NOWOŚĆ NOS NS-9
10
OPINIA Crash pady Rosa

NOWOŚĆ Shima Joggster

NOWOŚĆ FOX Bomber CE

NOWOŚĆ Arai XD-5

NOWOŚĆ RUROC EOX

NOWOŚĆ Revit Restless
9
OPINIA HONDA NC750X
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Castrol Chain Lube Racing


7.38 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Castrol Chain Lube Racing


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 58%
Neutralne: 8%
Negatywne: 33%



Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
10.19.2012 18:08:17

Polecam. Nie mylić z normalnym Castrolem O-R, który jest do d***y. Ten w przeciwieństwie do niego dobrze się trzyma i jest wydajny. Nawet po jeździe deszczu było go widać na łańcuchu.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
10.23.2012 14:55:45

Również polecam. Na łańcuchu trzyma się dobrze, trzeba tylko poczekać aż dobrze przeschnie - najlepiej jest smarować łańcuch tuż przed odstawienie moto do garażu jak jeszcze łańcuch jest ciepły.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
Michał
11.26.2012 14:07:33

Ja nie polecam. Raz kupiłem do 929 i nie zdał egzaminu. Bardzo kiepsko się trzyma.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
pako
11.29.2012 0:33:19

Smar średni. Znika bardzo szybko i po pierwszym smarowaniu zostawia troche kropek na feldze. Dużo lepszy jest S20 weisses keten spray.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Arek
12.26.2012 13:16:46

Ja tam polecam Castrola. Większość ludzi, którzy narzekają na Castrola po prostu nie potrafią smarować łańcucha. Najlepiej robić to po jeździe jak jest jeszcze gorący i smarować tylko wewnętrzną część. Wtedy nie odpada i ładnie się trzyma. Polecam.




Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
ścigacz
01.20.2013 0:03:11

Smar dobry ja smaruję po zakończeniu jazdy wtedy jest łańcuch ciepły smaruję cienko bo jak się robią białe ogniwka to znowu dopiero smaruję


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
Gość
02.17.2013 15:40:45

U mnie w fazerze nie zdał egzaminu. Po pierwszym nałożeniu zawsze musiałem czyścić felge, potem już nie chlapał.


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Castrol Racing
07.06.2013 12:14:09

Ogólnie określe to tak stosunek jakość/cena bdb. Spray wydajny, ja smaruje dosyć często, ze swojej strony polecam aplikować na ciepły łańcuch oraz odczekanie 15 min z jazdą. Podsumowująć 30 parę złotych i nie widze konkurencji jakość/cena


Gość


Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
2
Zbyt drogi w porównaniu do jakości
05.10.2014 13:19:52

Zdecydowanie bardziej polecem Bel Ray'a. Jest nieco gęstszy. Castrol strasznie mi wszystko brudził, miałem wrażenie, że w ogóle nie trzyma się łańcucha (wiem wiem przesadzam, ale w porównaniu do Bal Ray'a różnica widoczna gołym okiem).


Gość


Głosy: 32   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
3
Gość
06.29.2014 15:14:01

Smar kiepski, wszystko do mycia. Ci co mówią że dobry to chyba innego nie używali i smarują jakieś tam skuterki. Sam czyściłem napęd, następnie smarowałem i odczekałem 24h przed jazdą, a wszystko i tak uje.... Używam teraz bel-ray i nie ma mowy o chlapaniu.


Gość


Głosy: 28   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Rewelacja
10.21.2014 20:00:51

Najlepszy smar do łańcucha, jakiego używałem. Wydajny, 'trzyma się' łańcucha a nie ścieka z niego jak z zepsutej spłuczki.


Gość


Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
spoko smar
09.24.2015 13:51:04

może trochę brudzi felgę, ale robi to co jest jego zadaniem, bardzo dobrze wchodzi w ogniwa i należycie smaruje łańcuch , a przecież o to chodzi, wystarczy nie nakładać go za dużo i jest w miarę ok


Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA