Mamy już 9426 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda Hornet 600 1998-2002



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda Hornet 600 1998-2002

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.33 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Popularny naked ze stajni Hondy.



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje


Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
mustafa
12.15.2012 0:30:32

Doskonała maszyna. Super osiągi, bardzo wygodna pozycja za sterami, genialne hamulce. Hornet 600 ma też legendarny i znany z niezawodności silnik pochodzący od CBR F3. Jedyne co w nim szybko leci to napinacz rozrządu, a to nie jest wielki problem. Co do minusów hornetki to oczywiście też są. Po pierwdze bardzo miękkie zawieszenie - czasem dobija przy mocniejszym hamowaniu. Po drugie brak wtrysku, a to generuje dodatkowe koszta regulacji gaźników. Z jednej strony wada, ale z drugiej hornet na gaźnikach jest bardziej agresywny i lepiej przyspiesza. Jak kupujecie hornetke z tego rocznika to polecam szukać rocznika od 2000, bo we wcześniejszych(1998 i 1999) na przodzie była montowana nietypowa felga 16" i jest problem ze znalezieniem do niego opon. Można oczywiście zmienić sobie na 17'stke, ale to dodatkowe koszty. Motocykl polecam - jest super.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
kacza
12.15.2012 9:33:31

Wszystko się zgadza. Mam hornetke z 2001 roku - przejechałem nią już 50 tys. i nigdy się nie popsuła. Nawet napinacza nie musiałem wymieniać, więc nie jest źle. Zawieszenie o wiele za miękkie, ale mimo to z dziecinną łatwością kładzie się w go winklach. Mocy wystarczy conajmniej na 2 sezony, potem trzeba szukać horneta 900 :) Motocykl dosyć szybki - prędkość maksymalna(osiągnięta oczywiście na niemieckiej autostradzie;)) to 240km/h. Do 200 przyspiesza bardzo szybko, potem się uspokaja i wolno dochodzi do większych prędkości. Polecam!

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
01.23.2013 12:38:39

Bardzo fajny motor. Posiadam wersje z 1998 roku i jedyne co mnie denerwuje to nietypwowa felga z przodu. Moto jest przez to jest bardziej podatne na shime i ciężej kupić do niego opony. Poza tym bajka - fajnie przyspiesza, lekki, wygodny, super heble. Nie narzekam.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
hornet600-2001
01.30.2013 18:27:21

super moto tylko zawieszenie przednie zbyt miękkie

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Lukas - Honda Hornet
02.21.2013 18:21:34

No to po kolei :
- prowadzeni - naprawdę super , świetny w mieście , każdy zakręt to zabawa .
- osiągi – tu nie brakuje mu nic a nic . staram się jeździć względnie spokojnie , wiec jeśli chodzi o przyspieszenie to do 160 bardzo żwawy , dół rewelacyjny ( UWAGA na shimmy )
Wszystkie wyżej wymienione pozytywy niestety obarczone są nie najniższym spalaniem
w mieście 7,5 / 8,9 litra na 100 km .
- Wygoda - jeździłem głownie w mieście wiec nie odczułem , dyskomfortu ani jeśli chodzi o pośladki , ani o pozycji za kierownicą mimo ze mam 184 cm wzrostu . Opór wiatru do wytrzymania do 160 km/h , z każdym kilometrem więcej staje się to być upierdliwe .
-Zawieszenie – to rzecz gustu jak dla mnie do miast było wygodne , ale wiem ze lepiej by się zachowywał w zakrętach na twardszym przodkie .
- Hamulce – względnie dokładne , poprawił by je oplot . ale to motocykl który ma już trochę latek na karku wiec jak na ten wiek przyzwoicie .

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
doskonały sprzęt!
01.19.2014 12:17:15

Pozwoliłem sobie skopiować schemat mojej recenzji od kolegi, który napisał o XJ 600 :) Mam nadzieje że nie będzie miał mi za złe. Tak więc

Model: Honda Hornet bez owiewki(wersja N)
Rocznik: 2002 (większa 17 calowa felga z przodu)
Przebieg motocykla: 75 000 w chwili sprzedaży
Przebieg zrobiony na motocyklu: 18 000 km (3 sezony)
Średnie spalanie: 7,5 l/100km
Maksymalne spalanie: 10,8 l/100km
Spalanie oleju: nie do zmierzenia(prawie zerowe)

Zalety:
+ Poręczność w zakrętach
+ Niezawodność
+ Masa motocykla
+ Łatwe manewrowanie w korkach
+ Dobre osiągi
+ Kultura pracy silnika

Wady:
- Przednie zawieszenie bez regulacji, do tego miękkie
- Regulator napięcia
- Mały bak
- Średnie światła

NIEZAWODNOŚĆ:
Przejechałem na hornecie prawie 20 000 km, nie miałem w tym czasie ani jednej usterki. Motocykl ma silnik z CBR F3, ma pewne wady takie jak napinacz łańcuszka rozrządu, padający regulator napięcia czy słabe oringi w pompie oleju(objaw uszkodzonego oringu to płyn chłodniczy dostający się do oleju), jednak mam szczęście albo te usterki są za bardzo rozdmuchane, ponieważ żadna z nich mi się nie przydarzyła. Jedynie uszkodziłem sobie felge wjeżdżając w niemal półmetrową dziure! Tylko który motocykl nie miałby uszkodzonej felgi przy takim czymś.

PROWADZENIE
Hornet to motocykl stworzony na zakręty - składa się na zawołanie, waga z płynami to tylko 200kg. Lekki ruch ręką i zmieniamy tor jazdy - motocykl bardzo fajnie skręca zarówno na krętych górkskich drogach jak i na autostradzie grubo ponad 200km/h gdzie szybkie manewrowanie i wymijanie samochodów jest bardzo ważne.

ZAWIESZENIE:
Zawieszenie z przodu jest bardzo miękkie, o dziwo prowadzenie)jak już wspomniałem wyżej) nie cierpi na tym zbytnio. Przy mojej wadze 80kg nie zdarzało się jednak żeby przód dobijał zbyt często, nie ma też efektu unoszenia się przodu przy przyspieszaniu, jedynie przy gwałtownym hamowaniu motocykl potrafi zanurkować dość mocno. Tylny amortyzator do wymiany ponoć co 20 tys. Jest regulowany, dość twardy, po załadowaniu plecaczka o wadze ok. 70kg tył nie siada. Na pewno tylne zawieszenie na plus, przednie na mały minus.

HAMULCE I POZYCJA ZA KIEROWNICĄ
Pozycja za kierownicą super wygodna, choć odległość kierownicy od siedzenia mogłaby być większa. Przy pochyleniu siedzimy nosem w zegarach. Pozycja nóg przy wzroście 180cm jest zupełnie komfortowa i niemęcząca.

Odnośnie hamulców - na początku były żylety, dotknięcie za mocno klamki mogło się katapultowaniem przez kierownice, ale z czasem zaczęły gdzieś znikać. Nie jestem pewien z jakiego powodu, gdybym nadal jeździł pewnie szukałbym przyczyn. Wymieniłem jedynie klocki oraz płyn hamulcowy, ale to nie pomogło. Pewnie zaciski były do regeneracji albo poma hamulcowa powoli siadała.

JAZDA W DWIE OSOBY:
Nie jest to motocykl do podróżowania w dwie osoby. Plecaczek ma wygodnie, ale zsuwa się z siedzenia i dociska klejnoty kierowcy do baku. Brakuje niutonometrów do żwawego wyprzedzania, trzeba każdy manewr dobrze przemyśleć.

MOC I PRZYŚPIESZENIE:
Prawie 100 KM robi dobrą robote - motocykl trzeba kręcić, ale daje dużo frajdy z przyspiszania. Prawdziwa petarda zaczyna się od 8 tys. obrotów. Motocykl idzie łatwo z jedynki na koło bez sprzęgła, na dwójce trzeba już użyć klamki :)

SPALANIE BENZYNY:
Hornet to żarłok. Da się zejść ze spalaniem poniżej 6l/100 ale trzeba do tego naprawde spokojnego kierowcy który nie będzie przekraczał 140km/h. Przy prędkościach przelotowych w granicach 140-180km/h trzeba liczyć się z 8,5L/100 a powyżej 200 km/h po autostradach benzyna znika w szalonym tempie prawie 11L/100km. Jeden bak starcza przy pałowaniu na 150km, a przy spokojnej jeździe nieco powyżej 200.

SILNIK I SKRZYNIA BIEGÓW
Silnik pochodzi z CBR 600F3. Typowe usterki już omówiłem wcześniej więc nie będe się powtarzał. Jego praca jest bardzo kulturalna, nie tak jak np. w VFR 750 ale na pewno nie można nic zarzucić hondzie w tym względzie. Skrzynie biegów odporne na katowanie, bardzo wytrzymałe - nie ma problemów z wypadającą dwójką itp. No chyba że ktoś ma wybitny talent to załatwi skrzynie nawet w hornecie. Brakuje niestety wtrysku paliwa, który pojawił się w hornecie dopiero w 2007 roku.


WYGLĄD:
Z przodu motocykl prezentuje się troche zbyt klasycznie. Nowy model dostał dużo przyjemniejszą lampe, ale ogólnie nie jest źle. Na zdjęciach wygląda fatalnie, ale na żywo nie jest źle. Tył motocykla jest niesamowicie zgrabny i zawsze mi się podobał. Jest agresywny, ma charakter ulicznego wojownika. Po zmianie lampy na przodzie hornet to rasowy streetfighter.


USTERKI:
PRZEZ 3 SEZONY BRAK :)

KOSZTY EKSPLOATACJI:
Regulacje zaworów, która kosztowała razem z regulacją i czyszczeniem gaźników ok. 400PLN. Do tego wymiany oleju co sezon Motul 5100 za ok. 120PLN, napęd DID ZVMX wzmocniony kosztował ok. 800 PLN. Komplet nowych opon Pilot Road 2 za nieco poniżej 1000 PLN. Typowe koszty jak przy każdym moto, nie ma co narzekać.

PODSUMOWANIE:
Był to mój pierwszy motocykl. Jak ktoś ma dobrze pod kopułą powinien sobie poradzić. Motocykl prowadzi się wyśmienicie, świetnie wygląda, nie ma zbyt wielu typowych wad, no może poza spalaniem i deczko zbyt miękkim zawieszeniem. Ogólnie bardzo miło wspominam 3 sezony spędzony na tym motocyklu. DO horneta warto dokupić sobie mini owiewke, która mocno podnosi komfort jazdy. Daje ocene 9/10 - byłem bardzo z niego zadowolony.

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
01.19.2014 13:50:29

może jeszcze to utrudniony dostęp do świec

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Polecam
01.29.2014 15:01:06

Polecam motocykl :) Szczególnie wersję S z półowiewką. Rozsądne spalanie od 4,3 litra do... pewnie 12 przy jeździe koło prędkości maksymalnej. Średnio koło 6 litrów na setke więc bardzo dobry wynik.

Zawieszenie przód: Zdecydowanie za miękkie do sportowej jazdy, ale komfortowe. Można nieco usztywnić innym olejem w lagach. Brak jakiejkolwiek regulacji.

Zawieszenie tył: Wygodne a po odpowiedniej regulacji trzyma dobrze w zakrętach.

Silnik: Niezniszczalny, mocny. W jeździe z pasażerką nie ma szału, konieczna jest redukcja o 2 biegi przy wyprzedzaniu. Polecam akcesoryjny wydech i filtr K&N-piękny dźwięk i lepsza dynamika.

Hamulce: Bardzo dobrze zatrzymują motocykl. Po zamontowaniu przewodów w stalowym oplocie skuteczność hamowania bardzo się poprawiła.

Wygoda: Tu już nie ma tak dobrze. Tylna część ciała odmawia posłuszeństwa po 70 km jazdy z pasażerka. Winne jest za to za twarde siedzenie. Zapewne po przeróbce i dodaniu żelowych wkładek będzie o wiele lepiej. W moim Hornecie jest zamontowana akcesoryjna szyba więc pęd powietrza nie jest tak dokuczliwy. Zamontowana jest też szersza kierownica która powoduje, że nadgarstki nie męczą się w czasie jazdy.

Usterki: Standardowo to regulator napięcia (poniosło to też za sobą wymianę akumulatora). Przepalona żarówka w zegarach. I tyle przez 3 lata.

Do motocykla nie ma problemu z zakupem czy wyprodukowaniem akcesorii, takich jak stelaże pod kufry, crash pady czy inne tego typu dodatki.
Mój Hornet ma zamontowany kufer centralny. Choć pokaźnych rozmiarów lecz nie psuje wyglądu motocykla. W trakcie produkcji są stelaże pod sakwy tekstylne oraz mocowanie rejestracji.

Motocykla nie polecam niedoświadczonym motocyklistom. Hornet ma swój temperament i potrafi zaskoczyć po całkowitym odkręceniu manetki.

Minusem odnoszącym się ale raczej do większości motocykli jest jego sprzedaż, gdyż często kupujący nie zważają na zamontowane dodatki czy nowe części eksploatacyjne które nieraz kosztują krocie i proponują ceny "złomowe". Sam miałem okazję się o tym przekonać lecz zaniechałem sprzedaży tego motocykla i było to dobrą decyzją.

Polecam jako motocykl uniwersalny. Nadaje się na miasto jak i trasę, można go przystosować do podróży i cieszy oko. Eksploatacja w przypadku dobrze utrzymanego egzemplarza ogranicza się tylko do smarowania łańcucha i tankowania paliwa. Daję 10/10 i ten motocykl na to zasługuje.

Głosy: 34   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
honda hornet 2001
02.05.2014 17:22:09

Miałem pisać dłuższą recenzje ale widzę że mnie koledzy ubiegli :) Dodam od siebie kilka wad - po pierwsze zbiornik paliwa który jest strasznie mały(14L) - przez to zasięg wynosi od 160 do 210 km(średnio 180km). Przy jeździe ze sportami spalanie osiga 10L(przy tej samej jeździe gixxer 750 k7 spala 7l) :) Brakuje kontrolki rezerwy - o tym jak się kończy paliwo daje znać zdychający silnik, trzeba szybko przełączyć kranik pod bakiem w pozycje res(możliwe do wykonania w trakcie jazdy). Brakuje też śrubek przy wlewie paliwa - większość mocowań na kamere wygodnie umieszcza się na baku, a hornet nie ma tego elementu i jest problem z mocowaniem. :) Jak ktoś wspomniał - wymiana świec to tragedia - trzeba ściągać bak, a mimo to wyciągnięcie środkowej świecy nie jest zbyt łatwe - trzeba mieć do tego specjalny elastyczny klucz. Filtr powietrza jest umieszczony bardzo nisko - przy wjeździe w naprawde głęboką kałuże może się zadusić.

Ogólnie te wady to są jednak drobnostki, a hornet to jeden z najfajniejszych motocykli jakie można sobie wyobrazić - mocny, szybki, perfekcyjnie prowadzący się w zakrętach, no i co bardzo ważne - nawet na oryginalnym tłumiku pięknie buczy. Polecam także zmianę kierownicy na szerszą - dzięki temu prowadzi się jeszcze lepiej niż na oryginalnej.

Moja ocena - 9/10

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
hornet
08.27.2014 1:42:30

Honda Hornet 600 jest bardzo zwinny w winklach jest najlepszy mocny silnik biegy tak samo :) szkoda ze twarda kanapa samemu jeszcze da rade ujechac ale z dwoma osobami 140km max pszyspiesza szybko heble mocne zawieszenie przód za miękkie tył bardzo dobry no co jeszczie mozna napisać tylko ten moto zaje*** w miescie i trasie polecam

Głosy: 54   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
02.23.2015 14:41:51

To mój drugi motor przesiadka z Cb 500.Mega fajny w prowadzeniu, silnik perfekcyjny elastyczny i bardzo zrywny.Spalanie od 6-10l nawet przy ogniu!!!w połączeniu ze sportowym tłumikiem naprawde daje frajde motorek z jazdy.

Głosy: 55   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
gość
03.04.2016 15:05:06

Jest to mój pierwszy motocykl ;) Jak najbardiej polecam, moc ma niesamowitą.. bardzo szybko przyspiesza, zrywny i elastyczny. Nie czuć na nim prędkości, pewnie się siedzi za kierownicą. Jedyny minus to odpalanie po zimie.. Masakra.. W sezonie nie ma żadnego problemu pali na dotyk natomiast w zimę trzeba się niźle nakręcić rozrusznikiem albo czekać aż zrobi się na prawdę ciepło i wtedy odpalić maszynke.. W każdym bądź razie polecam! Motocykl potrafi bardzo pozytywnie zaskoczyć swoimi osiągami ;)

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC IS-17

W porównaniu do Nolana N87 - bardzo mało miejsca w części szczękowej, nie ma miejsca na cyrkulacje powietrza i okulary przez to strasznie parują...

Revit Stellar

Rękawice ładnie wyglądają, są wygodne, ale jakośc wykonania poniżej przeciętnej. Po ok. 5 tysiącach puściły szwy - jeden przy palcu serdecz...

Modeka Lorenzo

Za rękawice dałem ok 160 zł, nie jest to wygórowana cena jak za model ocieplany z membraną. Komfort jazdy i funkcjonalność oceniam dobrze jedna...

V-MAX Altura

Polecam.
Za taką cenę nic lepszego nie znajdziecie.
Pare razy uratował mi dupę.
Śmigałem w nim kiedyś na enduro i zdarzył...

Adrenaline RYO Raptor

Buty oceniam na 8 głównie ze względu na niską cene, dobrą jakość wykonania i fajny wygląd. Buty wyposażone w slidery. Doczepić mogę się do...

Airoh J106

Plusy:
+ Wygląda jak kask pilota myśliwca, how cool is that?
+ zdejmowana szczęka ułatwia życie
+blenda

Minus...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce