Mamy już 9654 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Standardowe świece NGK



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Standardowe świece NGK

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.50 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Wasze opinie o świecach NGK.



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje



Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


8
Gość
02.07.2012 13:33:41

Używałem takiej świecy w SC33 - nie było większych problemów z paleniem. Lepsze jednak okazały się irydówki - moto się szybciej zagrzewał i silnik pracował równo. Wskazówka obrotomierza praktycznie stała w miejscu. Ale za irydowe trzeba było wyłożyć 2x tyle. Ogólnie to nawet dobre świece ale bez fajerwerków. Jak ktoś nie chce inwestować w irydowe to będzie zadowolony z tych świeczek.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
02.10.2012 16:31:35

Ja jestem zadowolony z tych świeczek. Moto pali bez problemu przez cały rok, nawet jak mi się zalały to przeczyściłem i działają do tej pory.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Adam
11.26.2012 10:03:51

Najpopularniejsze świece do moto, nawet jak się zaleją to nadal dobrze palą, a słyszałem teorie że po zalaniu świeca nadaje się tylko do kosza. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
monster
12.07.2012 10:43:47

Dobre świece po założeniu i odpaleniu trzeba ie dobrze wygrzać.Kupować w dobrych sklepach motocyklowych albo od sprawdzonych gości , polecam maszyna paliła mi od strzała .

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
NGK
01.26.2014 18:16:52

Świece bardzo dobre, motocykl odpala bez problemu czy zimny czy ciepły. Jeżeli gaźniki są wyregulowane odpowiednio to starczą na długo długo. Świece są super pod warunkiem że nie są to "oryginalne z allegro za 18zł" bo na takich to jak ktoś miał do czynienia to wie że koło NGK to to nawet nie leżało.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
NGK-Suzuki SV 650 K1
07.10.2014 11:31:47

Trwałe świece, które wytrzymują dużo więcej niż przewiduje się między wymianami w serwisówce.

Głosy: 38   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
sprawdzony wybór
02.08.2015 17:50:06

Wiele lat używam świec NGK do różnych motocykli. Nigdy nie było z nimi problemu. Podstawa przy zakładaniu nowych świec to odpalić i przejechać się kawałek dla dobrego wygrzania. Wtedy posłużą wiele lat i kilometrów.
Ludzie na forach narzekają bo kupują z niepewnych źródeł (zdarzają się podróbki) albo właśnie nie wygrzewają ich odpowiednio.

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
NGK DPR8EA-9
03.17.2016 8:23:16

Świece są ok i działają naprawde dobrze ale w porównaniu do irydówek to totalna przepaść. Falują obroty i dziwnie wchodzi na obroty i czasami jest problem z uruchomieniem. Na irydówkach tego problemu nie ma.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


KTM 950 SM Supermoto (2004-2008)

Witam wszystkich chcących poznać opinie na temat tego motocykla, kiedy sam zastanawiałem się nad jego zakupem tych bowiem nie było w internecie w...

Shoei XR-1100

nie polecam. mega głośny. szyba przecieka w deszczu. ponadto nie wiem w jakim tunelu był testowany. chyba w studni. porażka...

Shoei XR-1100

Nie polecam. Mega głośny. Szyba przecieka w deszczu. Ponadto nie wiem w jakim tunelu był testowany. Chyba w studni. ...

Scorpion EXO-500 Air

Witam,posiadam ten garnek od stycznia 2016 i powiem że przejechałem w nim cały sezon i nie widac na nim oznak zmęczenia.
Wybrałem dla odmi...

Shoei Hornet ADV

Witam,
Zaczne od tego ze jezdze w tym kasku juz rok i to prawie codziennie (mieszkam w cieplym kraju wiec nie ma problemu zimy).
Kask na...

Honda CB500X

Witam,

Dolacze sie do tematu.
Jezdze w Singapurze takim motorkiem tylko z 400cc.
Wszystko jak w 500 oprocz pojemnosci sil...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA