Mamy już 9433 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Filmy
Pytania i dyskusjeTesty i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha TDM 900



Ilustracja przedmiotu

1  

Yamaha TDM 900

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Dane techniczne motocykla


Ocena użytkowników
9.17 / 10

(Na podstawie 18 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 94%
Neutralne: 6%
Negatywne: 0%


Gość


10
Rewelacyjny motocykl
02.17.2012 16:56:01

Motocykl niemal idealny. Jazda 200 km/h to dla niego spacerek - dosłownie nie czuć wiatru. Do tego ogromna wygoda - można walnąć 500 km za jednym zamachem i nawet nie poczuć. Jazda na TDM to czysta przyjemność. Silnik mimo dość małej ilości kucy rwie jak szalony dzięki dużemu momentowi obrotowemu. Na piątce przy odwinięciu manety zostawia prawie wszystkie sporty. Spalanie to wisienka na torcie - nie miałem jeszcze moto, które dałoby rade zejść ze spalaniem do 3.8 przy utrzymywaniu przelotowej 150 km/h. Spalanie średnie nie przekracza zazwyczaj 4.5 litra. Jak ktoś szuka moto do szybkiej turystyki to TDMka jest ideałem. Chciałem napisać też o wadach, ale nic mi nawet do głowy nie przyszło. Yamaha stworzyła motocykl niemal idealny.


Gość
Mam TDM 900 drugi sezon i jedno jest pewne nikomu nie sprzedam tego moto :)

y
x - dobre ;)

Gość
Koledzy chłopaka pod wrażeniem no i fajnie znalazł to czego szukał - ale motor naprawdę dobry (sam nim jeżdżę ).

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Mufasa
02.19.2012 12:12:07

Mam ten moto już 2 lata, sprawuje się całkiem nieźle jednak trochę ślizga się sprzęgło.
Ogólnie polecam :)

Głosy: -3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
04.19.2012 0:17:31

Jak się ślizga sprzęgło, to trzeba wymienić tarcze lub olej. W moim nic się nie ślizga. Motocykl jest naprawde super - mocny i bezawaryjny silnik, super wygoda za kierownicą i niskie spalanie. Polecam.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Batman
06.29.2012 8:09:25

W lipcu będzie rok jak mam TDM 900. Oryginalna kanapa do dupy - maks 100 km ale po przeróbce można jechać i jechać... Najniższe spalanie jakie dało ni się zanotować to 4,6 z plecaczkiem i kompletem kufrów. Ten motocykl jest cudowny :)


Mojetdm
Batman ma rację, też to odczułem i popieram.

Gość
Kanapa z założenia jest do dupy :-))

Gość
100 km ? ;) oj, widzę królewski zad :)

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.29.2012 11:30:40

Polecam każdemu kto nawija sporo kilometów w sezonie. Ochrona przed wiatrem idealna, bardzo elastyczny silnik i łatwe prowadzenie. Zrobiłem za jednym zamachem prawie 700 km i zero zmęczenia. Polecam - 10/10.

Głosy: -2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
TDM 900
12.14.2012 20:11:01

Jeden z najlepszych motocykli - ładny, szybki, doskonale się prowadzi, ma świetne hamulce. Duży atut TDMki to silnik - mimo niewielkiem mocy jest niesamowicie elastyczny - można jechać 60 km/h na ostatnim biegu, a i tak po odkręceniu manetki zbierze się szybko. Testowałem się w ten sposób z kolegą na cbrce i nie miał najmniejszych szans z TDMą :) Prowadzenie w zakrętach wzorowe - z dobrymi oponami naprawde może sprawić dużo radości nawet miłośnikom latania po zakrętach. Wygoda jak na turystyczny motocykl - idealna. Nic nie boli nawet po zrobieniu 1000 km w jeden dzień :) No może poza siedzeniem kierownika :D

Gość
Motor nie jest aż tak elastyczny, 60 km i ostatni bieg jakiś żart

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
moto-turysta
12.16.2012 14:52:13

bardzo fajny motocykl ale niestety nie jest zbyt uniwersalny. Szybki, oszczędny, wygodny. Jest za to problem z jazdą w terenie, poza ubitym szutrem sobie nie radzi. Jest też trochę ciężki. Do tego mały wybór opon dual-sport i akcesoriów do tego modelu (brak handbarów, kłopot z porządną szybą turystyczną, kiepskie gmole). Jako model tylko na asfalt ok, jako model uniwersalny lepiej wybrać coś innego.

Przejechałem na nim ponad 30.000 km, swoje wrażenia z użytkowania na tym dystansie zawarłem w poniższym artykule: http://www.globtroter.pila.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4:yamaha-tdm900-test&catid=3:sprzt-motocyklowy&Itemid=11

Gość
TDM to nie jest terenowe enduro

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
01.05.2013 0:19:56

A Ja nie do końca zgodzę się z poprzednikiem. Na asfalcie TDM czuje się najlepiej, ale jeździłem po lesie, błocie i szutrach i nie miałem z tym żadnego problemu. Ogólnie motocykl jest godny polecenia - nie żre oleju, jest wygodny, dobrze ochrania od wiatru i ma super odejście na każdym biegu.

maras
Mam TDM 900 od miesiąca jednym słowem SUPER MOTO godny polecenia

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
ArK
02.07.2013 22:23:13

Jak mam 900-ke 3 lata no mnie lekko wieje a mam 185 cm
Poza tym super maszyna do jazdy na co dzień, nawet w mieście czuje sie doskonale doświadczyłem jak zmieniłem oponę na przodzie na Michelin Pilot 3. Powiem że teraz ten moto zupełnie inaczej sie prowadzi w zakrętach i w manewrach po mieście. Jego osiągi lekko podkręciłem zmieniając parametry CO2 małe zmiany :)
http://www.jbx9.allalla.com/index.php?page=MODE_CO

Dla mnie dobry motocykl za dobre pieniądze.
A.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
super motorek
07.22.2013 22:21:38

Kolejny sezon na TDM, super motor na dalekie wypady, wygodny poręczny i oszczędny, mimo utrudnionego dostępu do silnika, nie sprawia większych problemów eksploatacyjnych. Można powiedzieć, że silnik jest niezniszczalny rodem z rajdu Dakar. Osiągi jak na tą klasę rewelacyjne, wielka frajda z jazdy i wiele innych zalet.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Wilk w owczej skórze
06.21.2014 15:45:32

Miałem kilka motocykli w tym Yamahę 3vd i muszę przyznać, że motocykl jest wyśmienitym partnerem w podróży. Po doposażeniu motocykla w tym przeróbce siedzenia nie chce mi się z niego zsiadać. Silnik może nie powala mocą ale moment obrotowy sprawia iż Yamaha zbiera się od dołu i jest przy tym bardzo oszczędna. Motocyklem zrobiłem ok 17 tyś i ani razu mnie nie zawiódł. Oleju nie bierze serwis co 10 tyś sprawia że motocykl jest tani w utrzymaniu. Polecam wszystkim ceniącym podróże a na pewno odpłaci się niezawodnością. Tak jak poprzednicy pisali nie nadaje się w teren ale po drogach słabej jakości wspaniale zawieszenie pochłania nierówności.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
TDM 900 2002
07.10.2014 9:40:19

Mam TDM 900 2002r. 3 lata jakieś 10 000km.
Po mieście idealnie. (jedynie problem przeciskania się pomiędzy dwoma busami bo lusterka na tej samej wysokości, między osobówkami ok.) Siedzenie seryjne dla mnie do bani. Katalogowe 210 moim zdaniem nie do osiągnięcia, silnik dał by radę ale przy 180 km/h zaczyna myszkować. Mam 182cm i turystyczną szybę. powyżej 140 km/h powietrze wali na kask, po zainstalowaniu małego deflektora (30x12 cm) jest ok.
Spalanie przy ostrej i szybkiej jeździe 5,9. po mieście ok 6,5. Być może da się zejść do 4 ale mi się nie udało. Trochę niewygodne smarowanie łańcucha. Zasłania wydech. Stopkę centralną dokupiłem i jest spoko, teraz da się smarować. Przy parkingówce łamią się plastiki i trudno o stosowne gmole. Bardzo dobrze przyspiesza i mocno hamuje tylnym kołem po odjęciu gazu. Mechanicznie i eksploatacyjnie to moim zdaniem bardzo udany motorek. I jeszcze długo nie zamierzam się z nim rozstawać.
Szerokości i przyczepności..


Jeziorro
Nadal nim jeżdżę..

w.w
TDM 900 2003 MAM PIĄTY SEZON 210 OSIĄGALNE JAK NAJBARDZIEJ I NA TYM NIE KONIEC.

Mickel

Głosy: 38   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
TDM 900 2007
05.17.2015 11:19:44

Mam go juz ponad dwa lata zrobilem ok 20000 km i nie znalezlem nic zlego w tym motorze swietnie sie jezdzi jest stabilny i dobrze wywarzony, pali malo od serwisu do serwisu bez awarii.
co prawda w uk nie jest popularny ale ja bardzo go polecam bez wzgledu na strone po ktorej sie jedzie.
Polecam i pozdrwiam wszystkich bikerow. :)

Zaba (UK)
bombel masz doswiadczenia z wolnymi obrotami ? wczoraj jezdzilem jak zwykle a dzisiaj , nawet po rozgrzaniu nie schodzi ponizej 2000rpm na wolnych obrotach masz pojecie o co come on ??

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
TDM 2002
09.07.2015 8:48:31

jeżdżę drugi miesiąc, około 6tys km.
turystyczna szyba+deflektor chronią przed wiatrem.
wywaliłem oryginalny wydech bo ciężki, zasłania łańcuch i parzy w nogi.
dałem małego carbonoweo Acrapovica i jest super, poprawiła się elastyczność na dole a i osiągnięcie katalogowego 210km/h nie sprawia problemu, nic nie myszkuje ale mam zmienioną zawiechę na sportową, mam też sportowy filtr powietrza.
hamulce po małych modyfikacjach idealne.
minimalne odnotowane zużycia to 4.01 litra przy bardzo emeryckiej jeździe, średnio 5-5.5 a żeby spaliła 6 to cza się już postarać.
generalnie baardzo fajny motor i nawet nie mam pomysłu na co by ją zmienić...?

jak możecie polecić kogoś kto przerabia kanapy na wygodniejsze to poproszę o namiary na 783688744

SLY TDM900
Witam. Jak jeszcze nie przerobiłeś to polecam firmę GORJAN (www.gorjan.pl) Jestem super zadowolony, wizualnie i wygodnie pierwsza klasa. Pozdrawiam p.s. A z TDM 900 jestem bardzo zadowolony.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Cicha woda
10.21.2015 21:40:29

TDM mam dopiero rok, wcześniej jeździłem chopperami, ale nie dają one takiego komfortu jazdy jak turystyki. Poszukiwałem więc takiego motocykla który byłby uniwersalny, względnie tani w esploatacji i niezawodny. Faktycznie takim motorem okazała się być Tedzia. W tym sezonie przejechałem z nią ok 20 000 km przez co miałem okazję wystarczająco dobrze poznać maszynę i jej zachowanie.

Silnik:
Mocny, żwawy i elastyczny. Gdy kręci się go powyżej ok 4500 rpm maszyna jest bardzo zrywna. Niezależnie czy jedzie się autostradą, czy krętą górską drogą – zawsze ma się pod ręką potężnego kopa. Dzięki temu dalsze trasy nie nużą ślamazarnym tempem jazdy, w mieście można dynamicznie wyprzedzać, a na serpentynach silnik zachęca do zabawy :)
Na niskich obrotach – poniżej 3000 - TDMka jest trochę ospała i lubi szarpać, ale taki już jej urok. Gorzej, gdy szarpanie staje się nieprzewidywalne i silnik zgaśnie np. przy redukcji albo pyrkając na jałowych obrotach – to oznaka szwankującego TPSa (czujnik położenia przepustnicy) który można wymienić za free w ramach akcji serwisowej.

Spalanie i zasięg:
Bardzo oszczędne wg. Mnie. Ok. 4, 4,5 l/100km - przy spokojnej i dynamicznej jeździe. Przy autostradowych prędkościach lubi łyknąć nieco ponad 5 l/100.
W połączeniu z 20 litrowym bakiem daje to spokojnie zasięg rzędu 400 – 450km.

Hamulce:
Przeszczep z Yamahy R1 więc otrzymujemy to co można się spodziewać: mocne hamowanie, pełna dozowalność. W praktyce używa się jednego albo dwóch palców do hamowania. Przy „awaryjnym” hamowaniu pełną łapą trzeba uważać – warto szukać modelu posiadającego ABS!
Tylny hamulec ma podobny charakter pracy co przedni, przez co nie należy się go bać i z powodzeniem można używać obu w trakcie codziennej jazdy.

Zawieszenie:
Pełna regulacja – napięcie wstępne, dobicie, odbicie - zarówno przód jak i tył. Także pełno możliwości ustawienia maszyny pod siebie.
Jeżdżę na nieznacznie zmienionych ustawieniach fabrycznych i przy mojej wadze – 70kg – maszyna bardzo dobrze wybiera nierówności zachowując przy tym pełną stabilność i odpowiednią sztywność w zakręcie.
Dzięki geometrii i stosunkowo szerokiej kierownicy maszyna posłusznie się składa . Mimo wysoko położonego środka ciężkości, nie ma tendencji do „przewalania się”, niezależnie od prędkości.
Poza asfaltem maszyna daje radę po szutrze i w płytkim piasku, ale nie jest to jej żywioł. Być może do jazdy terenowej należy ją wyposażyć w odp. opony oraz trzeba posiadać pewne umiejętności.
Minusem jest utrudniony dostęp do regulacji tylnego amortyzatora – trzeba się trochę napocić z kluczem hakowym, by zmienić nastawy np. pod jazdę z pasażerem lub bagażami.


Komfort, ergonomia:
Mam 175cm wzrostu, 70kg wagi i jak dla mnie maszyna pasuje prawie idealnie (nie sięgam tylko całymi stopami do ziemi).
Oryginalne siedzenie i bak są dość dobrze wyprofilowane, nawet po 400km dziennie nie czuć zmęczenia tyłka. Pozycja za kierownicą jest raczej wyprostowana, z tendencją do lekkiego przechyłu do przodu. Na krętej trasie wygodnie przyjąć pozycję pochyloną, oprzeć pięty na specjalnie wykonanych oparciach – wtedy wygodniej i szybciej steruje się maszyną.
Kierownica jest szeroka, ale nie na tyle żeby przeszkadzała w jeździe w korku.
Wszystkie przełączniki i wskaźniki są wygodnie umieszczone i są czytelne.
Ochrona przed wiatrem to temat sporny. U mnie podwyższona szyba daje radę do 140km/h. a słyszałem też opinie, że najlepiej jest z oryginalną, krótką szybką... dlatego każdy musi tę sprawę rozstrzygnąć indywidualnie.

Do turystyki przydaje się niewątpliwie tylny „bagażnik” do którego można doczepić płytę i potem kufer centralny. Cieszą fabrycznie zamontowane i sprytnie chowane haczyki ułatwiające zamocowanie bagażu na tylnym siedzeniu.

Z utrudniających życie minusów: oryginalne wydechy. Wyglądają super, ale są poprowadzone nisko i trzeba się mocno schylać, aby nasmarować łańcuch i można się przy tym poparzyć.

Design:
Ładne, długie łuki na baku i owiewkach mogą się podobać albo i nie. Podobnie jak charakterystyczne przednie ślepia, z których wyrasta owiewka – kojarzą się z hełmem samuraja. Kwestia gustu. Ale na pewno maszyna swoim wyglądem nie zdradza sportowego charakterku i uniwersalności – niektórzy posiadacze sportów i chopperów mogą się więc zdziwić, gdy niespodziewanie umkniemy im spod świateł :)
Poza tym, maszyna jest generalnie „low profile” - nie rzuca się specjalnie w oczy, na oryginalnych wydechach nie straszy dzieci – ma to swoje plusy.


Podsumowując, TDM 900 to komfortowa maszyna zarówno do dalszych wypraw po asfalcie, codziennych dojazdów do pracy i do szaleństw na torze lub górskich serpentynach. Traktowana należycie (serwis, wymiana płynów etc.) na pewno odwdzięczy się Wam niezawodnością i sprawi, że kolejne tysiące kilometrów będziecie nawijać z przyjemnością :)

Głosy: 33   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Numer 1 na polskie warunki
01.20.2016 14:32:35

Dosc dlugo sie zastanawialem nad zakupem motocykla, myśłałem o Fazerze 1000, BMW GS, Suzuki DL 1000 i jakoś tak nie przekonywały ymnie do siebie. Fazer nawet fajny, mocny (za mocny dla mnie - duzo konikow byloby niewykorzystanych) ale jakoś tak nie do końca mnie przekonywał, GS oryginalny, prestizowy ale gdy dowiedziałem sie ile może kosztowac serwis to sobie odpuściłem, Suzuki ładne i już, już było blisko gdy trafiłem na TDM 900 z roku 2007. No i tutaj dopiero poczułem sie jak dziecko w kołysce. Prawdą jest, ze jest narowista ale gdy juz sie wyczuje maszynę to mamy katapulte pod tyłkiem. I to bez wycia silnika tylko z intensywniejszym baswoym pomrukiem dochodzącym z tłumików. Pomimo często wyszydzanych 86 KM pomiedzy nogami maszyna daje mi super frajde na naszych typowych polskich drogach, a na wykorzystanie 150 czy 200 KM nie ma szans w moim przypadku (chyba że szukamy drogi do wózka inwalidzkiego lub grobu). Tak to widze w zwiazku z osiągnieciem dojrzałego juz wieku. Koszty utrzymania praktycznie zadne, maszyna niezawodna, jazda dla pasazerki to przyjemność, zuzycie paliwa mniejsze niż w MZ-ce którą jeszcze posiadam. Na nasze warunki maszyna idealna.

Gość
Podzielam te opinie do dzisiaj ok.20kilo w siodle Tdm-ki , zaczynalem wczesniej na motorynce i po malu ewoluowalem do wsk , m72 , cz175 , etz , ts350 , cbr1000f i przerwa na 20 lat po czym pojawila sie Ona-Yaska T.9 Burzliwe poczatki naszgo zwiazku dotarly nawzajem nasze usposobienia , moja pani nie zaprzyjaznila sie niestety z Yasia ale to skaza genetyczna mojej zonki a nie wina klaczki , po prostu moja polowa nie trawi jak igla na szafie pokonuje cyfre50 itrzeba polozyc sie w zkrecie , to chyba cos z blednikiem ;-) 190cm wzrostu i szyba turystyczna daje rade do 120km/h , kanapa bedzie zmodyfikowana na zelowa , kiera fabryczna zostala zamieniona na szersza ale nizsza z poprzeczka , klamki oryginalne leza w garazu a na kierce sa krotkie dwupalcowe torowe z modulatorami , puszki mi nie przeskadzaja (lancuch smaruje na padock-stad'dzie) , zwiechy w nastawach fabrycznych na 71kg mi wystarczaja , jeszce tam nie grzebalem , pali tyle ile jej wleje i to mi odpowiada. To tyle z opini uzytkowej na szybko. Co do technicznej to dzisiaj pojawil sie zgrzyt.Jezdze caly rok no i wczoraj smigalem jak milo a dzisiaj , nawet po rozgrzaniu silnik nie z schodzil z obrotow na jalowym biegu ponizej 2000rpm.Na razie nie mam pojecia co moglo sie powalic po jednej nocy w garazu , moze jakies podpowiedzi ???

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
TDM 900
03.25.2016 1:48:49

ogólnie świetny sprzet do nawijania kilometrów - wygodny, jeżeli chcemy i potrafimy dostarczy dużo wrażeń podczas jazdy, mega oszczędny - stosunek mocy i momentu tych dwóch cylindrow + spalanie - rewelacja ( wiadomo że nie jest to urywacz du... ale nie o to chodzi ) - dla mnie jedyny minus to że to naked i brak ochrony od wiatru - po wymianie owiewki jest ok - ogólnie świetny sprzet godny polecenia

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Najlepszy w swojej klasie
04.22.2016 11:35:20

TDM 900 z 2004r mam już trzy lata, zrobiłem 32.000km a przebieg 60.000km. Szukałem sprzętu pod mój wzrost 190cm, poza tym chciałem dwie rury z tyłu, dwa cylindry. Wybór w zasadzie był jeden - TDM. Przez ten czas zero problemów. Był w Albanii, dwa razy Chorwacja i cała Polska. Spalanie 4L raz udało mi się uskutecznić, średnio 4,5L a gdy mam zły nastrój to max 5,2L/100km. Prędkość max miałem 218km/h. Silnik niezniszczalny, nie bierze oleju, przebiegi bez remontu bez problemu ponad 100.000km, potem znowu tyle samo. Lata ktoś w okolicach Tarnowskie Góry? Jak coś to pisać cafedelmar@o2.pl

Gość
A ta dobry litr mniej.

Gość
A wiecie co mnie wkuza? Przestawiony wal korbowy. Mialen 3vd, teraz 900-setke z 2005 z ABSem. Tamta palila okolo 7'5 srednio (mieszkam w niemczech miedzy A5 i A6) a ta dobry litr. Poza tym ze jest dla mnie troche za duza i ciezka, bo mam 172 cm i 63kg, to wkuza mnie charakter pracy V-ki i dzwiek z tlumikow. Wyglad tez moim zdaniem stracil w stosunku do 3VD. Wymienilem ze wzgledu na spalanie i spotkanie z sarna. Na razie nie sprzedaje. Stan fabryczny od niemki 35 tkm.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna





Dane techniczne motocykla



MarkaYamaha
ModelTDM 900
Typ motocyklaTurystyczny

Silnik

Cylindry2
Pojemność897 cm3
Ilość taktów4
Moc86 KM
Maksymalna moc przy7500 min-1
Moment obrotowy88 N/m
Maks. moment przy6000 min-1
Układ zasilaniaWtrysk
Typ silnika-
ChłodzenieCieczą
Średnica Cylindra x Skok92.0x67.5
Współczynnik kompresji-
Kompresja10,41 bar

Skrzynia biegów

Ilość biegów-
Przeniesienie napęduŁańcuch

Podwozie

Hamulec przedniPodwójna tarcza
Hamulec tylnyPojedyncza tarcza
Średnica hamulca przedniego298 mm
Średnica hamulca tylnego245 mm
Skok zawieszenia przedniego150 mm
Skok zawieszenia tylnego133 mm

Wymiary i masa

Waga motocykla190 kg
Długość2180 mm
Width800 mm
Szerokość825 mm
Wysokość siedzenia655 mm
Opona przednia120/70-ZR18 M/C
Opona tylna160/60-ZR17 M/C
Pojemność baku22L
Rezerwa5L

Przyspieszenie i osiągi

Prędkość maksymalna-
Przyspieszenie do 100km/h-
Średnie zużycie paliwa


OSTATNIO DODANE OPINIE


LS2 FF323 Arrow R

Cześć, w kasku przejeździełem cały sezon, moje spostrzeżenia:

Zalety:
Skorupa wykonana z włókna szklanego
4 gwiaz...

SJCAM SJ4000

Zgadzam się z większością opini na temat kamery - jest to udana kamerka ze świetną jakością obrazu, ale ma jeden istotny minus - bateria wysta...

Seca Atom

Same rękawice kosztowały mnie 200 zł.Kupiłem je w Wawie.
Zdałem na nich prawko na motocykl.Ale:
-po ok. 2 tygodniach okazało się ...

Honda XR125 L

Super motor dla początku. Nadaje się na miasto i lekkie enduro lub nawet turyzm. Mały, lekki, uniwersalny, dość tanie części, niezawodny silnik...

Naxa F02

N o w sumie poza tym , że to jest szczękowiec to zalet nie widzę.
Szybka rysuje się od czegokolwiek.
Nosek sam się wysuwa z mocowa...

HJC IS-17

W porównaniu do Nolana N87 - bardzo mało miejsca w części szczękowej, nie ma miejsca na cyrkulacje powietrza i okulary przez to strasznie parują...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce