Mamy już 4229 opinii o produktach motocyklowych!

Opinie
Dane Techniczne
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda Hornet 600 2003-2006



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda Hornet 600 2003-2006

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.29 / 10

(Na podstawie 24 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 96%
Neutralne: 4%
Negatywne: 0%


Gość


10
dobry nawet na pierwszy motocykl
02.07.2012 20:29:24

HH 2004 (pc36) jest moim pierwszym motocyklem.
Jest niezawodna i dobrze się prowadzi. Trochę za dużo pali, ale to pewnie kwestia stylu jazdy (7,5l w porywach). Ponadczasowy wygląd, dobra dostępność części i prosta obsługa a do tego w przypadku problemów pomoc na forum HHKP

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
02.09.2012 11:34:58

Jeden z najfaniejszych motocykli jakimi jeździłem - bardzo wygodna pozycja, kąt pochylenia główki ramy jak w motocyklach sportowych - to oznacza tylko jedno - masa frajdy na winklach. Spalanie może zejść nawet i do 4,7L/100km tylko mało kto jeździ 120km/h :) Jak odkręcasz to musi żreć paliwko, ale 9 rzadko kiedy przekracza.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Honda Hornet 600
03.31.2012 13:08:01

Polecam każdemu. Motocykl doskonale prowadzi się w zakrętach - kumpel, który jeździ na codzień gixem 750 po przejażdżce moim Hornecikiem był wręcz zdziwiony, jak łatwo Hornet pokonuje winkle. Silnik to lekko zmodyfikowana wersja z CBR 600 F3 - zyskała większy moment obrotowy, ale kosztem nieco mniejszej mocy. Przez to silnik jest bardziej elastyczny na dole, ale ma troszkę mniejszą prędkość maksymalną. Mimo tego i tak można rozpędzić się do ponad 240 km/h. Do 200 rozpędza się bardzo żwawo i bez żadnych problemów już na czwórce! Hornet jest praktycznie bezawaryjny, co jest ogromnym jego atutem w dobie plastikowych zabawek, które ciągle mają jakieś problemy z elektroniką i innymi rzeczami. Polecam.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Łukasz / Hona Hornet 600 2004r
05.14.2012 9:34:48

Jeden z najlepszych motocykli Hondy. Bardzo mocny silnik pochodzący z CBR F3, do tego bardzo lekki i zwinny. Spod świateł rozpędza się lepiej niż główny konkurent Fazer. Do 200 idzie bardzo żwawo i bez zadyszki. Doskonale prowadzi się w zakrętach - nawet porównywalnie do sportów.

Mówi się, że Hornet bardzo dużo spala. Nie potwierdzam tego - przy spokojnej jeździe do 150 km/h spalanie 5,1-5,3L/100. Przy dynamicznej jeździe do 180 średnio 6,5L/100km. Przy konkretnym dzidowaniu do odciny można dojść do 9L, ale to raczej skrajne przypadki.

Hamulce są bardzo skuteczne i precyzyjne - wystarczy dotknąć klamki dwoma palcami. Bardzo dużą zaletą Horneta jest też wtrysk paliwa. Nie ma kłopotu z regulowaniem i synchronizacją gaźników jak w motocyklach bez wtrysku.

Mankamenty Horneta to ramy, które przy dzwonie lubiały giąć się pod bakiem. Jak kupujecie Horneta to spytajcie się sprzedawcy czy pozwoli na zobaczenie ramy pod bakiem. Druga sprawa to zawieszenie z przodu - jest zbyt miękkie. Najlepiej wymienić sprężyny na progresywne, albo przynajmniej olej na gęstszy.

Ogólnie motocykl bardzo udany - 9/10.

Głosy: -2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Marcin Hornet 600 2004
06.19.2012 11:21:42

Polecam każdemu - rewelacyjny motocykl.

Plusy:
+ Bardzo mocny i dynamiczny silnik - spod świateł zbiera się lepiej od fazera 600 :) Dół jak na 600tke jest całkiem niezły.
+ Super wygodna pozycja za kierownicą. Mam 183 cm i mimo, że wyglądam na nim troche jak na kucyku to jeździ się nim bardzo bardzo, bardzo wygodnie. Nawet trasa 400 km nie spowodowała bólu pleców czy nadgarstków. Jedynie siedzenie mogłoby być bardziej miękkie, bo dupa boli na takim dystansie :)
+ Bardzo lekki i zwinny - przerzucanie w winklach to poezja! Większość starszych sportów się kryje. Jeździłem troche thundercatem kolegi i nie ma co porównywać. Hornetka w winklach jest mistrzem.
+ Super hamulce. Tylko dwutłoczkowe, ale hamują bardzo skutecznie.
+ Bardzo kulturalna praca silnika. Nic nie rzęzi, nic nie stuka. Silnik jest na wtrysku, pracuje bardzo równiutko, świetnie się wkręca - nie ma żadnych dziur w obrotach.
+ Rewelacyjny dźwięk nawet na standardowym wydechu.

Minusy:
- Ramy stalowe były dość słabe i po dzwonie lubiały giąć się pod bakiem.
- Dość miękkie zawieszenie z przodu.
- BARDZO wysokie spalanie przy przelotowych powyżej 170.
- Słaba ochrona przed wiatrem. Jazda 200km/h przez więcej niż 10 minut praktycznie zawsze kończy się bólem karku ;/ Nieco pomaga akcesoryjna owiewka, ale wtedy już hornet nie wygląda tak jak powinien wyglądać.

Moja ocena: 9/10

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Norbert
07.07.2012 10:29:21

Super motocykl. Polecam Horneta każdemu, nawet jako pierwszy motocykl pod warunkiem że ma się odpowiednio poukładane w głowie. Bardzo łatwo kładzie się go w zakrętach, sporo mocy(niewiele ustępuje sportowym 600tkom), prędkość maksymalna 240. Świetnie brzmi nawet na standardowym wydechu. Bardzo oszczędny - spalanie przeważnie ok. 6 do 6,5L. Jak się pociśnie to oczywiście więcej. Minus to bardzo mały bak. Poza tym praktycznie same zalety.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Hornet 600 2004
09.06.2012 15:07:13

Szczerze polecam. Jak już koledzy napisali praktycznie same zalety, a z minusów to tylko padający regulator napięcia. Nie jest to jakiś problem, bo można wstawić regler z Suzuki i zapomnieć o sprawie :)

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Radek / Wrocław
09.09.2012 14:59:47

Mega sprzęt! Prowadzi się lekko, jest wygodny i przyspiesza jak wściekły. Wystarczy dodać, że na światłach z łatwością ośmieszy nawet takie bryki jak Porsche :D W tamtym roku gość się chciał ścigać, zanim wbiłem dwójke już widziałem go tylko w lutstekach :D Naprawde polecam. Dodam że jest to mój pierwszy motocykl. :)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Grzesiu
10.01.2012 15:39:12

Latałem Hornetem przez 3 lata i bardzo dobrze go wspominam. Doskonale się prowadzi, ma wystarczająco mocny silnik i rewelacyjne heble. Przejechałem nim blistko 30 tys. km - byłem w Hiszpanii i we Włoszech - nigdy nie zawiódł mnie na trasie. Jedyną rzeczą jaką musiałem zrobić przy silniku przez ten czas była wymiana napinacza łańcuszka rozrządu(niestety sypią się w tych silnikach co jakieś 25 tys). Według mnie jeden z najlepszych motocykli Hondy. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
paragraf
11.17.2012 18:47:26

To wspaniały motorek jak na 600-setkę prowadzi się super a w zakrętach to czysta poezja i precyzja pokonywania winklów przyspiesza rewelacyjnie i tak samo hamuje polecam wszystkim nawet na pierwsze moto oczywiscie jak ktoś mądrze dysponuje gazem i mysli w czasie jazdy fajny głos na sportowym wydech mivv x-cone . Bezawaryjny polecam

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Hornet 600 2005
12.29.2012 18:29:15

Polecam horneta - latałem nim 3 lata. Miał nabite ponad 110 tys. i chodził jak marzenie.

Zalety:
- Ładny i ponadczasowy wygląd
- Wygodna pozycja za kierownicą
- Świetny na winkle
- Mocny i szybki(mój wycisnął na autostradzie 240km/h)
- Niezniszczalny silnik
- Bardzo lekki(niewiele ponad 200kg z płynami)
- Ekonomiczny(średnie spalanie 6,5L/100, a da się zejść nawet do 5,5)
- Nie żre oleju
- Super hamulce z przodu i z tyłu
- Mocne światła

Minusy:
- Brak centralnej stopki
- Hałasujący kosz sprzęgłowy. Szum znika po wciśnięciu sprzęgła. Nie należy się tym zbytnio przejmować - ten typ tak ma.
- Niezbyt wygodny dla dwóch osób
- Wydech pod siedzeniem utrudnia montaż kufrów
- Nie da się wyłączyć świateł(włącznik wbudowany w zapłon)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
6
Harry
01.09.2013 11:49:11

Mam Cb600f 2003 rocznik. Przejechałem nim 10tyś. Nigdy mnie nie zawiódł, nie miałem z nim żadnych problemów. Prowadzi się świetnie, moc od 7-8tyś obrotów na plus, dół bardzo słaby. Zawieszenie miękkie, ale nie jest to sportowy motocykl tylko turystyk. Hamulce na plus, wygoda również. Spalanie? Nie wierzcie ze spali 6-7 litrów. Mój przy odkręcaniu manetki palił 9-10l/100km, ale przy spokojnej udało mi sie zejść do 5,1litra. Brakuje mu mocy powyzej 200km/h. Wtedy juz zaczyna się walka z wiatrem, ale mi osobiscie to nie przeszkadzało. Ogólnie bardzo polecam!!

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
PC 36 2003 Rybnik
01.28.2013 15:50:42

To moja pierwsza maszyna, jestem z niej mega zadowolony. Doskonałe prowadzenie na winklach polecam jakieś sportowe oponki Pirelli i można śmiało na kolanko zejść :D :P wkręca się niemiłosiernie na obroty, hamuje skutecznie, ale polecam zamontowanie sztywniejszych sprężyn i oleju W20. Nieoceniona pomoc forum HHKP dzięki któremu można dowiedzieć się wszystkiego na temat sporadycznych usterek.

Polecam wszystkim z ręką na sercu.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
hornet 600
02.05.2013 18:25:18

Super sprzęt. Dużo osób poleca na początek, ale radze jednak podchodzić z respektem do horneta - 100 koni przy tej masie robi swoje. Ogólnie udany motocykl - prowadzi się genialnie, jest bardzo dobry do przeciskania się w korkach. Na trasie doskwiera brak ochrony przed wiatrem, ale można dokupić małą owiewke i komfort podróżowania znacznie się poprawia. Po zamontowaniu owiewki z allegro mogę jeździć bez problemu 160-180 km/h :) Jeśli chodzi o usterki to nie zdarzają się za często i przeważnie nie są drogie do usunięcia. Padają czasem regulatory napięcia(standardowa przypadłość w hondach) albo zdarza się(rzadko, ale jednak) że o-ring(uszczelka) przy pompie oleju się zużyje. Pseudomechanicy często wciskają kit, że to uszczelka pod głowicą, a wystarczy wymienić oring za 10 PLN i po sprawie.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
02.08.2013 12:12:15

Hornety to udane motocykle. Nie miały żadnych większych wad poza wspomnianym regulatorem paliwa. Skrzynia biegów wytrzymała, prowadzenie znakomite nawet jak na tak miękkie zawieszenie, super heble i niezniszczalny silnik z cbr'ki. Po zimie nie ma problemu z paleniem. Motocykl z cyklu wlać paliwo i jeździć.

Co do spalania wspomnianego tutaj. Nie mam problemu żeby zejść hornetem do 6,5 L :) Przy przelotowych do 150 km/h właśnie tyle pali. Przy prędkościach po 180 km/h i więcej zaczyna się robić nieciekawie i paliwo wciga jak szalony, ale rzadko tyle latam bo wiatr robi swoje i po paru minutach jazdy zaczynają boleć mięśnie karku.

Daje 9/10. Polecam horneta!

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
wuja
03.24.2013 15:20:50

co ci ludzie piszą to sie w głowie nie mieści silnik oczywiście nie jest na wtrysku !!!! ale nie jest to jego ani wada ani zaleta poprostu juz nie mogłem tego czytać bo co 3-cia opinia ze jest na wtrysku ludzie czy wy naprawde wypowiadacie sie o swoim sprzecie ? z pozostałymi opiniami sie zgadzam motocykl bezawaryjny i swietnie prowadzący sie mocy ma wystarczajaco jak na moto typu naked bike pozatym wygląda kozacko ale bez zadnych udziwnień najładniejsze sprzęty to takie jak je fabryka wypuszcza :P ...

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Rak29
03.24.2013 15:56:10

Zgadza się. Hornetki na wtrysku wychodziły dopiero od 2007 roku, a od 2002 roku wtrysk miał hornet 900. Co do 600tki to miała inne zmiany, które ją unowocześniały - elektroniczny licznik prędkości zamiast starodawnej linki(można instalować akcesoryjne zegary lub liczniki biegów), inny kształt baku, ładniejszy ogon i światło z tyłu, nowy kształt licznika i system HISS(raczej do niczego niepotrzebny). Zmieniono też reflektor na ładniejszy. Od 2005 w hornecie szła już zawiecha upside-down + inne zegary niż te w 2003-2004 :) Motocykl oczywiście polecam - miałem go dwa sezony i uważam że jest to jeden z najfajniejszych sprzętów tego typu, jeździło mi się nim o lepiej niż na fazerce brata, także agresywniej oddaje moc :)

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
o hornecie
05.02.2013 11:55:45

posiadam honde z 2001r jestem zadowolony spalanie rodzi sie ze stylu jazdy:) no ale 8-9l na 100km to troszke jest agresywnie ujęte ja latam po 190-200km i wychodzi mi ok 6.8l,7.5 zrywna szybka swietna podczas przemieszczania sie po miescie a przede wszystkim zwrotna:)idealna na dalekie trasy pozycja wygodna i nie mecząca, minusem jest rama...lubi sie przełamac pod zbiornikiem paliwa. Ogólnie polecam i jej osiagi sa wystarczajace jak na nakeda:)pozdrawiam

Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
spalanie
05.02.2013 12:04:23

fakt mi tez tak bierze no max do 8l przy 200km fajna walka z wiatrem ale warto, rama faktycznie minus ma wielki ale to chyb jedyna wada! te maszyny sa rewelacyjne:)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Hornet 600 2004
08.01.2013 10:34:35

Miałem horneta z 04'. Świetny motor - prawie 100 koni i bardzo niska masa - mocy na pewno nie braknie przez conajmniej 2 sezony. Jest wygodny, prowadzi się wyśmienicie i ma bardzo nisko zawieszony środek ciężkości. Przez 3 lata użytkowania praktycznie nic w nim nie robiłem - tylko wymiana rzeczy ekspolatacyjnych. Wszystko pracowało jak w zegarku, a jedyne awarie jakie mnie spotkały to popękane wentyle w kole przednim i tylnym oraz awaria czujnika stopu, ale to bardziej pierdołki niż poważne rzeczy. Jak każdy moto hornet ma też minusy - rama z papieru - gnie się od byle czego, kumpel przychaczył krawężnik przy delikatnym ślizgu to wygięła się pod bakiem jak łódka. Moment obrotowy nie powala - mocno trzeba machać biegami, aby jazda była dynamiczna. Prawdziwa moc dostępna jest dopiero od 8 tys - poniżej nie dzieje się zbyt wiele. Są też problemy z odpalaniem po zimie - mimo dobrze naładowanego akumulatora często nie chce odpalić i pomaga podpięcie na chwile akumulatora z samochodu. Co jeszcze? Troche za miękkie zawieszenie, ale można sobie z tym poradzić przez gęstszy olej ewentualnie wymianę sprężyn.

Ogólnie to jednak rewelacyjna maszyna. Nie bez powodu jeden z najpopularnieszych motocykli w Polsce.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Hornet 2005
08.24.2013 20:41:09

Dziś jechałem nową autostradą z Tarnowa do Krakowa nie schodziłem z 200km/h max jaki osiągnąłem to 220 z pasażerem moja waga ok.70kg. kolegi 85kg. powiem tak temperatura silnika przy odkręconej manetce na max wzrosła do 90 stopni a normalnie jest 65-80 spalanie jakie mi wyszło to 9 litrów dodam że mam zamontowaną szybkę a i czyszczenie i synchronizacji gaźników długo nie robiłem, ładnie idzie na koło z obciążeniem na tył :) normalnie spalanie jak sam jeżdżę do 150 dynamicznie to koło 6,5 max samemu bez obciążenia 235km/h ale pewnie poszedł by więcej bo nie było max obrotów, pozdrawiam LwG.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
dobry z jednym minusem
11.18.2013 11:12:24

Motocykl świetny, ale z jednym minusem - brak wtrysku paliwa. Już nie kupie nigdy motocykla na gaźnikach, bo po zimie zawsze ciężko odpala, nawet jak akumulator kręci dobrze to hornet ma problemy z odpaleniem. Kumpel ma horneta 2008 z wtryskiem i jemu pali od kopa po 5 miesięcznej przerwie bez wyjmowania akumulatora! Drugi minus związany z gaźnikami to konieczność dodawania gazu przy odpalaniu i nie jest to wina mojego sprzętu, bo podpytałem paru ludzi z hornetami i mówili że mają tak samo. Poza tym minusem hornet to kawał porządnego sprzętu - dobre zawieszenie(do turystyki), hamulce, lekki, spora moc, jednak konkurencyjny fazer czy gsr od początku wychodził na wtrysku.

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
świetny sprzęt
12.02.2013 23:04:00

Faktycznie w wielu hornetach należy dodawać gaz przy odpalaniu, ale nie we wszystkich- moja paliła bez. Natomiast co do odpalenia po zimie - jak nie pali to coś jest źle ustawione z mieszanką, mi też kiedyś nie odpalił ale na kolejny rok zrobiłem regulacje gaźników i wymieniłem świece - zagadał od strzała mimo że akum słabo kręcił, więc nie jest to wina gaźników samych w sobie. Co do reszty opinii - zgadzam się w 200%. Hornet to wspaniały motocykl choć troche mały :) Mając 188 cm wzrostu wyglądałem na nim śmiesznie, ale żadnego dyskomfortu w czasie jazdy nie było, a dzięki małym gabarytom w winklach potrafi porozstawiać sporo mocniejszych sprzętów :) Hornet prowadził się o wiele lepiej od mojej obecnej VFR 800.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
polecam
01.28.2014 17:47:23

Cb900f polecam . Nie psuje sie rozpędza sie do prędkości maksymalnej bardzo szybko , oczywiście mowa tu o niemieckich autostradach ;). Winkle perfekcyjnie idealne prowadzenie oraz pozycja przejechałem ponad 500 km i bol pleców był do zniesienia . Spalanie po mieście nie wiem sam ale co 150 km zapala sie rezerwa , przy stylu jazdy do odcięcia , w trasie przy przelotowej 120 -130 koło 4,9l. W górach zakręty do kowania i ogień spalił 14 l. Podsumowując motocykl idealny pod każdym względem jedyny minus to prędkość maksymalna ;). Polecam jako 1 moto.

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


AGV Stealth SV

W deszczu nie jeździłem to się nie wypowiadam. Jeśli chodzi o brak pinlocka to są opcje zastępcze więc to nie wada. Wadą natomiast jest hałas...

Caberg Duke

Co do głośności to bym polemizował. Mam jeszcze AGV integralny, w którym w ogóle nie da się jeździć bez zatyczek. W Duke`u spokojnie do 140 m...

Klocki hamulcowe Nissin

Zdemontowałem klocki tylne z FZ1, więc się dziele opinią. Na klockach napisane TOYO S30 JGG, złota okładzina jednak zardzewiała kompletnie. Doz...

Bridgestone Battlax BT-016

Opony miałem założone fabrycznie w z1000sx.
Wg mnie kiepskie. We wrześniu co chwila zaliczałem uślizgi tylnego koła (temperatura ok 18 s...

MDS Fullsun

Kask dobrze wykonany, solidny, o nienagannym wyglądzie. Dodaje charakteru motocykliście. Szybka mogłaby być bardziej antyscratch. Wentylacja bardz...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  


Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce









© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)