Mamy już 15201 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Kawasaki ZX-10R Ninja (2006-2007)



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Kawasaki ZX-10R Ninja (2006-2007)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.75 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Daro
02.10.2012 23:42:21

zx-10 06-07r. chyba najładniejszy model jaki powstał. Motocykl posiada lekko ponad 180km i rozpędza się do 287 km/h. Bardzo mocna w dolnym zakresie obrotów. W wyposażeniu ma seryjny amortyzator skrętu. Bardzo wygodny dla człowieka mierzącego ok. 174cm. Owiewki bardzo dobrze dopasowane między którymi można się schować. Spalanie w trasie to ok. 6 l

Gość
Motocykl faktycznie godny polecenia ale ani nie ma seryjnie ponad 180KM ani mocnego dołu. Pozdrawiam

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Paszczak
02.02.2013 20:58:07

Motocykl ma prawdziwego agresora :) Moja sztuka bez problemu rozpędza się do 299. Prowadzenie w winklach bajka, hamulce to samo. POLECAM!

Gość
ale nie 299 po GPS...

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Cud miód i maliny
09.24.2015 10:31:36

Bardzo udany model jeździ sie wyśmienicie, ma mocne odejście wystarczy odkręcic manetke i oggień, nie zamieniłbym na inny. Polecam jeśli ktoś ma taki wybór!

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
11.29.2015 16:48:30

Moto bajka, agresor jak nieszczepiony pitbull, toczy piane z pyska na każdym biegu, rwie jak dziki do przodu, mocy przesadnie za dużo, ale prowadzenie na prosych i w zakrętach płynnie jak chmurką w obłokach, zawieszenie i hamulce to chyba technologi kosmiczna rodem z gwiezdnych wojen, i jak na sporta bardzo wygodny.
Pierwszy sezon z moim KAWASAKI już za mną i nie mogę doczekać sie kolejnego. Nie widzę słabych stron, podnieta na maxa :D

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Kozak
01.21.2016 20:56:02

Super wygląd duża moc minusów w tym motocyklu nie widzę tańszy od konkurencji kolejne moto też zx10r polecam

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
zx10r
01.22.2016 15:06:43

potwór,
przesiadłem sie z jednego potwora na drugiego, z zx6r 2006 na zx10r 2006, eh zieloni wiedza jak robić motocykle, wszystko idealnie jak pokazują gwiazdki.
Na torze miazga, S1000RR, gixy itp wymiekło :P
Na drogę ciut za mocny i ciut za dziki ;)

Gość
Częste usterki padające panewki w lagach :) Sam latam już drugi sezon trzeba będzie wymienić je

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
ZX10R 2006
05.15.2018 22:57:50

Oprócz wspaniałego wyglądu motocykla, który podoba się do dzisiaj i jeszcze pewnie długo będzie, trzeba zaliczyć na pewno:
-bardzo dobre zawieszenie z możliwością regulacji przez co kawa prowadzi się na prawdę świetnie
- standardowo amortyzator skrętu
- piekielnie mocny silnik w średnim i wysokim zakresie obrotów
- z reguły na prawdę dobrej jakości komponenty z których został wykonany motocykl

Minusy
-pierwszy i największy to standardowe hamulce, są po prostu słabe,może w turystycznej jeździe dają radę ale nie przy czestym i mocnym heblowaniu, sytuację ratuje wymiana zacisków na Nissiny z zzr1400 albo zx6r
- stosunkowo słaby dół motocykla
- odczuwalne wibracje na sterze spowodowane umiejscowienie i praca silnika w niskim zakresie obrotowym

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Stara dobra 10 ka
03.18.2019 19:06:17

Bardzo dobry motocykl ,bezawaryjny, gdy dbasz o podstawowy serwis nigdy Cię nie zawiedzie. Wspaniały na tor ,ulice ale i długie trasy nawet "z plecakiem " . Jak na SuperSport bardzo wygodny i przyjemny w prowadzeniu w podróży. Dobry moment obrotowy pozwala na sporadyczne więc zmiany przełożeń :) . Po zmianie w włoskiej marki SBK czyli V2 wręcz bardzo ekonomiczny i tanie części OEM. POLECam

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


L&J Rypard KTM016

Kurtka bardzo wygodna, przewiewna - przetrwała szlif przy prędkości 40km/h bez ŻADNEJ skazy! Polecam...

KTM LC8 990 Adventure / Adventure S (2006-2008)

Hasło Ready to Race wcale nie jest jakieś wyświechtane w tym przypadku. Jeździłem wieloma motocyklami typu adv i żaden nie idzie w terenie tak j...

Honda NSS 250 Forza 2008-2012

Naprawdę fajny duży skuter, jak na 250 powiedział bym że bardzo duży. Wielki schowek pod siedzeniem, wygodna pozycja do jazdy.
Przyśpiesz...

Royal Enfield Himalayan

Z chęcią bym go kupił ale w Małopolsce nie ma dilera i z częściami też krucho nawet filtra oleju nie ma na allegro zobaczymy co dalej będzie. ...

Ozone Drop

mialem 3 sezony przetarly sie od wewnetrznej strony od manetek zrobily sie dziury na obu probowalem latac to byly moje pierwsze rekawice koszt 250zl...

Shima Mesh PRO

Przymierzałem się do tej kurtki odkąd zobaczyłem test na motobanda.pl.
Ciężko było dostać, gdyż jak się już zdecydowałem w ogóle c...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce