Mamy już 7804 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CBR 600 F4 F4i



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda CBR 600 F4 F4i

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Dane techniczne motocykla


Ocena użytkowników
9.05 / 10

(Na podstawie 41 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu





Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 88%
Neutralne: 7%
Negatywne: 5%


Gość


10
Lukas F4
02.25.2012 14:17:35

Rewelacyjny motocykl. Polecam zwłaszcza wersję na wtrysku, czyli f4i. Znany ze swojej niezawodności. Wyjątkowo wygodny, nawet osoby wysokie się na nim odnajdą i nie będą wyglądały jakby jechały na kocie. :) Bardzo żwawy silnik, który wystarczy do wszystkiego. Jeden z najlepszych motocykli Hondy w całej historii tej firmy.

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
CBR F4i 2005
07.17.2012 10:38:30

Też polecam - super maszyna. Dobrze się prowadzi. Bardyo wygodna jak na sporta. Świetnie sprawdzi się do latania na winklach i na dłuższych wypadach. Jeśli macie troche więcej hajsu to polecam zainwestować w wersjie f4i na wtrysku - odpada cała zabawa z regulacjami gaźników i nie ma problemów z odpaleniem po zimie. Hamulce bardzo skuteczne, chociaż spotkałem się już z lepszymi(Gixer 750). Silnik wystarczająco mocny do codziennej zabawy :) Do 8 tysięcy troche mułowaty, ale powyżej zaczyna się robić bardzo przyjemnie. Na koło dość fajnie idzie z dwójki, ale mistrzem w tym nie jestem :) Spalanie przeważnie w granicach 6,5 do 8 litrów na setke. Jazda z plecaczkiem możliwa, ale odczuwa się już brak momentu obrotowego - niestety taki urok 600tki. Spalanie też wtedy mocno skacze. Ogólnie sprzęt wart zakupu - może sprawiwać frajde właścicielowi przez wiele sezonów. Co najważniejsze - całkowicie bezawaryjny. Moja ocena: 9/10.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.28.2012 18:01:40

Koledzy wcześniej wszystko napisali - same zalety. Nie zgodze się tylko z jednym - f4i na wtrysku wcale nie jest lepsza od wersji na gaźnikach. Jeździłem na obu i mam całkiem odmienne zdanie. Gaźnikowa f4 lepiej się wkręca na obroty, jest bardziej agresywna i łatwiej postawić ją na koło. Wersja na wtrysku jest bardziej łagodna, chociaż to może być zaleta dla początkujących :)

Gostrider
to kup sobie sporta i wtedy pogadamy.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
CBR 600 F4
10.07.2012 10:55:56

Motocykl legeneda - ma pancerną rame i silnik. Jest jednym z najczęściej przerabianych do stuntu, a to o czymś świadczy. W winklach prowadzi się doskonale. Pozycja jak na sporta bardzo wygodna - w porównaniu do 600RR na której też miałem okazje jeździć można powiedzieć, że turystyczna. Hamulce dobre, ale nie jest to najwyższa półka. Co do silnika - pracuje pięknie, skrzynia biegów bardzo trwała, jedyny mankament to delikatny napinacz łańcuszka rozrządu i regulator napięcia. Ogólnie super sprzęt - polecam.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Alf
10.07.2012 11:50:27

Kolego - chyba masz heble do roboty, bo moja f4 hamuje świetnie. Stopale robie bez problemu, a nie mam nawet założonego oplotu. Z resztą opinii się zgadzam. Naprawde zacny sprzęt. POLECAM.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
skorpion
10.22.2012 18:59:01

Motocykl idealnie nadaje się na pierwszą maszynę klasy supersport. Idealne połączenie sportu i turystyki. Wygodny zarówno dla kierowcy jak i plecaczka. Pewne prowadzenie, niewielkie rozmiary, piękne składanie się w zakrętach.
Silnik na wtryskach spokojny do 6 tyś obrotów, powyżej czuć przyspieszenie, od 10tyś pełen moment. Ma to swoje wady i zalety. Spokój docenią początkujący, jeżdżący podczas deszczu i w dalszych trasach, natomiast banan na mordzie pojawia się powyżej 8tyś, wtedy spalania sięga 7,5l.
Nigdy nie udało mi się zejść poniżej 6l. Moje średnie spalanie to 7l, tyle samo pali znacznie mocniejsza 954 :)
Ale jest to jedyny minus tego silnika.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Fedor CBR F4 '99
12.26.2012 16:57:31

Jak już koledzy wspomnieli idealna na pierwszego sporta i dość wygodna. Motocykl lekko się prowadzi, wersja na gaźnikach ciągnie już od 6tys, gdyż nowsze 600tki jadą od 8tys. Kręci się do 14tys, czyli jak nowsze tysiące. Leci 265km/h także starczy przynajmniej na początek. Hamulce dobre Nissin od Fire'a, zawias pełna regulacja. Moja nie ma żadnych problemów z odpalaniem nawet po dłuższym postoju. Śr spalanie 6-7l/100km. Jak najbardziej polecam!

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Fedor CBR F4 '99
12.26.2012 17:09:14

P.S. i co ważne, mam przebieg 44500km i grama oleju mi nie bierze. Zrobiłem 4tys po wymianie oleju i trzyma stan, nie kopci, a trochę ją "łoiłem"... oczywiście nagrzaną. Także naprawdę polecam potencjalnym nabywcą.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
adam
02.03.2013 0:05:17

posiadam cbr f4i , mam ja dosyc krótko ale naprawde polecam , jedyna wada to napinacz rozrządu który wlasnie naprawiam , ponoc to czesto sie dzieje , ale jak ktoś zna podstawy mechaniki naprawy dokona sam. poza tym motocykl nadrabia wszystkim innym , kultura pracy silnika i precyzyjna skrzynia biegow to jeden w wielu argumentow , miekkie zawieszenie komfortowe i pozycja kierowcy super, wszystko pod ręka duży wyświetlacz i obrotomierz, wszystko precyzyjnie leciutko chodzi , sama przyjemnośc z jazdy , wygodny duzy motocykl do szalenstwa jak i do spokojnej jazdy . spalanie to 8 litrow przy normalnej jezdzie . przy ostrzejszej wzrasta ale to motocykl sportowy i na ekonomike sie nie patrzy. najladniejsze w srebrnym i w żółtym malowaniu ( ja mam srebrną :)

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Dani cbr 600f4i
02.03.2013 20:39:43

Mam Cebre na wtrysku -super moto . dobre przyspieszenie i spalanie na poziomie 7 l. tez ok . Jak dla mnie to udany i uniwersalny motocykl - dobry w miasto jak i trase 260 km/h nie mozna nazekac .

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Artek cbr 600 f4i
03.24.2013 22:37:20

Ja swoją cbrke mam trzy sezony i mogę potwierdzić że to naprawdę twarda sztuka!! Poza wymianą oleju i filtrów nie ma żadnych inwestycji. W tamtym sezonie co prawda robiłem wtryski, ale to na własne życzenie-zatankowałem raz na takiej gównianej stacji i od razu zaczął się problem, ponoć wtryski mają czułe na punkcie jakości paliwa. Ogólnie solidny motocykl, łagodny przy normalnej jeżdzie, ale potrafiący pokazać pazur!!

Gość
akurat.... paliwa... aha

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
sebol f4 black
03.27.2013 13:41:21

CBR F4 mój pierwszy sprzęt nie licząc MZ na której latałem 3 miesiące, 110 koni nie za dużo i nie za mało dla początkującego wystarczy. Mogę śmiało polecić, moto godne uwagi ze względu na niezawodność i wygodę.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Mały
03.28.2013 18:46:52

siema z tymi regulatorami to częsta wada? pytam bo zamierzam zakupić sztuke tego moto

mikkei
regle sie grzeja fakt - ale wystarczy dolozyć do niego dodatkowy radiator za kilkanaście złotych - max 20 i wtedy ten radiator odbiera nam cieplo i regulator mimo że dalej sie grzeje - nie przegrzeje sie tak łatwo bo ma wiecej materii do ogrzenia- przy naszym klimacie po przeróbce nie zajeździsz regla.

Głosy: -9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
04.23.2013 17:11:57

mam cbr f4 z 1999 roku. w tamtym sezonie zrobiłem 6 tys km i nic nie szwankuje. moto bezawaryjne, idzie jak rakieta jak na 600, nie bierze oleju, nie szarpie nie stuka itd jedyny minus to brak wskaźnika poziomu paliwa a tak to same plusy :) mój mechanik powiedział krótko "cebra to motocykl nie do zajebania" :) pozdro

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
mega cbr
05.16.2013 21:12:02

mam taką hondę i jestem z niej mega zadowolony. nie bierze kropli oleju, gdy nie wariuję spalanie wynosi 5 l/100km. wygodna, ładnie sie zbiera. idealna do wariacji jak i do turystycznej jazdy. dobrze się prowadzi. jedyny minus to brak wskaźnika paliwa i trochę muli ok 5 - 6 tys obrotów ale powyżej tej skali budzi się w niej diabeł i szaleństwo. wielki plus dla konstruktorów z Japonii za ten model

Gość
moto potrafi cie wozić spokojnie dzien w dzien do roboty a w weekendy nadaje sie na tor i postrzelanie ze sprzegła i guma

cmoku80
Najlepszy model cbr-y 600 jaki wyszedł mam taki model honde cbr 600 f 4 1999r wygodny niezawodny bezawaryjny nowsze niektore 600-tki nie maja szans udany model . A na pierwszy moto marzenie takze polecam pozdrawiam

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
CBR 600 F4 99r
05.26.2013 0:05:37

Mam CBR 600 F4 z 99 roku już czwarty sezon, mój pierwszy motocykl i nie zamieniłbym na żaden inny! Tłumik przelotowy Arrowa,filtr K&N. Super się prowadzi, licznik pokazuje 282km/h,a w zależności od obrotów spala adekwatnie.Najmniej na trasie udało mi się uzyskać wynik 5,1 litra na 100, a nigdy na trasie w Polsce nie spaliła więcej niż 6 l/100km ze średnią na trasie 160-220. Jak kręcę pod czerwoną kreskę spali koło 8-9 nie wiem dokładnie,bo wtedy nigdy nie liczę bo po to się kupuje moto!!! wymieniałem tylko olej (Castrol),filtry,klocki (Gallfera złote-super polecam)oponki i łożysko główki ramy,wszystko części eksploatacyjne,niedługo napęd się szykuje. Cebra nie żre opon jak 1000 cm3 i powinny w zależności od firmy starczyć na ok 15000 - 20000km. Napęd na 30-40 tys km w zależności od kierowcy.Napinacz ok. a niby felerny regulator napięcia nadal fabryczny! Przebieg 60000 km, a jest film na necie jak koleś F4i w USA robi 460000 km!!!Wpiszcie tylko 300000 miles cbr 600 f4i.Najlepsze japońskie moto!!!!!!!!!!

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Cebra F4
06.04.2013 21:03:50

odnośnie powyższej wypowiedzi to ze wszystkim się zgadzam :) pancerne moto z silnikiem rodem technologia NASA - nie do zakatowania. nie wiem jak trzeba pałować cebre żeby strzeliła korba albo jebły panewki. Co do klocków to latam na złotych Nissinach. nie żrą tarcz a moto staje demba ;) a z oponami to nie wiem czy żre czy nie. Ja mam Micheliny Pilot Power i jeżdzę w miarę spokojnie a po 2 sezonach bieżnika zostało jeszcze że hhoooohhoooo ;) a jeżdżę naprawdę dużo. idealny moto jak dla mnie i w pięknym malowaniu ( żółto błękitne) przykuwa wzrok. Najbardziej lubię ten moment zaskoczenia kiedy po zatankowaniu pod korek jadę w daleką trasę a po powrocie do domu otwieram wlew baku i widzę prawie 3/4 zbiornika benzyny :) mało pali jak na taką moc.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
ceberek f4
08.16.2013 19:12:05

a w mojej cbr f4 pojawiła się awaria - benzyna w oleju silnikowym :( no ale poza tym wszystko jak najbardziej zgodne z powyższymi wpisami :)

Gość
zaworek iglicowy puścił

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


4
CBR F4I F5 2005R
08.17.2013 22:44:58

OGÓLNIE MOTOCYKL DOBRY ALE TO NAJWYŻSZA OCENA O JAKĄ MOGĘ SIĘ POKUSIĆ.MOTOCYKL ZROBIONY Z BARDZO KIEPSKICH MATERIAŁÓW,NA RAMIE PEŁNO WYKWITÓW KOROZJI CHOĆ ZROBIONA JEST Z ALUMINIUM,CHŁODNICA CIECZY TEŻ W KOROZJI ZŁAZI LAKIER NA LAGACH PEŁNO WŻERÓW,KOLEKTOR WYDECHOWY SITO PRZEZ JEDEN SEZON SPAWAŁEM 2 RAZY,NIE KONTAKTOWAŁY PRZEŁĄCZNIKI OD ŚWIATEŁ I START EFEKT WYTAPIAJĄCE SIĘ LUTY BRAK ŚWIATEŁ,ROZRZĄD GRZECHOCZE CHOĆBY NIE WIEM JAKĄ KOMPLEKSOWĄ NAPRAWĘ PRZEPROWADZIĆ ZADUPEK NA DZIURACH LATAŁ JAK CHOLERA BO JEST SŁABO PRZYKRĘCONY GŁOWNIE ZA ZATRZASKI TAPICERSKIE PLASTIKOWE,OD 170KM/H MOTOCYKL ROBIŁ SIĘ BARDZO NERWOWY PRZYDAŁ BY SIĘ AMOR SKRĘTU,Z ZALET KTÓRE ZAUWAŻYŁEM TO:SKRZYNIA BIEGÓW,SILNIK NIE BRAŁ OLEJU,KULTURA PRACY NA WOLNYCH OBROTACH,ALE TO NIEWIELE JAK NA MOTOCYKL TAK KULTOWY MOIM ZDANIEM MOCNO PRZEREKLAMOWANY.JAK SPRZEDAWAłEM MIAł 32000 PRZEBIEGU I 8 LAT.

majk
Dokladnie kupil angola katowanego w porcie. Ja mam f-ke z wloch - mimo 15 lat na karku nie ma na niej sladu wykwitow - kolektor nie widział nigdy soli- wszyskie obejmy sa org, kostki nie zasniedziałe - ogólnie co suchy klimat to roźnica- wiem bo miałem inną cbr z 98r z angli ale nie było aż tak źle jak kolega opisuje - potem mialem suzuki z 2005r i tam to była masakra - moto mlodsze o 7 lat a wszczedzie odłaził lakier z aluminium + korozja na stalowych elemenatach. Suzuki w porownaniu do mojej starszej cbr to był szmelc - cbr była zrobiona z o wiele lepszych materiałów i lepiej wykonczona.

Gościu 26
Pewnie miałeś sprowadząną z angli albo innego kraju gdzie jest duże zasolenie powietrza. Normalne, ja mam F4i sporta z 2001r 59tys przebiegu i oprócz opony, filtrow i oleju nic nie robie

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
CBR 600 F4i SPORT
12.15.2013 18:12:19

Motocykl jest bardzo udaną konstrukcją. Przyśpiesza w 11 sekund do 200km/h, ma przyzwoitą elastyczność oraz akceptowalne zużycie paliwa. Ma bardzo wygodną pozycję za kierownicą, co niestety przeszkadza przy wysokich prędkościach, tak samo jak podnóżki za bardzo wysunięte do przodu. Seryjną szybę trzeba jak najszybciej odłożyć na półkę, gdyż nie daje ona zadowalającej ochrony przed wiatrem. Motocykl ma bardzo udany i czytelny zestaw wskaźników. Nie jest to motocykl dla osób preferujących bardzo ostrą jazdę. Podczas naprawdę ostrej jazdy potrafi spalić nieprzyzwoite ilości paliwa. Według dzisiejszych standardów należy go traktować jako bardzo szybki sprzęt sportowo turystyczny. Dzisiejsze sportowe maszyny klasy 600 mają dużo wyższą moc, lepszą elastyczność i poręczność - ale to chyba oczywiste. Motocykl koniecznie trzeba wyposażyć w amortyzator skrętu. Przy takich osiągach i nienajlepszym stanie naszych dróg, jazda bez amortyzatora skrętu to proszenie się o kłopoty.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Honda Cbr 600 F4i 2006r.
01.04.2014 13:38:26

Moim zdaniem bardzo dobry i przyjazny motocykl dla osoby która się przesiada na większy sprzęt, lecz dla osoby która jeździ na szybszych sprzętach ten sprzęt też go nie zawiedzie.

Osiągi zbliżone z innymi 600tkami, jedynie moc jak to w hondzie jest bardziej liniowo oddawana.
Do około 8 000obr/min można się poruszać stosunkowo spokojnie, powyżej tej granicy motocykl znacznie nabiera na mocy i mknie do przodu ;)

Zwrotność tego motocykla jest niesamowita, jak ktoś lubi polatać po zakrętach to da się z wielką przyjemnością to robić, ale bez szpilek w podnóżkach. Jeśli ktoś chciałby nim jeździć po torze to zalecana by była wymiana setów na wyższe wraz z tłumikiem, bo obiema częściami przy mocnych złożeniach jesteśmy w stanie przytrzeć.
Jak szukać tego motocykla do tego typu zabaw to lepiej szukać z regulowanym zawieszeniem.

Motocykl bardzo wygodny w porównaniu z typowo sportowymi 600tami, dłuższe trasy to przyjemność.

Hamulce od nissina bardzo dobrze zatrzymują motocykl. Klocki EBC double H również dobrze wyhamowywują motocykl, nie polecam zakupu tańszych klocków, jeźdząc na klockach ferodo siła hamowania była znacząco niższa od poprzednich klocków.

Motocykl bezawaryjny można rzec. w przeciagu 3 lat zrobiłem nim 38 tysięcy km i sprawował się bardzo dobrze, jedynie wymieniany części eksploatacyjne, typu opony, klocki, plyny i oleje.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


9
CBR 600 F4i Sport (PC27)
06.04.2014 20:00:07

Mój pierwszy motocykl. Wersja Sport (dzielona kanapa) Baaaardzo przyjemny w prowadzeniu szczególnie dla niedoświadczonego motocyklisty jakim byłem ja (i zapewne wciąż jestem). Wygodny, ekonomiczny i stosunkowo szybki. Mój uległ kraksie, a niestety bardzo ciężko jest znaleźć egzemplarz w dobrym stanie. Dlatego dlatego zdecydowałem się kupić młodszy, a że Sportów już nie robią kupiłem 600RR (pc40).
Porównując te dwa motory, przez pryzmat pierwszego motoru wybrałbym ponownie F4i :)

Głosy: 39   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
CBR 600 F4i
06.15.2014 17:48:28

Większość zalet została wymieniona powyżej. Ja chcę dodać, że przy jeździe z plecakiem i prędkościami rzędu 130-140 km/h moja cebra spala 5,6 - 5,8 l/100 km. Przy jeździe solo i dynamiczniejszej ;) jeździe nigdy nie wzięła mi więcej niż
7 l/100 km. Robiłem nią już trasy po 300 km na jeden rzut i nigdy nie czułem zmęczenia za sterami pomimo 181 cm wzrostu. Jak dla mnie moto wygodne. Seryjne zawiasy po 2002 roku (moja to 2006) trochę za miękkie ale wszystko kwestia gustu i oczywiście tył można podkręcić a przód zrobić na innych sprężynach i oleju. Nigdy nie czułem posiadania w niej amortyzatora skrętu. Szybka z Zero Gravity - dubble bubble - robi robotę, choć przy turystycznej pozycji od 140 km/h troszkę już wieje. Wtedy sprawę załatwi szyba typowo turystyczna. do 8 tys. łagodna, zabawa zaczyna się powyżej a od 10 tys. obr./min idzie jak diabeł, jak na 600-tke oczywiście :)Elastyka na średnim poziomie, to niestety wada 600-tek. Generalnie jestem z niej zadowolony i polecam jako moto dające frajdę z jazdy sportowej jak i do turystyki.

Głosy: 40   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
to nie jedzie
06.20.2014 7:46:06

Można wyliczać nieskończone zalety cebry f4i i wszystko jest ok,rzeczywiście to bardzo dobry mało awaryjny motocykl jest tylko małe ale; ona do 8 tysięcy obrotów nie jedzie,jest takim mułem ze się rzygać chce.dla początkujących będzie świetnym wyborem natomiast jako drugi lub trzeci moto nieporozumieniem.oczywiscie nie każdy lubi agresywną jazde,ale jak ktoś lubi odbijać będzie zawiedziony ze na jakiegokolwiek kopa trzeba tak długo czekac,że w dolnym zakresie nie dzieje się nic.
Sumując ja przez charakterystykę silnika się do niej zrazilem

Głosy: 45   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
świetne moto
07.07.2014 17:28:08

mam f4 z 1999 i ma u mnie dożywocie. bezawaryjny, mocny, wygodny, mało chochlujący benzynę motocykl... krótko w temacie - jeśli ktos szuka używanej sportowej 600 cbr f4/f4i to najlepszy wybór i nie zgadzam się z opinią wyżej że ciągnie od 8 tysięcy obrotów bo moja dostaje kopa od 6. polecam.

Głosy: 48   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
cbr f4
09.02.2014 19:29:17

witam. ja na temat spalania - z autopsji - wyczyszczone gaźniki i wyregulowane oraz nowy filtr powietrza - spalanie przy spokojnej jeździe 5,5 l/100, gaźniki nie ruszane od 2 sezonów (w sezonie robię jakieś 5-6 tys km) i filtr tak samo 6,5/100 l. moto godne polecenia. bardzo wytrzymałe i rzadko trzeba w nie wpompowywać pieniądze no oprócz na benzyne i olej ;) aha no i polecam tankowanie na Shell'u i Statoil'u. na tych paliwach moja Cebra dostaje jakby +5 KM do mocy. LwG

Głosy: 39   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
F4i
02.28.2015 19:07:33

Był to mój pierwszy sprzęt. Fantastyczny motocykl. Bardzo trwały, mankamenty to napinacz rozrządu oraz elektryka, ale ten typ tak ma. Poza tym rama nie do zniszczenia, w stanach robią po 300.000km przebiegu bez problemu. Bardzo wygodny, mocy wystarcza, w trasie troche brakuje ale to w każdej 600cc. Ogólnie sprzedałem, kupiłem 1000rr sc57b, ale już szukam żeby kupić spowrotem i mieć dwa. F4i na trasy i zostawie ją sobie już do końca, a litra do zabawy w wekendy. Polecam każdemu nawet na pierwsze moto.

Głosy: 64   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
troche o cbr f4
03.02.2015 18:16:05

mam to złoto (F4 bez i ) i nie zamierzam się jej pozbywać. bardzo fajne , dosyć wygodne moto, jak dbasz o nie to odwdzięcza się bezawaryjnością i można latać i latać i jeszcze raz lac do baku :) bo przy ostrej jeździe to 7 - 8 litrów potrafi spalić. w trasie schodzę do 5.5 litra. Minusem jest napinacz. Zaczął "cykać" zmieniłem sprężynę na larssonowską było dobrze z 500 km i znowu cyka ale nie przejmuje się tym. Mam już 4 sezon F4 (gaźniki) i oprócz wymian filtra powietrza, oleju, filtra oleju, synchro i czyszczenia gaźników co 2 sezony nic w niej nie robię. W zimę polecam ją przepalic albo chociaż pobawić się wszystkimi przyciskami "na sucho" bo u mnie zaśniedział przełącznik od kierunków i troche prztykania było zanim wróciło do normy a i podświetlenie od prędkościomierza załapało po 10 minutach a niby w ciepłym suchym garażu stoi. Silnik chyba nie do zajechania chyba że jeździsz sto razy od ronda do ronda na kole przed jakimś liceum żeby lansować się przed młodzieżą. chociaż i pewnie wtedy nic mu nie będzie. Na sezon nie dolewam nawet mililitra oleju co mnie bardzo cieszy. Silnik ten kocha obroty 6 tys. + , poniżej trochę taki śpiący ale potem dostaje powera jakby benzyna była z red bull'em . W trasy wyśmienity, zwinny, zwrotny tylko czasem trzeba zredukować o 2 biegi jak się kogoś szybko chce wyprzedzić zanim z nad przeciwka zza winkla wyskoczy jakieś auto. Krzyż i tyłek przynajmniej mnie zaczynają boleć po 150 km więc nie wiem czy to dobrze czy nie ale to w sumie sport więc nie ma się co dziwić jakbym chciał komfortu to był sobie Harleyem jeździł albo siedział w domu na kanapie przed TV. z klasy 600 to jeden z najbardziej udanych motocykli tyle moge powiedzieć. Nie żre opon to też plus, jak założysz dobry napęd (ja mam did 525 zvmx) to przez cały sezon może z raz go delikatnie podciągniesz no ale zależy od stylu jazdy. 260km/h to mój wynik myślę że poszedł by 265 może 270. zawieszenie można dostroić do swoich potrzeb ale ogólnie robi dobrą robotę. Jak założysz klocki Nissiny to hamulce będą wbijać Cię w kierownicę z miejsca a i tarcze pożyją długo. Biegi trzeba wbijać pewnie bo jak sobie machniesz stopą od niechcenia to potrafi wyskoczyć ale zdarza mi się to tylko na 2 biegu, po zmianie stylu wbijania biegów problem znika. w mojej cbr nadal siedzi fabryczny regulator napięcia więc nie wiem czemu wiele osób twierdzi że padają regulatory w tym modelu.
polecam każdemu kto myśli o 600 i ma sportowo - turystyczne zacięcie. motocykl wart uwagi bo jest nie do zakatowania.

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
ale pałer!
03.08.2015 20:18:44

nie do zakatowania silnik (nie wiem jak mozna zrobic tak odporny na katowanie, gumowanie silnik! chyba nawet na domestosie zamiast oleju też by pociągnął! :) ), rama pancerna. doskonały motocykl. jazda nim to sama frajda. 10/10

Głosy: 57   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
04.17.2015 8:40:46

Motor swietnie sie p[rowadzi bardzo wygodny przy jazdach na miescie jak i na trasie.Osiagi co tu mowic nic jej nie brakuje spalanie przy mocnym katowaniu wynosi okolo 8.5 l wiec mysle ze nie jest zle.Siedzenie bardzo wygodne dla kierowcy jak i pasazera.oGOLNIE POZYTYWNIE!!

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Polecam !
08.09.2015 0:33:40

Kupiłem swoja F4i sport 2001 rok na początku sezonu 2015, po 4 miesiącach użytkowania i przejechaniu +/- 4000km wrażenia są mega pozytywne.
Moto ma spory przebieg, 62 000km na dzień dzisiejszy i spisuje się wyśmienicie.
Jedyna awaria jaka mnie spotkała to regulator napięcia, nowy załatwił temat i uszczuplił portfel ale da się z tym żyć ;)
Przy 60 000km robiłem rozrząd oraz grzechoczący przeraźliwie napinacz, łańcuch był oryginalny lecz już zdrowo przeciągnięty, po wymianie łańcucha i napinacza moto chodzi jak marzenie, w opinii mechaników, silnik jest w perfekcyjnej kondycji.
Latam po mieście, trasy, oraz ostatnio tor, zalany mam Motul 5100 i od wymiany po zakupie nie ubyło na oko praktycznie nic.
Pozycja wygodna, moto wystarczająco dynamiczne, nawet na jazde we 2. Dziewczyna nie narzeka na brak miejsca czy dyskomfort. Trasy rzędu 300km na raz nie stanowią problemu, nie męczą jak w przypadku gsxr czy r6.
Moto pali mi w okolicach 7l jazda codzienna bez zamulania, na wypadzie turystycznym z dziewczyną zjadł 6l prekosci do 130km/h , na torze i przy palowaniu 8-9l do 10 jeszcze nigdy nie doszedł.
V max udało mi się osiągnać licznikowe 275km/h (zamkniete lotnisko ;p ) Prowadzenie bajka, na PP 2CT jeździ jak marzenie po winklach. Na koło z gazu też pójdzie grzecznie.
Ogólnie moto przyjemne i posłuszne, jazda nim jest dziecinnie prosta i przyjemna, potrafi zawieżć daleko i podnieść adrenaline też. Bardzo uniweslany jak na sporta, nie tak agresywny jak gixy czy r6 ale ma to swój urok.
Aktualnie leje paliwo i jeżdżę a km rosną ;) Sam z czystym sumieniem polecam ten motocykl !

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
10/10 bez dwóch zdań
08.27.2015 13:05:27

Polecam ten motocykl. Łagodny w niskim zakresie obrotów (jak na 600ccm), pancerny silnik i rama. Bardzo łatwy do prowadzenia. Idealny w trasy i do świrowania na torze. Spalanie zależy od stylu jazdy, można zejść poniżej 5 litrów, ale też ta cebra potrafi spalić nawet 9. Spalanie regulujemy prawą ręką :) Przejechałem nim około 8 tys km i jestem bardzo zadowolony jego uniwersalnością.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
09.19.2015 21:48:04

Moim zdaniem najlepszy motocykl hondy jak dotychczas.!!!
F4i kupiłem po cbr900 sc33 jestem w 100% pewny ze to był bdb wybór. eF czwórka to fajne uniwersalne moto. Nie ma agressora duży moment obrotowy przy niskich obrotach i zarzucanie tyłkiem jest jej obce, ale kiedy trzeba potrafi pokazać pazurek. Spalanie u mnie średnio wychodzi 6 ale przy nie oszczedzaniu , bo jeźdząć dziadkowym stylem potrafi spalić 4.5l/100km ale przy pałowaniu pali 8-9 i wiecej- mi to odpowiada. Wtrysk działa bdb. Generalnie do silnika nie mam zastrzeżeń- nie spala oleju wcale - nawet po 10 tys bez wymiany i czasami ostrym palowaniu - nie ubywa nic, zero , null - to lubie !!!!
Napinacz fakt - to badziewie u mnie po 22 tys od nowosci czasami sie odezwie, ale trzeba niedługo to wywalic i kupic manualny APE.
Co jeszcze mnie uzeklo - podstawka centralne - ukłon wam inzynierowie hondy - smarowanie jancucha , czy wymiana klocków czy gumy tylniej to pikuś.
Hamulce sa bdb. Zawieszenie jest ok - powiem tak uniwersalne- do pałowania przydało by sie je utwardzić ale jeżeli się ma amortyzator skretu - shimma jest nam obca.
Oponki polecam brigestone s20 - mega gumy, kleja niesamowicie - czuje sie na nich nawet pewniej niż na połtorówkach. Jedyne co szybko znikają - 7 tys i łysy tył ( palenie gumy moja f4 nie doswiadczyła )ale i tak lesze to niż sie wyeebać przez platikowe opony.

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Uniwersalny sportowo-turystyczny
11.09.2015 17:01:11

W skrócie, uniwersalny sport do turystyki lub na odwrót. Nie jest to ani dobry motocykl sportowy (choć tak wygląda), ani dobry turystyk, ale idealnie łączy cechy jednego i drugiego.

WYGODA:
W trasie spisuje się całkiem dobrze, można pokonać do 500-600km w jeden dzień jeżdżąc po winklach w Bieszczadach czy Tatrach, a w trasie można dolecieć i do 1000 km w 1 dzień. Dupsko nie odpadnie, choć zaczyna już wszystko boleć. Myślałem jednak, że będzie znacznie gorzej. Nie jest, pozycja jest wygodna, nie męczy nadgarstków, jedynie po 500km doskwierają mi kolana (mam 174cm wzrostu). Pasażerka natomiast ma gorzej (mam wersję sport), nie przejedzie więcej niż 300km chyba że jest uparta :)

OSPRZĘT:
Po dobiciu do 50k km do zrobienia rozrząd, wymiana świec (które nie są tanie! świece irydowe), napinacz łańcuszka rozrządu (to akurat doskwiera wszystkim f4i), ale poza tym to sama eksploatacja. Nic się nie psuje, nic nie puka stuka, jak się dba to się ma! Proste. W porównaniu do innych to sprzęt jest bardzo mało awaryjny. Duży plus! A części jest od groma, i nie są takie drogie.

OSIĄGI:
Gorsze niż R6 czy GSXR z tych samych lat, ale nie oszukujmy się F4i to sportowo-turystyczny motocykl a nie moto na tor. Tyle dobrego, że moc oddaje liniowo, jest łagodny, ale swoje jedzie! To nadal kawał mocnego kunia! Przewidywalny. Nie zaskoczy cię w zakręcie jak np. lekko ujmiesz gazu i destabilizujesz motocykl przy jeździe na kolanie. Jest bezpieczny pod tym względem o ile można tak powiedzieć o prawie sportowej 600tce :) Jedyne czego mi brakuje to ciut więcej mocy w zakresie 3-8 tys. obrotów, ale wiadomo litr to nie jest, momentu też nie ma za dobrego, jest jak każda 600tka.

PODSUMOWANIE:
Polecam. Zdecydowanie polecam w tej cenie. Moto mocno uniwersalne z nastawieniem na spot. Poszalejesz po winlach w górach, zejdziesz na kolano, a i zamontujesz kufer lub boczne sakwy tekstylne i polecisz na kilka dni w trasę (do 600-800km dziennie, zależnie od trasy). Jestem zadowolony i szczerze polecam, jeszcze pojeżdżę z rok dwa, później kupie CBR1000 :)

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
6
Nudny
11.25.2015 10:07:48

Miałem F4i r&b '06 przez 2 lata.
Silnik jest mulasty, szczególnie na niższych obrotach. Prowadzi się ok. Hamulce skuteczne, ale mają słabe czucie. Stosunkowo wygodny i mało awaryjny. Serwis był męczący przez konstrukcję owiewek. Wygląda dość dobrze, ale słabo na tle konkurencji.

Sprzęt wg. mnie posiada jedną, bardzo zasadniczą wadę - nie generuje żadnych emocji. Po roku do tego stopnia mnie znudził, że nie chciało mi się nim jeździć i mało co nie dałem sobie spokoju z motocyklami. Zbyt ospały jak na sporta, nie tak wygodny jak typowy turystyk. Nie polecam.


Gość

knk
Była na hamowni i wypluła wartości zbliżone do fabrycznych. Fajnie, że Ci to wystarcza, ale "brak doznań" to pojęcie względne. Mi ich w tym sprzęcie brakowało.

Gość
to chyba trafiłeś fetną sztukę. Ja jeżdżę f4 na gaźniku i nie narzekam na brak doznań czy muła na niskich obrotach.

Głosy: 38   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
F4i
01.02.2016 22:34:07

Motocykl posiadam od 5 lat,wcześniej w full orginalnej wersji śmigałem 4 lata następnie było buum i stunt od roku. Jest to idealny motocykl do zapoczątkowania nauki, wybacza wiele błędów,oddaje równomiernie moc. Silnik jest kuloodporny na wszelkiego rodzaju wygłupy, gumowałem w serji po 2 km na 2 biegu nie dzieje się nic, trochę słaby w początkowym zakresie obrotów. Brak jakiego kolwiek pobierania oleju, ogólnie katuje ostro sezon w stuncie i zero usterek, w serji raczej nadaje się do szybszej turystyki żaden tor nie wchodzi w grę,położenie tego motocykla w winklu wymaga siły :D Jedyny wielki minus to przedni zawias, jak w dobrym rowerze nurkuje do końca po prostu. Ogólnie polecam zczystym sumieniem :)

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
01.06.2016 14:26:12

Super sprzet- w sam raz- bezawaryjny i mocny jak na 600- nie czuć braków , poza miasto też ok.- wygodny
jedyny minus to brak tlumika sportowego, ale juz niedługo.....

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Niesamowity motocykl Honda CBR F4i
03.10.2016 9:44:35

Zakochałem się w tej maszynie od pierwszej jazdy, według mnie idealne połączenie - nadaje się i do sportu i do turystyki. Jeśli ktoś szuka moto którym da się poszaleć kiedy chcemy i na dłuższą trasę kiedy trzeba to CBR-ka jest najlepszym kompromisem. Ja mam 183cm wzrostu, czuję się na niej bardzo komfortowo, nadgarstki nie bolą. Jeżdżę też z plecaczkiem standardowo kilka razy w roku na trasy 300-400 km, znosimy to bez problemu, bez odczuwania zmęczenia itp. Motocykl prowadzi się jak po sznurku, nadaje się na pierwsze moto gdyż potrafi wybaczyć wiele błędów przy których na innych motocyklach już dawno zaliczylibyśmy glebę. Zawieszenie (regulowane) jak dla mnie super. Motocykl znany jest z pancernej ramy i silnika, którego zarżnięcie to wyzwanie, któremu większość z nas nie sprosta choćby bardzo się starali. To samo tyczy się skrzyni biegów - nie do zajechania. Pamiętajcie o jednym - wrzucając jedynkę w tej Hondzie usłyszycie głośne "JEB!" - tak ma być, ten typ tak ma i nie obawiajcie się, skrzyni nic nie będzie. Moto w moim przypadku bezawaryjne od lat, obsługa ogranicza się do wymiany płynów i części eksploatacyjnych. Jeździłem na różnych maszynach - sportach, nakedach, typowych turystykach i było spoko... Ale dopiero kiedy wsiadłem na tą konkretną Hondę zrozumiałem co to znaczy więź jaka może się wytworzyć między człowiekiem i maszyną... :) Opisać tego się nie da, zrozumieć też ciężko, dopóki się nie poczuje.

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
2
Gość
03.13.2016 23:05:07

Nienawidzę tego złoma ponieważ po 1000 km rozsypał mi sie silnik i już nie miałem sie z nim ochoty męczyć ale to może ja mam tylko takie farta

Gość
Opinia kompletnie nieprzydatna i bezsensowna. Zrozumiałbym taką ocenę motocykla gdybyś miał go przez wiele lat, dbałbyś o niego, na czas, robił przeglądy itp przez lata i NAGLE by ci się rozpadł ale sam piszesz, że przejechałeś 1000 km. Nie wiem czy kupiłeś złoma od handlarza który go odkupił od kogoś kto trzymał moto 4 sezony pod chmurką czy co? Równie dobrze ja mógłbym napisać opinię, że każda toyota yaris to złom po tym jak bym go odkupił od firmy która powierzyła go w użytkowanie handlowcowi - wiadomo jak się traktuje takie auta i wiadomo jak się w nich robi "przeglądy". Ocena, opis i opinia nierzetelna i nieprzydatna.

Gość
Najpewniej to wyjątek, bo silniki F4i słyną właśnie z niezawodności i z faktu, że nawet podczas piłowania trudno je zajechać (coś w tym jest, skoro bardzo często były i są wybierane do stuntu). Coś musiało być nie tak w twoim egzemplarzu. Serwisowałeś regularnie, napinacz w porządku?

Głosy: -10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Mega
03.21.2016 8:33:23

Nie ma co tu dużo pisać....

Moto niezawodne mimo swojego wieku - Honda lepsza niż wygląda.
Polecam

Głosy: -6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
04.24.2016 16:43:58

Po roku użytkowania moge dodać tyle fajny uniwersalny motocykl. Ma wygodne zawieszenie - idealne na nasze drogi a do tego świetnie sie prowadzi, może przy nakurwianiu cudów nie ma bo jest miekkie i troche plywa, ale przejeźdzanie przez dziury, tory kolejowe nie wybija mi plomb z zebów jak zawieszenie mojej byłej fireblade.
silnik jest ok - wystarczająco mocny z niskich obrotow aby objeźdzać samochody w miescie , ale na trasie trzeba redukować, zaletą jest to że jest bardzo stabilna i spokojna w deszczu - przez co ja kocham.
Przednie hamulce sa bdb - nie trzeba wiecej dla tego moto i jego stylu bycia. Podstawka centralna - super rzecz.!!!!!
Denerwuje mnie wtrysk - tj ssanie jak jest zimno działa zbyd długo- przez co dużo pali... Ale w lecie nie jest źle z ssaniem bo wyłacza sie po 1 minucie - ale to bym w niej zmienil lub przeregulwał.
Spalanie jest średnie - ok 6,5 litra na sportowym filtrze i przelocie, najmniej mi spaliła 4.6 na org filtrze i wydechu w wakacje przy wolnej jexdzie, ale to było 1 jedyny raz.
Przy palowaniu bierze 8-9l, ale ni grama oleju i przezz to lubie ją.
Pozycja za kołkiem jest srednia niby nie taka zła , ale na dłuższe wyprawy dokreciłbym prostą kiere.
Wyeliminowalem juz jej wady- tj przegrzewający sie regulator- zamontowaniem dodatkowego chlodznia regla , + przerobiłem napinacz rozrzadu na mechaniczny na srube - teraz nic nie powinno sie psuć. Jak to honda nie pali oleju , jest mega bezawaryjna starannie wykonczona i wykonana - nie ma tu fuszerki czy niedorobionego wykonczenia jak np w suzuki.
Polecam każdemu jako 1,2 lub 3 motocykl.





Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna





Dane techniczne motocykla



MarkaHonda
ModelCBR 600 F4
Typ motocyklaSportowy

Silnik

Cylindry4
Pojemność599 cm3
Ilość taktów4
Moc110 KM
Maksymalna moc przy12500 min-1
Moment obrotowy68 N/m
Maks. moment przy10500 min-1
Układ zasilaniaGaźnik (wersja f4i wtrysk)
Typ silnika-
ChłodzenieCieczą
Średnica Cylindra x Skok-
Współczynnik kompresji-
Kompresja-

Skrzynia biegów

Ilość biegów6
Przeniesienie napęduŁańcuch

Podwozie

Hamulec przedniPodwójna tarcza
Hamulec tylnyPojedyncza tarcza
Średnica hamulca przedniego-
Średnica hamulca tylnego-
Skok zawieszenia przedniego-
Skok zawieszenia tylnego-

Wymiary i masa

Waga motocykla170 kg
Długość-
Szerokość810 mm
Wysokość siedzenia810 mm
Opona przednia120/70/17
Opona tylna180/55/17
Pojemność baku18 litrów
Rezerwa-

Przyspieszenie i osiągi

Prędkość maksymalna260,0 km/h
Przyspieszenie do 100km/h3s
Średnie zużycie paliwa


OSTATNIO DODANE OPINIE


Shark S700S

Mam kask od 3 sezonów i jestem średnio zadowolony. Aerodynamika słaba - powyżej 130km/h głowa lata na boki. Wyciszenie fatalne, a nawet rzekł by...

Airoh Movement

Witam. Szczerze bardzo się bałem przy zakupie tego kasku, a w szczególności, jeżeli chodzi o świsty czy jakieś piski przy większych prędkośc...

Dunlop D209 Sportmax Qualifier

Zgadzam się w 100%. Opona uwielbia bardzo wysoką temperaturę. Odpowiednio rozgrzana trzyma fenomenalnie i do takich warunków została stworzona. M...

Spidi Track

Kurtka po za wszystkim świetnie wygląda. Jakość wykonania i użyte materiały sprawiają, że ta "włoska robota" z powodzeniem może nie tylko ko...

LS2 FF370

Jak na kask za taka kwote to bardzo dobry. Nie trzeszczy,oczywiscie troche glosny jak ktos jezdzil w integralnych ale jak w otwartych to do zniesienia...

Suzuki VZ800 Marauder


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Bardzo fajny motocykl
05.03.2016 17:09:26


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce