Mamy już 9410 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha XJ 900S Diversion



Ilustracja przedmiotu

1  

Yamaha XJ 900S Diversion

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.18 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje


Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


9
Paweł
11.24.2012 19:52:07

Mam Yamahe XJ 900S Diversion z 1994 roku. Motocykl mimo swoich lat ciągle dobrze służy. Silnik w xjce jest niezawodny - przez 6 lat mojego użytkowania nie miałem z nim żadnych kłopotów. Pozycja za kierownicą mega wygodna - nie męczą nawet dłuższe pordóże. Silnik mimo niezbyt dużej mocy jest bardzo elastyczny, więc szybkie wyprzedzanie samochodów (nawet z plecakiem i z załadowanymi kuframi) to nie problem. Motocykl idealny do wszelkiego rodzaju turystyki motocyklowej - od krótykich wypadów za miasto po wycieczki po całej europie. Polecam!

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
diversion 900
09.27.2013 17:51:07

Posiadam motocykl z rocznika 1998, bezawaryjna maszyna, użytkuje go ok 3 lata, jestem w 100% zadowolony ! pozycja za kierownicą wygodna , ergonomia tak jak powinno być, na swoim miejscu przełączniki, biegi 5 przydała by sie 6, podróżowałem po kraju jak i europie, nigdy mnie nie zawiodła, silnik bardzo dobra jednostka, z kobietą i kuframi, ta maszyna dosyć mocy by energicznie wyprzedzać , a to za sprawą momentu obrotowego 84Nm.Jest ciężki, lecz po ruszeniu masa znika jest rozkładana. Z wad to miękkie zawieszenie,(ja założyłem sprężyny progresywne) jest idealnie, hamulce dałem w oplocie, co zwiększyło ich skuteczność, spalanie to tak,.. prędkości ok 140 wychodzi ok 6-7 litra, miasto ok 7 wzwyż jeśli jeździmy agresywnie. Zaleta na moje, wał kardana bezobsługowy( zalecana jest wymiana oleju co 2 lata 200ml) Polecam motocykl.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Jeden z najwygodniejszych motocykli w tej klasie
10.10.2013 22:05:53

Mimo upływu lat XJ 900 naprawdę wyśmienicie sprawdza się w turystyce. Co ważne, mimo (względnie) sporej masy można nią komfortowo jeździć po mieście.
Wady:
takie sobie zawieszenie, które nie nadąża za silnikiem podczas prób szybkiej jazdy w zakrętach.

Poza tym motocykl ma wiele zalet. Przede wszystkim napęd wałem Kardana, co czyni dalekie podróże bezproblemowymi od strony serwisowej. Siedzenie jest komfortowe (pasażerskie również), a spora ładowność pozwala na przewód dużej ilości bagażu.
Niewiele jest tak wdzięcznych motocykli za stosunkowo nieduże pieniądze.
O swoim egzemplarzu pisałem już wcześniej:
http://motovoyager.net/2012/11/yamaha-xj-900s-diversion-niedoceniona-turystka-tym-jezdzi-drogowka/

Polecam tę Yamahę każdemu, kto zastanawia się nad sprzętem na lata! Swoją jeżdżę już od ponad 5 lat i nadal mnie cieszy każdy przejechany kilometr (a było ich ponad 37 tysięcy!).


Paweł
a może zaraz milion?? 37 tys km to juz jest coś i myśle że można coś już powiedzieć o moto. Ja osobiście choć mam mało czasu rocznie robie 10 Tyś/km i co wiecej o maszynie mogę już powiedzieć coś po pierwszej jeżdzie a już dokładniej po Tyśącu. A jeśli jeżdzisz i jeżdzisz i czekasz na objawienie to z Ciebie jest Metalowy gość !

Gość
To zależy ile kto ma czasu i jakie możliwości jeżdżena nba moto np do pracy. Ja poniżej 10 km nie wyciągam w ogóle moto z szopy ;). Po prostu nie chce mi się ubierac w całe to tałatajstwo itp... wolę jechac autkiem. Za to w wekendy lubię pogoni sprzęta tak ze 200-300 km żeby zagrzac smar w łożyskach :). Także reasumujac, Panie ja też mimo że jeżdżę od wielu lat nie mogę sobie pozwolic na to żeby przejeździc więcej niż 7-8 kkm rocznie.

twoja stara
37tyś km w 5 lat. To bardzo niewiele chyba że masz jeszcze kilka motocykli, Od razu przypomina mi się człowiek niejaki mnich który chyba w 4 lata Chińczykiem 125 zrobił 65tyś km. przydała by się opinia człowieka który przejechał tym jednośladem ze 100tyś km.

Głosy: 48   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
dobry, ale...
02.04.2014 16:52:32

Na XJ900S przejeździłem ok. 14 tys - mimo 90KM przyspiesza bardzo ładnie(spory moment obrotowy), można bez problemu podróżować we dwoje - pozycja za sterami wygodna, siedzenie miękkie, pasażer też nie może narzekać na brak komfortu. Motocykl ma duże lusterka, duża owiewka świetnie chroni przed wiatrem, serwis ogranicza się głównie do wymiany oleju i filtra oleju - silnik to bardzo mocna strona XJ900 :) Hamulce powiedzmy że wystarczające :) Duży bak wystarcza nawet na 300 km, bardzo miłymi dodatkami są centralna stopka i wskaźnik paliwa. W zakrętach XJka prowadzi się poprawnie - niestety miękkie zawieszenie daje o sobie znać.

Wady? Waga(ok. 240kg), brak wtrysku, silnik chłodzony powietrzem, jednak w swojej cenie XJ900S to sprzęt naprawde godny uwagi. Polecam.

Głosy: 28   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Super
02.12.2014 20:13:21

Przejechałem XJtą 50 tyś. Kiedyś znalazłem taką opinię o nim:
,,Silnik chłodzony powietrzem, 2 zawory na cyliner, napęd kardanem - zepsuć się może tylko pogoda"

Głosy: 44   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
opinia o xj 900
02.12.2016 20:46:51

Mam taki motorek już 5 lat ,podstawowa obsługa-wymiana oleju i filtrów.Wygodna pozycja za kierownicą.motocykl dobrze sprawuje się na mieście i na trasach umiarkowany apetyt na paliwo,w miarę tanie i dostępne części zamienne.Motorek godny polecenia ze względu na cenę i niezawodność.

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
100% Pozytyw dla tego Motocykla.
07.11.2016 11:04:06

Witam serdecznie Wszystkich.

Wypowiem się, nie jako długodystansowiec w podróżowaniu tą marką, ale jako posiadacz trzeciego z kolei motocykla w tej klasie.
Jestem użytkownikiem takiej Dywersji z 1997r. od dwóch miechów, właśnie wróciłem z niekrótkiej wyprawy tym motocyklem, ponad 7000 tyś. km. przez Bałkany w niecałe 20 dni i bardzo chętnie wybiorę się tym moto na wiele więcej jeszcze dłuższych wypraw.
Podróż na tej maszynie z obciążeniem całkowitym:(moja masa 88kg, wzrost 179cm, masa moto 265, 30kg bagażu) to czysta przyjemność i w towarzystwie takich marek: 2015 Ducati Multistrada 1200 S,BMW R 1200 GS Adventure,Suzuki DL 1000 V-Strom nie było widać różnicy w pokonywaniu tych przepięknych widokowo odcinków naszej trasy, jak i w zmęczeniu kierowców. Jedyna różnica to ceny motocykli i wiek motocyklów.
Przyłączam się bez najmniejszych wątpliwości do wszystkich wcześniejszych, pozytywnych komentarzy i spróbuje obalić negatywy.
Mój motocykl ma już regulowane przednie lagi, więc bardzo łatwo dostosowałem ich pracę do pokonywanego terenu (nie było kołysania i nurkowania), natomiast tylny amortyzator na 7 poz. regulacji miałem na 4 i maszynka zachowywała się wzorowo.
Co do hamowania, to niektórzy użytkownicy nazywają system w tych motorach "spowalniaczami" , a nie hamulcami, częściowo się z Nimi zgadzam, ale twardsze okładziny i stalowy oplot wyeliminował wszystkie niedogodności i doskonale się sprawdził.

Ps. Podsumowując, LEWA W GÓRĘ I SZACUN dla WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW dbających o model Yamaha XJ 900 Diversion.

Pozdrawiam.


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Diva
07.27.2016 0:02:55

Czy znacie jakiegos idiote, ktory po CZ 350 i dwudziestu dwu latach przerwy w jezdzie motorkiem, kupil sobie Yamaha XJ 900 Diversion.
To ja. Wspanialy motocykl. Z moich czasow...

Seba
Posiadam ten motocykl od roku. Jestem z niego bardzo zadowolony. Idealny dla wysokiej osoby, to kawał solidnej maszyny. Zawieszenie hamulce, pozycja z kierownicą do turystyki idealne. Brzmienie i elastyczność wyśmienite. Delikatnym mankamentem jest dość "twarda" skrzynia biegów. Naprawdę polecam jako solidny wygodny turystyk.

Szymon
Ekhm... Zrobiłem prawko na motonga po 50-tce :-)I zakupiłem To właśnie jako pierwszy motor. Upłynęło parę lat i dalej go mam. Kawałek Europy też nim zaliczyłem (Chorwacja, Alpy Julijskie, Grossclocknerstrasse, włoski Tyrol etc). Polecam na pierwszy motor. Ale ja mały też nie jestem - 120+ :-P


Dołączone zdjęcia
Yamaha XJ 900S Diversion
Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
XJ900 2003
09.06.2016 12:51:18

Posiadam ją 5 lat, marzyłem o niej wcześniej 4 lata, wcześniej XJ600, CZ350, teraz Ona. Ciężka, ale gdy ruszy, rewelacja, wał powoduje, że mam więcej czasu na jazdę. Jedynie hamulce... Muszę przewidywać, nad nimi czuwać, bo masa jeszcze chce jechać.
Wygodna pozycja kierowcy i komfort dla pasażera, mało pali /mimo gaźników/, daje radę na trasie. Fajnie się prowadzi, ale w mieście... ciężka do parkowania.
Owiewkę mam w wersji policyjnej, osłania przed wiatrem, lusterka w owiewce, chyba jedyny taki egzemplarz w Polsce,
lusterka od GSXF, ale pasują. Lubię, pod względem wizualnym, silniki chłodzone powietrzem. A ten jest ładny. Nie zamierzam motocykla zmienić, mimo wagi, daje frajdę.


Dołączone zdjęcia
Yamaha XJ 900S Diversion
Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Yamaha XJ 900 S Diversion model 2000 (naked)
11.23.2016 18:40:55

Bardzo fajna maszyna, szukałem czegoś większego ze względu na moje gabaryty (186/115) i znalazłem. Potwierdzam powyższe opinie, oczywiście te pozytywne :-)

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
XJ 900 pierwsza maszyna
11.26.2016 19:59:39

To mój pierwszy motocykl. Dobiegam do 60, prawo jazdy kat. A zrobione w zeszłym roku i mogę powiedzieć że motocykl spełnił moje oczekiwania. Ciężki, stabilny, bardzo wygodna pozycja za kierownicą ( mam 185 cm ). Wał kardana to duża zaleta, minimum obsługi, żadnego smarowania łańcucha no i mniejsze koszty eksploatacji. Duży zbiornik paliwa to duży plus, chociaż jeszcze odczuwam zmianę położenia środka ciężkości jak zatankuję pod korek. Moim zdaniem warto skorygować przednie zawieszenie, jest bardzo miękkie, zmieniłem sprężyny na progresywne, olej 15W i poprawa ogromna. Żadnego nurkowania przy hamowaniu, większa stabilność w zakrętach. Ogólnie duży plus dla motocykla, można znaleźć dobry egzemplarz w przystępnej cenie.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Suomy Apex

"Wyniki testów były szokujące, gdyż tylko trzy modele kasków spełniły wszystkie kryteria. Sześć na dziesięć badanych modeli nie przeszło e...

Alpinestars Celer

Długo zastanawiałem się jaką kurtke wybrać, miałem już spodnie alpinestars tracki, model 2012, czyli juz te z matowa skóra, przymierzałem par...

Shark Skwal

Kask dobrze wykonany z porządnych materiałów. Posiadam i polecam. Jeden raz już mając go na głowie przy predkosci około 80 km/h sunąłem po zi...

Klocki hamulcowe Siffert

Zużywają się równo, nie są za twarde, oszczędzają tarcze hamulcową, trochę pylą, po 250-350km przednia felga do przetarcia mokrą szmatą, w...

Shima STX

Rękawice w swojej półce cenowej nie mają konkurencji wśród innych firm jeśli chodzi o wygodę noszenia (a przymierzałem na motobazarze dziesi...

LS2 FF397 Vector

Kask użytkuję jeden sezon, podług AGV znajomego z tej samej półki cenowej jest sporo lżejszy, ma milsze i wyglądające na solidniejsze materia...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce