Mamy już 9410 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Suzuki SV650 S/N (2003-2008)



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Suzuki SV650 S/N (2003-2008)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Dane techniczne motocykla


Ocena użytkowników
8.83 / 10

(Na podstawie 18 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje


Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 89%
Neutralne: 11%
Negatywne: 0%


Gość


8
Gość
03.22.2012 16:09:04

Bardzo fajny motocykl. Jego zalety to dobry dół oraz świetne prowadzenie w zakrętach. Jest dość bezawaryjny, odpala w każdych warunkach.

Minusy są takie, że łańcuch zużywa się znacznie szybciej niż w standardowym motocyklu z silnikiem R4. Opony tak samo. Mimo to sprzęt bardzo fajny i dostarczający mnóstwa wrażeń.

Polecam.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
sv 650
04.05.2012 12:22:48

Świetny motocykl dla początkujących z olejem w głowie i dla tych bardziej doświadczonych bardzo ładnie ciągnie z dołu, trochę czuć hamowanie silnikiem ale dla mnie to zaleta są momenty gdzie nie trzeba używać hamulca, niezawodny, bardzo elastyczny 6 bieg i mało pali POLECAM

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
MiroXX
04.26.2012 12:59:49

Motocykl stworzony do jazdy po mieście. Niestety na trasie jest już odrobinę gorzej. Brakuje mocy w górnym zakresie. Na początku jest supera potem siły opadają i od 140 jest znacznie gorzej. Jakbym miał kupować SVke to raczej 1000 - rama ta sama, a z mocą o wiele lepiej.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Suzuki SV 650
06.08.2012 8:57:28

Rewelacyjny motocykl. Bardzo poręczny, ma świetne hamulce i bezawaryjny silnik o z bardzo mocnym dołem. Polecam wersje z owiewką - o wiele lepiej się jeździ. Bez owiewki jest ciągła walka z wiatrem - od 140 zaczyna zwiewać z motocykla. Suza wymaga od jeźdźca pewnego doświadczenia, bo V-ka bardzo mocno hamuje silnikiem. Zbyt mocne odjęcie gazu w zakręcie może się skończyć natychmiastową glebą. Mocny dół powoduje też szybsze zużywanie napędu i opon, ale wszystko rekompensuje elastyczność tego silnika. Polecam jak najbardziej, ale raczej nie jako pierwszy motocykl

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
SV650S
01.15.2013 16:19:26

Posiadam SV 650S z 2005 roku - przejechałem już ponad 30 tys i naprawde mogę go śmiało polecić.

Motocykl lekki i bardzo poręczny w zakrętach - niewiele ustępuje sportowym motocyklom moich kolegów. Silnik jest na wtrysku, więc nie ma kosztów regulacyjnych. W wersji S doskonale ochrania przed wiatrem - można spokojnie utrzymywać przelotową 170-180 i nie jest to męczące. Osiągi więcej niż zadawalające - silkik w układzie v ma rewelacyjny dół i spod świateł zbiera się świetnie. Góra odrobine słabsza, ale nie narzekam. Spalanie przeważnie nie przekracza 8L, a najczęściej to 7-7,5L na 100. SVka jest bardzo wygodna nawet na dłuższych trasach - za jednym zamachem zrobiłem trase nad morze i nie padłem jak mucha :)

Jeśli chodzi o minusy - hamulce nie są jakieś mega rewelacyjne. Zawieszenie z przodu zbyt miękkie. Ja wlałem gęstszy olej i jest ok. Motocykl lubi też sobie chlupnąć troche oleju - nie są to duże ilości, ale trzeba dolać te 150-200 ml na 1000km. Nie można też wyłączyć świateł pozycyjnych(załączają się po włączeniu zapłonu).

Ogólnie motocykl bardzo fajny i bezawaryjny. Daje 9.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Dani cbr 600f4i
02.03.2013 20:36:06

Mialem SV 650N 2001 na gazniku - fajne moto ale do miasta i na trase tylko do 120-130 km/h. Spalanie przy normalny uzytkowaniu u mnie wynosilo 6-6.5 l. Polecam ten motoccykl.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
pomocy
05.03.2013 12:36:03

witam.

pare dni temu sprawilem sobie sv 650, pomozcie mi udzielajac wskazowek jesli chodzi o hamowanie silnikiem, redukcje, zakrety itp

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
technika jazdy na v-ce
05.03.2013 13:14:19

OK. Niech więc admini potem przeniosą to do pytań, żeby nie było potem burdelu w opiniach :)

Co do jazdy na v-ce to uważać trzeba najbardziej na gwałtowne ujmowanie i dodawanie gazu - zwłaszcza w zakręcie niech nie przychodzi ci do głowy że nagle odpuścisz gaz albo mocno dodasz - trzeba to robić łagodnie, tak do 15% mocy, bo skończy się to glebą. Jazda w deszczu to ta sama zasada - bez gwałtownych ruchów ani w dół, ani w góre. Kolejna kwestia to kwestia zmiana biegów - najlepiej robić to z mięzygazem, a więc wcisnąć sprzęgło, odwinąć nieco manete o 1-2 tys na sprzęgle i wtedy szybko wbić niższy bieg - powinieneś sobie to poćwiczyć na wyższych biegach potem schodzić na niższe. Co do zakrętów - jeśli to twój pierwszy motocykl to nie ma lepszego ćwiczenia od ćwiczeń na placu - poczytaj na temat przeciwskrętu, to ułatwi Ci wszystko i opanujesz moto 500% szybciej. Znajdź duży parking i rozpędź się do 50-60 km/h i pchnij kierownicę lewą ręką do przodu, potem prawą :) Zobaczysz na czym polega skręcanie na motocyklu i że nie ma to nic wspólnego z pochylaniem się na nim, tylko odpowiednim pchnięciem kierownicy w kierunku jazdy. Poćwicz to to będziesz miał jakieś podstawy(zwłaszcza ostatnie, czyli zakręty). Potem proponuje kupno książki twist of the wrist 2(polskie Przyspieszenie II). Warto to kupić :) Powodzonka w opanowaniu tego pięknego motocykla.


Gość
Dokladnie. Skreca sie przeciwskretem. Na bandziorze rozwalilbym sie na barierce rozgraniczajacej pasy ruchu na zakrecie gdybym w pore nie przypomnial sobie o przeciwskrecie ktorego uczylem sie dzien wczesniej. Poczatkowo chcialem go cialem przechylic i nic nie dawalo i w ostatniej chwili lekko zaczalem odpychac prawa manetke i nagle moto zaczelo mnie sluchac i zaczal pieknie skrecac w prawo. Ale juz prawie zaczalem napelniac kombinezon ze strachu.

Gość
Poziom Polskich motocyklistów jest żenujący. Rozmawiam z ludźmi którzy latają na moto od lat a mimo wszystko twierdzą że skręcanie polega na balansowaniu.

Michal
Gość, to jakieś żarty? Ogarnij się i idź na kurs bo jazda na simsonie to nie to samo co na 200kg i wiecej motocyklu

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Duuża frajda
06.26.2013 0:28:19

Mój pierwszy duży motocykl - uwielbiam go, ale odradzam jako sprzęt do nauki jazdy. A oto dlaczego:

-hamowanie silnikiem. Poza zakrętami (kilka razy uciekło mi tylne koło) jazda po naszych dziurawych drogach i w korku wymaga baaardzo lekkiego traktowania manetki i luźnego trzymania kierownicy co jest szczególnie trudne dla początkujących. Zdecydowanie lepiej sprawdzają się silniki R4.
-dłuższe trasy = tyłek do wymiany (beznadziejnie twarde siedzenie) i oszołomienie od wiatru (wersja N)
-przeciętne hamulce
-dość wysoki i niemały moto, mam 176 cm i uważam że to minimum. Jak jadę na Hornecie kolegi, mam wrażenie że dosiadam psa :)

A na plus:

-gang silnika: to Mozart pośród nakedów, konkurencję stanowią tylko Ducati. Nawet chopperowcy kiwają z uznaniem.
-super prowadzenie (jak już ktoś opanuje podstawy i nauczy się odruchów). Pięknie składa się w zakręty - zasługa sztywnej ramy.
-bardzo dobre przyspieszenie. Odejście spod świateł porównywalne ze 100-konnymi rzędówkami. Potem baty, ale komfort jazdy i tak kończy się na 120 km/h (wiatr)
-jest bardzo wąski i łatwo przeciskać się nim w korku.

Podsumowując: na początku na pewno trudniejszy od rzędówek jeżeli chodzi o operowanie gazem, potem sama radość. Idealny motocykl do miasta i na weekendy.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
SV 650 K5
10.22.2013 13:21:09

Witka!


Jestem od 7000km właścicielem SV650 w nakedzie. Jak dla mnie ten motor to rewelacja. To co urzeka to ZNAKOMITY silnik V2 o niesamowitym dźwięku. Na przelocie Leo vince ma się wrażenie jakby moto było napędzane dźwiękiem ;) Na zimnej oponie jest ogień w szopie, 3-ci bieg, a tył mieli. Nie dajcie się zmylić niskiej mocy 72KM, moto nadrabia momentem obrotowym, od świateł do świateł idzie równo ze 100konnymi rzędówkami. Generalnie Sv sprawia maaasę frajdy, można się powygłupiać, przy okazji pali mało i się nie psuje. Siedzenie mogłoby być wygodniejsze, wada ta jednak ginie w morzu zalet SV 650 ;)

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
świetny nawet jako pierwszy motocykl
01.13.2014 21:02:02

Niektórzy za bardzo demonizują SVke - nie jest to motocykl nie do ogarnięcia, ja sam od niego zaczynałem i moment obrotowy okazał się tylko zaletą, bo jak na klase 600 motocykl zbiera się przepięknie zostawiając w tyle popularne hornety czy fazery. Minusem jak już wspomnieli poprzednicy jest nadmierne zużywanie opony - pilot power wytrzymał mi na tyle 5,5 tys a kumplowi w hornecie prawie 10. Jest duża różnica. Moto łykało bardzo niewielkie ilości oleju - ok. 200ml/1000km. Prowadzenie w winklach bajecznie proste i łatwe - ten motocykl sam w nie wchodzi, kierowca musi tylko nie przeszkadzać. Spalanie od 6 do 8,5L przy pałowaniu. Wygląd nowoczesny, świetna ochrona przed wiatrem w wersji S. Hamulce takie sobie - nie ma tragedii, nie ma rewelacji. Ogólnie super sprzęt i to nawet dla początkujących z odrobiną zdrowego rozsądku. Moja ocena 8/10.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
a wiec i ja dorzuce cos od siebie:)
03.27.2014 19:16:29

czesc wszystkim!

od razu przepraszam za brak polskich znakow ale nie chce mi sie pisac,i nie o to chodzi a to nie lekcja polskiego

na motocyklach jezdze juz lata,uwzgledniajac male pojemnosci od 13 roku zycia,SV kupilem 2 sezony temu bo.... no wlasnie - bo bardzo mi sie poba - stylistycznie wedlug mnie piekna(ale to kwestia gustow i guscikow,ale mi sie podoba) no i zawsze chcialem miec V ale nie litra,i tak zakupilem SV 650 S z konca 2004 r.
Jezdze bardzo duzo(15 tys na sezon) i musze powiedziec ze motocykl jest tani w jezdzie i eksploatacji,rewelacyjnie sie porawdzi,a jak sie go opanuje to idzie łoic duzo mocniejsze motocykle (ale tylko na winklach,ale to zakrety sa dla prawdziwych motocyklistow nie proste) . Teraz koniec pitolenia :

* prowadzenie - wedlug mnie jest bardzo dobre,chociaz do sportowcyh 600 ktore mialem wczesniej troche im brakuje,ale ogolne wyczucie motocykla jest bardzo dobre,podnozki na takiej wysokosci ze mamy jeszcze zapas przyczepnosci nawet jesli nimi przytrzemy,opony idzie zamknac na spokojnie,moto jest lekkie i mozna je latwo i szybko przezucac prawa/lewa po winklach,ale jak pisali koledzy wyzej to "urocze" i jak na 650 mocne hamowanie silnikiem wymaga przyzwyczajenia(strach pomyslec co jest w sv 1000,a mialem sie okazje przekonac) i napewno nie jest to motocykl dla poczatkujacych,albo z bardzo duza dawka oleju w glowie,gdyz nagle zamkniecie/otwarcie albo nawet za mocne zredukowanie przed zakretem (nie mowiac w zakrecie...) konczy sie uslizgiem z ktorego czasem moze nie udac sie wyjsc.


* spalanie - wedlug mnie wielka zaleta tego moto,jezdze raczej spokojnie,ale jak wpadne na winkle to sobie nie oszczedzam ,miast unikam bo na szczescie nie mam potrzeby po nich czesto jezdzic. spalanie wynosi mi ok.5-5.5 przy normalniej jezdzie,max 7.5 przy szybkim tempie na autostradzie podchodzacym pod vmax(ale potem kulturalna predkosc,moze temu tak malo,ale autostrady bylo dobrze ponad 100 km)

* osiagi - wystarczajace,nie jest to sport,tylko motocykl do normalnej jazdy ,ponad "2zł" leci takze nie ma zle,pochwała za rewelacyjna elastycznosc gdyz mozna wystrzelic z zakretu z niskich obrotow(od 4 juz zdrowo ciagnie,od 7 do 10 2 zycie,do odciecia nie ma sensu ciagnac bo po 10 nic sie nie dzieje)

* wygoda - w wersji S jest dosc spora,jezdze duzo i konkretne trasy ,mam 182 cm i owiewka daje rade,150 mozna jechac bez zmeczenia siebie i motocykla,jak wspominali koledzy wczesniej moto dosc wysokie,bo mimo mojego wzrostu srednio mi idzie gdzy tzeba odepchanc sie do tylu :P


*hamulce - takze sie zgodze ze "szału nie robia" mialem doczynienia w sportach z mocniejszymi,ale złe nie sa,stalowy oplot wpływa na duzo,daja rade,jak na zestaw ten sam co w duzo ciezszym bandicie to w sv wypadaja wystarczajaco/dobrze

* DZWIEK - jesli ktos kocha dzwiek V,to polecam od razu odciac seryjne cygaro i wpakowac tam przelota - cos pieknego,i jeszcze bardziej poprawia doł moto!!

przestrzegam przed gumowaniem,krotka jedynka nie sprzyja nauce,narwistosc silnika tez,a w dodatku jesli chcemy przejechac za daleko moze sie zatrzec( w modelach od 2003 rzadziej,ale nie kuscie losu)


PODSUMOWANIE

Siwetny motocykl,ale nie na 1 moto,piekny,dzwiek,elastycznosc,spalanie,porecznosc,bardzo tanie koszty eksploatacji. BEZAWARYJNY tylko tza o niego dbac!! jak o wszystko.

Mam nadzieje ze przyda sie,w moim sercu SV pozostanie na dlugo,mam do niego wielki sentyment i zawsze dobrze bede go wspominal,bo jest ostatni sezon ze mna(albo przdostatni) nastepnie GSX-R 750 k9 bo niestety sportowa natura wygrywa z bezawaryjnoscia i wygoda na codzien jaka daje sv,.... a jesli koszty pozwola,to zostanie u mnie do konca swych dni

do zobaczenia wszystkim na trasie! LEWA!

Głosy: 45   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
SV650 2005
04.17.2014 16:50:15

Posiadam SVke od dwóch lat(rocznik 2005) - jest to mój pierwszy motocykl. Większość znajomych odradzała SV i polecała horneta, ale uparłem się i nie żałuje - nawet silnik w układzie V nie jedzie sam, trzeba do tego kierowcy który odkręca - jak się traktuje manetke delikatnie jest potulny jak baranek, a jak się odkręci to wyrywa ręce z nadgarstków :D Wszystko to kwestia wprawy, ale da się go wyczuć.

Zalety motocykla:
- Reakcja na gaz i dobry dół
- Świetne prowadzenie w winklach
- Ładny wygląd i agresywne ostre kształty
- Dobre światła w nocy
- Przyzwoite hamulce
- Wtrysk paliwa
- Małe spalanie. Da się zejść do 5,5-6L/100. Niestety przy dzidowaniu potrafi już łyknąć 8-9 L paliwa.
- DŹWIĘK SILNIKA!

Wady:
- Silnik V wpada w wibracje - kamera na baku to mission impossible bo obraz mocno trzęsie i nic nie widać.
- Trzeba pamiętać żeby lać olej ponad stan. SV nie ma dobrego smarowania, a jazda na gumie jest zabójcza dla tego silnika - w pozycji pionowej nie ma smarowania.
- Zawieszenie jest troche za miękkie. Dobre do jazdy po większości drogach, ale warto zmienić olej w lagach na taki o gęstości 15W albo nawet 20W. Suzuki standardowo dawało olej 10W.
- Silnik wymaga mocnego akumulatora z dużym prądem rozruchu. Tanie akumulatory szybko padają(polecam Yuase).
- Ciut za mała prędkość maksymalna
- Zakładanie na tył słabej opony to proszenie się o glebe

Moja ocena motocykla to 8. Polecam.

Głosy: 32   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
04.27.2014 20:59:48

W skrócie! Dla początkujących i rozważnych IDEALNY!

Głosy: 30   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
sv650 k4
05.17.2014 13:09:34

Mam SVke od 3 sezonów - motocykl świetny, ale po tym okresie widze też jej wady:

- Zbyt miękkie zawieszenie z przodu. W szybkich winklach motocykl nie jest idealnie stabilny i trochę nim buja. Jechałem Hondą 954 i tam prędkość 180-200 w zakrętach to jak 120 km/h w SV :)

- Brak smarowania w pionie. Moto łatwo idzie na koło, ale w tej pozycji nie ma smarowania i może się zatrzeć silnik.

- Po 2 sezonach zacząłem odczuwać braki w prędkości. Przy mojej wadze więcej niż 205km/h nie chce polecieć, a momentami kumple na sportach odchodzą mi mocno do przodu :/

- Kosz sprzęgłowy hałasuje. Słychać go na wolnych obrotach, ucisza się po wciśnięciu klamki sprzęgła. Nie jest to wielka wada, ale dźwięk jest denerwujący.

- Słaby górny zakres obrotów. Można pochwalić SVke za świetny dół, ale jadąc już te 120-140 km/h na ostatnim biegu nie zbiera się za dobrze.

- Problemy z odpalaniem po zimie. Pomaga podłączenie akumulatora z samochodu - wtedy pali na dotyk.

Moja ocena 7/10. Bardzo dobry motocykl, prawie zerowa awaryjność(przez 3 lata padła mi tylko linka sprzęgła i regulator napięcia). Ogólnie polecam.

kriis
u mnie po zimie pali na dotyk, nie narzekam

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
SV650S 2003r.
02.10.2015 12:35:36

Jezdze SV650S z 2003r. (na wtrysku). Moto bardzo ładne, w miare mocne. Jezdze z kumplami na mocniejszych sprzetach ale zostawiaja mnie troszke w tyle jedynie na dlugich prostych (V-max to max 220 licznkowo - waze 77kg). Na przyspieszeniu od 0-140 roznice niezauwazalne bo to zalezy od tego kto pierwszy sie odwazy i jak szybko zmienia biegi :) Przejechalem przez 4 lata 23 tys km i byla to jazda BEZAWARYJNA. Jedynie serwis olejowy i wiadomo naped, opony, klocki. Spalanie od 5,1 l przy jezdzie do 120, przy ostrej jezdzie do 7. Przecietnie 5,7-6,3 l przy szybszych przelotach w trasach, czasem z v-maxem. Ogolnie najoszczedniejszy w mojej paczce (fz6, VFR800, bandit600, bandit 1200, xj600) - tylko fz6 pali niewiele wiecej...Generalnie lac paliwo, kontrolowac stan oleju bo czasem trzeba dolac ale go GS500 tez dolewalem, wiec to chyba w SUZUKI norma. Ogolnie polecam z czystym sumieniem. Jak zmienie to na SV1000.

Gość
Witam, aktualizuję mój poprzedni komentarz: SVa przejechała już pode mną 21tys. km ( w poprzednim komencie 14 tys) i wciąż lata jak dzika :) Zero JAKICHKOLWIEK usterek, tylko czysto eksploatacyjne sprawy, wciąż idzie z dwóji na koło, strzał ze sprzęgła przy 70kmh i nie ma zmiłuj :) pozdrawiam, Maciej. p.s. jak lać olej to tylko porządny, Motul 300V lub full syntetyk 7100.

Gość
Ja swoją SV650 K5 nakulałem póki co 14tys. km i w 100% popieram to, co jest napisane powyżej. Spalanie u mnie prawie identycznie, z tym że w trasie przy prędkości 120-140km/h spalanie 4,7/100, Vmax przy mojej wadze 65kg 235kmh (wersja N). Zero awarii, tylko oleje, filtry, opony i klocki. Moto nie do zajechania, byle nie przegiąć struny w długim wheelie. Pozdrawiam.

Głosy: 91   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
SV650n K7
03.13.2016 21:34:07

Bardzo fajny motocykl. Dojeżdżam nim do pracy (20km expresówki i 10km miasta). Jak dla mnie idealny. Mam golasa więc jazda powyżej 140km/h robi się nieprzyjemna. Poza komfortem nic nie stoi na przeszkodzie żeby przelotowo latać 180km/h, mocy nie brakuje. Charakterystyka silnika V2 to bajka. Za nic nie zamieniłbym tego momentu obrotowego i gangu z przelotowego wydechu. Jazda motocyklami z rzędowym silnikiem o tej samej pojemności wydaje się dla mnie bezpłciowa. Motocykl wprost idealny do pajacowania na mieście. Eksploatacyjne to co pisali koledzy. Rewelacyjne przyspieszanie motocykla okupione jest zjadaniem opon i napędu. Niektórym wadą jest znaczne hamowanie silnikiem. Dla mnie to zaleta. Hamulca używam do końcowego zatrzymania motocykla lub w sytuacjach wymagających szybkiego hamowania, resztę ogarnia redukcja biegów i hamowanie silnikiem. Dla tych co się zastanawiają pomiędzy 650 a litrem to jeśli chodzi o golasa to nie widzę sensu przesiadki na litra. Tam gdzie 650 się kończy a litr daje jeszcze radę to już łeb urywa.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Spalanie - nie umiem zejść poniżej 8 litrów.
06.22.2016 23:58:55

Kupiłem SV650 ponieważ naczytałem się na forach, że jest bezawaryjny i ekonomiczny. Prawda okazała się polowiczna. Fakt, że motocykl się nie psuje. Niestety ja nie jestem w stanie zejść poniżej 9,5 litra na 100 km. Nie ukrywam, że jeżdżę tylko po mieście w trybie włącz i wyłącz, ale uważam, że przy tej pojemności to i tak za dużo. Ludzie jak mam pojechać żeby zużył tylko 6 litrów na 100 km. Dla mnie to niemożliwe. Wcześniej miałem podrasowanego litra od Yamahy i palił 12-17 l/100 km ale trzeba przyznać że jechal tylko cały czas siadaly zębatki, łańcuch i klocki hamulcowe lecz nie dostawał zadyszki przy 200 km/h jak SV-ka. Motocykl może i fajny ale piekłem od niego nie bije. Bez wymiany oleju w latach na gęstszy miałem wrazenie, że przy hamowaniu szoruje szczęka po asfalcie. Podczas przyspieszania mam wrazenie, że odkręcamy gaz przy 180 km/h i niewiele się dzieje i w oczekiwaniu na 215 km/h co w przypadku mojego modelu jest kresem można się zdrzemnąć.


vvvvvv
Sv 650N k6 26000tyś v-Max jeszcze nie sprawdzony mam go od paru dni , Na piątym biegu do odcięcia 215km/h przyczyn bardzo dobrze dotej prędkości się zbiera ,spalanie przy ostrzejszej jeździe 7L Kierownik 73kg 175cm

Thai Chi
SV-ką jeżdżę głównie po mieście i prędkości w okolicach 160 km/h rozwijam od świateł do świateł. Ale jak się trafi "zielona fala" to i do 180 km/h się doczołga. Niestety 215 km/h osiągam bardzo rzadko ponieważ nie mam, aż tyle wolnego czasu i brakuje cierpliwości żeby doczekać kiedy SV-ka osiągnie kres swoich możliwości :-(

Gość
Ha,ha dawno się tak nie ubawiłem......

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna





Dane techniczne motocykla



MarkaSuzuki
ModelSV 650
Typ motocyklaNaked

Silnik

Cylindry2
Pojemność645 cm3
Ilość taktów4
Moc72 KM
Maksymalna moc przy9000 min-1
Moment obrotowy84 N/m
Maks. moment przy7200 min-1
Układ zasilaniaWtrysk
Typ silnikaDOHC
ChłodzenieCieczą
Średnica Cylindra x Skok81.0x62.6
Współczynnik kompresji-
Kompresja11,51 bar

Skrzynia biegów

Ilość biegów6
Przeniesienie napęduŁańcuch

Podwozie

Hamulec przedniPodwójna tarcza
Hamulec tylnyPojedyncza tarcza
Średnica hamulca przedniego-
Średnica hamulca tylnego-
Skok zawieszenia przedniego-
Skok zawieszenia tylnego-

Wymiary i masa

Waga motocykla162 kg
Długość2120 mm
Szerokość790 mm
Wysokość siedzenia800 mm
Opona przednia120/60-17
Opona tylna160/60-17
Pojemność baku16 litrów
Rezerwa-

Przyspieszenie i osiągi

Prędkość maksymalna210km/h
Przyspieszenie do 100km/h3s
Średnie zużycie paliwa


OSTATNIO DODANE OPINIE


Alpinestars Celer

Długo zastanawiałem się jaką kurtke wybrać, miałem już spodnie alpinestars tracki, model 2012, czyli juz te z matowa skóra, przymierzałem par...

Shark Skwal

Kask dobrze wykonany z porządnych materiałów. Posiadam i polecam. Jeden raz już mając go na głowie przy predkosci około 80 km/h sunąłem po zi...

Klocki hamulcowe Siffert

Zużywają się równo, nie są za twarde, oszczędzają tarcze hamulcową, trochę pylą, po 250-350km przednia felga do przetarcia mokrą szmatą, w...

Shima STX

Rękawice w swojej półce cenowej nie mają konkurencji wśród innych firm jeśli chodzi o wygodę noszenia (a przymierzałem na motobazarze dziesi...

LS2 FF397 Vector

Kask użytkuję jeden sezon, podług AGV znajomego z tej samej półki cenowej jest sporo lżejszy, ma milsze i wyglądające na solidniejsze materia...

Alpinestars SMX-6

Mała aktualizacja do mojej wcześniejszej opinii. Po ślizgu przy 90/h stwierdzam, że buty średnio zdały egzamin. Uderzyłem bokiem, w ten duży p...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce