Mamy już 9410 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Michelin Pilot Road 2



Ilustracja przedmiotu

1  

Michelin Pilot Road 2

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.18 / 10

(Na podstawie 40 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Dwuskładnikowe opony sportowo turystyczne.





Opinie motocyklistów


Pozytywne: 93%
Neutralne: 8%
Negatywne: 0%


Gość


10
Gość
02.16.2012 12:04:57

Polecam te oponki w 200%. W fazerce tył wytrzymał 14 tys, a przód jeszcze spokojnie 10 wytrzyma :) W deszczu prowadzą się pewnie, a na sucho można zamknąć opone. Jedne z lepszych opon na rynku.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Seba GSX-R 600
02.17.2012 18:10:24

Również polecam PR2. W tym sezonie założyłem PR3 i duże zaskoczenie. Dwójka lepiej trzyma na suchym i jest tańsza.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Adam
03.04.2012 12:06:14

Super guma. Świetnie się trzyma na mokrym i na suchym. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
04.12.2012 10:48:17

Na codzień jeżdże na sportowych gumach, ale te kupiłem na wypad do włoch. Przejazd przez alpy, autostrady, masa konkretnych winkli. Czapki z głów - dzisiejsze oponki turystyczne potrafią wiele. Po rozgrzaniu winklach można bez problemu lecieć z kolanem przy ziemi :) Zużycie po tej trasie jakieś 50%. Jestem zaskoczony tym co potrafi normalna oponka turystyczna. Według mnie należy się 10/10.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Asteroid
06.21.2012 8:08:47

Super oponka. Jak jest zimna to trzeba uważać, ale po rozgrzaniu ciężko wprowadzić ją w poślizg - można spokojnie schodzić na kolano. Na mokrym radzi sobie super. Moja ocena: 9/10.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
07.02.2012 8:45:21

Bardzo dobra oponka. Super się klei na mokrym i na suchym. Tył wytrzymał mi w FZ6 12 tys. Polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Bandit
07.12.2012 20:40:09

Chciałbym podzielić się głównie informacjami na temat przebiegów, jakie można zrobić na tych oponach. Na Internecie można znaleźć informacje, że opony wytrzymują 10 000 km lub nieznacznie więcej.
Ja na Pilot Road 2 przejechałem do tej pory 19 000km, a na tylnej oponie zostało mi jeszcze ok 3,9 - 4,0 mm bieżnika (z 6,5 mm gdy opona była nowa).
Pobieżne obliczenia wskazują, że można na niej zrobić ok 40 000 km. Na przedniej zdecydowanie więcej.
Pewnie niektórzy z Was będą się dziwić (sam się dziwię), że u mnie te opony bardzo powoli się zużywają, w porównaniu do opinii innych osób, ale jest to prawda. I właśnie to skłoniło mnie do napisania niniejszej opinii.
Może wysokie przebiegi to wina mojego stylu jazdy - jeżdżę raczej tempem turystycznym. Zaznaczam również, że nie wyjeżdżałem na nich poza granice Polski (a u nas są gładkie asfalty, w przeciwieństwie do innych krajów). Mój sprzęt to Suzuki Bandit 1250 SA.
Z opon jestem zadowolony. Uślizgi przy przyspieszaniu zdażają się, ale są sporadyczne i występują w skrajnych przypadkach tj. pełne przyspieszanie na 2, czasami 3 biegu, przy gładszych typach asfaltów, lub gdy asfalt jest zanieczyszczony (np: skrzyżowania ze światłami).
Co do przyczepności na zakrętach: nie będę się zbytnio rozwodził - tylnej opony nie udało mi się zamknąć, choć może głównym problemem jest tutaj mój instynkt samozachowawczy, ale o tym jeszcze za chwilkę... Opony są poręczne, sprzęt na nich bardzo łatwo wchodzi w zakręty i pewnie się prowadzi.
Mimo, iż opony oceniam wysoko, następny mój komplet będzie nieco bardziej sportowy - prawdopodobnie będzie to Conti Road Attack 2, Conti Sport Attack 2 lub konfiguracja przód: sport, tył: road.
Moja ocena:9. Może dałbym 10, gdyby nie delikatny uślizg tylnej opony przy próbie jej zamknięcia. Choć z drugiej strony patrząc, są to opony bardziej turystyczne, niż sportowe. Sprzęt i kierowca też... :-)

Gość
Nie obraź się ale jak nie dogrzana opona to się poślizgnie a zamknąć tą oponę nie ma żadnego problemu,jak sie przegrzeje to dopiero sie ślizga pozdro kalavfr

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Adrian
07.13.2012 10:36:18

40 tysięcy na ciężkim Bandicie? :) Troche szalejesz :) Trzeba by jeździć naprawde bardzo wolno i praktycznie nie przyspieszać. W mojej fazerce (600tka) PR2 poszła do wymiany po 13 tysiącach - miałem jeszcze troche bieżnika, ale była już na tyle zjechana że łapała sporo uślizgów. Jak była nowa to nie było problemów i można było ją bez kłopotu zamknąć. Lekkie uślizgi zdarzały się jak była niedogrzana. Ogólnie spoko opona, teraz zmieniłem na Metzelera Z8 i widze, że znika sporo szybciej :( Trzeba jednak przyznać mietkowi, że przyczepność jest lepsza niż PR2 i nawet jak są nierozgrzane to ciężko je wprowadzić w uślizg. Michały ogólnie polecam - bardzo uniwersalne gumy. Miks opon też fajny - z przodu można zarzucić sportową(Pilot Power), a na tył szosową. Najlepiej z tej samej firmy.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Pilot Road 2
08.21.2012 10:37:42

Świetna guma. Jest twarda na środku i miękka na bokach, więc można robić duże przebiegi i fajnie się na niej składać. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Domin
08.30.2012 15:21:54

Kolejny zadowlony użytkownik :) Założyłem je do TDMki i jestem pod wrażeniem jak fajnie trzymają się drogi. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
09.06.2012 12:00:10

Znakomite gumy. Po założeniu zauważyłem dużą różnice w prowadzeniu motocykla - moto lata jak po sznurku, lepiej zachowuje się na dziurawych drogach, wjazdy i wyjazdy z kolein nie rzucają tak bardzo motocyklem. Klei się bardzo dobrze - uślizgi czasem się zdarzają, ale rzadko. Jazda na mokrym to bajka - tydzień temu gość wyskoczył mi z bocznej uliczki samochodem(oczywiście bez patrzenia czy coś jedzie) - szybko wciskam hebel i moto pewnie staje w miejscu. Naprawde gorąco polecam te oponki.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Aśka
09.11.2012 23:42:40

Założyłam na przód do Hornetki i sobie chwale. Dobrze się klei, moto łatwo skręca, a po 6 tys. nie widać prawie żadnego zużycia. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
09.17.2012 8:47:11

Ja polecam miks - z przodu założyłem Pilot Powerke, która jeszcze nigdy mi się nie uślizgnęła w zakręcie. Do tyłu dałem Pilot Road 2, która sporo wytrzymuje i jestem zadowolony z tej kombinacji. Oponki świetnie współgrają w deszczu i na suchej drodze. Mogę zamykać oponki bez trudu. Według mnie to najlepsza kombinacja.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Tomek RN12
09.25.2012 15:53:12

Polecam te gumy. Mimo że turystyczne to dawały rade w R1 RN12 - zejście na kolanko bez problemu. Przy ostrym starcie ze świateł troche pomieliły, ale dojeździłem je do końca bez większego strachu(wytrzymały 9tys).

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Mario
09.27.2012 15:18:07

Polecam. Świetnie trzymają w winklach i są trwałe - w GSXF 600 wytrzymały mi 18 tys, choć na końcu już troche latały w zakrętach. :) W deszczu poezja - jedzie się prawie jak po suchym. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
He
10.04.2012 18:29:25

Najlepsza opona do codziennej jazdy. Szybko się grzeje, nie robi się kwadratowa przy dużych przebiegach, w winklach trzyma pięknie. Na mokrym chyba nie ma konkurencji. Naprawde polecam.

Gość
konkuruje z Metzelerem Z8...a może nawet przegrywa

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Poprawne
10.24.2012 13:23:34

Miałem je w R1(odziedziczone po poprzednim właścicielu) i nie polecam - teraz założyłem komplet Pilot Power 2CT i moim zdaniem są o niebo lepsze. Road 2 dłużej się grzał i przy ostrym starcie na światłach czułem jak mi boksuje koło. Na Powerce takie sytuacje się nie zdarzają. Na mokrym też pewniej się czuje na powerach. Moja ocena - naciągane 7/10. Do mocnego sporta lepiej nie zakładać tych opon.

Gość
To sa opony turystyczne. Zakładanie ich do r1 nie ma sensu. Wiadomo ze beda sie zachowywały średnio.

Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
śledź
10.25.2012 9:02:38

Ja polecam. Założone do fz6 spisują się doskonale - wiadomo, że zawsze można znaleźć lepsze opony, ale trzeba też uwzględnić przebieg, a road jest w tym mistrzem - udało mi się na nich zrobić 17 tysięcy(mowa o tylnej gumie).

Plusy:
- Świetna przyczepność na suchym i mokrym
- Mały moment prostujący
- Bardzo trwała
- Można latać przy niskich temperaturach

Minusy:
- Nie stwierdzono :)

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Mistrz Prostej
11.04.2012 17:46:00

Mam je w GSRze 600 i mogę śmiało polecić. Oponki do latania przez cały sezon - od wczesnej wiosny po późną jesień. Idealnie zachowują się na mokrym, trzymają dobrze przy niskich temperaturach. Boki opony zrobione są z miękkiej mieszanki, więc nawet w głębokich złożeniach nie uciekają. Jedynie przy mocniejszy odwijaniu gazu spod świateł potrafią zaboksować, ale to dlatego że środek opony jest zrobiony z twardej mieszanki. Właśnie dzięki temu Road 2 starcza na bardzo długo. Zrobiłem do tej pory 10 tys. i powinna wytrzymać jeszcze z 5 albo i więcej.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
henio
12.12.2012 15:53:30

Miałem je w hornetce i niezbyt polecam. Trwałość bardzo dobra ale przyczepność w porównaniu do power pure, które założyłem w tym roku to porażka. Na pure jeszcze nigdy mi się nie uślizgnął tył, a na powerach to było częste zjawisko. Dobre do spokojnej jazdy, ale jak lubicie zakręty to lepiej zainwestować w coś bardziej sportowego.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Gość
12.13.2012 15:15:55

Twoje porównanie jest bez sensu. To tak jakbyś porównywał samochód ciężarowy z osobowym pod względem przyspieszenia. Pilot road to świetna guma turystyczna i w takich zastosowaniach jest idealna, a jak chcesz jeździć z kolanem przy ziemi to jest do tego wiele innych opon które sie do tego lepiej nadają, ale znikną po 6 tysiącach. Coś za coś.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Pilot Road 2 - polecam!
12.22.2012 16:18:05

Zdecydowany pozytyw. Przesiadłem się z pilot road 1 i jestem zachwycony. Oponka lepsza pod każym względem - lepiej klei na mokrym i na suchym. Nie ujeżdża nawet na rondach i można zrobić na niej wiele kilometrów. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
robok
01.26.2013 8:48:08

Potwierdzam większość opinii na temat Pilot Road 2 :) Mam je założone w XJ6 i nie spodziewałem się, że można po deszczu jeździć prawie jak po suchym :) Jak dla mnie super oponka i po sezonie jazdy(ok. 8 tys) nie widać po niej zbyt dużego zużycia. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
FZS600
01.29.2013 11:00:23

Dołączam się do pozytywnych opini. Mam pilot roady w fzs600 i z szczerze polecam. Latałem na nich nawet w deszczu ze śniegiem przy temperaturze 5 stopni :) Jazda po mokrym bez stresu, jazda po suchym rewelacja - ślizgają się tylko jak są zimne, ale po 2-3 km już łapią dobrą temperature pracy. Kolejny atut to cena - oponka całkiem tania w porównaniu do innych z tego segmentu.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Damian ZX6R
02.01.2013 11:49:04

Świetne opony do turystyku - na suchym można spokojnie zejść na kolano :) Na mokrym również rewelka, choć wiadomo że nie można przesadzać z odwijaniem manetki. W Kawie ZX6R starczają mi na dwa sezony(ok. 12 tys), a więc nie jest źle. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
r1100
02.05.2013 21:04:16

Nie jeżdzę sportowo,raczej turystycznie-przyzwoita opona,ale-po 7tyś tył wyząbkowany,pród połowa zużycia,głośne na złych asfaltach-czyli 90% naszych dróg.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
elmo
02.06.2013 10:45:05

Ząbkowanie może być spowodowane złym wyważeniem koła. Mam pilotki w hornecie i zrobione na nich 10 tys - nie widze wyząbkowania. Co do samej opony to jestem zadowolony. Do turystyki super, a i powinklować też można jak się chce. Wielu kumpli też lata na tych roadach 2 i nie słyszałem aby ktoś z nich narzekał. Bardzo fajna oponka. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
polecam!
03.12.2013 10:14:17

* Stosunkowo tania
* Trwała
* Szybko się nagrzewa
* Ładnie trzyma w winklach i na mokrej nawierzchni

Do turystyki wręcz idealna. Moja ocena 9/10.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
10/10
03.23.2013 15:56:54

Ja również polecam. Oponka rewelacyjna, większość sprzętów na polskich drogach jeździ na tych michelinach. Poza tym bardzo ładnie wybierają nierówności na drodze(pod warunkiem, że nie są łyse ;)). Daje 10/10.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Świetna oponka!
03.29.2013 12:29:00

Oponka rewelacyjnie sprawdziła się w Hondzie NT 650V Deauville - zaliczyłem na niej wyjazd do Chorwacji i przez całą droge spisywała się świetnie. Mokro czy sucho - można jej zaufać. Wytrzymałość także bardzo fajna - tylna opona wytrzymała 18 tys, co uważam za naprawde dobry wynik.

Gość
No właśnie ja też szukam do swojej "devi" 650. Myślę, że to optymalny wybór

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
super oponki
11.08.2013 9:12:11

Świetne uniwersalne gumy - praktycznie na każdą pogode :) W 1100 XX wytrzymują ok. 12 tys co jest niezłym wynikiem, dobrze rozgrzane świetnie sprawują się nawet na krętych górskich drogach, na autostradzie nie robią się od razu kwadratowe na środku. Polecam.

mestro
Ja na tych oponach zrobiłem 18 tys. Do tego należy dodać to co poprzedni właściciel na nich nawinął czyli przez 3 lata zrobił na nich około 20 tyś. Tylna opona PR2 przejechała w granicach 40 tyś. Do samego końca czyli do ujawnienia się włókien po bokach opony -, zachowywała się bardzo dobrze. Żadnego uślizgu. Jeżdżę spokojnie w różnych warunkach od upałów po deszcz i lekki mróz( do -1). Polecam oponę. Właśnie zakupiłem ten sam model opony bo nigdy się nie zawiodłem na jej przyczepności. Niezdecydowanym polecam :-)

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
4+
11.29.2013 11:06:55

dobre opony ale raczej nie dla super sportów trzeba bardziej zmuszać do zakrętów ale pewna nie odjeżdża na deszcz ok jak to Michelin:) pewnie się prowadzi długowieczne, bieżnika nie ubywa tak szybko jak np w dunlopach d208 polecam

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
ekstra guma
12.16.2013 10:01:40

Bardzo dobre opony z kategorii turystycznych. Łatwość przerzucania w zakrętach taka sama jak na sportowych gumach, wysokie przebiegi - bez trudu ponad 12 tys. Na winklach przy dochodzeniu do ich krańcowych możliwości zdarzają się mikro uślizgi, ale wszystko jest wyczuwalne i pod kontrolą. Przy ciśnieniu 2,2 i 2,3 atm dają rade nawet na torze - polecam.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Michelin Pilot Road 2
01.26.2014 17:24:54

Mega opona, bardzo szybko łapie temperaturę, mega klei się do asfaltu. Polecam w 100%

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Same plusy
06.09.2014 11:31:55

Doskonałe opony do turystyki.
Absolutnie fenomenalne na mokrym. 1500 km drogi powrotnej z urlopu w totalnej ulewie i ani jednego niepoążądanego zachowania.
Na suchym nie zauważyłem niczego niepokojącego. Tył domknięty. Przód też całkiem nieźle zjechany po bokach.
A teraz najlepsze...na swoim komplecie zrobiłem ponad 30 000km - w tym dwa wypady do upalnej Chorwacji, z czego ostatni z plecakiem i w pełnym okufrowaniu :) :) :)
Sprzęt to FZ6 Fazer.

Bieżnika jeszcze jest całkiem sporo ale ze względu na plany urlopowe będę się powoli rozglądał za czymś nowym.

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
super
07.17.2014 9:12:41

Właśnie kupiłem drugi komplet do Kawasaki ZR7 więc o czymś to świadczy :) Oponka dobra na każde warunki pogodowe, świetna na suchym i na mokrym. Można nawet przycierać podnóżki w zakrętach :) Pierwszy komplet wytrzymał mi 15 tys. Moja ocena 10.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
MICHELIN PILOT ROAD 2
01.29.2015 1:43:43

Super oponki. Właśnie kupuję kolejny komplet. Na starych zrobiłem ponad 30 tysięcy(blisko 40) więc są warte swojej ceny. Patrząc na opinie być może nie są super do mocnego sporta i na tor,ale jak dla mnie do fzs600 do celów turystycznych są świetne więc daję 10

Głosy: 42   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
Od jakiej temperatury mogę jeździć?
11.23.2015 23:51:37

Na nich przelatałem sezon i jestem zadowolony, chociaż to mój pierwszy poważny motocykl więc wolę się nie wypowiadać.

Natomiast z racji tego, że mamy koniec listopada mam do was pytanie. Jaki jest według was dolny zakres temperatury opony? Nie pytam o schodzenie na kolano. Chodzi mi o temperatury powyżej 0. Czy według was zakres 5-10 jest jeszcze bezpieczny na normalną jazdę? Może niżej?

Drzewo
Zgadzam się - trzeba to samemu wyczuć, nie można zdać się na opinie że opona w takiej temperaturze trzyma, a w innej nie. Musisz brać pod uwagę, że przy dynamicznej jeździe opona nawet przy temp. 0 może się rozgrzać, ale jak jest zimno i przez chwilę zwolnisz - będziesz jechał po mieście, nie ma szans że utrzyma swoją temperature i może być mała niespodzianka jak koło ujedzie przy hamowaniu. Jedyna rada - im gorsze warunki tym mniej się składać i delikatniej hamować, a najgorsze warunki to właśnie zimno + mokro.

Irek
To zależy od opony, jej miękkości, z jakiej mieszanki jest wykonana no i stopnia jej rozgrzania jak będzie trzymać. Jedne szybko stają się śliskie a inne później. Trzeba samemu wyczuć gdzie jest granica założonej u siebie opony, im starsza i twardsza tym gorzej trzyma. Ja jeździłem kiedyś przy 4 stopniach na PPower3 i przyczepności nie brakowało, bardziej zimno dokuczało.

Głosy: 39   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
04.22.2016 21:04:32

Wcześniej jeździłem Cbf600 na oryginałach fabrycznych Bridgestone kiedy się zużyły wymieniłem je na PR2 i dopiero poczułem właściwą przyjemność z jazdy w każdych warunkach i inne oblicze tego samego motocykla. Teraz mam Cbf1000 i sytuacja ta sama. Polecam

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
pr2
07.06.2016 23:09:44

sa dobre,duzo tansze od pr4,ale daja rade,w deszczu pr4 lepiej trzyma,ale te tez sa niezle,warto kupic,przynajmniej nie sa robione w chinach jak pirelli czy metzeler.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Suomy Apex

"Wyniki testów były szokujące, gdyż tylko trzy modele kasków spełniły wszystkie kryteria. Sześć na dziesięć badanych modeli nie przeszło e...

Alpinestars Celer

Długo zastanawiałem się jaką kurtke wybrać, miałem już spodnie alpinestars tracki, model 2012, czyli juz te z matowa skóra, przymierzałem par...

Shark Skwal

Kask dobrze wykonany z porządnych materiałów. Posiadam i polecam. Jeden raz już mając go na głowie przy predkosci około 80 km/h sunąłem po zi...

Klocki hamulcowe Siffert

Zużywają się równo, nie są za twarde, oszczędzają tarcze hamulcową, trochę pylą, po 250-350km przednia felga do przetarcia mokrą szmatą, w...

Shima STX

Rękawice w swojej półce cenowej nie mają konkurencji wśród innych firm jeśli chodzi o wygodę noszenia (a przymierzałem na motobazarze dziesi...

LS2 FF397 Vector

Kask użytkuję jeden sezon, podług AGV znajomego z tej samej półki cenowej jest sporo lżejszy, ma milsze i wyglądające na solidniejsze materia...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach