NOWOŚĆ MT Targo Pro
1
OPINIA Junak 905
10
OPINIA BMW F800 ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Kawasaki ZZR1200 (2002-2005)


8.56 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Motocykl Kawasaki produkowany w latach 2002 do 2005. Został zastąpiony przez ZZR 1400. Moc maksymalna 160KM, silnik czterocylindrowy, 16-zaworowy chłodzony cieczą. Masa motocykla 236kg.

Forum Kawasaki ZZR1200 (2002-2005)

Dodaj zdjęcie
Opinie motocyklistów
Pozytywne: 89%
Neutralne: 0%
Negatywne: 11%



Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 39   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Sport a może turysta?
03.27.2015 12:02:47

Motocykl produkowany w latach 2002-2005, godny następca zzr 1100(zx11). Moto dla dużego pana ze względu na wymiary i sporą wagę, natomiast po wrzuceniu pierwszego biegu wszystko to znika i zaczyna płynąć. Silnik na gaźnikach o mocy 152km to istny szatan (jak trzeba) od 4000rpm ożywa i zaczyna ciągnąć na każdym biegu. Wysoki moment sprawia że jest bardzo elastyczny i świetnie się sprawdza w jeździe turystycznej, zapinasz 6 bieg i jedziesz od 60 do 250,260... Spalanie jest przyzwoite i przy normalnej jeździe wychodzi 6L a nie zapominajmy że silnik ma 1200cm. Doświadczony rajdej bez problemu dotrzyma tempa sportowym maszynom (gsxr, cbr, R1)a jak trzeba to utrze im nosa. Szczególnie na starcie od świateł zostawia wszystko za sobą. Hamulce dają rade i osobiście nie narzekam. Wygodna pozycja za sterami sprawia że wysocy będą mogli wygonie podróżować. Odpowiednio serwisowany wytrzymuje bardzo duże przebiegi a 100tyś nie będzie problemem. Ogólnie motocykl polecam dla lubiących dalekie trasy i bezawaryjne sprzęty. Obładowany kuframi i torbami wygląda jak rasowy turysta. Można by dużo pisać na jego temat, osobiście polecam.


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
polecam
06.23.2016 14:25:58

Mam ten motocykl od początku sezonu. Na duży plus kultura silnika. Zarówno na niskich obrotach jak i na wysokich moc oddawana jest w wyjątkowo przewidywalny aczkolwiek mocny sposób. Spalanie przy autostradowej jeździe oscyluje pomiędzy 5,5 a 6 litra, więc jest to na prawdę dobry wynik. Hamulce sprawują się na prawdę dobrze. Mimo dość dużej wagi, przy ruszeniu motocykl prowadzi się bardzo łatwo. Bez problemu można nim pokonywać miejskie korki. Ogólnie polecam.


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Duży dobry wygodny turystyk
10.05.2016 11:02:23

Moto ma dobre osiągi, rozsądnie spala i jest praktycznie bezawaryjny. Zadbany nawet z przebiegiem ponad 50 tyś km lata jak nowy. Warto zapłacić 20% więcej za ładną bezwypadkową sztukę bo przy prędkościach ok 300 km/h żartów nie ma. Polecam wszystkim, najlepszy turystyk do 15 tyś zł.


Dołączone zdjęcia
Kawasaki ZZR1200 (2002-2005)

Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
prawie idealny turystyk
06.19.2017 21:50:55

Niestety ale moja opinia po 3 latach użytkowania nie jest najlepsza. ZZR1200 to faktycznie mega wygodna maszyna do turystyki płynie po drodze a odkręcenie manetki powoduje uśmiech chyba każdego kto miał okazje to sprawdzić. Totalna ergonomia pod każdym względem. Spalanie idealne jak na turystyka nawet miasto nie pożera dodatkowych litrów. Praktycznie od początku byłem bardzo zadowolony, maszyna przerosłą moje oczekiwania ALE! niestety teraz minusy.
Pierwszy serwis praktycznie po zakupie 37.tys(fikcja) przebiegu: większość roczników 2001-2003 przy 50.tys km koniec wałków rozrządu-oba do wymiany (u-Świątka koszt 2,5 tyś zł) to wada fabryczna na co kawasaki miało akcję serwisową i wymieniała oba wałki bezpłatnie. Słaba skrzynia, słabe hamulce, częste wymian łańcucha rozrządu, co 10 tyś max regulacja zaworów. Większość tych maszyn trafia do polski z przebiegami rzędu 100 tyś i tak jak pisała w rącznikach 01-03 wałki do wymiany od rocznika 2004 kawasaki montowała inne wałki.

Gość
Witam jak się wam obijawiały zużyte wałki?

Gość
Potwierdzam! wałki w moim zzr też były do wymiany ale pogoniłem rocznik 2002.




Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
KAWASAKI ZZR 1200
08.22.2017 21:15:26

Kupiłem zzr 1200 3 lata temu w salonie Kawasaki w Niemczech po 1 włascicielu z kpl. dokumentacją i przebiegiem 12000 km, dzisiaj mam na liczniku 54000 km. Zmieniłem kierownicę i szybę na turystyczną trzy kufry itd. Motocykl rewelacja, elastyczny silnik o niesamowitych jak dla mnie możliwościach, spalanie od ok. 5-8 l/100km zależnie od prędkości jazdy,żadnych awarii , regulację zaworów robię co 24tkm, podobnie synchronizacja gaźników, napęd wymieniłem dopiero teraz oryginalny po 50 000 km !!!
Polecam ten motocykl ,

Gość
Jak ci się obiawiły zużyte wałki?

pit55
Ja kupiłem też od pierwszego właściciela bardzo ładną sztukę. Niestety ale historia z wałkami też mnie dotknęła w małym stopniu ale wykruszenia na krzywkach są widoczne. Serwis kawasaki twierdzi że to norma w tym modelu. Tak po za tym w tej chwili nie mam innych problemów. Ale nie wyobrażam sobie kupienia zzr1200 bez podnoszenia pokrywy zaworów bo naprawdę może zaboleć. Kupienie ładnej sztuki bez wspomnianej wady graniczy z cudem.


Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Kawa zzr1200
07.31.2018 10:03:57

W naprawdę rozsądnych pieniądzach dostajemy nadal bardzo dobry motocykl. Co do estetyki to każdy ma swoje gusta jednak ciężko obok kawy zzr1200 przejść obojętnie choćby z racji rozmiaru zwyczajnie robi wrazenie. Moto dla raczej większych riderow, wzrost 190 nie robi problemu ani z komfortem jazdy ani z proporcjach rider-moto. Silnik rewelacja! Ciągnie jak smok do przodu, bez żadnych kompleksów na drodze z najszybszymi maszynami. Świetna dynamika jazdy. Dobra wbrew pozorom manewrowość. W dobrej zadbanej sztuce nie ma się co psuc i można się spodziewać rzeczywiście wysokiej żywotności motocyklach. Szczerze polecam maszynę. Zadbana sztukę warto brać.


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Polecam
10.22.2022 1:44:12

Motocykl mega wygodny i super stabilny. Prowadzi się świetnie. Niesamowita moc! Jedyny minus tej mocy to to, że człowiek by tylko chciał odkręcać manetke.. A co za tym idzie... Spalanie rośnie. Nie wiem ile pali naj mniej bo nie da się tego sprawdzić :)) ŚREDNIO WYCHODZI 6L POLECAM

Paweł
Jak robisz że ci wychodzi takie spalanie mi przy średniej jeździe około 8l. zakres 90-200 niemieckie autostrady


Dołączone zdjęcia
Kawasaki ZZR1200 (2002-2005)

Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
zzr1200
10.24.2022 21:08:14

Motocykl bardzo wygodny do jazdy na długie trasy. Liniowe oddawanie mocy. Można bez problemu jeździć w mieście na 5 biegu. Przy jeździe można od razu zmieniać bieg z 2 na 6 bieg (pasażer doceni taką jazdę). Spalanie na poziomie 5,6l przy prędkościach na poziomie 140-160 km/h (załadowany z pasażerem). Dobra ochrona przed wiatrem - po zastosowaniu akcesoryjnej szyby. Na minus przeglądy co 6 tyś km (2 razy w roku). Hamulce mogły by być lepsze. Przy prędkościach na poziomie 160 km/h nie czuje się prędkości. W mieście bez kufrów spokojnie mieści się między samochodami. Motocykl zdecydowanie na dobre drogi - na nierównym asfalcie jazda wyłącznie na podnóżkach, lub należy zwolnić poniżej 80 km/h. Cena - bardzo atrakcyjna jak na tej klasy motocykl, za 10-12 tyś można kupić ładny egzemplarz.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Wada
07.07.2024 15:18:54

Witam motocykl super ale jak wszystko co produkowane ostatnio nie obyło się bez oszczędności kosztem jakości.W poprzednich silnikach serii GPZ 900 GPZ 1000RX ZX 1000 ZL 10000 czy GTR 1000 z których zygzak się wywodzi kosze sprzęgłowe były osadzone na panewkach . Silniki na tych panewkach robiły kosmiczne przebiegi i nigdy tam nie występował żaden problem.Natomiast w ZZR 1200 mamy już łożysko igiełkowe.Znam przypadki gdy łożysko w jednym motocyklu padło po czterech tysiącach niestety już po upływie gwarancji a w innym po dwudziestu tysiacach.Charakteryzuje się to niepokojącym dźwiękiem od strony sprzęgła, który zmienia się po wciśnięciu dźwigni sprzęgła.Nie można tego bagatelizować ponieważ w ZZR1200 pomiędzy koszem sprzeglowym a pokrywą sprzęgła znajduje się napinacz łańcuszka alternatora. Odległość pomiędzy koszem a napinaczem jest na tyle mała, że w przypadku powstania luzu na koszyku jest ryzyko że kosz sprzęgła zahaczy o napinacz. A wtedy mamy katastrofę w postaci rozwalenia silnika



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA