NOWOŚĆ AGV K6

OPINIA Airoh REV 19

OPINIA HJC IS-17

NOWOŚĆ Seca R-TRO

NOWOŚĆ RST Aero

OPINIA Caberg Duke
Mamy już 16583 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store

Ostatnie opinie
9

Akumulatory JMT
9

Yamaha YZF-R125 (2014-)
9

Modeka Breeze
9

Junak RS125
9

Modeka Air Ride


4
Ostatni post przez: Staniaław Patro, dnia: 2020-02-26

7
Ostatni post przez: Staniaław Patro, dnia: 2020-02-26

7
Ostatni post przez: Drzewo, dnia: 2020-02-22

3
Ostatni post przez: axl2, dnia: 2020-02-20

12
Ostatni post przez: Stan, dnia: 2020-02-10

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
0
0

Cześć :) Wkrótce będe zdawał prawko na kategorie A po raz pierwszy. Jeśli jest ktoś kto...
4
1

Czy Benelli 302s to jest to samo co Benelli BN 302s i jest po prostu...
9
2

Jakie środki polecacie do czyszczenia i pielęgnacji motocykla?
0
0

Jakimi środkami najlepiej czyścić motocykl?
11
2

Witam Gdzie mogę kupić oryginalne naklejki na bak do Hondy Hornet? LwG!
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

06


Mar
Polish Custom Show 2020
Województwo Mazowieckie

06


Mar
6 zimowy POLISH BIKE WEEKend 2020
Województwo Dolnośląskie

06


Mar

21


Mar

21


Mar

21


Mar

21


Mar
Wrocław Motorcycle Show 2020
Województwo Dolnośląskie

22


Mar




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 08-08-2019   Rumunia 2019
› 08-03-2019   Mosina - Kórnik
› 05-21-2019   Wadowice - Świnna Poręba - Sucha Beskidzka - Żywiec
› 05-11-2019   Sobotnie loty - Bielsko, Szczyrk, Wisła
› 05-03-2019   Mała rundka po okolicy
› 05-03-2019   1-Majowe latanie po okolicy :)
› 04-22-2019   Poznań Pałacyki
Ostatnio zdjęcia miejsc

Silverado City

Silverado City

Silverado City

Pałac

Pałac Wladysława Łęckiego

Palac Posadowo

Pałac Wąsowo

Pałac Wąsowo

Pałac Wąsowo



Najnowsze opinie
9
02.26.2020

Miałem ten aku 4 sezony i pod koniec dopiero zaczął nie trzymać! Mowa o żelowym motocykl to kawasaki zrx 1200s




9
02.26.2020

Witam,
motocykl posiadam od 2018 roku. Kupiony jako nowy z salonu. Polecam po zakupie zmienić szybę przednia na sportową gdyż wtedy jest lepszy opływ powietrza (nie uderza w klatkę czy w kark oraz łatwiej jest się za nią schować) ponadto polecam zmienić wydech (ja zmieniłem na dedykowanego Akrapovic) przede wszystkim z powodu brzemienia (na fabrycznym od razu słychać że to 125cc) i słychać jak sie jedzie (inni kierowcy zwracają na ciebie uwagę - zjeżdżają z drogi) oraz zamontowałem klamki regulowane w kolorze nadwozia (fabryczne są długie i trochę nieporęczne). Prowadzi się bajka i jest zwrotny oraz smukły co pomaga przeciskać się w korkach. Ja na nim najszybciej jechałem 146 km/h (gdy było lekko z górki i bez wiatru) gdzie przy moim wzroście i wadze (201 cm oraz 103 kg) uwazam ze nie jest złym wynikiem. Normalnie bez problemów jedzie max 130 km/h a prędkość przelotowa to ok. 115-120 km/h. Przyspieszenie do 100 jest więcej niż zadowalające. Rzadko mi się zdarza aby inne auto mnie na światłach wyprzedziło. Zmiana biegów krótka ale to pozwala ogarnąć temat przy takim machaniu mniej doświadczonym. Trzeba uważać przy redukcji bo można postawić tylne koło. Pali przy mojej jeździe ok 2,5 l/100 a go nie oszczędzam. Przy moich "wymiarach" nie narzekam na wygodę. Przy wykonywaniu manewrów nic mi nie przeszkadza. Pozycja jaka trzeba przyjąć na motocyklu nie pozwala na dłuższą jazdę ale tak około 2-3 godzin zabawy do przeżycia. Co ważne osiągi tego motocykla sprawdzają się w mieście ale na trasę już nie. Zawieszenie jest dość twarde ale dzięki temu czujemy co się dzieje z motocyklem. Do hamulca nie mam uwag, choć w 99% w zupełności wystarczy przedni z uwagi na wagę i osiągi. Minusem jest jazda z tzw. plecakiem. tylne siedzenie jest tak małe że po 30-40 min. pasażer będzie miał dość. Do minusów należny doliczyć również opony fabryczny. Polecam je wymienić przy pierwszej okazji. Uwaga też na mocowanie osłony baku - jest słabo wykonane i jak za bardzo będziecie ściskać bak to w końcu pęknie. Ogólnie polecam do polatania po mieście i szybkiego poruszania się z punktu A do B. Również zabawa na torze tj. Łódź czy Modlin (z uwagi na wielkość tych torów) jest przyjemna i kształcąca. Powodzenia :)




9
02.26.2020

Użytkowana 2 sezony- 12 tys km, przewiewna kurtka , spodnie już mniej.W upały , w mieście daje rade, od około 14stC już chłodno, mimo podpinki i termoaktywa. W deszczu w chłodnejsze dni z podpinką są dość wodoodporne, w upał i deszcz z podpinką tragedia -jak w sztormiaku upał...
Niestety jakość: zamków, rzepów, i ogólnie materiału jest na bardzo niskim poziomie.Zamki zawsze sie zacinają, rzepy szybko sie popruły i przestały trzymać. Modeka nie chciała naprawić- zaraz po gwarancji..
Jedno sezonowe ciuchy- bardzo spoko...tylko po co?




9
02.26.2020

Jest trochę słabo miejscami skręcony, niektóre śruby odkręcały się pomimo, wydawałoby się, mocnego dokręcenia, szybko się luzowały (tylna zębatka). Po wprowadzeniu modyfikacji trzyma. No i ten łańcuch. Poza tym naprawdę szacun. Jeżdżę cały czas, również całą "zimę" i nic się nie dzieje. Model 2015, ma teraz 6300,kupiony w zeszłym roku przy przebiegu 2250.

Gość
Łańcuch zmieniasz na DID-a i masz spokój na lata. Trudno oczekiwać od motocykla, który ma przyciągać ceną, że producent zainwestuje w opony czy napęd z wyższej półki.




9
02.26.2020

Rękawice użytkowałem 2 sezony, 12 tys km, rzeczywiście są przewiewne-tak 6,5/ 10 pkt,ale po pierwszym sezonie wyglądały już bardzo źle, poprute nitki, popękana skóra.
Po drugim sezonie, użytkowane na zmianę z innymi moimi parami rękawic i po jednym -tylko jednym zmoczeniu podczas jazdy w średni deszcz , wyglądają tragicznie. Większość wstawek skórzanych poodpadała, plastiki żyją własnym życiem, materiał popruty, rzepy już tylko dla ozdoby.
Użytkowane tylko na asfalcie, bez żadnej gleby.
Fajne na maks na jeden sezon- tak jak niestety większość rzeczy od Modeki.




6
02.26.2020

Motocykl głównie do lansu, a do jazdy to po prostej, łagodnych łukach i gładkich nawierzchniach. Autostrada Sudecka zweryfikowała jego nieprzydatność na tej trasie-słaba przyczepność i niska elastyczność silnika, konieczność częstego zmieniania biegów. W przelotach autostradowych brak szóstego biegu. Poza tym motocykl jest super.




9
02.26.2020

W tym motocyklu przeraził mnie słaby dół silnika, poniżej 2 tys obrotów na biegach 3,4,5 motor wogóle nie jedzie. To jest jakaś porażka, przebieg momentu obrotowego jest jak w starym TDI, nic, nic nagle bum. Jeździłem wcześniej znacznie słabszą xvs 1100 i to była lokomotywa, ciągnęła płynnie od 1000 obr. Motor także ze względu na masę nie najlepiej się prowadzi, przy tej mocy brakuje także 6- go biegu. Motor poza tym bardzo dobry, choć podczas przeglądów widać oszczędności na etapie produkcji.




8
02.26.2020

Polecam, bardzo fajny interkom. Kupiłem jak była to nowość na rynku i zestaw na dwa kaszki kosztował mnie jakies 700zł bez grosza. To i tak taniej o 50% od innych znanych marek, sena itd, a funkcjonalność jest ta sama. Na dodatek mogę się połączyć nim z innymi markami interkomów więc to jest jego największy plus, kilka razy jechalisy połączeni w cztery osoby na różnych interkomach i działało wszystko bez problemu. Jedyny minus to przyciski które są słabo wyczuwalne pod palcem w rękawiczce i czasem klika się na czuja. Do tej pory używam interkom chociaż musiałem skleić kabelek od słuchawki bo się przetarł.




10
02.25.2020

Sporo kosztuje, ale zdecydowałem się na oryginał. Wejdzcie sobie na dobry sklep albo stronę producenta i zobaczcie ile jest możliwości konfiguracji. Dla samolotów, wozów bojowych i łódek, coby wędki trzymało, co sobie wymyślimy, to złożymy. jest nawet samopoziomujący kubek montowany do kierownicy.

Wszystko wydaje się być bardzo porządne, kulki gumowane, łącznik z kompozytu no i sam uchwyt X. Fajnie i łatwo się wkłada, trzeba tylko dobrze wycelować aby nie ściskało przycisków. Złożyłem wszystko, zblokowałem gumą i spróbowałem strząsnąć telefon z uchwytu, jak najmocniej w stronę podłogi i tak kilka razy. i się nie ruszył :) więc na moto też da radę, zamontuję na wiosnę.

Można też kupić elementy blokowane specjalnym kluczem, aby nikt nam nie ściągną na parkingu całego kompletu. Na boku pudełka jest miarka i zaznaczone minimalne i maks. wymiary telefonu.

Nie mam porównania z chińczykami, ale zakładam, że mocno odstają jakością - jak gdzieś zmacam jakiś, to dopiszę.




10
02.25.2020

Dłuższa opinia zbędna. But TOP 1 pod każdym względem. Wygoda, bezpieczeństwo, design. Dopasowanie i regulacja są perfekcyjne. Najlepszy buty sportowy na rynku.




10
02.24.2020

Witam BELL M1 używam rok czasu za nim go kupiłem nie byłem do końca przekonany ale 5 gwiazdek w testach sharp i certyfikat SNELL skusiłem nie żałuję super wykonanie i wygoda o bezpieczeństwie nie wspomnę POLECAM




9
02.24.2020

Szybko nawiązuje połączenie z telefonem, doskonale sprawdza się podczas rozmów przez telefon, można słuchać muzyki z radia. Moim zdaniem spoko. Kupiłem 1 sztukę więc nie sprawdzałem interkomu. Jak dotąd sprawuje się świetnie.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



AGV K6

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Seca R-TRO

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Aplinestars T-GP PRO V2

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Shark Spartan GT Carbon

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






RST Aero

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Course Aero

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






TCX Drifter WP

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0