NOWOŚĆ Revit Fargo

NOWOŚĆ Richa Toulon II

NOWOŚĆ Probiker PR-19
9
OPINIA HJC F70
10
OPINIA Shima Bullet Men
10
OPINIA Rhino Highway
10
OPINIA Rukka Nivala Gore-Tex
10
OPINIA Honda Hornet 600 1998-2002
2
OPINIA Shima Mesh PRO
7
OPINIA Yamaha MT-09 2014-2016
9
OPINIA Kappa KV4
Mamy już 19264 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store

Najnowsze
  opinie 
3

Benelli Imperiale 400
6

Ducati Supersport
9

MotoSafe ALPINE
7

HASPRO Moto EarPlugs
9

HJC F70
news
room 

NA
FORUM



4
Ostatni post przez: Adix1985, dnia: 2021-06-18

1
Ostatni post przez: Patryk, dnia: 2021-06-09

12
Ostatni post przez: gsr600, dnia: 2021-06-05

3
Ostatni post przez: Życzliwy, dnia: 2021-05-28

4
Ostatni post przez: Jakub, dnia: 2021-05-24

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
0
1

Witam posiadam od nowości czyli od lutego 2021 roku junka m15 obecnie z przebiegiem 2300...
0
1

Cześć, Co oznacza że wydech jest SLIP-ON? Spotykam się z takim oznaczeniem przy Akrapovicu
1
4

Mam 179 cm wzrostu.. czy B. BruZer będzie dla mnie odpowiedni czy będę siedział jak...
3
0

Witam Mam pytanko Jaki jest prawidłowy poziom pływaków ?
2
1

Czy istnieje możliwość łączenia znajomych z obu kont?
19
1

Cześć Wszystkim, Poradnik, który właśnie czytasz powstał dla tych wszystkich, którzy dopiero zainstalowali aplikację Moto Opinie...
8
5

Witam wszystkich. Posiada ktoś może kombinezon rebelhorn fighter? Przymierzam się powoli do zakupu i szukam...
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

24


Cze

24


Cze

25


Cze
VI Mazurski Zlot Motocyklowy 2021
Województwo Warmińsko-Mazurskie

25


Cze
Rockabilly Party Posmyk Vol. 4
Województwo Śląskie

25


Cze

26


Cze
Motocyklowe MotoNabo Katowice 2021
Województwo Dolnośląskie

26


Cze

26


Cze
Motoserce Jarosław 2021
Województwo Podkarpackie




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 04-20-2021   Wieczorna przejażdżka
› 04-15-2021   Wyjazd na Burą Sukę do Jastrzębia 2021
› 09-13-2020   DK 63 Radzyń Podl.
› 07-11-2020   Most Stacha
› 06-10-2020   Fajna trasa z Fajnymi widoczkami jak i winklami
› 05-22-2020   Szklarska Poręba - Jakuszyce.
› 08-08-2019   Rumunia 2019
› Nowe zdjęcia miejsc

Park Krajobrazowy \"Puszcza Zielonka\".

Park Krajobrazowy \"Puszcza Zielonka\".

Park Krajobrazowy \"Puszcza Zielonka\".

Park Krajobrazowy \"Puszcza Zielonka\".

Park Krajobrazowy \"Puszcza Zielonka\".

Park Krajobrazowy \"Puszcza Zielonka\".

Park Krajobrazowy \"Puszcza Zielonka\".

Dwór Potockich w Julinie

Wiatraki w Osiecznej



Najnowsze opinie
3
06.24.2021

Mialem okazje testowac Benelli Imperiale 400 podczas godzinnej jazdy testowej.
Ogolna ocena: mltocykl bardzo ladny, solidnie wykonany, majacy niewatpliwy
charakter. Niestety, jego największą bolączką jest ślamazarny silnik
I bardzo krótko zestopniowana skrzynia. W taki sposob, ze 50 km/h osiaga sie
Przy 4 biegu, 60 km/h - przy piątym. Realna prędkość podróżna to 80 km/h, przy
Bardzo niewielkich rezerwach przyspieszenia. Dodatkowym zdziwieniem byla stale rezonujaca przednia lampa (lub zegary) - dzwiek ten towarzyszyl mi podczas calej jazdy.
Podsumowując - bardzo fajny koncept, zepsuty przez bardzo slaby uklad napedowy.
Zastanawiam sie, dla kogo bedzie dobry ten motocykl - chyba najbardziej
Na przejazdzki drogami gminnymi i miedzy polami na wakacjach na wsi lub
w podobnym klimacie. Taka wspolczesna, ladniejsza, nowoczesniejsza i lepiej wykonana WSK 125.




6
06.24.2021

Witam, kupiłem w tamtym roku SS950 i muszę przyznać że jestem troche rozczarowany. Prowadzi się bajecznie, przyspieszenia okey, ale Ducati przegięła pałe z kosztami, awaryjnością i ilością niedoróbek. Polecam się przejechać, ale przed zakupem dla samego widoku to polecam się kilka razy zastanowić.

Gość
Twoje moto wygląda obłędnie, niestety z opinii nie dowiedziałem się nic konkretnego. Piszesz o wielkiej ilości niedoróbek, ale nie ma nawet jednego przykładu co spartoliło Ducati w tym modelu. Koszty - jak ktoś kupuje Ducati musi się z tym liczyć. To samo BMW i KTM. Poza tym to nowy motocykl i jak każdy ma choroby wieku dziecięcego, które prawdopodobnie Ducati usunie po zgłoszeniach od użytkowników.




9
06.23.2021

Fenomenalne, można sobie muzyczki posłuchać z interkomu, brać nie zastanawiać się. Wymienię tylko dwie wady:
- po miesiącu zerwały się te cienkie dzyndzelki do wyjmowania, ale i bez nich daje radę wyciągnąć pazurami
- z jednej strony mam wąski kanał uszny i musiałem nieco przyciąć filtr, bo uwierał




7
06.23.2021

Mam porównanie z Alpine MotoSafe, są mniej wygodne i mniej skuteczne. Działają ale polecam dorzucić kilka groszy do Alpine




9
06.23.2021

Nie posiadałem wcześniej innego kasku więc ciężko mi porównać go do innego. Znajomy ma kask swej rpha i czuć różnicę w wygodzie ale F70 nie różni się jakoś bardzo. Pinlock w zestawie więc szyba nie paruje, kask ma dobrą wentylację. Co do głośności podobnie jak wszystkie inne w tej cenie.




10
06.23.2021

Po 2 latach potwierdzam bdb produkt, mocno przewiewny w pełnej ochronie ręki za dość niską cenę.
Mogę polecic z czystym sumieniem




10
06.23.2021

Przyjemnie wykonany w porównaniu do innych kasków za tą kasę. Po prawie roku jazdy wszystkie mechanizmy pracują dalej bardzo dobrze. powyżej 160 km/h trochę głośny ale do tej prędkości w miarę cicho. Ogólnie jestem zadowolony.




10
06.23.2021

Nigdy nie jezdzilem w niczym wygodniejszym. Ciuchy sa bardzo wygodne, swietnie leza i rownie dobrze wygladaja. Moim zdaniem w 100% warte swojej ceny. Bardzo ciepla puchowa podpinka zarowno do kurtki jak i do spodni. Swietne na chlodniejsze dni a w polaczeniu z podpinkami rowniez na zimowe. Komfortowo mozna jezdzic do temp 25stopni.




10
06.22.2021

mój pierwszy motocykl, posiadałem wersję "S" przez 4 sezony
bezawaryjny, dobrze się prowadził, silnik bajka
spalanie około 6,5 l / 100km
motocykl nadaje się do użytku na co dzień, wypadu na tor czy dłuższą trasę (chociaż z tym jest mały problem bo nie łatwo znaleźć do niego stelaże i kufry)
po obiciu kanap na nowo o wiele wygodniejszy, trasa jednego dni 600 km zrobiona bez problemu
na autostradzie trochę brakuje mocy ale do miasta wystarczy każdemu
hamulce z przodu wg mnie ok, tył słaby i z tego co widzę w internetach to chyba wszystkie tak mają
jedyne dwie rzeczy które mnie denerwowały to brak wskaźnika poziomu paliwa i brak zegarka na blacie ale można bez tego żyć
polecam z całego serca, obecnie te motocykle chodzą po 6-7 tysięcy i szczerze to w tej kasie nic lepszego chyba nie dostaniesz




2
06.22.2021

witam, chciałbym podzielić się opinia z dwudniowego testowania kurtki, moja opinia co do samego wyglądu w/wym kurtki jest dobra. jeśli chodzi o funkcjonalność oraz przewiewnosc niestety dno. Mam 175cm jednak dość dobrze zbudowany jestem i rozmiar XXL był ZA mały i ZA CIASNY... 3xl troszkę lepiej, mogłem się poruszać. jednak sama kurtka ma tyle warstw materiału od wewnętrznej strony że nie musi mieć podpinki by grzać, przewiew jest dość mocno blokowany przez wstawki materiałowe. Mimo wszystko panele meshowe za małe i ubogo rozmieszczone... środek plecow i na klatce piersiowej. w tej klasie kurtek można znalesc bardziej przewiewnie. Wygląd, petarda agresywny bardziej uliczny jednak nie dla mnie. za całość moja ocena jest slaba




7
06.21.2021

Kupiony jako pierwsze moto, wersja 2017 po liftingu, proszę nie słuchać że za dziki na początek, TCS i mapy silnika pozwalają opanować moto nawet amatorom.
Zgadzam się że jedynie zawieszenie delikatnie odstaje od reszty, nawet to poprawione po lifcie. Silnik genialny, ciągnie od 4-5 tys obrotów do samej odciny, najlepiej trzymać w okolicy 6-7 tys do sprawnej jazdy, stawia na koło jeszcze na 3 biegu. Na początku dźwięk trochę przeszkadzał (trzy cylindry) polecam wymianę układu wydechowego, założyłem IXIL-a + filtr k&n i na wyższych obrotach jeszcze szybciej się wkręca mam wrażenie ;)
Z uwagi na duży moment dość szybko zużywa tylna oponę, żadna nie wytrzymała więcej niż 5000 km. Hamulce, skrzynia ok, QS super sprawa, dzięki niemu spod świateł jechałem łeb w łeb z 954 do 200kmh. Mało wygodna kanapa i wyprofilowanie zbiornika paliwa przy jeździe torowej ale to może mi akurat mało pasuje. Światła ledowe dają super efekt, w nocy oczywiscie oświetlają słabo ale to norma w motocyklach. Mocowanie tablicy do zmiany, nie znam osoby której by się to podobało. Żadnych napraw do przebiegu 24 tys, mam nadzieję że dalej też nic poważnego nie będzie . Porównywałem z triumphem street triplem rs bo to jedyna konkurencja ale Yamaha ładniejsza i silnik bardziej zrywny




9
06.21.2021

Kask niby ok, wygodny, wentylacja ok, nie za za ciężki. Powiedziałbym że całkiem w porządku gdyby nie jeden dyskwalifikujący go problem: wizjer. Wizjer / szybka ma taką konstrukcję że łamie się przy pochowaniu od byle czego. Prawda jest taka, że wystarczy podnieść szybkę na czerwonym świetle żeby pooddychać i przyłożyć do tego o 1Nm siły za dużo i mocowanie się łamie. kask spadnie z krzesła h mocowanie się łamie.
Uwaga: teraz hit. Wizjer kosztuje 150 zł. A cały kask 300. Wydasz 300 na kask i 900 zł na wizjery rocznie. Nie polecam. Będziecie żałować.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Revit Fargo

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Richa Toulon II

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Probiker PR-19

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Buse Murano EVO

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Alpinestars Burston

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






IXS Cruiser

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Kierownica Renthal 1,1/8 CALA MX TWINWALL 997

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0