NOWOŚĆ Richa Edge WP

NOWOŚĆ Ozone RS-600

NOWOŚĆ Motorex Helmet Care

OPINIA Dunlop D209 Sportmax Qualifier

OPINIA Power Commander III USB

OPINIA Castrol Power 1 10W40 Półsyntetyczny

OPINIA TCX PRO 2.1

OPINIA TCX PRO 2.1

OPINIA Valvoline SynPower 10W40 4T

NOWOŚĆ Honda CB 125 F 20201-

NOWOŚĆ Rainers Dallas
Mamy już 18089 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store

NAJNOWSZE
OPINIE

10

Yamaha FZ6 Fazer 2004-2006
9

Shark EVO One
9

Dunlop D209 Sportmax Qualifier
10

Power Commander III USB
7

Castrol Power 1 10W40 Półsyntetyczny

news
room

NA
FORUM



5
Ostatni post przez: JanekG, dnia: 2020-09-28

3
Ostatni post przez: mmmm, dnia: 2020-09-28

1
Ostatni post przez: Geralt, dnia: 2020-09-21

1
Ostatni post przez: Patryk, dnia: 2020-09-19

4
Ostatni post przez: agrzes, dnia: 2020-09-13

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
3
2

czy ktoś testował jak można zabezpieczyć buty przed wodą , te TCX por2.1 to jakaś...
8
3

Chciałbym się dowiedzieć , coś na temat głośności kasku. Zazwyczaj przy małych prędkosciach jest w...
9
4

zamontowane do Bmw R1250gs pływają pow 150km/h,sprawdzony motocykl serwisowo bez zastrzeżeń. Poprzednio były Michelin Annake3...
14
3

Widze ogłoszenia w necie, że przerobiaja ludzie...
4
2

Zakładając że jeździsz codziennie motorem, śpisz w namiocie codzinnie w innym miejscu. I codziennie rano...
7
1

Gdzie można kupić szybę.
10
1

Czy ktoś wie czy RX One ma alternator, czy iskrownik?
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

25


Wrz
10 Punkowy Zlot Motocyklowy 2020
Województwo Wielkopolskie

26


Wrz

26


Wrz
Zlot motocyklowy Lubliniec 2020
Województwo Śląskie

26


Wrz

26


Wrz

27


Wrz

27


Wrz

27


Wrz




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 09-13-2020   DK 63 Radzyń Podl.
› 07-11-2020   Most Stacha
› 07-11-2020   Most Stacha
› 06-10-2020   Fajna trasa z Fajnymi widoczkami jak i winklami
› 05-22-2020   Szklarska Poręba - Jakuszyce.
› 08-08-2019   Rumunia 2019
› 08-03-2019   Mosina - Kórnik
› Nowe zdjęcia miejsc

Pałac i park Zespółu Szkół Rolniczych w Grzybnie.

Pałac i park Zespółu Szkół Rolniczych w Grzybnie.

Pałac i park Zespółu Szkół Rolniczych w Grzybnie.

Zapora wodna w Grzybnie.

Zapora wodna w Grzybnie.

Zapora wodna w Grzybnie.

Nieczynna stacja kolejowa Szołdry.

Nieczynna stacja kolejowa Szołdry.

Opuszczony pałac w Gorzyczkach.



Najnowsze opinie
10
09.28.2020

FZ6N z 2005, zakup marzec 2019 przy przebiegu 38tyś, teraz (wrzesień 2020) 63tyś km, bez jakiejkolwiek awarii, sprzęt wygląda i jezdzi jak gdyby dopiero z fabryki wyjechał. Użytkowany cały rok.
Wszystko wymieniane na bieżąco i są tego efekty.
Baaaardzo polecam




9
09.28.2020

Kask bardzo dobrze wykonany, wygodny i przyjemny w użytkowaniu.
Przesuwanie szczęki i jej umiejscowienie z tyłu - super pomysł nie przeszkadza w niczym a po kilku razach wręcz intuicyjne.
Aerodynamika - tu 10/10 ba nawet 11/10 świetny, genialny - nie czujesz pędu powietrza prawie nic, niezależnie czy patrzysz do przodu czy na bok.
Z czystym sumieniem mogę polecać




9
09.28.2020

Jak dla mnie Ok na początek i za tą cene
Zywotność niestety słaba według mnie.
Tak jak fajnie szybko się rozgrzewa tak też szybko zużywa (ok 3-5 tys i zmiana)




10
09.28.2020

Używałem już w kilku motocyklach.
Łatwo się montuje.
Sens montażu jest tylko wtedy, mamy akcesoryjny wydech, a na stronie www producenta jest dedykowana mapa pod markę/model naszego wydechu. Trzeba mapę zgrać i za pomocą laptopa wgrać do urządzenia.




7
09.28.2020

Użyty do trzech motocykli w jeden dzień - Honda Shadow 1100, Honda Magna, Suzuki Bandit 1200. We wszystkich trzech pojawił się hałas przy wrzucaniu jedynki i ogólny dyskomfort przy zmianie biegów. To nie przypadek - wszystkie 3 mortocykle ten sam efekt.
Jeden PLUS - w suzuki Bandit 1200 spadło zużycie oleju praktycznie do zera. Wcześniej przez kilka lat na innym oleju motocykl wymagał dolewek i to niemałych.




4
09.28.2020

Buty soidne , dość wąskie (mam szeroką stopę wysoką w podbiciu), po pierwszych przejażdżkach zadowolony , lecz z wodo odpornością nie mają nic wspólnego pierwszy deszcz i lipa mokro w środku a przejazd przez kałużę od razu czuć jak woda dostaje się do środka




2
09.27.2020

Olej lipa straszna nie polecam!! zalany w R6 po krótkim czasie ślizgało się sprzęgło! silnik pracował trochę chropowato! Od razu płukanka do silnika i zalanie motula poprawa natychmiastowa,nie tylko ja tak miałem kuzyn w zx12 miał identyczną sytuację ze ślizgającym sprzęgłem po zalaniu tego oleju.




9
09.26.2020

- oponę warto dotrzeć przy pierwszych km. Najlepiej koło 100km. Po 30km wciaz jest śliska... (nowy tył- doświadczenie własne, przy próbie zejścia na kolana na parkingu).
- klei bardzo ładnie.
- ma mokrym staram się nie jeździć ale na suchym klei bardzo dobrze. Zarówno przy treningach na parkingu przy ciśnieniu 2,5 2,5 jak i na małym torze 2,1 2,0.
-dodam ze po około 7k km środek mam prawie nie zjechany za to najmocniej skończyła mi się prawa strona i odrobine mniej lewa. Tyl zjechałem w 5,5k km również po bokach. Trochę za niskie ciśnienie lądowałem 1.8 na torze.
- niestety w stosunku do poprzedniego roku ;/. Przód kosztuje około 70zł drożej z 240zł na prawie 300zł. Może zimą stanieje.
-myślę jeszcze ze zmianą na s21.




10
09.26.2020

Witam.

Jestem szczęśliwym posiadaczem tego motocykla. Drugi poważny. Wcześniej Yamaha fz6n 2006.
Powiem szczerze to była najlepsza przesiadka. . Udało mi się wyrwać egzemplarz z większymi dyszami w gaźniku co skutkuje zwiększona mocą do około 130 KM i akcesoryjnym wydechem xpor z pięknie wygiętymi kolankami pod zadupek. Porostu mega petarda!!
Jadąc ulica ludzie zatykają uszy nie wiedzą co się dzieje. Wyróżnia się z pośród rzędowek tym że moc jest dostępna od samego dołu. Idę równo z dużo mocniejszymi motocyklami typu R1.
Motocykl Prowadzi się bardzo pewnie. Daje wrażenie dużo lżejszego. Oraz wizualnie węższy dzięki silnikowi v2. Przy niskich obrotach towarzyszą charakterystyczne wibracje i dźwięki jak na moto typu chopper :D trzeva pamiętać o między gazie żeby tylne koło nie wpadało w poślizgi gdyż moment hamujący silnika czuć czego plusem jest bardzo rzadkie używanie hamulca bo silnik robi większość roboty. I do tego znacznie zużywającq się tylnia opona. Aktualnie na oponach metzeler SPORTEC m5 dają radę polecam.
Spalanie 8-10l ale tak jak wcziensiej pisałem za sprawą większych dysz i sportowego fitra.

Jestem osobą wysoką 186 cm udało mi się zrobić tym motocyklem w jeden dzień 800km lecz z przerwami co około 200km. Mimo akcesoryjnego siedziska boli zad i nogi. Ale to jest jedyny minus tego motocykla lecz wiadomo jest to sportowa bestia! Na krótkie kółko spokojnie nie puchnie nic.

Jazda z plecaczkiem na tył im siedzieniu jest bardzo męcząca. Panna leci na plecy kierującego stltrasznie obciążając ręce.. Jest to moto raczej dla jednej osoby ewentualnie krótka przejeżdżka.

Podsumowując Motocykl nietuzinkowy. Bałem się na początek nim jeździć i do tej pory czuję ogromny respect przez co czuć wyjątkowość ja drodze. I to jest powód dla którego na obecną chwilę nie wyobrażam sobie innego motocykla w moim garażu.

Serdecznie polecam ten Motocykl.




9
09.26.2020

Jak dla mnie porażka, nic nie warty pokrowiec który przecieka.Po deszczu odkrywam skuter i jest mokry. Nie polecam




7
09.26.2020

Kask BMW kupiony w komplecie ( kombinezon, buty, rękawice) i niestety za tę cenę jakość nie powala. Kask po odpięciu podbródka jest głośny a po otwarciu wentylacji na górze bardzo głośny. Brak blendy i nie regulowany pinlock to kolejny minus (pęknięcie szybki przy pinach będzie reklamacja). Kask bardzo wygodny i podczas jazdy w ulewach nigdy nie przeciekał. Kask użytkuje od 6 msc. przejechane 15tkm.




5
09.25.2020

Posiadam te buty dwa sezony zrobiłem w nich jakieś 30tys km użytkowane cały rok w UK ogólnie buty super wygodne fajna regulacja dobra ochrona miałem dwie opcierki niestety po jednym roku membrana zaczęła przepuszczać wodę i po 30min w deszczu paluchy są mokre po goretexie i tej cenie spodziewałem się lepszej trwałości do tego po kilku minutach jazdy zamek w jednym bucie zjeżdża do połowy ja daje im 5/10 nie kupiłbym ich po raz drugi






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Rainers Dallas

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






TRP Cooler

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






TCX Clima Surround Gore-Tex

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Kufer Centralny SHAD SH59X

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Spidi Allroad H2Out

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Crash pady przedniej osi CSP

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Revit Outback 3

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0