Mamy już 14010 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha TDM 850



Ilustracja przedmiotu

1  

Yamaha TDM 850

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.71 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


8
Gość
04.11.2012 12:04:44

Rewelacyjny motocykl do turystyki. Jest bardzo wygodny, owiewka doskonale chroni przed wiatrem, dobrze prowadzi się w zakrętach. Bezawaryjny i bardzo elastyczny silnik, który nie pożera gigantycznych ilości paliwa. Daje 8, bo na 10 zasługuje TDM 900 :)

Gość
to fakt owiewka ciut za mała ale komfort jazdy bardzo dobry dobrze sie prowadzi wiem bo posiadam

Sławek
Owiewka wcale nie chroni przed wiatrem! Kolega poprosi kogoś kto ma n.p. choppera z wysoką szybą, to przekona się co to znaczy ochrona przed wiatrem. Bo w TDM-ce to raczej komfort jazdy z owiewką czy bez, nie robi różnicy. Wiatr daje się we znaki już przy 100 km/h. Pozdrawiam

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
RISTO
02.23.2013 20:54:25

Wcześniej jeździłem GSX 1400, TRAMPKIEM 650, modelem 3vd teraz mam 4tx.
Starszy chciał połknąć moją wypłatę - najlepszy wynik na trasie 6,2l/100km w mieście dochodziło do 9,5
Teraz od roku jeżdżę 4tx i wprost nie mogę uwierzyć 4,3l/100km na trasie. Do pracy mam 6km przez miasto i w takiej jeździe pali 6,6l/100km
Mam 180cm wzrostu i dla mnie pozycja za kierownicą idealna. Zamontowaną mam wyższą szybę givi lecz brakuje mi głośniejszych tłumików (mógłbym zainwestować lecz za duży koszt a z jednym nie wygląda). 200/h osiąga bez najmniejszego problemu, szybciej nie jechałem ze strachu.
Z pewnością nie jest to motor dla początkujących, nie wybacza błędów na drodze.
Daję 9* bo bardziej podoba mi się 900-ka

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
polecam
06.24.2014 10:51:44

Miałem 2 lata - przebieg przy kupnie 60tys, przy sprzedaży ok 78. Zero awarii - motocykl całkowicie bezobsługowy, łatwa regulacja zaworów na płykach - nie trzeba do tego mechanika, wszystko można zrobić samemu, bardzo niskie spalanie - średnio wychodzi ok. 5L. Silnik elastyczny, nie brakuje mu mocy do wyprzedzania. Pozycja za kierownicą wygodna, do tego wysoko położony środek cięzkości. Wady? Ponoć potrafi żreć olej, choć mój nie miał z tym problemów i na koniec sezonu olej mieścił się w stanie. Polecam.

Jacek

harrykat
mam od 6 miesiący, średnio 5l??? kolego mniej niż 6 nigdy nie wzieła nawet 7 łyka, pozdrawiam

Głosy: 46   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
3 wspaniałe lata
01.14.2015 18:23:10

Witam wszystkich. Posiadam ten motocykl od 02.2012 roku. Jest to mój pierwszy "duży" motocykl. Bardzo fajne rozwiązanie do turystyki. Średnie zużycie paliwa to ok. 5-6 litrów. W trasie zaś nie przekroczymy pięciu. Zrobiłem na nim ok 30kkm. Nie zawiódł mnie ani razu. Wiem, że tak będzie również w przyszłości. Wiadomo, należy dbać, czyścić polerować ;-)
Moja oleju nie bierze, choć jak czyta się lub słyszy opinie to część tak ma. Super wygodna podróż na wyprostowanym kręgosłupie. Plecaki też nie narzekają. Można przelecieć wiele km. bez zsiadania. Przy 82 koniach mechanicznych można już spokojnie wyprzedzać nawet przy największym obciążeniu. Gabaryty TDM-ki mogą jednak nie wszystkim odpowiadać. Wzrost kierowcy winien wynosić co najmniej 175cm., aby spokojnie dosięgać do ziemi butami. Poza tym jedynie jak to mówią "lać i latać". Pozdrawiam.

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Polecam na 2 moto
03.16.2015 17:50:27

Polecić można TDMa na drugie moto, pierwsze szlify lepiej robić na czymś lżejszym z niższym środkiem ciężkości. Jeżdzę 2 sezon zrobiłem zaledwie 5 kkm ale miałem już 3 parkingówki przy bardzo małej prędkości lub prawie stojąc. Jak zacznie lecieć to już poleci i polecą też kierunkowskazy,dźwignie i jak większy pech to też owiewki. Niestety to prawdopodobnie małe doświadczenie. W trasie za to sam miód. Spalanie przy dynamicznej jeździe nie przekroczy 6L, przy rozsądnej 4,5. Moja oleju nie bierze. Ma trochę słabe światła (w porównaniu z samochodowymi) ale zamontowałem ledówki na długie i jest ok.
Nawet na fabrycznych tłumikach przy wyprzedzaniu daje się słyszeć moc. Mocno hamuje silnikiem co może być niebezpieczne na mokrym w zakręcie i na dużych obrotach. Największa wada: czuć większą masę niż jest w rzeczywistości. Największa zaleta: silnik(osiągi, brzmienie), wygląd.

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
TDM 850
02.04.2016 11:15:05

Mój pierwszy motocykl który okiełznać nie jest łatwo.
Dla mnie małego człowieczka 170 jest to nie lada wyzywanie utrzymać go lecz sprawność pomaga. Jedynie masa może troszkę przerażać lecz jest to turystyk.
Polecam ten motocykl bo jest mocny niezawodny oraz bardzo komfortowy. Porządnie zrobiony silnik, przy odpowiedniej eksploatacji posłuży wieki. Powtarza się wśród użytkowników że jest to bezawaryjny motocykl. Prowadzenie, osłona przed wiatrem, wygoda i zawieszenie bardzo dobre.
Ogólnie jak dla mnie najbardziej wdzięczny motocykl!
Polecam go serdecznie

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Tdm850
03.12.2016 18:33:10

Witam mam tdm 850 jako 1 moto powiem jedno uczy pokory, wysoki środek ciężkości który może sprawić problem przy małej prędkości. W trasie super się prowadzi dobrze trzyma się drogi. Wygodny plecy nie bolą. Spalanie ok.5.5 do 6.5l na sto uzależnione od terenu. Moja bieże około setkę oleju na 2,3 tyś.kilometrów. Silnik niezawodny. Może na 1 moto to za bardzo wymagający ale idzie go opanować. A tak poza tym to motorek super.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
TDM 850 4TX
03.19.2016 18:03:31

Jest to mój pierwszy poważny motor. Miałem wcześniej przez około 4 lata MZ250 etz na której zrobiłem w koło komina może 500-1000 km. Tdm'kę mam od 4000km (4 miesiące). Przez ten czas wymieniłem tylko oponę przód, olej, świece i szybę na turystyczną. Przy moim wzroście 190cm pozycja jest zadowalająca, z tym że co około 100km. na 5 minut muszę stanąć i rozprostować nogi. Moja jazda to prędkość średnia około 60km/h (nie mylić z maxymalną), czyli w mieście raczej zgodnie z przepisami, a poza miastem tak do 120-130. Oponę zamykam w 80ciu %ach. Bardziej się boję. Maxymalna prędkość jaką jechałem to 190. Tdm chciało jechać szybciej, z tym że mój anioł stróż już nie nadążał (jego skrzydełka miały za małą pojemność) Przy tej prędkości droga stała się niesamowicie wygładzona, a motor nie sprawiał wrażenia że za chwile straci się nad nim panowanie. Przyczepić się muszę tylko do słabych hamulców. Mimo że tarcze i klocki są niemal nowe, to mam wrażenie że ten motor powinien hamować zdecydowanie lepiej. Jak jadę z plecaczkiem czyli łącznie około 180 kg to hamuje fatalnie. W najbliższym czasie mam zamiar wymienić w hamulcach płyn. Mam nadzieje że coś to pomoże. Poza tym tylni hamulec puki co mało wyczuwalny. Nigdy nie wiem czy koło tył już się zblokowało czy nie.
Spalanie niezależnie czy latam sam czy z plecaczkiem, niezależnie czy eco czy "sport", wychodzi mi około 5l, a jak przede wszystkim jazda po mieście to przez gaźniki przepływa około 6l.
W tym roku motor dostał kuferki boczne więc zapowiada się kilka dalszych wycieczek.
Szukając motoru zwracałem przede wszystkim uwagę na to by sprzęt był bezawaryjny i by pozycja dla wysokiego była wygodna. Puki co muszę powiedzieć że się nie zawiodłem. TDM polecam wszystkim niezależnie czy potrzebują go do dojazdu do pracy czy też do dalszej turystyki

Irek
Jeżeli hamulce są słabe to pomyśl o wymianie przewodów hamulcowych na takie oplocie stalowym. Hamulce staną się bardziej ostre i wyczuwalne. Fabryczne przewody po kilku latach nadają się tylko na śmietnik, bo materiał z którego są zrobione starzeje się i traci swoje właściwości (jak to guma).


Dołączone zdjęcia
Yamaha TDM 850
Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
TDM 3VD
05.23.2016 21:46:41

Witam. Posiadam motocykl od tygodnia przejechane ok 100 km, bo strach trochę. Wcześniej quady cross a teraz szosowy. I pokory nabieram przed nim. Wrażania z jazdy wielka kanapa wygodna prowadzi się świetnie 50-100 szybciej nie jechałem... No i ten podmuch wiatru ,niszka szyba

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Tdm 3vd 1991
08.25.2016 21:59:29

Hejka posiadam tdm 3vd od 2 lat przejechalem na niej tylko 4 tys km glownie miasto jak dla mnie przy 193cm i 108kg wagi moto fajne ale dmucha strasznie moze szyba turystyczna z deflektorem zrobila by robote, spalanie w miescie 7,5l po czyszczeniu i regulacji, na tarasie 6l hamulce swietne jest to moj pierwszy moto i uwazam ze dla wyzszych osob jest to super sprzet jako pierwszy motorek przez dwa lata ani razu mnie nie zawiodl pali z kopa. Fajny motor polecam.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Tdm 850
04.07.2017 19:33:37

Witam wszystkich. Byłem przez sześć lat szczęśliwym posiadaczem cbr900rr. Aż mi ukradli. Po dwóch latach przerwy zamierzam kupić motocykl. Zastanawiam się czy tdm850 będzie odpowiedni. Wyrosłem już z szaleńczej jazdy i mam żonę. Możecie coś podpowiedzieć jak ta masa i środek ciężkości tdm w porównaniu do 900rr?

Profil użytkownika

Co za kretyn pisze pytania n/t przyszłego moto w sekcji recenzji? W dodatku dając ocenę motocykla na którym nie jeździł...

Profil użytkownika

Co za kretyn pisze pytania n/t przyszłego moto w sekcji recenzji? W dodatku dając ocenę motocykla na którym nie jeździł...

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
tdm 850
07.29.2017 3:41:30

Moi drodzy Ci co jeszcze tym nie jezdzili. Moto mam od dwoch lat, rocznik 1997, wyglada jak spod igły. Wczoraj wymieniłem naped na DID-a zlotego i jeżdzi sie jak z salonu. Moto ogolnie wymagajace ,ale przewspaniałe. Bardzo czuła manetka na popuszczaniu i na odkrecaniu. Bezawaryjne ???? TAKKKKK, Jest 3.40 nad ranem, zaraz jade na zlocik, a Wy śpijcie i marzcie o tym sprzecie bo jest godne

Gość
Moto dobre daje duzo przyjemnosci z jazdy mam 96 rocznik . Posiada wystarczajaca moc wstosunku do wagii . Na tle konkurencji wymiata nowsze modele niskobudrzetowe.


Dołączone zdjęcia
Yamaha TDM 850
Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
super motocykl
08.15.2018 15:05:08

Bardzo polecam. Miałem 3 lata - praktycznie bez żadnej awarii, moc z silnika twin oddawana liniowo od samego dołu. Bardzo elastyczny silnik. Trzeba tylko pilnować oleju bo niektóre modele potrafią go konsumować. TDM to dobry sposób na tani, bezwaryjny i duży pierwszy motocykl, który wystarczy na kilka sezonów. Polecam.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Świetne moto
09.11.2018 23:51:25

Kupiłem TDM jako swój któryś z kolei motocykl. Powiem jedno - nie nadaje się na pierwsze moto, jeżeli wcześniej nie miało się doświadczenia w jeździe jednośladami. Jest mimo wszystko dosyć ciężki i zrywny.
TDM to bardzo uniwersalny motocykl, świetnie się prowadzi, jest bardzo wygodna, nie drga, ma wygodną pozycję za kierownicą nawet dla osoby bardzo wysokiej jak ja.
Mimo swojej wagi, prowadzi się bardzo pewnie, w zakręty wchodzi gładko, nie czuć tej masy, nawet z pasażerem.
Silnik to jej głowny atut, R2 z wysokim momentem obrotowym, bardzo elastyczny i zrywny. Przyspiesza bardzo żwawo, łatwo się wyprzedza, V-max może nie jest jakiś duży, ale umówmy się, to motocykl do turystyki, nie do wyścigów, przyjemnie sie jedzie do 140, potem zaczyna wiać i trzeba się chować za owiewkę, przez co jazda zaczyna męczyć, właśnie propo owiewki to jest trochę za mała, albo to ja jestem za duży, bo chroni mnie do mniej więcej wysokości nosa.
Generalnie elastyczność i moc silnika pozwala na sprawne wyprzedzanie i startowanie spod świateł. Nie potrzeba nic więcej, szczególnie dla osób które nie szukają wrażen i adrenaliny tylko przyjemności z podróżowania. Spalanie bardzo rozsądne, mam 4tx na gaźniku po lifcie, średnio spala 5,4-5,6l/100km przy normalnej jeździe, wiadomo kilka razy zdarza się przegonić ją pod czerwone pole. Jadąc 90-100km/h na trasie, nie wyprzedzając i nie zwalniając pali 4,1l, sprawdzone na dystrybutorze, ale realne spalanie od 5,2l.
Motocykl wygodny, wygodna pozycja, bardzo fajne zawieszenie i duży + za możliwość bardzo szybkiej regulacji. Jedno trzeba powiedzieć, moto nie nadaje się na mocno dziurawe drogi, polne drogi z wybojami i "kocie łby", zawieszenie ma zbyt twarde, nawet gdy ustawimy je na "miękki" tryb, po prostu przód jest zbyt mocno dociążony i czuć to po rękach, gdy wpadamy w dziury. Jeżeli ktoś szuka motocykla którym ma zamiar jeździć po wybojach - tdm się do tego średnio nadaje.
Hamulce bardzo dobre, brakuje tylko metalowego oplotu w serii, dwie tarcze z przodu robią robotę.
Wyglądu nie oceniam, to kwestia gustu, mi się podoba.
Co mi się nie poodoba?
- brak wskazania temperatury cieczy (dotyczy modeli po lifcie) - jest kontrolka, tdm ogólnie ciężko przegrzać, nawet ciężko ją zmusić do uruchomienia wentylatora, ale mimo wszystko wskaźnik by się przydał, wiadomo by było czy termostat lub wentylator są sprawne
- brak kontrolki ciśnienia oleju - co prawda mamy suchą miskę olejową, ale jednak taka kontrolka to konieczność, można znaleźć pozacierane tdmki, ciekawe czy nie z tego powodu
- mało dokładny wskaźnik paliwa - gdy zatankujemy "pod korek" wskazówka wędruje poza skalę, po jakiś 100km zmienia położenie o 1/4 skali przy przyspieszaniu/hamowaniu, nie wiem czy u mnie jest coś nie tak, czy tak po prostu jest, ale bardzo mnie to drażni. Po jeździe, gdy odpalam moto na drugi dzień pokazuje mniej paliwa niż przed zgaszeniem. Fajnie, że jest ten wskaźnik, ale jego działanie pozostawia wiele do życzenia.
- brak kranika

Tyle z minusów, ogólnie te wady to pierdoły, poza tym motocykl jest świetny i jeżeli ktoś waha się z zakupem na 99% bedzie zadowolony jeżeli zdecyduje się na TDM. W tej cenie ciężko o coś bardziej sensownego. Pozdrawiam

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Dominator GP2

Miałem go w Hondzie Hornet 2009 r super wygląd i dźwięk nie za głośny idealnie brzmiał ... Oczywiście miałem kata dlatego bez dbkilera jeźdz...

Dominator GP2

Miałem go w Hondzie Hornet 2009 r super wygląd i dźwięk nie za głośny idealnie brzmiał ... Oczywiście miałem kata dlatego bez dbkilera jeźdz...

Schuberth C3 Pro

Przesiadłem się z taniego kasku LS2, podobnie jak kilka lat temu przesiadałem się z moto 125cc na prawie litra ;)
Pierwsze wrażenia po wy...

HJC IS-17

Kask dobry
Cena dobra
Jakość wykonania poprawna
u mnie wystąpił problem z blendą - zacinała się
Po reklamacji wró...

Caberg Sintesi

To duży kask i jak ktoś ma dużą głowę - to jeden z nielicznych pasujących. Kask niezły, dobra widoczność świetny mechanizm otwierania (mój...

Midland BT NEXT PRO

Ja jestem zadowolony,w cztery motocykle można pogadać(cztery midlandy)
wcześniej miałem ejeasy i jest o niebo lepiej...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce