NOWOŚĆ RUROC EOX

NOWOŚĆ Harley-Davidson Smart Vest

NOWOŚĆ Revit Restless
9
OPINIA HONDA NC750X

NOWOŚĆ WOLF GALE TW37

NOWOŚĆ RST TracTech Evo 3 SP Short
4
OPINIA Nigrin Ketten-Sprühfett für Motorräder

NOWOŚĆ Rebelhorn Classic III Lady Slim

NOWOŚĆ CROSS ASIX XB-88 300CM

NOWOŚĆ MV Agusta Enduro Veloce
1
OPINIA Gaerne GP1 Evo
Mamy już 24393 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store

Wyślij swój film


NA
FORUM



0
Ostatni post przez: tonasza, dnia: 2024-04-11

5
Ostatni post przez: Stephanie, dnia: 2024-04-10

8
Ostatni post przez: Robert K., dnia: 2024-04-02

1
Ostatni post przez: pisarian, dnia: 2024-03-27

22
Ostatni post przez: Tomek, dnia: 2024-03-23

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
1
1

Czy w gorące dni odzież termoaktywna pod kombinezon skórzany spełnia swoje zadanie
1
1

Witam wszystkich, jakie powinno być ciśnienie w oponach Opona przód to 90/90-21 MC Opona tylnia to...
5
9

Chce zakupić nawigację i jaką najlepiej wybrać
1
0

Kurka Panowie. Macie jakieś info gdzie kupie albo jakiś link do uszczelniaczy pyłowych w cbf125...
1
0

Jakieś opinie na temat Hondy Rebel 125 1997r? Jakieś wady i zalety?
4
4

Jaki kask do sportowej jazdy, tor, ulica Yamaha r1 rn19 , musi być cichy, shark d-skwal...
3
6

Czy używa ktoś tego produktu? W jakich temperaturach można,,komfortowo\'\' jeździć w tym stroju?
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

13


Kwi

13


Kwi

13


Kwi

13


Kwi

13


Kwi

13


Kwi

13


Kwi

13


Kwi




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 10-11-2022   Noteć-Sochaczew-Kampinos (Truskaw, Palmiry, Sosna Powst., Zamczysko)
› 09-06-2022   Gdańsk - Sardynia
› 06-25-2022   Pałac Runowo
› 05-30-2022   Dookoła komina 100 km
› 03-19-2022   piątek piątunio
› 03-15-2022   tam i tam
› 03-12-2022   Sobotnia jazda
Najnowsze opinie
9
04.11.2024

Rozważałem 2 a w zasadzie 3 opcje. Motor miał być bezawaryjny (czyli Honda), niewiele palić (czyli stosunkowo niewielka moc), tani (tu pojawił się pomysł na Vogue DS-a, ale nie byłem przekonany co do Chińskości) i być przygotowanym pod turystykę (raczej tą bliższą niż dalszą). Wybór padł na NC 750x przed liftem (czyli bez ledów, kolorowego wyświetlacza i 3 trybów pracy skrzynic w DCT). Przejeździłem nim pełny zeszły sezon i jak dla mnie - rewelacja. Bez plecaczka, ale z 3 kuframi przy normalnej jeździe krajówkami, powiatówkami itd spalanie średnie 3,6l/100km. Jak mu się trochę mocniej kręci (a jeżdżę na ręcznej skrzyni bo automat jakoś do mnie nie przemawia - o tym później) to dochodzi do 4l/100km. Z plecaczkiem, kuframi + górskie winkle ale raczej jeżdżone na spokojnie - 4l. Jak słyszę, że to nie jeździ, nuda i ogólnie motorynka to trochę nie wiem o co chodzi. Fakt.... wyprzedzanie czegoś co leci w okolicach 100km/h trzeba już nieco rozplanować, ale nadal do tych 120 - 130 przyspiesza całkiem żwawo. Natomiast od 0-100 w mieście skrzynia DCT sprawia, że w tyle zostają nawet te mocniejsze maszyny. Nie szukałem rakiety, ale redukujesz, odkręcasz i nawet nawet to jedzie... przesiadłem się ze staroszkolnej v-ki 800-tki więc żeby ktoś nie mówił, że pewnie doświadczenie mam z Ogara. Oczywiście - z plecaczkiem i bagażem w górach trzeba pilnować na którym jesteś biegu i trochę go kręcić, ale jedzie :). Wibracje - jakieś są, ale jak pisałem wcześniej - V-ka mi trzęsła du..kiem dużo bardziej więc jest ok. Automat - no tak średnio. Ten pierwszy tryb (nazwijmy go eco) przy 60km/h już wrzuca 6 bieg, a jazda tą maszynką na niskich obrotach to nie do końca to. Tryb sport też jakoś nie do końca mi leży - czasem ciągnie na 3 długo, by mi potem z 4-ki na 5-tkę przerzucić jakoś dziwnie wcześnie. Nie wiem - nie do końca to do mnie przemawia więc jeżdżę na manualu. Może ze 2 razy zdarzyło się w wyjątkowo pięknych miejscach, że ustawiałem skrzynię w automat bo po prostu rozglądałem się po okolicy, cieszyłem oczy widokiem i nie chciało mi się zmieniać :).
Osłona przed wiatrem ... no taka se jest. Założyłem wyższą szybę + deflektor i tutaj jest ok. Po kolanach może czasem coś zawieje, ale też nie jakoś tragicznie.
Ergonomia ok. Wszystko tam gdzie ma być - no ale jak to w NC-ku - klakson z migaczem mi się trochę na początku mylił, ale to kwestia kilku dni po zmianie maszyny. Szkoda tylko, że w motorze pod turystykę nie ma za bardzo do czego przymocować nawigacji, uchwytu dodatkowego - aż prosi się o coś takiego przy szybie. No cóż.
Kanapa - szeroka i jak dla mnie - wygodna. Oczywiście dup.ko musiało się przyzwyczaić, ale jakoś większych problemów przy siedzeniu dzień w dzień przez kilka dni z rzędu nie miałem. W tym sezonie był pomysł na poprawę kanapy, ale w sumie - pojeżdżę coś po miejscu, tyłek się ułoży po zimie i będzie git. Plecaczek 1,64m / 50kg na spokojnie tez radzi sobie z oryginalną kanapą.
Heble - ok. Przy 2 osobach i bagażach trzeba trochę uważać, ale jak ktoś pisze że to spowalniacz nie hamulec to nie wiem co mu odpowiedzieć. Jak mnie brakuje to dorzucam tylny i nigdy nie miałem problemu. W pojedynkę na wylotach dookoła komina spisują się świetnie.
Schowek w miejscu zbiornika to GENIALNA sprawa - wrzucisz jakiś komplet kluczy, U-locka, rękawice, portfel, wodę, batona, przeciwdeszczówkę a i tak ci jeszcze zostanie miejsca. Dla mnie bomba. (to wieczne chowanie portfela po kieszeniach i sprawdzanie czy na pewno zapiąłem zamek po 10 razy doprowadzało mnie do szału).
Podsumowując - jeśli turystyka taka jaką preferuję ja - maks to drogi krajowe - bez autostrad, ekspresówek, raczej bokami i oglądanie świata przy prędkościach 80-90 km/h - rewelacja. Jeśli chcesz łykać km autostradami - odpuść sobie i to tak ZDECYDOWANIE.
Jeśli chcesz maszyny która sama ci się w zaręt kładzie, nie męczy, jest tania w utrzymaniu, długowieczna (podobno po 200tys robią bez remontu), prosta (zero elektroniki poza ABS), nie rzuca się w oczy - śmiało polecam.
Do zobaczyska na drodze!
LWG!




4
04.10.2024

Miałem dobre doświadczenie z nim, więc po paru latach kupiłem znowu. Wydaje mi się że kiedyś był trwalszy, teraz go kupiłem, spryskałem, przejechałem 150 km i go nie ma już prawie na łańcuchu. Dobrze że nie chlapie na felgę, no ale zawiodłem się na trwałości. Motocykl szosowy Yamaha XJ600 o mocy 61km używany turystycznie, więc nie żaden potwór. Wolę mannola.




1
04.08.2024

Bez owijania w bawełnę. Buty dramatyczne ze względu na ergonomię. Rozumiem, że ciuch motocyklowy ma nas chronić ale Panowie z firmy Gaerne powinni wybrać się na korepetycje do tych z Alpinestars. But od wewnętrznej strony wadzi o maszynę czym tylko może. Przeszkadza i irytuje. Motocykl to ponąć "koń" ale ostrogi nie potrzebuje. W GP1 Evo lepiej odkręcić tylny metalowy ochraniacz lub wymieniać porysowane elementy sprzętu. Gwoździem do trumny jest uszkodzony zamek, tuż po gwarancji. SMX 6 V2 to o niebo lepsze buty, Nie dajcie się nabrać na marketingowy bełkot.




7
04.06.2024

Pierwsze wrażenie: Dorze przylega i pasuje do głowy.
Cichy ale do czasu zamontowania interkomu (wtedy wyciąga się takie wygłuszające gąbki, które nie tylko zaślepiają miejsca na głośniczki ale najwyraźniej też wygłuszają kask).
Policzki fajnie przylegają ale po zamontowaniu interkomu zaczynają się wypinać (możliwe że byłoby tak również bez interkomu). Dodatkowo (mam standardowe) i po dłuższej jeździe zaczyna boleć szczęka.
Interkom mimo że dedykowany to długość kabelków trochę nie pasuje (np. ten cieniutki od mikrofonu jest 2x dłuższy niż kanał na niego przeznaczony ,z pozostałymi nie jest lepiej). Z antenami do MESHu to też nie ma się pewności, że są prawidłowo zamontowane (takie wpychanie na siłę, na chyba tu, na chyba tak).
Blenda czymś się brudzi po chowaniu (muszę sprawdzić co to) i nie schodzi całkiem na dół po włączeniu.
Ogólnie dobry kask ale nie tak dobry jak go reklamują.




10
04.05.2024

Witam wszystkich. Użytkownikiem jestem od 5 sezonów ( dotychczas jezdziłem Suzuki VS Intruder 800 ). Jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem ( eksploatacja typu filtry, olej )
Jedyny minus to napęd ( łańcuchem ). Mam 190 cm wzrostu, i nie mam problemu ( w Intruderze miałem akcesoryjne sety i mimo to był problem - Intruder motocykl dla niższych osób ).
Spalanie przy spokojnej jedzie ok 4 l, v-maxa nie testowałem bo to jest motocykl do czegoś innego, 80-110 km/h.
LwG pozdr




10
04.02.2024

Zwraca uwagę gdzie się pojawi, nadal mimo upływu lat budzi zainteresowanie i pożądanie. Najlepiej sprzedają się wersje Classic w kolorze Ivory ze szparunkami oraz żółto czarne Independent. Natomiast najbardziej popularne są czarne. Po 2020 roku weszły też inne kolory ale już bez fabrycznie malowanych szparunkow na baku i błotnikach.




10
04.02.2024

Wyjątkowo solidnie wykonany motocykl z Bawarskiej fabryki motocykli.
Silnik boxer i suche „samochodowe” sprzęgło, trzeba się przyzwyczaić, ale
Szybko idzie się zakochać w elastyczności i dobrych osiągach pozwalających bezstresowo i bezawaryjnie pokonywać kolejne kilometry.
Niski środek ciężkości, niskie siodło czyni go wygodnym nawet dla mniej rosłych kierowców. Bardzo dobrze trzyma się drogi i łatwo się prowadzi a wersja z ABS na mokrym asfalcie potrafi nawet uratować życie.
Zadbane i dobrze serwisowane egzemplarze potrafią pokonywać bezawaryjnie przebiegi przekraczające 100 tys km.
Dobrze wiedzieć, że fabryka zaleca wymianę elastycznych przewodów hamulcowych po większych przebiegach oraz że motocykl należy na dłuższe postoje, na zimowe, przechowywać na stojaku centralnym w który nie jest wyposażony - trzeba go więc dokupić, w przeciwnym razie ten ciężki motocykl ( 260kg) stojąc dłużej na bocznej stopce odkształca zwłaszcza tylną oponę. W starszych egzemplarzach zwrócić uwagę na stan izolacji i osłon na wiązkach elektr. pod zbiornikiem. Tam też mieści się akumulator, moduł ABS i komputer - czyli mózg motocykla. Dlatego warto założyć szybkozłączki na przewody paliwowe znacznie ułatwiające demontaż baku. Serce czyli silnik motocykla to bezawaryjna i niewysilona jednostka 1200 CCM dająca jedynie 61hp z tej pojemności ( r1200GS - ponad 100hp!) ale za to 96Nm momentu obrotowego, co czyni motocykl świetnym sprinterem z pod świateł ale jedynie do max 168km/h
Czyli… sprzęt idealny do spokojnego „cruisingu” a jak ktoś zbyt blisko podjeżdża pod Twój tylny chlapacz, pokazać co ten sprzęt może zostawiając go coraz dalej z tyłu bez wysiłku.


Gość
Czytałem artykuł w necie o tym, że w tych motocyklach do podstawowych czynności serwisowych trzeba rozbierać pół motocykla. To nieprawda. A inne artykuły bezmyślnie powielają ten mit. Owszem, trzeba zdjąć zbiornik paliwa, osłony boczne i siedzenie. Ale tak jest w większości motocykli BMW i przy odrobinie wprawy, te czynności zajmują chwilę. Śmiem raczej twierdzić, że to boxer właśnie jest znacznie łatwiejszy w serwisowaniu od innych silników bo dostęp do zaworów, Świniec nie wymaga demontażu „ pół motocykla” jak np. W „V” ce czy „singlu”

Gość
W tych sprzętach - jak i w innych modelach tej marki z tamtych lat, akumulator pracuje w wyjątkowo trudnych warunkach pod zbiornikiem paliwa. Duże pobory prądu przy rozruchu - pompa wtryskowa, ABS i rozrusznik oraz ciepło z chłodzonego powietrzem i olejem silnika / chłodnice oleju w R1200C są ulokowane wyżej nad silnikiem w obudowie aluminiowej ramy. To sprawia że akumulatory w tych motocyklach „starczają” na rok, może dwa a przy regularnym doładowywaniu max na 3 lata. Zalecam też korzystanie z aku. AGM zamiast droższych żelowych. Co prawda mają mniejszy prąd rozruchowy i mniejszą tolerancję na pracę w wyższych temperaturach, ale lepiej znoszą prądy ładowania jakie zapewniają prądnice mimo wszystko tych już wiekowych motocykli. Gel batery można ładować max 14,4 V a AGM zniesie wyższe wartości napięcia ładowania jakimi ładuje w tym sprzęcie alternator przy wyższych obrotach.

Gość
Użytkownicy Be Em We Motorrad wiedzą, że do tych motocykli nadal można kupić większość orginalnie fabrycznych części na stronach dealerów BMW. Części oryginalne nie są tanie ale ten fenomen Be Em We umożliwia fanatykom oryginalnych motocykli utrzymanie nawet starszych egzemplarzy w pełnej oryginalności.




7
03.30.2024

kompromis zabawy z cenami za czesci, silnik jak sie dba to trwaly ale jednak tak samo obslugowy jak wszystkie motocykle. Jest to jednocylindrowiec wiec trzeba dbac o zywotnosc, tylko dobre oleje lac, dbac o rozrzad i sprawdzac stan bo te moto maja 20+ lat. Nie jest to sprzet dla wygodnickich. Wibruje, ryczy, strzela z rur i jest dziki. Kto co lubi




6
03.30.2024

Bardzo głośny :(




9
03.30.2024

Zacznę od końca, moim pierwszym motocyklem była Honda CB750, drugim Yamaha FJR1300 a obecnie Honda CBF500 i jest rewelacyjna na miasto, zwinna, niskie spalanie, tanie części jednym słowem na miasto 10/10, wadą jest - nie posiadanie owiewki, bo przy 50Mph zwiewa z motocykla ale to lekko ponad 80km/h więc ma prawo.




9
03.28.2024

Witam. Po 2 sezonach na Bandycie 1250n nie zamierzam go sprzedawać. Jest to wygodny i niezawodny sprzęt. Jest też solidnie wykonany nie to co teraz stoi w salonach. Co do osiągów to jeśli wasz Bandzior ma 98km i rozpędza się do 235 to jest on zblokowany. Wystarczy kilka zabiegów aby miał 120km i jechał ponad 250km/h. Wystarczyło zmienić komin i sterowanie przepustnicą, która otwierała się na 80%, zmienić filtr powietrza na KN i dodać 10% paliwa przy pełnym otwarciu, by Bandzior zmienił się z leniwego i zmulonego w zadziorny i wściekły motocykl. Na niskich obrotach nic się nie zmieniło, ale na wsokich obrotach dostał takiego kopa, że zacząłem się go trochę bać. Dodatkowo odblokowane zostały pierwsze 3 biegi, gdzie była inna mapa zapłonu, co potęguje to wrażenie. Pięknie się teraz wkręca na wysokie obroty, mam wrażenie jakby silnik łapał 2 oddech i chciał wyskoczyć z ramy, gdzie wcześniej powyżej 8k obr poprostu już nie przyśpieszał. Jedyny minus to spalanie wzrosło z 6 do 7 litrów, ale warto. Będę nim latał, aż koła odpadną. Szerokości i przyczepności. LWG




9
03.28.2024

Dzisiaj miałem piękną glebę wiosenną na błocie po zimie... XD, crash pady Peruna zdały egzamin! POLECAM
Jeśli szukasz crashpadów, które będą nie tylko praktyczne, ale także stylowe i solidne, to zdecydowanie polecam sięgnąć po te od Perun Manufaktury.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



RUROC EOX

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Harley-Davidson Smart Vest

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Revit Restless

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






WOLF GALE TW37

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






RST TracTech Evo 3 SP Short

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Rebelhorn Classic III Lady Slim

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






CROSS ASIX XB-88 300CM

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0