Mamy już 9410 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CBR 900RR Fireblade SC33



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Honda CBR 900RR Fireblade SC33

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Dane techniczne motocykla


Ocena użytkowników
9.46 / 10

(Na podstawie 24 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 88%
Neutralne: 13%
Negatywne: 0%


Gość


10
Gość
03.28.2012 16:51:34

Świetne prowadzenie, pancerna rama, super moc i legendarna niezawodność. Jeden z najlepszych motocykli, jakie kiedykolwiek wyprodukowała Honda.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Talaś
03.31.2012 13:19:19

Dokładnie.

Mam ten motocykl prawie rok i mogę powiedzieć, że jest świetny.

10/10

Głosy: -4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Adik
04.03.2012 16:03:41

Przelatałem na CBR 900 SC33 ponad 30 tysięcy bez najmnniejszej usterki. Tylko serwisowe sprawy typu olej i filtry. Prowadzi się świetnie, moc jest więcej niż wystarczająca - z trójki potrafi wyrwać na koło i to bez sprzęgła :D Uznany przez wielu za niezniszczalny. :)

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.01.2012 8:25:16

Świetny sprzęt. Gumowanie czy palenie laczka nie robią na nim żadnego wrażenia. Jedyny minus jak na dzisiejsze czasy to brak wtrysku.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
TasmaN
10.02.2012 23:30:22

Po co Ci wtrysk? Masz niezawodny motocykl ktory mozesz serwisowac sam, bez zabawy z elektronika.
SC33 to bajka aczkolwiek z niewielkimi minusami: regulator napiecia i instalacja elektryczna.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Marcin
10.03.2012 13:40:23

Jak serwisujesz moto we własnym zakresie to gaźniki nie są problemem, a jak nie potrafisz tego robić samemu lub nie chcesz inwestować w wakuometry to synchronizacja i czyszczenie gaźników kosztuje ok. 250-300 PLN i najlepiej robić to co 2-3 lata. Moto na wtrysku to zero problemów z regulacjami, do tego lepiej pali po zimie. Oczywiście nie mówie że SC33 jest zły, a wręcz przeciwnie - jestem mega zadowolony, ale następny mój sprzęt musi być już na wtrysku.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
CBR 900RR
12.07.2012 20:59:37

Jak najbardziej polecam. Motocykl legenda - niezniszczalna rama i najlepszy silnik hondy w historii. Kultura pracy to osobny rozdział. Nie słyszałem jeszcze motocykla, który by tak pięknie i aksamitnie pracował jak 900 RR. Do tego wszystkiego prowadzi się rewelacyjnie - w winklach ani troche nie ustępuje znacznie nowszym motocyklom. Dla mnie jeden z nielicznym motocykli, który w pełni zasługuje na ocene 10 i taką daje.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
robert r1
02.15.2013 13:00:19

Jeździłem 1 rok na bladym 900 i powiem, że motocykl był fajny - bezawaryjny, wygodny i jak na swój wiek łatwy w prowadzeniu. Jedyne co mnie w nim denerwowało to cholernie nudna charakterystyka silnika - przy przyspieszaniu kompletnie nic się nie dzieje, a o tym że jade coraz szybciej wiem tylko z licznika. Nie ma żadnych emocji w tym motocyklu. To jest jego największa wada - teraz jeżdże R1 z 2002 i to jest całkowite przeciwieństwo bladego.

Gość
poruwnaz 954 i szceneczka ci opadnie

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
7
KOZA1
03.16.2013 10:10:58

Witam! Fajny motocykl na drogę ale nie na tor,obecnie ujeżdżam r6 mega różnica!
miałem sc33 z 99 roku
usterki jakie mi się przytrafiły to regulator plus aku
wypadła czwórka
zerwała się linka gazu(powrót)
zawiesiła się raz membrana podciśnieniowa w kraniku
dużo wygodniejszy niż r6 z 2000 roku
praca silnika ekstra!
felga przód 16 cali ciężko z jakąś torowa oponą

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
MACIEK
03.21.2013 15:26:39

Super maszyna praktycznie bez awaryjna i niezniszczalna mam ją 3 lata i tylko wymieniłem rozrząd klocki i co roku zmieniam olej i tyle co sprawy eksploatacyjne silnik jest niesamowity jeździ mi się na nim lepiej niż na suzuki gsxr 750k1 bardzo stabilna maszyna

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
sc33
06.20.2013 20:10:42

Rewelacyjny ,motocykl 4 sezon śmigam bez problemu dobre osiągi polecam Darek Rybnik

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
10.12.2013 21:38:04

Mam sc33 już trzeci sezon,naprawdę spisuje się świetnie,mocy wystarcza,pali 0d 6,5 do 8,zależy jak latam. Żadnych awarii przez 15 tys km.Naprawdę polecam m !! Motocykl legenda !!!

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
CBR 900 najlepszy
10.23.2013 0:18:11

Witam,trochę motocykli już miałem w swoim życiu,z hondy CBR 1000 F1,CBR F3 600,CBR 900 sc28,929,954,teraz mam sc33 i jest super,nowsze nie mają tego"czegoś",więc zostaje na razie przy sc33,jest bez awaryjny,jedynie z napinaczem grzechoczącym się borykam,ale można ten temat przeskoczyć,nowa sprężyna lub cały nowy,ale podobno z czasem znowu zaczyna brzęczeć,po za tym pracuje silniczek bajecznie dobrze,pozdrawiam.

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
CBR 900 RR sc28
01.06.2014 21:53:04

posiadałem sc28 z pierwszego wypustu czarno szarą, bardzo rzadko już spotykaną, motocykl piekny i wdzięczny, piękna praca silnika, perfekcyjna skrzynia biegów, zawieszenie po prostu genialne jak na tamte lata. Do dzisiaj nie ustępuje nowym konstrukcjom. Traktowałem ją jak dziecko szkoda że odeszła, nie wybacze dziadowi z auta [*]. teraz mam cbr 1000f z 95r sc24 również piękny motocykl ale praca silnika ciutkę gorsza ale tylko minimalnie. HONDA TO HONDA

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
SC33
01.22.2014 11:50:55

Przelatałem nią 4000km w sezonie 2013
Mam rocznik 98, lekki tuning optyczny i tłumik akrapovic kompletny z dolotem.
Co mogę powiedzieć?
nie jeździłem lepszym motocyklem.
Ścigać się po torze nie zamierzam bo na tor na pewno są lepsze konstrukcje, ale...
po polskich drogach nie jeździłem bardziej komfortowo motocyklem.
Zawieszenie, hamulce - wszystko zestrojone bajecznie.
Przyspieszenie spokojnie wystarcza do jazdy w każdych warunkach. Nie jeździłem nią jeszcze po piasku ale na żwirówkach spokojnie trzyma się drogi i jedyne na co trzeba uważać to prawy nadgarstek ;)
Słyszałem opinie że regulator lubi paść - u mnie jest ok, aku trzyma prąd jak trzeba.
Ogólnie nie mam się do czego przyczepić.
Nic nie stuka, nie puka, biegi nie wyskakują ale poprzedni właściciel mówił, że dbał o nią jak o swoje dziecko i to widać po motocyklu.
Przyjemność z jazdy jest, jak mam śliskie spodnie to ściąga z siedzenia do 4 biegu włącznie.
Nie jeździłem jeszcze z "plecakiem" z prostej przyczyny, że nie mam siedzenia z tyłu ;) więc tu się nie wypowiem.
w trasie 250km długiej przy prędkościach dochodzących do 140-160 wyszło mi 5,25l/100km (kiedyś miałem XJtę 600 i tam spalanie przy mniejszych prędkościach było na poziomie 7-8l - może kwestia regulacji). Tak czy siak motocykl jest oszczędny, silnik ma pancerny i jak ktoś nie jeździ na gumie to i skrzynia swoje posłuży.
Jeszcze nie szukałem ale bliżej wiosny będę się rozglądał - podobno jest problem żeby kupić nowe gumy na przód w fabrycznym rozmiarze 130 16"

Na pierwszy motocykl bym nie polecił bo ma za dużo mocy i można się zdziwić (nie czuć prędkości). Do tej pory się łapię na tym (licznik mam w milach) że po mieście jadę 50 (ale mil) a poza 90-100(tez mil) i czuję to tak jak bym jechał tyle samo ale w km/h. Dla jednych to będzie wada dla innych zaleta ale tylko dobrze świadczy o konstruktorach.
przy 240-260km/h jedzie się spokojnie, nie rzuca motocyklem. Nie mam amortyzatora skrętu ale i tak po przejechaniu kilku tysięcy kilometrów na niej nie miałem żadnej shimmy w żadnych warunkach drogowych.
Podmuchy przy mijaniu się z tirem? A co to takiego.
Boczny silny wiatr tez mocno nie utrudnia jazdy.
Światła w moim egzemplażu też świecą bajecznie co przydaje się nocą ;)
Polecam gorąco jak ktoś nie chce kupić skarbonki która będzie stała więcej w warsztacie niż sprawiała frajdy jeżdżącemu.

Głosy: 32   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
THE POWER OF DREAMS ;)
02.14.2014 18:35:09

3 lata w moim posiadaniu ;] nie ma lekko przy mnie ( co 1,5 roku trzeba wymieniac skrzynie :P ;] ,powiem ze to motor nie do zdarcia ;] olej od wymiany do wymiany ;] nie pali wiecej niz 11l przy ciaglym bucie ;] przejechalem nim ok 60tys km i nigdy mnie nie zawiódl. jedynie co boli to delikatnie pekajace owiewki przy mocowaniach i czasem jakas srubka sie poluzuje lecz to chyba jest wynikiem wiecznego palowania ;PP :) ;P

Gość
Sruby leca jak szalone tez mam ten problem :D

Głosy: 38   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
05.22.2014 22:50:55

Witam mam swojego juz 3 lata w tamtym sezonie zrobilem 10tys. km .motocykl ma przejechane prawie 90 tys. km i chodzi cudnie po takim przebiegu posiada 131.5KM jedyny problem mialem z regulatorem kupilem nowy orginalny(czytaj ten drogi) zamontowalem do tego wentylatorek(wlasna robota) i mysle ze w tym sezonie dobije 100tys. przebiegu. motor czolg nie do zabicia polecam kazdemu kto nie chce sie bawic w ciagle serwisowanie

Gość

Głosy: 45   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
cud nie motor
06.05.2014 18:00:37

witam pierwszy mój scig sc 28 96 rok piekna maszyna lataja na kole uszkodzilem panewke i egzeplasz sc28 przy nie udanym ladowaniu mial problem z czacha ladowania nieudane przy nauce dosc czeste oto efekt nauki http://www.youtube.com/watch?v=ushADqJlav0 moja wina za malo oleju przyznaje nastepna maszyna byla sc33 ruda kupiona po stuczce bez czachy panowie jak to latalo 2 bieg gaz i kolo szla ile mogla 3 i dalej urojl mi sie cros i sprzedalem ta piekna cbr lecz aktulalnie stalem sie posiadaczem hondy cbr sc33 99rok kupilem ja w holandi od starszej osoby motocykl sprawdzalem z 4 godziny az mnie gosc wyganial z podwórka silnik tego motocykla brzmi jak najpiekniejsza muzyka mam go juz u siostry jeszcze tylko pare tygodni i moja hanna jedzie do domku do PL mimo iz to moja 3 cbr nastepnym scigiem tez bedzie cbr sc33 nie ma lepszych motocyklia jezdzilem na bardzo wielu dla mnie tylko honda pozddrawiam nodi

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Gość
07.20.2014 11:53:10

Regulator napięcia w cbr 900 masakra ogólnie to jak nie regulator sie zepsuje to z ladowanie coś sie dzieje !!!;/
Silniki sc 33 i inne z Hondy 900 do roku 1999r są nie do zajechania naprawde są idealne nalerzy tylko wymieniać olej co jakiś czas wyregulować i synchronizować gazniki i ten motor bedzie jezdził i jezdził polecam te maszyny nawet nie zbyt doswiadczonym motocyklistom .

Trawis
Kupilem regulator shindegen (czy jakos tak za chyba 280zl i wymienilem akumulator) i od 2 sezonow nie mam najmniejszych problemow :) nie zająknąl sie jeszcze przy odpalaniu.

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
cebra
08.19.2014 17:11:33

Dobry , bezawaryjny motocykl - sc33 98', chociaż nie prowadzi sie idealnie- mimo iż masowo nie jest cieżki , gabarytowo jest duży. Na winklach ustepuje niestety pola.
Przejeździlem nim juz 16 tys km przez 2 lata z czego zajeździłem 4 tylne opony. - ogólnie szybko zużywa tylne gumy - bo ma dobry moment z dołu- może to nie to - co jebniecie w b12 ale i tak daje rade.
Ostatnio zwichrowalo mi przednie tarcze hamulcowe i trzeba je wymienic i czekała wymiana łozysk w kołach, a niedługo czeka regeneracja tylnego amortyzatora bo chyba wcale nie tłumi.
Pozatym 60 tyś na liczniku i nie pali nic oleju .
-Na dynojetach paliła srednio ok 7-8 litrów przy normalniej jeździe i miała lepszego powera od 6tys obr - tak ze liniowo podnosiła przód bez zadnego szarpania manetką, co po zmianie na dysze fabryczne jest niemożliwe., ale znowu na spalanie na seryjnych dyszach spadło do poziomu ok 6-6.5l wiec coś za coś.
do jazdy na co dzień pasowało by aby miała wiekszy schowek pod tylnym siedzeniem , wygodniejszą kierownice- nawet w nowych gsx-r'ach 600 czy 750 kierownice sa lepiej zlokalizowane (bliżej kierowcy )a tu sie leży. Nie poodoba mi sie baran od mocownia czaszy, przydał by sie lepszy kąt skretu i lepiej zaprojektowane sidzenie - bo w cbr 900 zawsze leci sie tyłkiem na bak i sciska jajka - przez to ze siedzenie jest zrobione krzywo z pochyła- w nowcyh cbr1000 czy r1 czy gixach siedzenie jest zwyczajnie prosto zrobione.




Trawis
Prawda, leci sie na bak a kierownica jest tak ulozona ze czasami od operowania sprzeglem boli nadgarstek :( moja bez szarpania maneta podrywa czasem koło. Pozdrawiam!

Głosy: 44   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
SC33 ,97
09.25.2014 18:52:21

Śmigam pierwszy sezon (15 tys. km) Motocykl zawsze odpala (nawet w zimę, przy -15 sprawdzałem), od +10 stopni praktycznie nie potrzeba ssania. Szybko się rozgrzewa, ładnie, bardzo przewidywalnie przyśpiesza, ale potrafi też zadziwić i poderwać koło z gazu na dwójce (ważę 110kg). Pozycja jest już sportowa, choć "w miarę wygodna" lecz moim zdaniem nie jest to motocykl na dłuższe trasy (188 cm). Spalanie od 5,5 do 8 litrów w zależności od stylu jazdy, ale myślę, ze można zejść do niskiej piątki...
Motocykl bardzo pewnie się prowadzi, można spokojnie zamknąć oponkę, nie ma skłonności do shimmy, a jeśli już się złapie to delikatną i łatwo z niej wyprowadzić. Hamulce pozwalają na bezproblemowe poderwanie tylnego koła, ale nie są tak niesamowite jak np. w R1. Podczas mojego użytkowania popsuły mi się jedynie napinacz łańcuszka rozrządu (przerobiłem na mechaniczny - koszt 10 zł) oraz linka sprzęgła (koszt 40 zł). Ogromną wadą jest '16 calowe koło z przodu - mały wybór w ofercie opon (a zużyłem już dwa komplety). Mam chyba zdrowy egzemplarz bo "na autostradzie w Niemczech" na oryginalnej konfiguracji napędu leciałem ponad 280. Nie jest to raczej sprzęt na pierwsze moto, ale jeśli już chcemy coś naprawdę mocnego to lepsze sc33 niż konkurencja o podobnej mocy - jest łagodniejsza i bardziej przewidywalna... Naprawdę polecam jako motocykl w miarę szybki, tani w utrzymaniu i bezawaryjny do śmigania na co dzień.

Głosy: 58   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
IDEAŁ
01.11.2015 13:48:13

Mam SC33 od kilku sezonów, zawsze było to moje marzenie i nie zawiodłem się !!! Idealne MOTO. prowadzenie,wygoda, spalanie oddawanie mocy....itp,itd IDEAŁ !!!! jest jedno z kilku Moto jakie mam i zostanie u mnie na zawsze ( takich Moto już nie robią )
ZALETY:
- prowadzenie
- łagodne oddawanie mocy( choć wolę agresywne ;-) )
- spalanie (do 160km/h 4,5 l) (ostro = 8 l)
- wygoda ( prawie jak na Street)
- schowek pod zadupkiem
- NIEZNISZCZALNY I BEZAWARYJNY( w niektórych padają regulatory , ale to pryszcz !!! )
- dźwięk silnika, wygląd ;-)
- idealny na miasto i w trasę

WADY:
- hamulce mogłyby być ciut mocniejsze
- ww regulator napięcia
- rozmiar przedniej opony
- TAKICH MOTO JUŻ NIE ROBIĄ

Głosy: 43   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
Były użytkownik
02.22.2015 17:53:43

Ogólnie słuchając samych superlatyw od znajomych o tym modelu kiedyś też postanowiłem zakupić ten model hondy, konkretnie 97rok... Przez prawię 4 lata użytkowania mogę stwierdzić że blady wypada przeciętnie choćby w porównaniu do Yamahy R1 rn01. Prowadzenie nie powala na kolana mimo zastosowania 17 calowej felgi z przodu i zawieszeniu Ohlinsa nadal miała opory w miękkim kładzeniu sie po winklach. Osiągi niby wystarczające ale przy jeździe z kolegami na sprzetach konkurencji R1 czy ZX-9R zamykasz stawkę na dwupasie. Czuć lekki niedosyt jak na prawie litrowy sprzęt. Pozytywnie moge sie wypowiedzieć o wygodzie bo tutaj rzeczywiście jest komfortowo jak na sportowy motocykl, nawet jazda we dwoje nie jest katorgą. Hamulce również przeciętne do tych z R1 im daleko, nawet stalowy oplot nie rekompensuję słabej dozowalnosci. Bezawaryjność również nie jest taka sielankowa jak to wszyscy piszą przez 4 lata wymieniłem silnik i chyba z 6 regulatorów napięcia... Motocykl w niczym nie bryluję ale też nie ma tragedii. Opinią-Przeciętna

Gość
Przejeździłem 3 sezony i prawie 25tys km i sprzedałem 2 miesiace temu i żałuje. Jedyna wada to przednie tarcze maja sklonności do wichrowania sie. Innych wad nie miała- przez 1 sezon zrobiłem prawie 10tys km nie wzieła grama oleju a kreciłem ją ostro. regulator napiecia - nie wiem co to takiego - załozony miała dukati energia + wszystkie kostki na smarze miedzianym. Kupiłem inny moto ale to juz nie to samo - brak mi tego fajnego schowka pod siedzieniem gdzie wchodziły 4 piwa , albo flaszka i chipsy. Pewnie kupie f4i abo xx bo jakoś nie mam innego wyjscia.

Głosy: 46   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
honda sc33
05.17.2016 20:19:34

Witam :) tak czytam wasze opinie i dzięki nimi jeszcze bardziej jestem przekonany że mam świetny motocykl :)i wcale w to nie wątpię . Mam czarną sc33 z 99 roku , jeżdżę na niej już 10 lat i wymieniłem tylko regulator napięcia co jest standardem . mam w planie teraz wymienić napęd świece i co tylko będzie trzeba i myślę że bez problemu przekroczy sto tysięcy :P . A co do osiągów jak na te czasy to można porównać do turystycznych , ale można się pobawić i na kole bez problemu . miałem okazję jeżdżić nowszymi które mają po 180 koni ale jak na nasze drogi to mi wystarczy blady :)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna





Dane techniczne motocykla



MarkaHonda
ModelCBR 900 RR Fireblade
Typ motocyklaSportowy

Silnik

Cylindry4
Pojemność918 cm3
Ilość taktów4
Moc130 KM
Maksymalna moc przy10500 min-1
Moment obrotowy92 N/m
Maks. moment przy8500 min-1
Układ zasilania-
Typ silnika-
ChłodzenieCieczą
Średnica Cylindra x Skok-
Współczynnik kompresji-
Kompresja-

Skrzynia biegów

Ilość biegów6
Przeniesienie napęduŁańcuch

Podwozie

Hamulec przedniPodwójna tarcza
Hamulec tylnyPojedyncza tarcza
Średnica hamulca przedniego-
Średnica hamulca tylnego-
Skok zawieszenia przedniego-
Skok zawieszenia tylnego-

Wymiary i masa

Waga motocykla180 kg
Długość-
Width-
Szerokość810 mm
Wysokość siedzenia810 mm
Opona przednia-
Opona tylna-
Pojemność baku-
Rezerwa-

Przyspieszenie i osiągi

Prędkość maksymalna275,0 km/h
Przyspieszenie do 100km/h3s
Średnie zużycie paliwa


OSTATNIO DODANE OPINIE


Suomy Apex

"Wyniki testów były szokujące, gdyż tylko trzy modele kasków spełniły wszystkie kryteria. Sześć na dziesięć badanych modeli nie przeszło e...

Alpinestars Celer

Długo zastanawiałem się jaką kurtke wybrać, miałem już spodnie alpinestars tracki, model 2012, czyli juz te z matowa skóra, przymierzałem par...

Shark Skwal

Kask dobrze wykonany z porządnych materiałów. Posiadam i polecam. Jeden raz już mając go na głowie przy predkosci około 80 km/h sunąłem po zi...

Klocki hamulcowe Siffert

Zużywają się równo, nie są za twarde, oszczędzają tarcze hamulcową, trochę pylą, po 250-350km przednia felga do przetarcia mokrą szmatą, w...

Shima STX

Rękawice w swojej półce cenowej nie mają konkurencji wśród innych firm jeśli chodzi o wygodę noszenia (a przymierzałem na motobazarze dziesi...

LS2 FF397 Vector

Kask użytkuję jeden sezon, podług AGV znajomego z tej samej półki cenowej jest sporo lżejszy, ma milsze i wyglądające na solidniejsze materia...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce