NOWOŚĆ Wolf Racer

NOWOŚĆ Licznik motogodzin Lotus Tachreset

NOWOŚĆ Wolf Pro-X

NOWOŚĆ RST Waterproof Rain Suit

NOWOŚĆ Oxford Stowaway Visor Bag - torba na wizjer

NOWOŚĆ Shift White Label Rokr
Mamy już 20168 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store

Najnowsze
  opinie 
9

ZIPP PRO XT RS 125
2

Aprilia ETV 1000 Caponord MK1 (2001-2003)
9

Mak-mot Chopper
2

Aprilia ETV 1000 Caponord MK1 (2001-2003)
10

Handbary Leoshi AW52551
news
room 

NA
FORUM



0
Ostatni post przez: ryyder12, dnia: 2022-01-10

13
Ostatni post przez: moto_mike, dnia: 2022-01-07

35
Ostatni post przez: Rafał, dnia: 2021-12-27

16
Ostatni post przez: Papryk, dnia: 2021-12-27

9
Ostatni post przez: Drzewo, dnia: 2021-11-22

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
2
2

Hej. Ile oleju wchodzi do lag do hondy cbf 600 pc38 z 2007 r. Pozdrawiam
6
2

Cześć, jaki interkom polecacie z konferencja na kilka motocykli ?
6
5

Hej Jak prawidłowo gasić silnik w motocyklu? Przyciskiem przy kierownicy czy ze stacyjki? Lewa!
6
7

Po wyciągnięciu akumulatora i ponownym założeniu motocykl honda cbr600f3 przestał odpalać przy kręceniu słychać tylko...
6
5

Witam serdecznie mam pyt jaki polecacie założyć alarm motocyklowy?
3
2

Siemka jakie oponki polecacie do cbr125r jc 34? Potrzebuję opon dobrze trzymających się przedewszystkim na...
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

21


Sty

22


Sty

28


Sty
ZIMOWY ZLOT MOTOCYKLOWY CHOJRAK 2022
Województwo Kujawsko-Pomorskie

29


Sty

18


Lut

11


Mar
7 zimowy POLISHBIKEWEEKend Karpacz 2022
Województwo Dolnośląskie

12


Mar

20


Mar




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 08-25-2021   Szczyrk, Wisła, Istebna
› 06-27-2021   Stargard Goleniow
› 04-20-2021   Wieczorna przejażdżka
› 04-15-2021   Wyjazd na Burą Sukę do Jastrzębia 2021
› 09-13-2020   DK 63 Radzyń Podl.
› 07-11-2020   Most Stacha
› 06-10-2020   Fajna trasa z Fajnymi widoczkami jak i winklami
› Nowe zdjęcia miejsc

Pałac w Luszynie

Żelazowa Wola

Cmentarz Joachimów-Mogiły

Zespół pałacowo-parkowy w Radziejowicach

Tężnie Solankowe w Inowrocławiu

Mysia wieża nad jeziorem Gopło

Mysia wieża nad jeziorem Gopło

Mysia wieża nad jeziorem Gopło

pole bitwy pod Płowcami



Najnowsze opinie
9
01.16.2022

Stosunek ceny do jakości wcale nie adekwatny. Wiele rzeczy nie przemyślanych, typu wlew oleju do silnika jest pod owiekwą i albo mamy do wyboru wlewanie strzykawką albo demontowac plastiki. Jeżeli chodzi o światła to tutaj się można bardzo mocno wypowiedzieć na ten temat. Full Led - niby zaleta ale i największa wada. Z fabrycznymi światłami jazda po zmroku jest możliwa, brak jakiejkolwiek widoczności, światła świecą jak tania latarka rowerowa. Albo jeździmy non stop na długich i ledwie coś tam widzimy albo przerabiamy oświetlenie a to do łatwych należeć nie będzie bo dobrać się do czachy łatwo nie jest. Z kolejnych rzeczy to to że napęd mamy na łańcuchu 520, jedyna zębatka zadawcza jaka wchodzi to 72/73mm i możemy zapomnieć o montażu 14 zębowej. Vmax to szalone ok 97km/h z górki przy 12k rpm. Przy 8/9 tysiącach obrotów mamy 85kmh i to jest maksymalna prędkość przelotowa by nie zatrzeć silnika. Na trasy kompletnie się nie nadaje, do miasta gdzie jest jasno, i nie jedziemy zazwyczaj więcej jak 80kmh motocykl jest w porządku bo zbiera się fo 50kmh całkiem żwawo jak na pojazd z jednostką 156fmi ohv, wtrysk trochę robi robotę. Kolejną rzeczą która jest spartolona to fabryczne klocki hamulcowe, piszczą po pierwszym mocniejszym hamowaniu(piszę to po przejechaniu około 2k km tym pojazdem. Jeszcze jeden ważny minus! Standardowo nie zastosowano w instalacji elektrycznej hermetycznych złączek!! Przełączniki również nie są wodoodporne. Pierwszy mocniejszy deszcz i robi się zwarcie w przełączniki świateł krotkie/długie i jedziemy na długich dopóki woda nie wyparuje. Z plusów jak wspomniałem przyspieszenie, niskie spalanie, ciekawy design, wałek wyrównoważający dzięki któremu nie dostaniemy wstrząsu mózgu podczas jazdy na wysokich obrotach.




2
01.16.2022

Nie polecam tego moto !!! Miałem 2 sezony tylko dlatego ze nikt tego nie chciał kupić ode mnie . Silnik skomplikowany ciężko znaleźć mechanika który by się podja grzebania w silniku ! Pali jak smok Ok 7 litrów , jeździ porprawnie, ale elektryka w tym motorze to dramat . Panowie omijajcie ten motor szerokim łukiem .




9
01.16.2022

nie polecam.przywiozłem na wzór spodnie jakie chciałem ,ale człowiek wszystko wiedział lepiej, uszył mi coś w czym zrobiłem jedną trasę.równie dobrze mógłbym jeździć w woderach.




2
01.16.2022

Nie polecam tego moto !!! Miałem 2 sezony tylko dlatego ze nikt tego nie chciał kupić ode mnie . Silnik skomplikowany ciężko znaleźć mechanika który by się podja grzebania w silniku ! Pali jak smok Ok 7 litrów , jeździ porprawnie, ale elektryka w tym motorze to dramat . Panowie omijajcie ten motor szerokim łukiem .




10
01.16.2022

Półtora roku, 15 tysięcy km i sporo gleb w terenie na motocyklu Honda XL600V.

Co można powiedzieć o handbarach?
Metalowy rdzeń jest? Jest.
Czy przekrzywiają się? I tak, i nie. Na tyle, na ile je skręciłem (nie chciałem przesadzić i zerwać gwintu, czy coś), niby mogę je obrócić ręcznie, przykładając odpowiedni dużo siły. Wśród wielu gleb, zaliczyłem jednak dwie na polnej drodze, przy jakichś 40km/h podczas przyziemienia, oraz jedną na lodzie przy 30km/h i jakoś się nie przekręciły i idealnie uchroniły klamki.
Nie odkształciły się przy żadnej z gleb.
Pasują do XL600V.
Czy stanowią osłonę przed wiatrem? Nie w pozycji, w której chronią klamki przy ustawieniu terenowym. Jak ktoś lubi wysoko, to może i osłaniają, ale i tak sugerowałbym coś z większą powierzchnią plastikowych osłon, jeśli o ochronę od wiatru chodzi.

Czy polecam? Jak najbardziej. Bo jestem zadowolony z tego, jak do tej pory się spisują.




9
01.16.2022

Cztery lata używania tych rękawic przy jeździe w kombinezonie na torze, szosie i w kilku wyjazdach.
Zawsze starałem się dbać o nie i nie dopuścić do stwardnienia skóry. Nigdy też ich nie przemoczyłem, bo zawsze zakładałem przeciwdeszczowe nakładki, które przepuszczały tylko trochę wody na palcach. Nie zaliczyłem żadnych gleb.

W kwestii ochrony, nie wyglądają źle. Wszystkie ochraniacze są na odpowiednich miejscach, zszycie małego palca jest solidne, panel superfabric wewnątrz dłoni jest należycie duży, na małym palcu też wydają się ok. Cały kant dłoni, włącznie z małym palcem, mają podwójną warstwę skóry. Mankiet jest usztywniony od uderzeniowej strony przedramienia. Cały wierzch jest podszyty kevlarem.

Wentylacja ma jedynie formę kilku perforacji skóry między palcami (na ich bokach) i nie będę oszukiwał, że daje to super przewiew, ale skóra jest cienka i nie ma podszewki od wewnętrznej strony dłoni, więc nie jest źle. Na torze będzie widać, że skóra (kangurza od wewnątrz dłoni jest jasnoszara) jest wilgotna od potu, ale nie ma dramatu. Ot, taki standard dla rękawic tego typu.

Pod względem komfortu, nie mam do czego się przyczepić. Są wygodne i pracują tak, jak powinny.

I finalnie jakość - nadal są pełnowartościowe. Zero dziur, rozprutych szwów, wyrobionych rzepów. Widzę kilka odstających nitek, ale gdyby mi to przeszkadzało, to po prostu bym je przyciął w którymś momencie. Jedyną rzeczą, do której mogę się przyczepić, jest pasek na nadgarstku. Po ciasnym zapięciu, odstają 3-4cm, które już nachodzą na skórzany tunel i nie mają do czego się przyczepić. Według mnie, mógłby być trochę krótszy, a gdyby był wykończony rzepem uniwersalnym, to łapałby na całej długości, a nie jedynie na ostatnich 3cm. Ale ten pasek i tak trzyma pewnie i uniemożliwia zdarcie rękawicy.

Podsumowując, trzymają się bardzo dobrze, a ochrona wydaje się adekwatna. Raczej warto rozważyć ten model




9
01.15.2022

wydech w porównaniu ze ściągnięciem całkowitym wydechu 1-1 ., Jednak po db -killerze --jest basowa seria której chcemy i policja oczekuje. dobry NOWY wydech który pasuje plug&play.




9
01.15.2022

Tankbag jest w moim posiadaniu już prawie 12 lat.
Używałem go pierwotnie jako torby na zbiornik, a przez ostatnie kilka wyjazdów mocowałem go z tyłu, do fabrycznej płyty bagażowej motocykla ADV.

Jest na tyle duży, że spokojnie można się w niego spakować na kilkudniowy wyjazd i to bez konieczności otwierania rozszerzenia. Alternatywnie, mieści mój śpiwór 40x23cm, lub namiot podobnych gabarytów.
Po powiększeniu (dodatkowe 5cm na wysokość), do w/w śpiwora można jeszcze dołożyć np. bluzę i kominiarkę na wieczór, oraz wszelkie rzeczy, które normalnie wozi się po kieszeniach. A nie wspomniałem jeszcze o dwóch bocznych kieszeniach.
Muszę jednak zaznaczyć, że rozszerzona torba, zamocowana na zbiorniku, skutecznie uniemożliwi składanie się w zakrętach, bo wypełnia właściwie całą przestrzeń między rękami i pod klatką piersiową. Za to stanowi wygodną podpórkę pod brodę. ;)

W zestawie znajdują się 4 przyssawki, 4 magnesy i 2 paski mocujące. To akurat nieco mnie frustruje, bo najchętniej przymocowałbym solidnie troczkami, zwłaszcza gdy używam torby jako tailbaga w terenie, ale nie mam takiej możliwości, bo te są tylko dwa. Moim rozwiązaniem jest przytroczenie torby innym pasem/gumami za rączkę do przenoszenia, a troczki od zestawu daję od drugiej strony. Działa, ale musiałem trochę pokombinować metodą prób i błędów. Dwa dodatkowe troczki byłyby idealne.
Jest też pokrowiec przeciwdeszczowy, do którego nie mam najmniejszych zastrzeżeń.

Nie mogę się przyczepić do jakości. Tyle lat, okienko mapnika zdążyło zbrązowieć, krawędzie wystrzępiły się tu i ówdzie, guma na rączce rozdarła się kawałek, prawdopodobnie od wspomnianego sposobu mocowania, ale suwaki chodzą bez zarzutu, materiał i szwy trzymają się mocno, odblaski nie są zniszczone i nawet emblematy nie odpadają, ani się nie ścierają. Pokrowiec przeciwdeszczowy nie przepuszcza wody.

Po odpięciu bazy, można używać torby jako plecaka, ale że nie jestem specjalnym entuzjastą tego rozwiązania, to wolałbym, żeby szelki były odpinane, wtedy łatwiej wpinałoby się torbę w bazę, bez upychania ich (bo czasem zostawiam podstawę na motocyklu, jak nie chce mi się odpinać).
Samej podstawy, można używać jako mapnika, bo ma przezroczystą kieszeń.

Na zdjęciu znajduje się nierozszerzony tankbag, wraz z podstawą.
Kask dla skali. Po powiększeniu torby i zdemontowaniu daszka, spokojnie można by zamknąć go w środku i jeszcze zostanie miejsce na co najmniej 5 puszek piwa.

Podsumowując, jest to bardzo solidna torba, pozwalająca na bezproblemowe spakowanie się na wyjazd bez kempingu. Gdyby miała demontowalne szelki i te 2 dodatkowe troczki, to byłaby wręcz idealna.




10
01.15.2022

Może nie używałem zbyt długo, bo jedynie 1,5 roku i 15k km, ale ze względu na specyfikę jazdy w terenie, wydaje mi się, że mogę powiedzieć coś konstruktywnego o tym produkcie.

Pierwszym i bezwzględnie najważniejszym aspektem jest ochrona. Oczywiście ideałem są buty enduro, jednak te mają swoje minusy w turystyce terenowej. Przymierzyłem kilka modeli butów, określonych jako ADV i doszedłem do wniosku, że na dostępnym mi rynku są jedynie dwa modele, w jakikolwiek sposób nadające się do wjazdu w teren. Niniejsze sidiki to według mnie absolutne minimum. Pod obciążeniem całego ciała, nie da się wykrzywić kostki na bok. Drugim modelem, który uznaję za adekwatny do zjazdu poza asfalt, jest REV'IT Expedition. Nie jestem w stanie stwierdzić, czy chroni kostkę lepiej od sidików, bo zwyczajnie nie podszedł mi ten but, więc skończyło się na jedne przymiarce. Polecam jednak wziąć go pod uwagę.
Tyle w kwestii tego, co każdy może sprawdzić w sklepie. A w praktyce? W praktyce dość ciężka maszyna uślizgnęła mi się na błocie, na polnej drodze, przy jakichś 40 km/h i uwięziła stopę pod sobą, wykrzywiając ją coraz bardziej w miarę sunięcia. Przyznam, że kostka była już na granicy kontuzji, jednak but nie pozwolił na przekroczenie jej. Skończyło się na lekkim dyskomforcie (bo nawet nie bólu) przy intensywnych ruchach stopą przez kilka dni i już dawno zdążyłem o tym zapomnieć. Zapewne każdy but enduro zapobiegłby jakiemukolwiek nadwyrężeniu, ale podejrzewam, że jazda w prawie każdym innym bucie ADV skończyłaby się poważną kontuzją.

W kwestii wentylacji, buty posiadają membranę. Nie da się dostać butów ADV bez membrany, wierzcie mi, próbowałem. Jest to jednak jedna z najlepszych membran na rynku, optymalizująca oddychalność i wodoodporność. Czy Satysfakcjonowało mnie to przy zakupie? Ależ skąd. Nawet w sandałach jest mi gorąco. Postanowiłem jednak dać im maksymalnie uczciwą szansę i kupiłem skarpety 80% Coolmax. I przyznam, że sam jestem zszokowany, ale nawet w niemiłosiernym upale, miałem suche stopy co najmniej kilkadziesiąt minut od wyruszenia w trasę. Tak, w upały jest w nich gorąco (choć da się wytrzymać) i stopa się poci, więc skarpety będą wilgotne, nawet intensywnie, ale przypominam, że ja mam zazwyczaj zastrzeżenia do sandałów, więc określiłbym wrażenia jak w pełnych butach bez membrany. I w świetle tych spostrzeżeń, jestem zmuszony dać komplet gwiazdek za wentylację. Proszę jednak czytać kontekst, bo to naprawdę nie są klapki typu japonki!

Naturalną koleją rzezy, należałoby teraz poruszyć kwestię wodoodporności. Jechałem w wielu deszczach, tak przeciągłych, jak i intensywnych (tzw. ściana wody). Nieraz taplałem się w błocie, albo brodziłem w potoku. Nie dopuściłem jednak do tego, żeby woda wlała się górą i naprawdę zawsze miałem suche stopy.

Jakość jest świetna. Nie zauważyłem najmniejszych niedociągnięć technicznych. Klamry zapinają się bezproblemowo, nawet uwalone błotem.

W kwestii komfortu, nie mam nic do zarzucenia. Buty są wygodne i przyjemnie wykończone. Cholewa nie jest przesadnie obszerna, więc nie powinno być problemu z naciągnięciem na nią spodni, chyba że mówimy o kroju slim. Wtedy też się da, ale trzeba się chwilę nagimnastykować i mija się to z celem. Można w nich iść na dłuższy spacer i poza tym, że będzie raczej gorąco w stopy podczas marszu, nie będą przysparzać dyskomfortu. Porównałbym je do zwykłych, górskich butów turystycznych.

Podsumowując: najlepsze w teren będą buty enduro. Czasem jednak trzeba iść na kompromis. Tak naprawdę, znalazłem dwie opcje, gdzie ten kompromis ma sens i nie jest jawnym pchaniem się w kłopoty. Niniejsza jest tańsza i akceptowalna. Druga akceptowalna jest 2x droższa. Moja rada: przymierz buty enduro, przymierz obie propozycje ADV (oraz cokolwiek, co wpadnie ci w oko) i dopiero mając porównanie, dokonaj wyboru.
Chyba że jeździsz po szosie, to te buty będą świetne (na ile pozwala membrana).




9
01.14.2022

Zaczynając tą opinię pragnę podkreślić, że linki sprzęgła generalnie są zazwyczaj produkowane w TURCJI albo w CHINACH. Te podrabiane produkty nijak się mają do oryginału bądź polskiej produkcji zamienników wysokiej jakości.
Ja osobiście postawiłem na Polskiego producenta - Linmot z Częstochowy. Wspólnie ustaliłem to ze swoim mechanikiem z Krosna.
Poniżej opisuję co podoba mi się a co nie w użytkowanym produkcie

1) Wkład stalowy jest pokryty tworzywem PCV, co zapewnia ochronę przed warunkami atmosferycznymi (woda) i dlatego ocynkowana lina stalowa nie koroduje tak szybko. Jednak zauważyłem, że w LINMOT można zamówić linki z wkładem ze stali nierdzewnej.

2) Otrzymałem linkę sprzęgła. Ale też zamówiłem linkę gazu oraz linkę hamulca, gdyż przerabiam swój motocykl YAMAHA VIRAGO i dlatego mam wyższą kierownicę. Te linki były robione na zamówienie i to duży plus, ponieważ były niestandardowe

3) Linka byłą kompletna. Wszystkie zakończenia, pancerz, nasadka były w komplecie/

Użytkuję tą linkę już od 2 lat i muszę powiedzieć, że nie ma na co narzekać. Jestem zadowolony i czekam na kolejny sezon




9
01.14.2022

Kask kupiłem ponad cztery lata temu i przejechałem kilkadziesiąt tysięcy kilometrów po mieście, w trasie, na torze i turystycznie w terenie, na motocyklu sportowym, oraz ADV.

Aspektem, który od razu urzekł mnie przy przejażdżce testowej, była wentylacja. Kask został zaprojektowany do pozycji sportowej, jednak nawet przy wyprostowanej zapewnia świetny przewiew.
Na torze, przy sporym wysiłku, jest komfortowo, ale prawdziwe wrażenie robi fakt, że terenie, nawet dość wymagającym, jak na ADV, nie przeklinam tego nakrycia głowy, a wręcz jestem zadowolony. Jedynie przy szarpaniu maszyny w błocie, czym prędzej się z niego ewakuuję, ale w takiej sytuacji, jakąkolwiek różnicę zrobiłby jedynie typowy kask enduro, który pewnie i tak bym ściągnął, gdybym miał taką możliwość.
Podczas jazdy zimowej, czuję delikatny chłód w okolicy czoła, nawet przy zamkniętych wszystkich wlotach.
Jak już jesteśmy przy wlotach, to jedyną rzeczą, która mi się nie podoba, jest przełącznik nawiewu na usta, umieszczony wewnątrz szczęki. Dostęp do niego jest naprawdę upierdliwy. Reszta działa pewnie i efekt otwarcia jest natychmiastowo zauważalny.

W kwestii wyciszenia mogę powiedzieć tyle, że może nie jest to najcichszy kask na rynku, ale w żadnym wypadku nie nazwałbym go przesadnie głośnym. Po mieście można jeździć bez stoperów i nie odczuwać najmniejszego dyskomfortu. W trasie nie polecam tak robić, ale to będzie dotyczyło dowolnego kasku. Statycznie, dźwięki z zewnątrz tłumi nawet nieźle.
Zwłaszcza biorąc pod uwagę wentylację, oceniam wyciszenie jako całkiem przyzwoite.

Aerodynamicznie po prostu nie mam się do czego przyczepić. Jest poprawnie. Zdarzało mi się mieć na głowie coś, co robiło większe wrażenie, ale kulało w innych aspektach.

Po wstępnym ułożeniu się, gdy kask przeszedł z niekomfortowo ciasnego do idealnego, wyściółka wydaje się nie degenerować, nawet pomimo tylu lat i wielu prań. Nie jest to Arai, gdzie odczucie jest, jakby założyło się podusię na głowę, ale ogólny komfort oceniam bardzo wysoko. Bez problemu mogę spędzić w nim cały dzień i być z tego powodu bardzo zadowolonym.
Druga rzecz, poza przełącznikiem nawiewu, do której mógłbym się przyczepić, to blokada otwarcia szyby. Osobiście uważam ją za nieprzydatną, więc czasem mnie irytuje, gdy przesunie się w pozycję zamkniętą i muszę gmerać, żeby otworzyć/zatrzasnąć szybę.

No i pozostaje jakość, dość niepochlebnie oceniana powyżej.
Po pierwsze, nie mam najmniejszych problemów z szybami. Przeźroczysta zdążyła zarobić rysy od uszczelek (czyli dobrze przylegają) i piachu w terenie, ale nie ma na niej żadnych pęknięć. Podpowiem, że wśród moich znajomych, wystąpiły dwie przyczyny pękającej szyby: niewłaściwy środek czyszczący (z dodatkiem alkoholu), oraz zbyt mocne przykręcenie zatrzasku szyby po jego demontażu. Ja nie ruszałem i jest ok, chyba że zdarzają się szyby fabrycznie zbyt mocno skręcone.
Po drugie, jak wspomniałem powyżej, wyściółka nadal trzyma fason i właściwości, mimo upływu czasu i wielu prań. Nawet tworzywo, użyte do jej wykończenia od spodu, gdzie następuje kontakt z podłożem w momencie odłożenia kasku, trzyma się całkiem dobrze i widzę jedynie kilka drobnych ubytków. Największe dziury w tym materiale są na zewnętrznych stronach osłon paska pod brodą - te non stop trą o policzki i cudów nie ma. Ale i tak zniknęły dopiero krawędzie.
Przełączniki wentylacji również działają bez zarzutu, tak jak i mechanizm szyby.

Podsumowując, według mnie, jest to kask jak najbardziej wart swojej ceny. Przede wszystkim zapewnia dobrą wentylację, co dla mnie jest kluczowe. W pozostałych aspektach też nie mam zastrzeżeń.
Czy kupiłbym ponownie? Pewnie nie, ale tylko dlatego, że lubię testować nowe rzeczy. Gdybym miał 5 minut na wejście do sklepu i wyjście z kaskiem, kwestia życia i śmierci, to wyszedłbym właśnie z tym i był spokojny o nadchodzącą jazdę.

Profil użytkownika

Zapomniane spostrzeżenie - bardzo fajnym elementem jest mechanizm wpinania szyby. Można to zrobić w kilka sekund, bez zdejmowania kasku z głowy.




10
01.13.2022

Kupiony jako nowy w 2020 roku, produkcja 2018. Cena 15900 zł brutto, rewelacja. Pakowny, wygodny, dynamiczny, ekonomiczny średnio po przejechaniu15000km 3.3 l/ 100km. Póki co awarii brak. MAX Prędkość GPS 138km/h. Oprócz świateł głównych, pozostałe to LED. Regulowana wysokość szyby. Genialne lusterka, choć trzeba się przyzwyczaić. Niezły dźwięk tłumika. Mały minus to archaiczny kolor zegarów, trochę większy to wysoka waga w porównaniu do Yamahy XMAXA i Hondy Forza.. Ten sam poziom wykonania co Kymco .






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



RST Waterproof Rain Suit

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Oxford Stowaway Visor Bag - torba na wizjer

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Shift White Label Rokr

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Ochraniacze łokci X-Factor QBI

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Szyba Icon FORCESHIELD Purple

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Kurtka przeciwdeszczowa Biketec All Weather

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Tankbag M.Line

Ocena użytkowników

9.00



Liczba komentarzy

1