NOWOŚĆ Blokada tarczy Magnum

NOWOŚĆ Akumulatory Varta

NOWOŚĆ Yamaha MT-09 2021-

NOWOŚĆ FLM Dragon

NOWOŚĆ Cross X-MOTOS XB-27 125 CC
9
OPINIA SHIMA Strada
8
OPINIA KTM EXC 400

NOWOŚĆ Honda GB 500

NOWOŚĆ Alpinestars Ridge V2 Drystar
8
OPINIA RST Pro Series Ventilator X
10
OPINIA Yamaha TDM 900
Mamy już 18200 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha R1 RN09 (2002-2003)



Zdjęcia przedmiotu

1  

Yamaha R1 RN09 (2002-2003)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.20 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje



Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 93%
Neutralne: 7%
Negatywne: 0%


Gość


10
hawaj
10.01.2012 12:22:11

Najlepsza R1 w historii. Bardzo dobrze się prowadzi, jest lekka i szybka. Znakomity dół w porównaniu do nowszych modeli R1. Silnik jest na wtrysku - zero problemów z regulacjami. Polecam.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
RN09 2003
10.01.2012 18:56:18

100% zadowolenia bardzo dobry sprzet. Niezawodny jesli trafi sie zadbana sztuke i bedzie sie dbało bedzie sie odpłacał bezawaryjnoscia. Ponad czasowy wyglad sprawia ze do garazu wchodzi sie az miło:D Ocena 10 i mimo iz w moim przypadku padło ładowanie i TPS to nigdy nie było ingerencji w silnik ani zadnej grubszej awarii niz napisałem. POLECAM

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Jedna z najlepszych R1 w historii.
10.03.2012 19:59:47

Jedna z najlepszych R1 w historii. Jest to pierwsza R1, która została wyposażona we wtrysk paliwa, dzięki czemu odeszła konieczność ustawiania ssania podczas odpalania i częste regulacje i czyszczenie gaźników. Technicznie jest bardzo dopracowana. Zadbany egzemplarz odwdzięcza się bezawaryjną eksploatacją. Zdarzają się jedynie awarie ładowania.
Motocykl jest bardzo ekonomiczny: miasto ok. 6L, trasa 5L, pełen ogień 8L. Jak na litr pojemności to bardzo znośne wartości.
Motocykl seryjnie nie posiada amortyzatora skrętu, więc warto na początku wyposażyć go w ten dodatek.
Prowadzenie jest wręcz idealne, ze względu ma małą masę i rozmieszczenie manetki-siedzenie-stopki. Dobrze będą czuli się zarówno kierowcy o wzroście 170cm jak i 190. Więcej może być trochę mało miejsca za owiewką.
Nie jest to motocykl dla niedoświadczonych kierowców. Mała masa i 150KM sprawia, że motocykl może zaskoczyć, a sposób w jaki oddaje moc jest wręcz perfekcyjny. Silnik wyrywa już od niskich obrotów.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Marcin
10.04.2012 17:31:50

Jeżdżę swoją R1 od 4 lat i nie miałem z nią żadnych problemów.
Świetna na trasę ( spalanie ok.5.5 l. przy zmienionej zębatce tylnej + 2 zęby), na co dzień i tor (całkiem dobrze sobie radzi z nowszymi motorami, tu spalanie rośnie nawet do 10 l.).
Bardzo dobrze się prowadzi i płynnie oddaje moc na koło. Wybacza niektóre błędy, jednak ja odradzał bym Ją na pierwszy motor.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
6
Gość
01.06.2013 12:35:27

Nie polecam żadnego R1 do 2003 roku. Dopiero od 2004 były super. Mój kolega miała RN09 - po 2 miesiącach od zakupu zaczęła wypadać dwójka, ale nie chciał jej sprzedawać bo była w super stanie. Zainwestował w naprawe skrzyni - coś koło 3. tysiaków. Po 1,5 sezonu ta sama historia - najpierw biegi ciężko się wbijały, potem wypadały. Zbyt duża moc do tak delikatnej skrzyni. Lepiej dołożyć troche kasy do RN12 i jeździć bez zastanawiania się ile skrzynia wytrzyma.


Gość
Jakie trzeba mieć prawo jazdy aby porowdzić r1 Rn09 albo r1 Rn12

Alfa
Głupoty piszesz człowieku i ludzi w błąd wprowadzasz swoimi opiniami o koledze i jego motorze. Miałem trzy R1 jedną z 1998, drugą 2001, trzecią 2004 więc wiem co piszę. Fakt, że starsze R1 gorzej wypadają technologicznie co jest sprawą normalną przy stałym postępie. Fakt, że gorzej się prowadzą, bo są cięższe i są słabsze. Niemniej jednak jakościowo wypadają dużo lepiej, da się to zauważyć i przekłada się to na żywotność modelu. Przykładowo blok silnika w RN12 jest zbudowany z materiału dużo mniej trwałego są to stopy magnezu. Gwinty dosłownie wychodzą na oczach przy byle jakiej naprawie. W silniku najpierw padło mi sprzęgło, później panewka. Gdzie w starych modelach poważna awaria to alternator. W każdej R1 pada 2, czy w nowej czy w starej.

Gość
Zmienianie biegów bez sprzęgła? Co za debilizm.

Głosy: -6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
rubyR1
01.11.2013 10:21:39

Jakczytam opinie w stylu bo moj kloega mial i dzialo sie tak i tak, a wszyscy dobrze wiedza ze erki mialy problem z dwójką a działo sie to zazwyczaj gdy ktos latal na kole. Mam od 3 lat i jest to perfekcyjny sprzet, ciagnie od samego dołu a moc oddaje bardzo agresywnie, jest ekonomiczny i a zarazem bardzo szybki, a dla mnie najpiekniejsza erka ze wszystkich modeli.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Yamaha R1 2003
04.17.2013 8:37:10

Plusy:
- Wygodny
- Świenie się prowadzi
- Moc i moment obrotowy + mała masa własna = OGIEŃ NA DRODZE!
- Niskie spalanie jak na litrowy silnik( 6,5-8 L)
- Świetne hamulce
- Przepiękny wygląd, który nigdy się nie znudzi

Minusy:
- Wypadająca dwójka od latania na kole
- Padające alternatory(konkretnie to uzwojenie alternatora). Przy kupnie warto wziąć ze sobą jakiś miernik napięcia i sprawdzić napięcie ładowania, aby nie naciąć się na koszty na dzień dobry.
- Bez amortyzatora skrętu lepiej do niego nie podchodzić, bo ma tendencje do łapania shimmy przy ostrzejszym przyspieszaniu.
- Szumiące sprzęgło

Głosy: -3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
R1
08.29.2013 14:07:49

Jak dla mnie najlepsza R1 jaka powstała.Co do awarii to po jakiś dwóch latach padł mi alternator i dwójka też padła,naprawiłem i pięknie latała do czasu aż mnie pedna ślepa baba nie skasowała.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
R1 rn09
08.11.2014 14:53:04

Świetna maszyna, wiedziałem że ma dobrego buta, ale że nie aż tak. Często łapie shimmy szczególnie na dwójce, ale na szczęście nie groźne, głośno wchodzi dwójka, ale jeszcze nie wyskakuje. Silnik rewelacje ciągnie od dołu jak w samochodzie, polecam, ale doświadczonym, bez żartów.

Głosy: 66   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
jest dobrze
12.06.2015 2:18:35

witam was warto kupic tą maszyne prowadzi sie jak 600 rn19 przy nim to dociazone kombi . bardzo dobry duł mocy moze brakowac przy 240 250 nie ciagnie tak jak nowsze litry po 180 koni ale rospedza sie spokojnie do 275 280 dalej to kwestia ilosci kilometrow prostej czyli bezses . jak wygląda kazdy widzi :). nonstop sadzi z rury ogniem silniki odporne na pałowanie beda brac olej dolewamy i sadzimy moj kolega ma taka samą i tez dolewa co jakis czas i nie kopca na niebiesko jezdza maja sie dobrze polecam bardzo fajna baza na tor bo ma swietne prowadzenie. o i jeszcze jedno smigam litrami po 180 kucy i wiecej i nikt nie ucieka jedynie z panigale jest duzy problem :D

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
R1 rn 09 !!!
06.16.2016 16:04:50

Zastanawiałem się co kupić rn 12 czy rn 09 po jzdzie jednym i drugim padło na rn 09 i wcale nie żałuje jak koledzy wyżej piszą świetnie się prowadzi i świetnie wygląda ponad czasowy wygląd. 100% zadowolenia :)))

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Nie ma się czego czepiać
07.16.2016 17:18:39

Za taką cenę taki sprzęt... Kilkanaście tysięcy i mamy wymiatacza na torze. R1 RN09 to taki litr z wagą 600-tki. Dobre opony i jesteśmy w stanie kręcić ładne czasy na torach. Motocykl niezbyt do jazdy po ulicach, dopiero na torze pokazuje pazur. Bez amorka skrętu nie wolno na to wsiadać jeśli komuś życie miłe. Fabryczne zawieszenie daje radę i jest w pełni regulowane. Na gumę z gazu idzie bez problemu. Biegi jak to w Yamaha chodzą ciężko i ze stuknięciami, jednakże nic nie wypada przy przebiegu ponad 45 000km. Motocykl dobry do jazdy już po kilku sezonach, raczej nie dla początkujących ze względu na brutalne oddawanie mocy i brak wspomagaczy. Niestety układ hamulcowy nieadekwatny do mocy, jednak ten sprzęt już kilka latek ma za sobą.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
ważny jest moment obrotowy a nie konie
07.22.2016 13:24:06

Mówią że czym więcej koni to motor jest szybszy . To nie prawda dobry przykładem jest Rn-09 i Rn-12 . Rn- 09 ma maksymalny moment i moc przy 8500 obrotów a Rn-12 dopiero przy 12500 obrotów . Ale Rn-12 lepiej ciągnie powyżej 250 km/h . Najważniejsze jest przecież być pierwszym na światłach.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
r1
09.24.2020 19:29:00

Motocyklem jeździłem dwa lata. W tym okresie padł alternator i zaczęły fiksować obroty. Alternator przewiniłem a falowanie znikło po wykasowaniu starych błędów w komputerze. Jest to bardzo proste i można sprawdzić czy motocykl miał coś grzebane. Prowadzenie bajka, hamulce katapultują w kosmos dwa razy uratowały mi życie. Bardzo dobry duł. Po przejechaniu się rn12 czuć różnice. Rn 12 trzeba bardziej kręcić. Odrobinę szumiał kosz sprzęgłowy, drugi bieg nie wypadała. Spalanie na poziomie 5.8 l. Jakoś wykonania bardzo dobra, można przyczepić się do grubości lakieru który bardzo się rysuje. Zmieniłem ja na zx9r z 2002r ze względów finansowych.
Maże o powrocie do R1rn09 bo zx9r to padaka i kropka.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Yamaha XV 1900 Raider

Prowadzenie, jedzie jak czołg,stabilnie i konkretnie,dalekie trasy 500-700bez problemu ,wygodnie jak starym fotelu
Osiągi Jak dla mnie za d...

Nolan N70-2 X

Bardzo nietypowy kask. Szukałem czegoś na długie wyjazdy nową Africą Twin. Pierwszy wybór to Airoh Commander, ale okazał się za mały. N70-2X ...

Shark Skwal

Mam kask od niedawna i jest ok. Pasuje. Mam jeszcze Nolana n87. Nie narzekam. Tak dla mnie zrobione wygodne łatwo można wyprać wyściółkę. Jak k...

Akumulatory Varta

Dziadostwo . Po 15 miesiącach akumulator padł .Eksploatowany we właściwy sposób po 2 tygodniach postoju motocykla już nie odpala .
Powiem...

SHIMA Strada

Buty motocyklowe shima strada vintage czyli made in Pakistan. Buty z wszytą membraną NextDry. Wodo i wiatroodporne. Tyle reklama. W rzeczywistości ...

KTM EXC 400

Mialem przez wiele lat EXC 400 z rocznika 2002 (pierwsza generacja)
Zalety:
-mimo uplywu czasu to wciaz bardzo kompetentny endurak
...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce