turystyk.




8
02.14.2020

Bardzo przyjemny motocykl do jazdy jestem posiadaczem od 2015.
Trochę słaby dół i średnie obroty.
Jest w miarę elestyczny ale jeżeli chcesz nagle przyspieszyć to lepiej zejść 2 biegi w dół. Silnik dostaje mocy od 8k obrótów.
Silnik jest dobry do jazdy dynamicznej, lecz spalanie u mnie to 8-10l/100km.
Hamulce dobre, prowadzenie również.
Bezproblemowy i bezawaryjny.
Brakuje odejścia gdy go potrzeba, poza tym super.
Trzeba będzie spróbować FZ8 lub FZ1.




9
02.13.2020

Przede wszystkim popieram poprzednika. Motocykl świetny na warunki miejskie. Zawieszenie miękkie, dynamika dobra, hamulce zaskakująco skuteczne. Wyśmiewana tarcza z bębnem w rzeczywistości dają wysoki komfort hamowania, a już sie zatrzymywałem awaryjnie, nawet w ulewie w okolicy 0 stopni. Największe wady to dość ubogie wyposażenie jak za te pieniądze i... trudno wymienić coś znaczącego. Plusem będzie na pewno długi interwał serwisowy (5 tysięcy). Spalanie w trybie motorowera wynosi poniżej 2 litrów, a w uczciwych miejskich warunkach 2.0-2.5 litra na setkę. Codzienne dojazdy nawet w zimie nie sprawiają problemu i przyjemność z jazdy nieoceniona ;)




4
02.13.2020

Niestety po jednym sezonie zaczęły pękać szwy.
Ogólnie obuwie całkiem wygodne. W upalne dni noga się jednak trochę poci przez co niezbyt wygodnie się w nich chodzi ;)




9
02.13.2020

Super jak na 600cm3 i nakeda. To mój pierwszy naked - wcześniej GSXR 600 srad, potem k1 1000. Po przerwie chciałem coś wygodniejszego padło na GSR600. Nie spodziewałem się fajerwerków bo moc na papierze 98km w porównaniu z sportami nie zachwyca- miło się rozczarowałem. Mocy pod dostatkiem do latania wokół komina do 160 wystarczająco. Wygodny, dobre hamulce - skrzynia bez szału, była precyzyjniejsza w sportach łatwiej wchodziły biegi takie mam odczucia. U mnie wydechy arrow robią robote. Najładniejszy kolor czarny :) pozdrawiam




10
02.13.2020

Opona do turystyki i rekreacyjnego winklowania w górach jest w sam raz. Odporna na ścieranie, dobrze trzyma na mokrym - jazda z pełnym bagażem w ulewę przy zachowaniu niezbędnej ostrożności okazała się całkiem znośna. Fakt, trzeba oponę rozgrzać, ale w tej kwestii różnicy między ST a GT nie widzę, na plus dla GT, że lepiej trzymają na suchym. Opony prod. Niemieckiej.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Adrenaline Road 2.0

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






SPYKE Rally 2 Dry Tecno

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Forma Genesis

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Triumph Street Triple 765 R 2020

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Metzeler ROADTEC 01 SE

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Motoz Tractionator Adventure

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Kawasaki VN 900 Vulcan Custom

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0