Mamy już 11843 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Filmy
Pytania i dyskusjeTesty i recenzje
Dodaj opinie


Honda NTV 650



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda NTV 650

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.11 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 89%
Neutralne: 11%
Negatywne: 0%


Gość


9
Pirania
02.07.2012 12:13:18

Świetna alternatywa dla początkujących. Bezawaryjne moto, doskonały napęd wałem kardana, Lekki ( 220 kg ) po wystartowaniu prowadzi się jak rowerek. Naprawdę dużo wybacza początkującemu motocykliście. Wygodny turystyk na rozpoczęcie przygody z dwoma kółkami. Dostępność i cena części jak najbardziej do przyjęcia. Do prędkości 110 km/h, spala poniżej 5 litrów paliwa. Silnik w układzie V, o pojemności 650 ccm i 50 KM mocy, w zupełności wystarcza na krótkie jak i długie wyprawy. Polecam :)

krzysztof 41
czesc mozecie mi doradzic jaki motocykl dla poczatkujacych jestem w trakcie prawka kat a,mam w domu 125 ale to za malo dla mnie chcialbym przesiasc sie na cos wiekszego czy taka ntv-a nie bedzie za duza dla mnie,jesli zdam mysle tak jazde do 120km/h troche wprawy musze nabrac.

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
qudlatyy
02.18.2013 18:51:11

Świetne moto dla początkujących, wybacza dużo błędów. Poza tym, ma niezłą moc i jest napędzany na wał, co jest dużym plusem. Kolejną zaletą jest bezawaryjność sprzętu. Pozycja za kierownicą jest wygodna, jednak przerwy co 2h wskazane :) Podoba mi się klasyczny wygląd NTVki oraz dźwięk, który jest zniewalający. Niestety mały promień skrętu trochę przeszkadza przy chowaniu moto w garażu, ile idzie przeboleć. Polecam

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
08.15.2013 19:34:02

Kapitalne moto. Pali tak śmieszne ilości że nic tylko latać w długie trasy. Bardzo łatwe w prowadzeniu, ale pozycja nienajlepsza do długiej jazdy(178cm wzrostu) co 100-150km trzeba roibić postoje by rozprostować nogi. Najbardziej rozczarowują hamulce.


bArtolini
Potwierdzam, śmieszne spalanie, no chyba ze lata sie do zamknięcia predkosciomierza, ale tak wtedy wypija 6,5 l/100. Szacun dla inżynierów Hondy, bo prędkość max sporo zanizyli w stosunku do osiaganej. Ale jak wcześniej wspomniano nie do tego zostało stworzone. Kapitalnie spisuje sie w mieście. Pancerny sprzęt i polecam każdemu. Byle by wacha byla w baku i aku naładowany odpala nieważne ile by stała.

bArtolini
Potwierdzam, śmieszne spalanie, no chyba ze lata sie do zamknięcia predkosciomierza, ale tak wtedy wypija 6,5 l/100. Szacun dla inżynierów Hondy, bo prędkość max sporo zanizyli w stosunku do osiaganej. Ale jak wcześniej wspomniano nie do tego zostało stworzone. Kapitalnie spisuje sie w mieście. Pancerny sprzęt i polecam każdemu. Byle by wacha byla w baku i aku naładowany odpala nieważne ile by stała.

azja-83
Miałem i żałuje że sprzedałem, faktycznie moto bardziej dla niższych wzrostem ,ja mam 183cm wzrostu i trzeba było robić postoje, chociaż może to tylko była kwestia przyzwyczajenia się. Moto świetne bo praktycznie proste i bezobsługowe, napęd przekładnią Kardana to duży plus, mi na trasie spalał 4,3L przy prędkościach 90-100/h ,trochę szybciej 110-120 4,5L, szybciej da się latać ale te moto nie do tego stworzone. Mile wspominam Revere

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Jak, najbardziej polecam
11.12.2014 18:19:55

Miałem i żałuje że sprzedałem, faktycznie moto bardziej dla niższych wzrostem ,ja mam 183cm wzrostu i trzeba było robić postoje, chociaż może to tylko była kwestia przyzwyczajenia się. Moto świetne bo praktycznie proste i bezobsługowe, napęd przekładnią Kardana to duży plus,no i ten niezniszczalny silnik , mi na trasie spalał 4,3L przy prędkościach 90-100/h ,trochę szybciej 110-120 4,5L, szybciej da się latać ale te moto nie jest do tego stworzone. Mile wspominam Revere.

Głosy: 42   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Pełne zadowolenie
10.22.2015 21:49:30

Mam go od 3 lat, zmieniłem opony i klocki, wszystkie płyny i filtry- 0 awari, 0 problemów banalna i tania obsługa. Mam 187 cm wzrostu i waże 97 kg- moto swietnie sobie radzi. Jedynie na co mógłbym narzekać to kanapa

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
11.14.2015 13:45:09

Koledzy czym się charakteryzuje krzywa sztyca pułki bo nie wiem czy kopać w tym żeby się dowiedzieć. Ogólnie super maszyna. Na trasie a z Wrocławia do nowego sącza powachała tylko 4,2 przy prędkości od 80 do 140 km/h.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
o.k
09.13.2016 18:27:51

jeżeli będzie pierwszym lub drugim motocyklem to OK natomiast jako kolejny to w ramach lubianych przez kupującego zmian może być troche mało koni KM dwie osoby powiedzmy kierujący 90kg i kobieta 70kg oraz kufry i klopoty ze sprawnym szybkim wyprzedzaniem natomiast wszystko pozostale ok

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
honda ntv650 revere
10.30.2016 11:23:41

Znakomity motocykl,można powiedzieć pancerny.Wał kardana,silnik V brzmienie klasyczne i miodzio dla uszu.Wystarczająca moc,wygodny.Szukałem motocykla ,który by spełniał moje wymogi i znalazłem!

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Honda NTV 650 Revere '94
12.04.2017 23:00:28

To moje drugie moto Hondy. Wcześniej jeździłem na 125ce. Nie zawiodłem się po przesiadce. Bezawaryjna, wygodna. Gorąco polecam na pierwsze albo drugie moto. Łagodnie oddaje moc i jest przewidywalna. Małe spalanie trasa ok. 4.4 l/100km i miasto Wawa 5-5.5 w zależności od stylu jazdy i korków. Super sprawuje się w korkach i nadaje się świetnie do lekkiej turystyki. Wał kardana okazuje się niezastąpiony - wkońcu nie trzeba się bawić w smarowanie łańcucha co tydzień i kontrolę naciągu :D
Jeśli ktoś ceni sobie bezawaryjność, wygodę i niskie koszty utrzymania, gorąco polecam!

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Honda CB500X

Jestem posiadaczem tego motocykla od roku. Zakup nie był przypadkowy a mocno przemyślany - jako drugie moto. Z racji moich 170 cm i krótkich nóg, ...

Honda CB500X

Jestem posiadaczem tego motocykla od roku. Zakup nie był przypadkowy a mocno przemyślany - jako drugie moto. Z racji moich 170 cm i krótkich nóg, ...

Honda CBF 1000 (2006-2009)

Jeździłem dwa sezony, tak poprawne moto ze aż nudne
Zacznę od plusów:
Wygodne i to bardzo, bardziej niż Bandit,
Skrzynia ś...

Berik 2.0 Alien G-10516-BK

Po trzech sezonach zdecydowanie polecam!

plusy:
solidna skóra, trzy sezony brak pęknięć i nic się nie rozeszło
wyso...

Klocki hamulcowe EBC

używam klocków ebc yellow w audi a8 w12 d3 450 koni mam juz drugi raz wytrzymują jakieś 10000 prawd mówiąc nie jestem przekonany może nie jest...

Rebelhorn Cubby

Jeździłem w niej dwa lata, dość turystycznie ale i w lesie czy terenie się zdarzyło. Praktycznie każdy sezon.
Zalety :
1. Dobra w...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce