Mamy już 9410 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CB900F Hornet 900 (2002-2008)



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda CB900F Hornet 900 (2002-2008)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Dane techniczne motocykla


Ocena użytkowników
8.92 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film

Wasze zdjęcia


Honda CB900F Hornet 900 (2002-2008)
Honda CB900F Hornet 900 (2002-2008)
Honda CB900F Hornet 900 (2002-2008)
Honda CB900F Hornet 900 (2002-2008)
Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 92%
Neutralne: 8%
Negatywne: 0%




10
rewelacyjna maszyna!
04.05.2012 16:39:56

Rewelacyjny motocykl zarówno na miasto jak i na trase. Bardzo wygodna wyprostowana pozycja - można zrobić trasę 500 km bez większego zmęczenia pleców. Co do wygody przy przelotach na trasie, to dużo zależy od kierowcy - jeden będzie narzekał na wiatr przy 120, inny będzie jechał 180 i nie będzie narzekał, dlatego sprawę wygody przy szybszych przelotach pominę :) Zawsze można kupić sobie owiewkę, gdy się słabo znosi prędkość.

Silnik to zmodyfikowana jednostka z legendarnej i słynącej z niezawodności Hondy SC33. Dodano tutaj wtrysk paliwa, dzięki czemu motocykl pali idealnie w każdych warunkach - po zimie gada od pierwszego strzała.

Silnim ma zmienioną charakterystykę w porównaniu do CBR 900 RR - lepszy moment obrotowy dostępny na niższych obrotach, ale słabszą góre i niższą prędkość maksymalną. Dzięki tym modyfikacjom przyspieszenia są naprawde świetne - katalogowo 2,8 do 100 km/h i 10 sekund do 200km/h.

Hornet 900 jest trochę ciężkawy - 220 kg, ale mimo tego prowadzi się bardzo dobrze - na zakrętach nie czuć jego wagi. Można nawet powiedzieć, że jest porównywalnie do Horneta 600! Na postoju bardziej czuć te 20 kg więcej i ciężej przerzucać go z kąta w kąt :)

Podsumowując - świetna maszyna. Dla mnie 10/10 :)

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
04.06.2012 19:07:20

Miałem Hornetke 900 przez jeden sezon. Sprzedałem, bo przy dłuższej jeździe powyżej 1680km/h bolał kark od walki z wiatrem. Mimo tego motocykl konkretny - rewelacyjny dół, piekielne przyspieszenie i małe spalanie paliwa - przeważnie 6 do 7 litrów na setke.

Gość
hahahaha

Gość
nie dziwie się przy takiej prędkości łeb urywa razem z kaskiem

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Damian919
04.18.2012 17:24:06

Świetna maszyna. Duży zapas momentu obrotowego - jazda z plecakiem lub bez - dla 900ty to bez różnicy! Ciągnie od dołu jak szalona. Nieco mniej poręczna w zakrętach od 600tki, ale i tak jest więcej niż dobrze. Od 0 do 200 w 10 sekund :D Prawie jak sportowe litry. Dźwięk na akcesoryjnych tłumikach jest super - wiadomo, że to nie jest przelot, ale jest dobrze. Spalanie bardzo malutkie - w trasie potrafi zejść do 5L/100. W mieście przeważnie 6L, a jak dajemy w palnik to i 11L wciąga :D Pozycja za sterami - genialna. Machnąłem za jednym zamachem trasę nad morze - 500 km. Na wieczór zsiadłem z moto i poszłem pić jakbym zrobił rundkę koło domu :D Pozycja kierowcy jest dość wysoka, co mi odpowiada. Sety w oryginale są bardzo turystyczne - miłośnicy jazdy na kolanie się zawiodą i poszukają akcesoryjnych. Co do wiatru - to kwestia indywidualna. Zawsze latam ze sportami i kumple rzadko latają mniej niż 150. Nigdy mi to nie przeszkadzało, czasem nawet przelotówkę powyżej 200 się robi i nie narzekam. Dla mnie moto niemal idealne. Oczywiście 10/10.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
05.10.2012 9:09:32

Kocham ten moto. Wczoraj spod świateł odstawiłem R1 :D Do 160 byłem z przodu, potem moc Yamahy dała o sobie znać. Jak na nakeda trzeba przyznać, że jest moc! :)

Silnik to diabeł wcielony - 90% momentu dostępne od 6 000 obrotów. Czysta przyjemność z jazdy. Ma bardzo łagodną charakterystyke - nie ma żadnych szarpnięć, wszystko płynnie w całym zakresie obrotów. Dla niektórych to wada. Na początku jakoś mi to nie leżało, ale się przyzwyczaiłem i nie narzekam. Ważne, że idzie do prodzu jak burza :)

Żeby nie było samych superlatyw - trochę ponarzekam. Doczepić się można do prowadzenia - jest bardzo dobre, ale czuć jednak tą całą mase. Kolega wyżej, który napisał że że 900 prowadzi się podobnie jak 600 trochę przegiął z optymizmem. Hornet 900 prowadzi się super, ale do 600 nie ma co go porównywać. Zakręty na kolanie jednak można spokojnie pokonywać :)

Inne sprawy. Hamulce bardzo skuteczne, dźwięk super nawet na akcesoryjnym wydziorze, pozycja za sterami super wygodna. Kultura pracy silnika - najwyższa :) Pasażer ma dużo miejsca z tyłu. Minus i plus jednocześnie to wydechy pod siedzeniem - wyglądają zaje*cie :) Niestety gorzej w tym przypadku z bagażem.

Polecam wszystkim miłośnikom golasów.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
07.16.2012 10:36:57

Hornetką 900 latałem przez około tydzień. Na codzień jeżdże CBR 600RR z 2005 roku, ale gdy była w serwisie na regulacji zaworów to pożyczałem Hornetke od ojca :)

Zaczne od minusów: Hamulce i prowadzenie. Tutaj RRka radzi sobie znacznie lepiej. Zwłaszcza czuć różnice w hamulcach. Prowadzenie 900ty jest bardzo łatwe i przyjemne, ale mimo wszystko nie ma porównania do RRki. Wiadomo, że jeden to sport, drugi to naked. Inny jest też środek ciężkości i wysokość - to też wpływa na prowadzenie motocykla. Kolejny minus to ochrona od wiatru - jazda bez owiewki jest dość męcząca od 180km/h. Po jakimś czasie zaczyna boleć kark i trzeba zwalniać :/

Natomiast są też plusy :) Pozycja za kierownicą jest fenomenalna. Tym motocyklem można naprawde jeździć w dłuższe trasy(jeśli się nie przesadza z prędkościami). Nie bolą nadgarstki, nie bolą plecy. Jedzie się jak na koniu :D

Kolejna zaleta(chyba największa) to silnik. Posiada masakryczny moment obrotowy. Czuć to w każdym momencie. Rwie na każdym biegu jak dziki. Nie trzeba go kręcić - potężne kopyto jest na zawołanie. Pod tym względem daleko w tyle zostawia RRke. Po powrocie na 600RR miałem wrażenie jakbym przesiadł się na skuter :/ Trzeba dojść do siebie i przyzwyczaić się, że w 600ce trzeba mocno używać manetki gazu :)

Ogólnie Hornetka mi naprawde spasowała, a najbardziej to jej moment obrotowy. :) Jakbym dzisiaj miał wybierać między tymi dwoma moto to musiałbym się naprawde długo zastanowić. Moja ocena dla 900ty: 9/10.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.26.2012 11:42:23

Przyczajony tygrys, ukryty smok! :D Tyle w temacie.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
01.09.2013 0:03:23

Uwielbiam ten motocykl. Miał być na jeden sezon przed kupnem 1000RR, ale po sezonie na hh900 nie miałem najmniejszej ochoty go sprzedawać. Teraz w garażu stoją dwa motocykle :) Moim zdaniem to jeden z najlepszych naked bike'ów - mocny, piękny, wspaniała kultura pracy silnika, dobre hamulce, niskie spalanie. Motocykl z charakterem i świetnym momentem obrotowym - sportowe 600ty spod świateł łyka jak kameleon robale :)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
nieżle
04.18.2013 19:51:40

Kocham nakedy, miałem ich kilka a ostatni to XJR 1300...śliczny, klasyczny naked z mocnym piecem ciągnącym od samego dołu...zwariowałem i zamieniłem 1300 na 900...tak myślałem, że zwariowałem...ale okazało się, że Hornet odkrył karty i spasowałem... lżejszy, poręczniejszy, dużo bardziej ekonomiczny i...żwawszy! ...jeden minus (ale też zaleta) mniej klasycznie wygląda...w kwestii stosunek masa/poręczność/moc/spalanie...daję pe...sobie uciąć, że większość nakedów da ciała...

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
fajny motor
08.05.2013 15:52:02

Dodam łyżeczkę dziegciu :P Moto miałem przez jeden sezon - silnik pracuje cudnie, moment obrotowy bardzo ładny zwłaszcza na niższych biegach - niestety na 5 i 6 gdzieś znika i chciałoby się go jeszcze więcej. Bardzo duży minus także za mase - może przy innych nakedach jest w miare lekki, ale gdyby zredukować mase o 20 kg to dopiero byłoby super. Motocykl jest też odrobinke za wolny - przy mojej wadze da się go rozbujać tylko do 230 - zdarza się, że wyprzedzają cie 600ty i to nie sportowe, a pokroju fazerka :) Chociażby 20 km/h więcej i byłoby rewelacyjnie. A tak maszyna sprawowała się świetnie.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
05.22.2015 22:21:32

Moto mam od 2 lat, przejechałem 15 tyś km
Silnik ma bardzo mocny dół, praktycznie od wolnych obrotów idzie równo do ok 7 tyś obrotów. Osiągi bardzo dobre jak na nakeda. Na jedynce idzie na koło bez strzelania sprzęgłem ;) Przy spokojnej jeździe można zejść w okolice 5L na setke, a przy odkręcaniu nie zdażyło mi sie spalic powyżej 8L także spalanie na bardzo dobrym poziomie. Zawieszenie daje radę, chociaż szkoda że nie ma regulacji z przodu (w rocznikach 2002-2004). 4-tłoczkowe hamulce hamują dobrze, choc mogły być ciut skuteczniejsze.
Waga daje o sobie znać w mieście podczas manewrowania.
Po zimie zapala od strzała.
Wygląd jest kwestią gustu, ale jak dla mnie podwójny wydech i klasyczny reflektor to poprostu bajka :)

Motocykl na tle konkurencji wygrywa silnikiem, który jest wzorowo elastyczny.

Głosy: 62   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Dobry sprzęt
10.09.2015 19:46:36

Jeździłem nim 3 sezony (mój pierwszy motor). Motorek ma super silnik, zawieszenie ok, składanie w zakręty całkiem niezłe. Jeśli chodzi o "wyposażenie", to wg mnie spełnia pojęcie "naked", jedynie brakuje mu sprzęgła antyhoppingowego, fabryczny napęd trochę niedostosowany do parametrów motocykla, tj. ok. 1000 do max. 2000 km musiałem naciągać łańcuch, bo ciągle się rozciągał (pomimo właściwego smarowania i dbania o napęd). Podczas jazdy na trasie powyżej 300 km drętwiały mi ręce. Obecnie jeżdżę suzuki B-Kingiem i pomimo większej masy (218 kg - Hornet, 250 kg - B-King), to znacznie większą frajdę mam z jazdy B-Kingiem ( znacznie lepsze osiągi, nisko położony środek ciężkości, składanie się w zakręty, kultura jazdy). Ogólnie podsumowując - dobry sprzęt.

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Hornet 900. Motocykl dla doświadczonego kierowcy.
11.14.2015 12:54:15

Podczas 4 lat eksploatacji poznałem ten motocykl dosyć dokładnie, a więc po pierwsze: Sprawa absolutnie priorytetowa, to montaż crash-padów, motocykl jest ciężki i tak skonstruowany że przy wywrotce najbardziej narażony na uszkodzenia jest silnik.(Miałem "ślizg" przy 30- 40 km/h i straty były olbrzymie, pękło nawet ucho mocujące silnik-rama.)
Druga sprawa to dobór odpowiednich gum i ciśnienia powietrza w oponach.
Minusy: delikatna rama, duże straty podczas wywrotki, słabe zawieszenie, hamulce( ale przy zastosowaniu odpowiednich klocków-dobre.),można trafić na bardzo paliwożerne egzemplarze.
Plusy: mocny, niezawodny silni przeszczepiony z "bladego".

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna





Dane techniczne motocykla



MarkaHonda
ModelCB 900 F Hornet
Typ motocyklaNaked

Silnik

Cylindry4
Pojemność919 cm3
Ilość taktów4
Moc110 KM/td>
Maksymalna moc przy9000 min-1
Moment obrotowy92 N/m
Maks. moment przy6500 min-1
Układ zasilaniaWtrysk
Typ silnika-
ChłodzenieCieczą
Średnica Cylindra x Skok71.0x58.0
Współczynnik kompresji-
Kompresja-

Skrzynia biegów

Ilość biegów6
Przeniesienie napęduŁańcuch

Podwozie

Hamulec przedniPodwójna tarcza
Hamulec tylnyPojedyncza tarcza
Średnica hamulca przedniego-
Średnica hamulca tylnego-
Skok zawieszenia przedniego-
Skok zawieszenia tylnego-

Wymiary i masa

Waga motocykla194 kg
Długość2125 mm
Width750 mm
Szerokość795 mm
Wysokość siedzenia795 mm
Opona przednia120/70-17
Opona tylna180/55-17
Pojemność baku19 litrów
Rezerwa3,5L

Przyspieszenie i osiągi

Prędkość maksymalna230km/h
Przyspieszenie do 100km/h2,8s
Średnie zużycie paliwa


OSTATNIO DODANE OPINIE


Revit Stellar

Rękawice ładnie wyglądają, są wygodne, ale jakośc wykonania poniżej przeciętnej. Po ok. 5 tysiącach puściły szwy - jeden przy palcu serdecz...

Modeka Lorenzo

Za rękawice dałem ok 160 zł, nie jest to wygórowana cena jak za model ocieplany z membraną. Komfort jazdy i funkcjonalność oceniam dobrze jedna...

V-MAX Altura

Polecam.
Za taką cenę nic lepszego nie znajdziecie.
Pare razy uratował mi dupę.
Śmigałem w nim kiedyś na enduro i zdarzył...

Adrenaline RYO Raptor

Buty oceniam na 8 głównie ze względu na niską cene, dobrą jakość wykonania i fajny wygląd. Buty wyposażone w slidery. Doczepić mogę się do...

Airoh J106

Plusy:
+ Wygląda jak kask pilota myśliwca, how cool is that?
+ zdejmowana szczęka ułatwia życie
+blenda

Minus...

Suomy Apex

"Wyniki testów były szokujące, gdyż tylko trzy modele kasków spełniły wszystkie kryteria. Sześć na dziesięć badanych modeli nie przeszło e...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce