Mamy już 4378 opinii o produktach motocyklowych!

Opinie
Dane Techniczne
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CBR 600 F4 F4i



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda CBR 600 F4 F4i

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.04 / 10

(Na podstawie 25 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu






Opinie motocyklistów


Pozytywne: 88%
Neutralne: 8%
Negatywne: 4%


Gość


10
Lukas F4
02.25.2012 14:17:35

Rewelacyjny motocykl. Polecam zwłaszcza wersję na wtrysku, czyli f4i. Znany ze swojej niezawodności. Wyjątkowo wygodny, nawet osoby wysokie się na nim odnajdą i nie będą wyglądały jakby jechały na kocie. :) Bardzo żwawy silnik, który wystarczy do wszystkiego. Jeden z najlepszych motocykli Hondy w całej historii tej firmy.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
CBR F4i 2005
07.17.2012 10:38:30

Też polecam - super maszyna. Dobrze się prowadzi. Bardyo wygodna jak na sporta. Świetnie sprawdzi się do latania na winklach i na dłuższych wypadach. Jeśli macie troche więcej hajsu to polecam zainwestować w wersjie f4i na wtrysku - odpada cała zabawa z regulacjami gaźników i nie ma problemów z odpaleniem po zimie. Hamulce bardzo skuteczne, chociaż spotkałem się już z lepszymi(Gixer 750). Silnik wystarczająco mocny do codziennej zabawy :) Do 8 tysięcy troche mułowaty, ale powyżej zaczyna się robić bardzo przyjemnie. Na koło dość fajnie idzie z dwójki, ale mistrzem w tym nie jestem :) Spalanie przeważnie w granicach 6,5 do 8 litrów na setke. Jazda z plecaczkiem możliwa, ale odczuwa się już brak momentu obrotowego - niestety taki urok 600tki. Spalanie też wtedy mocno skacze. Ogólnie sprzęt wart zakupu - może sprawiwać frajde właścicielowi przez wiele sezonów. Co najważniejsze - całkowicie bezawaryjny. Moja ocena: 9/10.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.28.2012 18:01:40

Koledzy wcześniej wszystko napisali - same zalety. Nie zgodze się tylko z jednym - f4i na wtrysku wcale nie jest lepsza od wersji na gaźnikach. Jeździłem na obu i mam całkiem odmienne zdanie. Gaźnikowa f4 lepiej się wkręca na obroty, jest bardziej agresywna i łatwiej postawić ją na koło. Wersja na wtrysku jest bardziej łagodna, chociaż to może być zaleta dla początkujących :)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
CBR 600 F4
10.07.2012 10:55:56

Motocykl legeneda - ma pancerną rame i silnik. Jest jednym z najczęściej przerabianych do stuntu, a to o czymś świadczy. W winklach prowadzi się doskonale. Pozycja jak na sporta bardzo wygodna - w porównaniu do 600RR na której też miałem okazje jeździć można powiedzieć, że turystyczna. Hamulce dobre, ale nie jest to najwyższa półka. Co do silnika - pracuje pięknie, skrzynia biegów bardzo trwała, jedyny mankament to delikatny napinacz łańcuszka rozrządu i regulator napięcia. Ogólnie super sprzęt - polecam.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Alf
10.07.2012 11:50:27

Kolego - chyba masz heble do roboty, bo moja f4 hamuje świetnie. Stopale robie bez problemu, a nie mam nawet założonego oplotu. Z resztą opinii się zgadzam. Naprawde zacny sprzęt. POLECAM.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
skorpion
10.22.2012 18:59:01

Motocykl idealnie nadaje się na pierwszą maszynę klasy supersport. Idealne połączenie sportu i turystyki. Wygodny zarówno dla kierowcy jak i plecaczka. Pewne prowadzenie, niewielkie rozmiary, piękne składanie się w zakrętach.
Silnik na wtryskach spokojny do 6 tyś obrotów, powyżej czuć przyspieszenie, od 10tyś pełen moment. Ma to swoje wady i zalety. Spokój docenią początkujący, jeżdżący podczas deszczu i w dalszych trasach, natomiast banan na mordzie pojawia się powyżej 8tyś, wtedy spalania sięga 7,5l.
Nigdy nie udało mi się zejść poniżej 6l. Moje średnie spalanie to 7l, tyle samo pali znacznie mocniejsza 954 :)
Ale jest to jedyny minus tego silnika.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Fedor CBR F4 '99
12.26.2012 16:57:31

Jak już koledzy wspomnieli idealna na pierwszego sporta i dość wygodna. Motocykl lekko się prowadzi, wersja na gaźnikach ciągnie już od 6tys, gdyż nowsze 600tki jadą od 8tys. Kręci się do 14tys, czyli jak nowsze tysiące. Leci 265km/h także starczy przynajmniej na początek. Hamulce dobre Nissin od Fire'a, zawias pełna regulacja. Moja nie ma żadnych problemów z odpalaniem nawet po dłuższym postoju. Śr spalanie 6-7l/100km. Jak najbardziej polecam!

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Fedor CBR F4 '99
12.26.2012 17:09:14

P.S. i co ważne, mam przebieg 44500km i grama oleju mi nie bierze. Zrobiłem 4tys po wymianie oleju i trzyma stan, nie kopci, a trochę ją "łoiłem"... oczywiście nagrzaną. Także naprawdę polecam potencjalnym nabywcą.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
adam
02.03.2013 0:05:17

posiadam cbr f4i , mam ja dosyc krótko ale naprawde polecam , jedyna wada to napinacz rozrządu który wlasnie naprawiam , ponoc to czesto sie dzieje , ale jak ktoś zna podstawy mechaniki naprawy dokona sam. poza tym motocykl nadrabia wszystkim innym , kultura pracy silnika i precyzyjna skrzynia biegow to jeden w wielu argumentow , miekkie zawieszenie komfortowe i pozycja kierowcy super, wszystko pod ręka duży wyświetlacz i obrotomierz, wszystko precyzyjnie leciutko chodzi , sama przyjemnośc z jazdy , wygodny duzy motocykl do szalenstwa jak i do spokojnej jazdy . spalanie to 8 litrow przy normalnej jezdzie . przy ostrzejszej wzrasta ale to motocykl sportowy i na ekonomike sie nie patrzy. najladniejsze w srebrnym i w żółtym malowaniu ( ja mam srebrną :)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Dani cbr 600f4i
02.03.2013 20:39:43

Mam Cebre na wtrysku -super moto . dobre przyspieszenie i spalanie na poziomie 7 l. tez ok . Jak dla mnie to udany i uniwersalny motocykl - dobry w miasto jak i trase 260 km/h nie mozna nazekac .

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Artek cbr 600 f4i
03.24.2013 22:37:20

Ja swoją cbrke mam trzy sezony i mogę potwierdzić że to naprawdę twarda sztuka!! Poza wymianą oleju i filtrów nie ma żadnych inwestycji. W tamtym sezonie co prawda robiłem wtryski, ale to na własne życzenie-zatankowałem raz na takiej gównianej stacji i od razu zaczął się problem, ponoć wtryski mają czułe na punkcie jakości paliwa. Ogólnie solidny motocykl, łagodny przy normalnej jeżdzie, ale potrafiący pokazać pazur!!

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
sebol f4 black
03.27.2013 13:41:21

CBR F4 mój pierwszy sprzęt nie licząc MZ na której latałem 3 miesiące, 110 koni nie za dużo i nie za mało dla początkującego wystarczy. Mogę śmiało polecić, moto godne uwagi ze względu na niezawodność i wygodę.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Mały
03.28.2013 18:46:52

siema z tymi regulatorami to częsta wada? pytam bo zamierzam zakupić sztuke tego moto

Głosy: -4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
04.23.2013 17:11:57

mam cbr f4 z 1999 roku. w tamtym sezonie zrobiłem 6 tys km i nic nie szwankuje. moto bezawaryjne, idzie jak rakieta jak na 600, nie bierze oleju, nie szarpie nie stuka itd jedyny minus to brak wskaźnika poziomu paliwa a tak to same plusy :) mój mechanik powiedział krótko "cebra to motocykl nie do zajebania" :) pozdro

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
mega cbr
05.16.2013 21:12:02

mam taką hondę i jestem z niej mega zadowolony. nie bierze kropli oleju, gdy nie wariuję spalanie wynosi 5 l/100km. wygodna, ładnie sie zbiera. idealna do wariacji jak i do turystycznej jazdy. dobrze się prowadzi. jedyny minus to brak wskaźnika paliwa i trochę muli ok 5 - 6 tys obrotów ale powyżej tej skali budzi się w niej diabeł i szaleństwo. wielki plus dla konstruktorów z Japonii za ten model

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
CBR 600 F4 99r
05.26.2013 0:05:37

Mam CBR 600 F4 z 99 roku już czwarty sezon, mój pierwszy motocykl i nie zamieniłbym na żaden inny! Tłumik przelotowy Arrowa,filtr K&N. Super się prowadzi, licznik pokazuje 282km/h,a w zależności od obrotów spala adekwatnie.Najmniej na trasie udało mi się uzyskać wynik 5,1 litra na 100, a nigdy na trasie w Polsce nie spaliła więcej niż 6 l/100km ze średnią na trasie 160-220. Jak kręcę pod czerwoną kreskę spali koło 8-9 nie wiem dokładnie,bo wtedy nigdy nie liczę bo po to się kupuje moto!!! wymieniałem tylko olej (Castrol),filtry,klocki (Gallfera złote-super polecam)oponki i łożysko główki ramy,wszystko części eksploatacyjne,niedługo napęd się szykuje. Cebra nie żre opon jak 1000 cm3 i powinny w zależności od firmy starczyć na ok 15000 - 20000km. Napęd na 30-40 tys km w zależności od kierowcy.Napinacz ok. a niby felerny regulator napięcia nadal fabryczny! Przebieg 60000 km, a jest film na necie jak koleś F4i w USA robi 460000 km!!!Wpiszcie tylko 300000 miles cbr 600 f4i.Najlepsze japońskie moto!!!!!!!!!!

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Cebra F4
06.04.2013 21:03:50

odnośnie powyższej wypowiedzi to ze wszystkim się zgadzam :) pancerne moto z silnikiem rodem technologia NASA - nie do zakatowania. nie wiem jak trzeba pałować cebre żeby strzeliła korba albo jebły panewki. Co do klocków to latam na złotych Nissinach. nie żrą tarcz a moto staje demba ;) a z oponami to nie wiem czy żre czy nie. Ja mam Micheliny Pilot Power i jeżdzę w miarę spokojnie a po 2 sezonach bieżnika zostało jeszcze że hhoooohhoooo ;) a jeżdżę naprawdę dużo. idealny moto jak dla mnie i w pięknym malowaniu ( żółto błękitne) przykuwa wzrok. Najbardziej lubię ten moment zaskoczenia kiedy po zatankowaniu pod korek jadę w daleką trasę a po powrocie do domu otwieram wlew baku i widzę prawie 3/4 zbiornika benzyny :) mało pali jak na taką moc.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
ceberek f4
08.16.2013 19:12:05

a w mojej cbr f4 pojawiła się awaria - benzyna w oleju silnikowym :( no ale poza tym wszystko jak najbardziej zgodne z powyższymi wpisami :)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


4
CBR F4I F5 2005R
08.17.2013 22:44:58

OGÓLNIE MOTOCYKL DOBRY ALE TO NAJWYŻSZA OCENA O JAKĄ MOGĘ SIĘ POKUSIĆ.MOTOCYKL ZROBIONY Z BARDZO KIEPSKICH MATERIAŁÓW,NA RAMIE PEŁNO WYKWITÓW KOROZJI CHOĆ ZROBIONA JEST Z ALUMINIUM,CHŁODNICA CIECZY TEŻ W KOROZJI ZŁAZI LAKIER NA LAGACH PEŁNO WŻERÓW,KOLEKTOR WYDECHOWY SITO PRZEZ JEDEN SEZON SPAWAŁEM 2 RAZY,NIE KONTAKTOWAŁY PRZEŁĄCZNIKI OD ŚWIATEŁ I START EFEKT WYTAPIAJĄCE SIĘ LUTY BRAK ŚWIATEŁ,ROZRZĄD GRZECHOCZE CHOĆBY NIE WIEM JAKĄ KOMPLEKSOWĄ NAPRAWĘ PRZEPROWADZIĆ ZADUPEK NA DZIURACH LATAŁ JAK CHOLERA BO JEST SŁABO PRZYKRĘCONY GŁOWNIE ZA ZATRZASKI TAPICERSKIE PLASTIKOWE,OD 170KM/H MOTOCYKL ROBIŁ SIĘ BARDZO NERWOWY PRZYDAŁ BY SIĘ AMOR SKRĘTU,Z ZALET KTÓRE ZAUWAŻYŁEM TO:SKRZYNIA BIEGÓW,SILNIK NIE BRAŁ OLEJU,KULTURA PRACY NA WOLNYCH OBROTACH,ALE TO NIEWIELE JAK NA MOTOCYKL TAK KULTOWY MOIM ZDANIEM MOCNO PRZEREKLAMOWANY.JAK SPRZEDAWAłEM MIAł 32000 PRZEBIEGU I 8 LAT.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
CBR 600 F4i SPORT
12.15.2013 18:12:19

Motocykl jest bardzo udaną konstrukcją. Przyśpiesza w 11 sekund do 200km/h, ma przyzwoitą elastyczność oraz akceptowalne zużycie paliwa. Ma bardzo wygodną pozycję za kierownicą, co niestety przeszkadza przy wysokich prędkościach, tak samo jak podnóżki za bardzo wysunięte do przodu. Seryjną szybę trzeba jak najszybciej odłożyć na półkę, gdyż nie daje ona zadowalającej ochrony przed wiatrem. Motocykl ma bardzo udany i czytelny zestaw wskaźników. Nie jest to motocykl dla osób preferujących bardzo ostrą jazdę. Podczas naprawdę ostrej jazdy potrafi spalić nieprzyzwoite ilości paliwa. Według dzisiejszych standardów należy go traktować jako bardzo szybki sprzęt sportowo turystyczny. Dzisiejsze sportowe maszyny klasy 600 mają dużo wyższą moc, lepszą elastyczność i poręczność - ale to chyba oczywiste. Motocykl koniecznie trzeba wyposażyć w amortyzator skrętu. Przy takich osiągach i nienajlepszym stanie naszych dróg, jazda bez amortyzatora skrętu to proszenie się o kłopoty.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Honda Cbr 600 F4i 2006r.
01.04.2014 13:38:26

Moim zdaniem bardzo dobry i przyjazny motocykl dla osoby która się przesiada na większy sprzęt, lecz dla osoby która jeździ na szybszych sprzętach ten sprzęt też go nie zawiedzie.

Osiągi zbliżone z innymi 600tkami, jedynie moc jak to w hondzie jest bardziej liniowo oddawana.
Do około 8 000obr/min można się poruszać stosunkowo spokojnie, powyżej tej granicy motocykl znacznie nabiera na mocy i mknie do przodu ;)

Zwrotność tego motocykla jest niesamowita, jak ktoś lubi polatać po zakrętach to da się z wielką przyjemnością to robić, ale bez szpilek w podnóżkach. Jeśli ktoś chciałby nim jeździć po torze to zalecana by była wymiana setów na wyższe wraz z tłumikiem, bo obiema częściami przy mocnych złożeniach jesteśmy w stanie przytrzeć.
Jak szukać tego motocykla do tego typu zabaw to lepiej szukać z regulowanym zawieszeniem.

Motocykl bardzo wygodny w porównaniu z typowo sportowymi 600tami, dłuższe trasy to przyjemność.

Hamulce od nissina bardzo dobrze zatrzymują motocykl. Klocki EBC double H również dobrze wyhamowywują motocykl, nie polecam zakupu tańszych klocków, jeźdząc na klockach ferodo siła hamowania była znacząco niższa od poprzednich klocków.

Motocykl bezawaryjny można rzec. w przeciagu 3 lat zrobiłem nim 38 tysięcy km i sprawował się bardzo dobrze, jedynie wymieniany części eksploatacyjne, typu opony, klocki, plyny i oleje.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


9
CBR 600 F4i Sport (PC27)
06.04.2014 20:00:07

Mój pierwszy motocykl. Wersja Sport (dzielona kanapa) Baaaardzo przyjemny w prowadzeniu szczególnie dla niedoświadczonego motocyklisty jakim byłem ja (i zapewne wciąż jestem). Wygodny, ekonomiczny i stosunkowo szybki. Mój uległ kraksie, a niestety bardzo ciężko jest znaleźć egzemplarz w dobrym stanie. Dlatego dlatego zdecydowałem się kupić młodszy, a że Sportów już nie robią kupiłem 600RR (pc40).
Porównując te dwa motory, przez pryzmat pierwszego motoru wybrałbym ponownie F4i :)

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
CBR 600 F4i
06.15.2014 17:48:28

Większość zalet została wymieniona powyżej. Ja chcę dodać, że przy jeździe z plecakiem i prędkościami rzędu 130-140 km/h moja cebra spala 5,6 - 5,8 l/100 km. Przy jeździe solo i dynamiczniejszej ;) jeździe nigdy nie wzięła mi więcej niż
7 l/100 km. Robiłem nią już trasy po 300 km na jeden rzut i nigdy nie czułem zmęczenia za sterami pomimo 181 cm wzrostu. Jak dla mnie moto wygodne. Seryjne zawiasy po 2002 roku (moja to 2006) trochę za miękkie ale wszystko kwestia gustu i oczywiście tył można podkręcić a przód zrobić na innych sprężynach i oleju. Nigdy nie czułem posiadania w niej amortyzatora skrętu. Szybka z Zero Gravity - dubble bubble - robi robotę, choć przy turystycznej pozycji od 140 km/h troszkę już wieje. Wtedy sprawę załatwi szyba typowo turystyczna. do 8 tys. łagodna, zabawa zaczyna się powyżej a od 10 tys. obr./min idzie jak diabeł, jak na 600-tke oczywiście :)Elastyka na średnim poziomie, to niestety wada 600-tek. Generalnie jestem z niej zadowolony i polecam jako moto dające frajdę z jazdy sportowej jak i do turystyki.

Głosy: 41   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
to nie jedzie
06.20.2014 7:46:06

Można wyliczać nieskończone zalety cebry f4i i wszystko jest ok,rzeczywiście to bardzo dobry mało awaryjny motocykl jest tylko małe ale; ona do 8 tysięcy obrotów nie jedzie,jest takim mułem ze się rzygać chce.dla początkujących będzie świetnym wyborem natomiast jako drugi lub trzeci moto nieporozumieniem.oczywiscie nie każdy lubi agresywną jazde,ale jak ktoś lubi odbijać będzie zawiedziony ze na jakiegokolwiek kopa trzeba tak długo czekac,że w dolnym zakresie nie dzieje się nic.
Sumując ja przez charakterystykę silnika się do niej zrazilem

Głosy: 42   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
świetne moto
07.07.2014 17:28:08

mam f4 z 1999 i ma u mnie dożywocie. bezawaryjny, mocny, wygodny, mało chochlujący benzynę motocykl... krótko w temacie - jeśli ktos szuka używanej sportowej 600 cbr f4/f4i to najlepszy wybór i nie zgadzam się z opinią wyżej że ciągnie od 8 tysięcy obrotów bo moja dostaje kopa od 6. polecam.

Głosy: 45   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Honda CBR 929 Fireblade SC44

Witam!
Na moto jeźdżę kilkanaście lat i 929 mam zaledwie 5 sezonów. Na chwilę obecną nie myślę o innych sprzętach. Jak najbatdziej po...

Honda Hornet 600 1998-2002

Honda Hornet 600 jest bardzo zwinny w winklach jest najlepszy mocny silnik biegy tak samo :) szkoda ze twarda kanapa samemu jeszcze da rade ujechac al...

Kufer Afyon k04e

Kufer kupiłem używany i widać że używany długo i intensywnie. Najprawdopodobnie był przeładowany i dół był zgięty. Poradziłem sobie z tym...

Shima VRS-1

Postaram się napisać obiektywnie :)
Rękawice super leżą na ręce i nie krępują ruchów. Posiadają sporo protektorów , które ochraniaj...

Divine R1

Zwiększam o jedną gwiazdke ogólną ocenę i komfort jednocześnie zmniejszając wentylację, a powód jest następujący: Kupiłem sobie rękawiczk...

Naxa F13

Witam moja dziewczyna jeździ w takim kasku i mówi ze nie jest źle tylko przy prędkośsci ok.140 mówi ze głosno . Kask jak na taka cene godny pol...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  


Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce









© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)