NOWOŚĆ Richa Atomic

NOWOŚĆ Mitas MC24 Invader

NOWOŚĆ Shima GIRO 2.0

NOWOŚĆ MIVV MK3 Carbon
10
OPINIA Crash pady przedniej osi CSP
8
OPINIA Crash pady CSP
1
OPINIA Interphone Tour F5
9
OPINIA Yamaha MT-10 2016-
9
OPINIA KTM Duke 125 2020-
9
OPINIA Yamaha XJ6 model 2009-2013
9
OPINIA Kawasaki Z650 2017-2018
Mamy już 20638 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store

Wyślij swój film


NA
FORUM



4
Ostatni post przez: Wikac, dnia: 2022-05-20

0
Ostatni post przez: ymek, dnia: 2022-05-19

0
Ostatni post przez: Julek, dnia: 2022-05-17

5
Ostatni post przez: kacyk, dnia: 2022-05-12

1
Ostatni post przez: Wolszon, dnia: 2022-05-10

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
2
0

Pytanie do tych co posiadają agv k6. Jak się sprawuje? Czy ma jakieś większe wady...
4
0

Panowie, Jakie opony polecacie do XJ? Mam na myśli jakiej firmy i jaki model. Z góry dzięki za...
3
0

Jakie wybrać crash pady Posiadam motocykl yamaha yzf r125
7
1

kurka jak sie dodaje znajomego ???
3
0

Ktoś się wybiela z Konina na wyścigi 300 zatacek Gustava Havla - relacja z czeskich...
1
0

Jakie opony szosowo-terenowe polecacie do viaderka 125?
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

21


Maj
Motoserce Jaworzno 2022
Województwo Śląskie

21


Maj
Majówka Motocyklowa Połczyn-Zdrój 2022
Województwo Zachodniopomorskie

21


Maj

21


Maj

21


Maj

21


Maj

21


Maj
Motoserce Oświęcim 2022
Województwo Małopolskie

22


Maj
Piknik motocyklowy Jadowniki 2022
Województwo Małopolskie




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 03-19-2022   piątek piątunio
› 03-15-2022   tam i tam
› 03-12-2022   Sobotnia jazda
› 08-25-2021   Szczyrk, Wisła, Istebna
› 06-27-2021   Stargard Goleniow
› 04-20-2021   Wieczorna przejażdżka
› 04-15-2021   Wyjazd na Burą Sukę do Jastrzębia 2021
Najnowsze opinie
5
05.22.2022

dominator gp1 - wygląd zgrabny, pasuje w orginał flansze, jednak zabrał z mocy czuć spadki w v-max. i petarda! uszy krwawią :D




8
05.22.2022

Posiadam ten model od roku, tak motocyklowo to jeden sezon, zrobiłem tym moto jakieś 2tys km więc moja opinia jest wynikająca z tak krótkiego czasu eksploatacji, ale mogę powiedzieć że motocykl jest ładny szczególnie pasuje do kobiety wygląd przedniej lampy jest dość wymyślny a nawet kobiecy, mi pasowała by lampa z wcześniejszego modelu mój jest z 2011roku .
Motocykl zapala bez problemu nawet w zimę zasługa wtrysku paliwa, mocy jest wystarczająco do wagi motocykla prędkości max nie sprawdzałem, ale powyżej 140km/h jest mało stabilny (może to przez kufer). Dużym plusem jest waga jakieś 180kg łatwy do manewrowania, polne drogi w mieście, na trasę przydały by się jakieś owiewki ja standardowo jeżdżę jakieś 100km/h więc jeszcze jest spoko pęd powietrza jest do zniesienia. Nie może być tak słodko wiec biegi, wrzucanie jedynki jest jak młotem w kowadło ja myślałem że skrzynia coś nie tak, ale tak jest podobno w tych modelach i to jest prawidłowe i na koniec coś do czego nie mogę się przyzwyczaić to wibracje, to singiel więc trzeba z tym żyć zakres 4-6tys obrotów jest najbardziej spokojny małe wibracje.




1
05.22.2022

Trochę ta opinia śmierdzi - 3 te same tematy wystawione, te same osoby wypisaly opinie. To wygląda na zachwalanie towaru który się nie sprzedaje i na siłę musi być sprzedany. To przykre jak za kilka złotych chcę się wepchnąć badziewie klientowi który później i tak będzie stratny na swoich owiewkach bo krasz pady ( celowa taka pisownia) się powyginaja, odpadną i połamią i cholera wie co jeszcze

kaamos
Możesz mieć trochę racji z tymi komentarzami, ale produkt nie jest zły. Chodzi tu o slidery >>przedniej osi




10
05.22.2022

CSP jest najlepszym zabezpieczeniem motocykla od „szlifa” czy „upadku” świetnie chroni kapy czy owiewki, sam użytkuje produkt od wielu lat i montuje klientom w motocyklach. Polecam jako użytkownik jak i z opinii innych motocyklistów.




10
05.22.2022

Od lat sam użytkuje produkty firmy CSP na drodze jak i torze, gdzie były przetestowane i zdają egzamin na 101%. Polecam jako motocyklista.




8
05.22.2022

Polecam, solidnie wykonane, klasyczny dizajn, jedyna firma sprzedająca jedna sztukę, nie musimy kupić całego kompletu. Użytkuje od lat na drodze i torze.




1
05.21.2022

Najgorsze gówno na rynku 2 tygodnie ledwo co działalności się odrazu rozj**** ni polecam nikomu , szczerze najgorsze gówno z Ali jest lepsz niż to




9
05.21.2022

Plusy:
- Niezawodny
- dobrze się prowadzi przy dużych i małych prędkościach
-mocny średni zakres obrotów
- tempomat
- dźwięk z wydechu
- łatwo wchodzi na gumę
- wygodna pozycja podczas jazdy.

Minusy:
- przednie hamulce działają świetnie, ale nie są najlepiej wyczuwalne
- bardzo duże spalanie
- ochrona przed wiatrem nie istnieje
- fabryczne ograniczenie prędkości(można zdjąć)
- nie ma tak dużęj mocy jak topowe nakedy pokroju KTM 1290 Duke czy Ducati Streetfighter
- siedzenie jest bardzo twarde i niewygodne. Bardzo mało miejsca dla pasażera. Można powiedzieć że to motocykl dla jednej osoby.




9
05.21.2022

Fantastyczny motocykl, wybacza wiele błędów.
Idealny do miasta i na niewielkie trasy. Po ok. 70-100 km bolą 4 litery.
bardzo dobrze się zbiera. Jest bardzo zwinny.
Do tego ten wygląd poważnej maszyny. Wiele głów się obraca za nim na ulicy :)




9
05.20.2022

Przesiadłem się z FZS-1 na xj6 z 2013 roku 90 tyś przebiegu. W porównaniu do litra jest dużo różnicy w mocy. Zawieszenie i hamulce ma lepsze. Pozycja siedząca również jest lepsza. Mój kręci do 230 km/h.
Trochę się bałem przebiegu, ale te motocykle rzeczywiście mają genialną żywotność przy zachowaniu osiągów. Chodzi cichutko i równo. Jestem mechanikiem.
Jak mi się znudzi kupię MT-09 tracer.




9
05.19.2022

Gabarytowo mały i lekki dzięki czemu przejazdy w korkach nawet ciasnego miasta nie stanowią problemów. Sprzęt jest zwinny, a do tego oszczędny - u mnie obecnie 4,3 l/100km spalania średniego. 5ty sezon użytkuję moto z pierwszego roku produkcji, obecnie nieco ponad 22tys km przebiegu. Silnik bardzo dynamicznie zbiera się z najniższych obrotów. Na akcesoryjnym wydechu ixila głośno gardłowo warczy, a i ryknąć potrafi nieźle jeśli go zakręcić dynamicznie nieco wyżej. Biorąc pod uwagę masę pojazdu gotowego do jazdy - niecałe 190 kg, jego małe rozmiary i nisko położony środek ciężkości, wszystko to sprawia że w mieście żadna duża maszyna klasy litra nie ma najmniejszych szans w starciu zapłacona cena / uzyskana korzyść. Na pewno są całe stada wygodniejszych motocykli do siedzenia czy dalekiej turystyki (tu stabilność autostradowa kończy się w okolicach 170km/h - sprawdzone na niemieckiej autostradzie), szybciej zbierających się do setki i osiągających znacznie wyższe prędkości maksymalne, ale kupując świadomie trzeba odpowiedzieć sobie na kluczowe pytanie: Na jakich aspektach motocykla nam, przyszłym użytkownikom, zależeć będzie najbardziej? Ja sobie cenię ekonomikę jazdy, charakter silnika i kozacki wygląd. A przewaga taka, że jeżdżąc po mieście przez te 5 lat na palcach jednej ręki mogę policzyć przypadki kiedy mijałem na drodze ten sam sprzęt. W przeciwieństwie np do mt07 które swojego czasu widywałem stadami.




9
05.19.2022

Panowie,
Jakie opony polecacie do XJ-oty?
Mam na myśli firmę i model.
Poproszę o Wasze opinie i typy.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Richa Atomic

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Mitas MC24 Invader

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Shima GIRO 2.0

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






MIVV MK3 Carbon

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Revit ARC Air

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Honda CT 125

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






RST S-1 Mesh

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0