NOWOŚĆ Honda Pro GN4 10W40

NOWOŚĆ Kawasaki GPZ 550

NOWOŚĆ Shima Edge Vented

NOWOŚĆ Revit Mission
3
OPINIA Schuberth C4
3
OPINIA Schuberth C4
8
OPINIA Suzuki DR350 S/SH (1990-1994)
8
OPINIA Harley-Davidson® Pan America™ 1250
2
OPINIA Adrenaline Orcan - Kombinezon przeciwdeszczowy
5
OPINIA Eazi-Grip Pro Tank Grip
10
OPINIA Kawasaki Z900
Mamy już 20843 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha XJ6 Diversion F (2009-)



Zdjęcia przedmiotu

1  

Yamaha XJ6 Diversion F (2009-)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.38 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje



Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Świetna do wszystiego
04.06.2014 0:23:19

Fajny motor, który sprawdza się zarówno do zabawy jak i dłuższych wycieczek.

Zalety to:
- wygodna pozycja kierowcy
- świetnie trzyma się drogi, łatwo idzie na kolano
- bardzo oszczędny (dwie osoby w siodle przy prędkości 100-140 spalił 5,2l/100km)
- nowoczesny wygląd (czarna wygląda bardzo świeżo)
- bardzo poręczny i łatwy w prowadzeniu
- wybacza błędy

Wady:
- pasjonatom szybszej jazdy jego osiągi mogą nie wystarczać. Niemniej do 180 przyśpiesza momentalnie
- max. prędkość nieco poniżej 220 km/h

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
wół roboczy do wszystkiego
12.27.2014 22:29:50

To motocykl mojej żony ja dosiadam go tylko od czasu do czasu dla przyjemności,zrobiłem nim około 3000 mil obecnie ma 6500 kupiony w 2012r nowy .Przed zakupem namawiałem żone na v-stroma 650 ale ona się uparła na yamahe ja miałem mieszane uczucia i ,i się grubo myliłem, kiedy pierwszy raz wsiadłem przejechałem nim pierwsze dwa zakręty jedna długa prosta i się zakochałem w tym moto, ten charakter silnika do 3500 potulny jak baranek i mięciutki jak kaczuszka (doskonały do manewrowania w ruchu miejskim i bardzo bezpieczny) i nagle powyżej 3500 budzi się niezła bestyjka ale wszystko wciąż płynnie i bezpiecznie.
+ Spalanie (5-5.8 nie super mało ale bardzo przyzwoicie)
+ Silnik (łagodny i przyzwoicie szybki dla mnie idealny )
+ Hamulce ( bardzo dobre to mocna strona tego motocykla)
+ abs ( działa super, kto ma ten wie )
+ Sterowność ( patrz czym jeżdżą szkoły jazdy w EU)
+ niezawodność (poprzednik to już niekwestionowana legenda)

+- wydech (bardzo cichutki i przyjemny ale żona woli głośny)

- owiewka ( mam 190 I cała woda z szyby wali prosto w oczy w ciężki deszcz można utonąć na środku autostrady, żona ma 175 i takiego problemu nie potwierdza.Następna sprawa to ciepło silnika wdobywające się z pod kierownicy walące prosto w twarz
problem ten występuje tylko w naprawde upalne dni i tylko kiedy stoisz , lekarstwo to luz i puścić kierownicę na czas postoju i jest ok.)
- siedzisko pasażera ( do jednej godziny jazdy jest ok )

Namawiam żonę żeby kupiła sobie nowego V-stroma 1000 a ona nie chce woli yamahe ,to powinna być najlepsza opinia dla yamahy .

Głosy: 57   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


9
XJ6F RACE BLUE
07.12.2016 14:51:22

Bardzo fajny motocykl. W pełnej owiewce bardzo uniwersalny. W malowaniu race blue wygląda fenomenalnie. Wcześniej jeździłem też znacznie większymi maszynami ale XJ6 to świetny kompromis. 78 KM łba nie urywa ale XJtka lubi się też zabawić. Mam porównanie z FZ6, w której nie podoba mi się słaby dół i środek - dopiero na wyższych obrotach odjeżdża XJtce. Zestrojenie silnika - liniowość charakterystyki i krótkie końcowe przełożenie dają bardzo przyjazny motocykl, który cię nie wystraszy a jak trzeba potrafi trochę pogonić (szczególnie powyżej 8 kprm). Następną kwestią jest legendarna niezawodność modelu - tutaj Yamaha nie ma konkurencji, jest klasą samą dla siebie.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
XJ6 Diversion S
05.07.2019 19:08:56

Motocykl z 2011 r. 33000 przebiegu, u mnie od 5 lat, zrobiłem 20000 km, wymienione świece i robiony podstawowy serwis olejowy. Moto bezobsługowe. Świetne do nauki. Idealne na trasę nie tylko solo. Dobrze sprawdza się w mieście. Po polerce i detailingu, jak nowe. 78 KM jest wystarczające. Motocykl dla ludzi którzy chcą się cieszyć spokojną jazdą motocyklem, fani R1 i innych litrów sportowych będą zawiedzeni brakiem mocy. Nie wiem co trzeba zrobić by wywrócić się na tym motocyklu.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Wspaniały motocykl
12.31.2021 16:15:52

Mam ją 3 rok. Spisuje się doskonale. Olej wymieniam co 8 tyś km. Robię rocznie ok. 12-15 tyś. Moja ma nalatane 67 tyś przebiegu. Silnik jest pancerny, serwisuję w salonie Yamaha.
Jeśli chodzi o osiągi to ok. 4sek do 100 i leci 220 km/h, jest jeszcze mały zapas gazu w zanadrzu. Bardzo szybko zbiera się do 200 km/h. Mam 190 cm, dla mnie jest bardzo wygodna. Wygodniejsza niż suzuki czy kawa w równowartej cenie.
78 km w zupełności mi wystarcza. Wcześniej miałem kawasaki z750 i nie czułem się na niej tak komfortowo jak na tej yamaszce.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
xj6 diversion 2013
01.09.2022 11:54:26

Motocykl jest bardzo ekonomiczny i posiada bardzo dobre przyśpieszenie, jest idealny do miasta jak i na dalsze wypady. Byłem nim nad morzem 2 razy i 3 razy w górach. Mam 189 cm wzrostu, dłuższa jazda na nim nie jest dla mnie męcząca. Zamieniłem się na z MT-07 i jestem zadowolony. Jego osiągi są porównywalne z MT-07, silnik ma bardziej płynny, bo to nieśmiertelne 4-cylindy Yamahy. Posiadam lepszą wersję z owiewką.
Mój ma najechane 80 tyś przebiegu. Pewnie w okolicach 100 tyś. Będę wymieniał rozrząd. Części nie są drogie i są ogólnie dostępne. Jak najbardziej polecam tego gościa.
Brakuje mi trochę dłuższej 1, mój leci do ok. 70 km/h. Przydałaby się taka 90-100 km/h.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Fajne moto
03.17.2022 9:29:39

Kupiłem na jesieni, teraz szukam jakiegoś fajnego wydechu i kufra z tyłu na dalsze wypady. Motocykl nieźle idzie na pierwszych 4 biegach i bardzo mało pali.
Za dobrą sztukę trzeba dać ok. 20 tyś. Mam w swoim ABS.
Motocykl jest wysoki i bardzo wygodny. Kolega ma taki sam i nalatał już 30 tysi przed 3 sezony, bezawaryjny. Mam nadzieję, że i mi będzie dobrze służyła.
Jeżdżę nim jak i mój syn.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Genialna
05.25.2022 16:38:13

To mój 2 motocykl wcześniej miałem xj600 (nówka).
Co tu dużo gadać, xj6 ma cholernie wytrzymały silnik wzięty rodem z torowej R6. 78 koni w zupełności mi wystarcza, dzięki temu jest o wiele bardziej żywotna niż ich tak już jak ktoś pisał pancerna r6.
Cicha, szybka, mocna z góry. Bardzo elastyczne zawieszenie, nie męczy moich pleców dzięki wysokiemu siedzisku.
Mam wersję z 2011 roku naked, 75 tyś nalotu, rwie do 215 km/h.
Cały osprzęt jest bardzo tani.
Wolałbym wersję z owiewką.
Założę grzane manetki, czasami się przydają.

Sorrow
Wersja naked ma swoją własną stronę, tutaj się ocenia wersję Diversion

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Kawasaki Versys 1000

Motocykl świetny w prowadzeniu kanapa pasażera a raczej jej tył wygodniejsza od przodu co potwierdza zona po ponad 500 km przebiegu
Skrzyni...

Benelli TNT 125

Przygodę zacząłem od rometa 125 FI PRO, po roku prawko i Benelli TRK 502 i vulcan 800 Classic. Ale czegoś brakowało…
Do miasta,na chwilk...

Suzuki GSX 1250 FA

jest to jeden z najgorszych pseudo turystyków na rynku nawet bym powiedział ze nie ma z nią nic wspólnego, bardzo niedopracowana maszyna a ci co j...

Honda VFR 1200F

wybrałam gtr 1400 mimo ze zawsze miałam hondy, w vfr nie podoba mi się wiele rzeczy jest to motor trochę przereklamowany i tak naprawdę zaden tur...

Michelin Road Classic

W porównaniu do zużytych Battlaxów opony spisują się znakomicie. Wykorzystuję je do typowo turystycznej jazdy - na asfalcie, fragmenty czasami l...

Cagiva V-Raptor 1000

Motocykl jest połączeniem włoskiego dizajnu i japońskiej precyzji rama mv agusta silnik suzuki, szukałem coś z Sv ale dobrze że wybrałem ją n...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce