Mamy już 14988 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


FreedConn TCOM-SC BT Bluetooth



Ilustracja przedmiotu

1   2   3  

FreedConn TCOM-SC BT Bluetooth

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
7.42 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje



Opinie motocyklistów


Pozytywne: 67%
Neutralne: 0%
Negatywne: 33%


Gość


9
super!
03.21.2017 21:22:14

Super interkom. Dałem za niego niecałe 3 stówki - bardzo dobra jakość wykonania, przetrwał ulewny deszcz. Wszystko słychać do 120 km/h. Można słuchać muzyki z radia FM i bluetooth. Zasięg realny mniejszy niż podają, ale do 300 metrów jest OK. Dla mnie bomba. Cena/jakość rewelacja.

Henryk
Kupiłem go w kwietniu i po 3-ch miesiącach używania wystawiam ocenę SUPER. Działa bez zarzutów , słyszalność doskonała i odległość między motocyklami to ponad 300 m - wystarcza.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


9
Spoko
03.23.2017 8:18:08

Mam ten zestaw od ponad roku - wersja bez wyświetlacza. Cały czas pracuje super. Akumulator trzyma ok 10h ciągłego gadania z pasażerem. Jakość bardzo dobra w zależności od kasku można rozmawiać do 120 km/h. Co prawda w chwili obecnej mam dość głośny kask i realne możliwości kończą się przy stówce, myślę jednak, że w cichszych kaskach nawet przy 140 będzie słychać. Dałem 74 dolary kanadyjskie, więc to połowa ceny zestawów oferowanych na rynku.
Polecam, co wykonanie i jakość jest bardzo dobra. Wadą jest długie oczekiwanie na przesyłkę, więc dlatego jedna gwiazda mniej.

Gość
haha, ty no przesyłka to zależy gdzie sie kupi a tu chodzi o sam produkt wiec nie oceniaj czasu przesyłki tylko sam produkt.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
POLECAM
04.12.2017 16:14:29

Bardzo dobry zestaw, uzytkuje go drugi sezon i jestem mega zadowolony, jazda samemu czy z pasazerem do 140km/h slychac dobrze, co do odleglosci do 800m bez problemu na otwartej przestrzeni. Testowalem na kopalni na quadach. Ogolnie za ta cene MEGA pozytyw dla tego interkomu;)

Gość
Jak cię mają poratować, za ciebie do serwisu wysłać?, idiota

KRIS
PROSZĘ O KONTAKT KOLEDZY SŁABA SŁYSZALNOŚĆ W MOIM SPRZĘCIE PORATUJCIE KRZYSIEK 503170102

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
freedconn to super interkom za rozsądną kasę
05.15.2017 21:33:13

witam
polecam wszystkim ten interkom to naprawdę bardzo dobry produkt za przystępna cenę. Dostałem go w marcu na prezent urodzinowy i jest to bardzo trafiony upominek.
pozdrawiam Adam

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Freedconn z autoradia.pl
05.15.2017 21:55:07

witam
Moja opinia na temat tego produktu to pełna i całkowicie zasłużona nota "10". kupiłem ten interkom na początku kwietnia tego roku u polskiego dystrybutora tej marki w "autoradia.pl", zalety tego produktu to niska cena (a nie ukrywam że to było moje główne kryterium), prosta obsługa, dobre audio i nie zawodność.
Mimo trochę słabej pogody ze względów ekonomicznych dojeżdżam do pracy moim oszczędnym skuterem prawie codziennie więc trochę go używam i jestem naprawdę zadowolony. jeśli więc ktoś się zastanawia czy warto to tak moja opinia - WARTO

Tpmasz P.

ps. jeden maleńki minusik przy przejściu z muzyki na rozmowę telefoniczną małe puknięcie w słuchawkach, ale idzie szię przyzwyczaić.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
jest ok.
05.16.2017 14:40:39

moim skromnym zdaniem jest OK. fajny produkt na każdą kieszeń.
mam i używam od miesiąca, kupiłem z polskiej bo tak bezpiecznej.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Polecam
03.08.2018 16:11:23

Posiadam tem interkom T-com SC od ponad roku i go uzywam. Jest to bardzo dobry sprzet . Bateria trzyma bardzo dlugo - ok. 10-12 godz. w zaleznosci od intensywnosci uzywania . Lacznosc z nawigacja OK , radio OK lecz czasami gubi sygnal - jezdze w terenie gorzystym . Polaczenie z telefonem / smartfonem - OK .Latwosc obslugi i bezawaryjnosc . Jest to tani interkom , lecz dobrze wykonany . Polecam .


Grześ
NAvi słychać gośno w słuchawkach? Jakiej z aplikacji korzystasz?

Bob
Nie testowałem

Gość
Czy interkom współpracuje z tzw. wiodącymi markami?

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Gość
07.27.2018 20:39:07

Nie wiem Ale trafiła mi się chyba wadliwa sztuka był odsyłany już 2 razy Interkom Tracił co chwile połączenie z drugi. A kolejnym razem gniazdo od zasilania wcisnęło sie do srodka. Następnym razem lepiej chyba kupić coś innego

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
polecam
08.25.2018 21:31:44

czy ten intercom mozna połączyć z inna marka? np. sena?? bo ja nie moge. szukalem wszedzie i nie uzyskalem zadnej odpowiedzi. z gory dzieki za pomoc.

Gość
seny nie podłączysz ,sena ma BT w wersji 4 lub wyższej ten fredconn działa na czipie BT 2.0 . i dlatego nie łączą się .sena ma wsteczną kompatybilność do BT 3.0

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


4
Intercom
09.15.2018 20:54:25

W kasku shark za 1500 zl slabo słychać. A dniazdo nie laczy za dobrze czasami. Ie skychac muzyki czasami mnie nikt nke slyszy po poruszaniem glowa jest lepiej albo kablami he

Gość
Hahahahahahahahah

mee
Chłopie, jeżeli używasz go tak jak języka polskiego to nie dziwię się, że nie działa

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Przestał działać
10.18.2018 9:41:16

interkom padł po 3 tyg. Do tego cienkie kable i gniazda do podłączenie które przy podłączaniu głośniku woła o pomstę do nieba. Wygląda jak bym mocniej wcisną wtyczkę do gniazda wepchnąłbym ja do środka.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


4
T com
12.28.2018 10:10:45

Witam kolegów mam pytanie na temat tego T coma i Bluetooth
telefon nie widzi go a mam wszystko załączone w tele na temat Bluetooth zmieniłem tele na Samsunga S9+ i klops nie działa a korzystam z Tcoma już drugi rok i jestem z niego zadowolony a tu taka nie niespodzianka czy ktoś miał podobnie proszę o poradę co nie tak robię, nawet próbowałem się łączyć z starem tel. ale go też nie widzi dzięki i pozdrawiam do siego .

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Yamaha YZF-R1 RN32 (2015- )

Mega motocykl. Elektronika dopracowana na maxa. I ten dzwiek przelotu. Super swiatła. Ja juz do hamulców sie przyzwyczaiłem, ale kazdy kto sie prze...

MT Blade SV

Jak na ta cene jest super.
Jeżdże w nim czwarty sezon, i już kończy się jego żywot powoli.
Na trzeci rok zaczyna czasem sama soba...

Shima Revolver

Rękawice używane od 2 miesięcy, 3000km, miasto. Wyglądają jakby miały dwa lata. Skóra wypłowiała. Na opuszkach palców w strzępach. Nigdy wi...

BMW G310 R

Mam G310R od pół roku. Kupiłem jako początkujący motocyklista. Jestem bardzo zadowolony.
Wymieniłem przy kupnie wydech na Akrapovic i je...

Shell Advance Ultra 4T

Motocykl to Honda CBF1000A. Użytkowana była na oleju Motul 5100 10W40 po zmianie właściciela zalana Valvoline syn power 10W40 i efekt bardzo sła...

Suzuki TL 1000S

Miałem taki model z 1998 roku. Piękny mocny sprzęt. Jedyne co mi w nim padło to regulator napiecia. Posiadałem go 5 lat zrobiłem 22 tys kilometr...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA