Mamy już 11843 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Akumulatory JMT



Ilustracja przedmiotu

1  

Akumulatory JMT

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
3.36 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 27%
Neutralne: 0%
Negatywne: 73%


Gość


1
opinia
07.04.2014 17:50:06

Aku nie wyżymał 1 roku z wielka łaska czekałem na wymianę 1 miesiąc nie polecam

Głosy: 52   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Póki co jest ok
07.05.2014 16:40:39

Ja kupiłem w zeszłym roku na jesień do Drag Stara 650 - póki co żyje, kręci dobrze choć na wiosne wymagał podładowania. Zobaczymy ile wytrzyma.

Głosy: 31   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Gość
10.25.2014 18:30:42

potwierdzam aku wytrzymało 6 miesięcy i właśnie próbuje reklamować odradzam JMT nigdy więcej(przed zakupem myślałem że chociaż ze 2 lata wytrzyma)

Gość
1,5 roku i padaka (garażowany zima!)

Głosy: 57   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
Szajs jakich mało
03.23.2016 14:35:45

Tyle w temacie. Prąd rozruchowy dużo niższy niż ten na obudowie. Może być to wynikiem szybkiego samo-rozładowania aku tejże marki.

Za tę cenę można kupić coś naprawdę lepszego, ze średnio-wyższej półki.

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
dla mnie w porządku
03.23.2016 16:58:04

Używam taki akumulator w fzs 600 - ma już 3 lata i zanosi się, że kolejny sezon też wytrzyma. Na wiosne w ciepłym garażu odpalił bez problemu - nie był nawet wyciągany. Mowa o żelowym - nie wiem jak inne typy.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Akumulator 3Ah do skutera
04.28.2016 21:25:19

Witam akumulator bezobsługowy JMT YT 3Ah 12V to lipa wytrzymał tylko !!! 2 miesiące !!! Nie polecam odradzam !!!

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


1
Tak jak u większości
04.29.2016 0:09:34

U mnie wytrzymał 4 miesiące w Hondzie CG. Właśnie się dowiedziałem o tym fakcie. Więc nie polecam. Kupiony na Allegro,

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
Gość
05.23.2017 12:06:49

Akumulator miał 2 lata. Na początku ok, drugi sezon miał grymasy. Czasem się rozładowywał po postoju 2-3 tyg. Pod koniec musiało się w nim coś porządnie rozwalić, bo miał bardzo małą pojemność i bardzo słaby prąd rozruchowy. Do tego zaczął się przeładowywać, a prąd ładowania wynosił 15-17V. Podejrzany był regulator, ale po wymianie akumulatora na nowy wszystko ok. Bardzo słaby prąd rozruchowy, po założeniu nowego (Unibat) aż byłem zdziwiony jak szybko normalnie kręci się rozrusznik.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
JTM 12V14Ah
06.18.2017 17:08:41

Kupiłem w listopadzie 2015, w zimę 2015/16 był doładowywany, zeszły sezon bez problemu (w sezonie nakręcone ok 2000km), zima 2016/17 doładowywany, w tym sezonie zrobione 600km, po naładowaniu następnego dnia motor już nie zapala. Nie polecam tych akumulatorów - dziadostwo.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Nie polecam
08.21.2017 11:31:25

Aku nie wytrzymal 1 roku. Kupiony rok temu jesienia, na zime wyjety, trzymany w cieple, po zimie naladowany. Padl po 4 miesiacach. Szkoda kasy

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
jmt
10.17.2017 22:35:57

ja nigdy nie mialem problemu z tymi akumulatorami,czesto kupuje jmt i jest ok.czasem pewnie mozna trafic na wadliwy,lp wytrzymal jeden dzien,a w innym motocyklu dziala juz ponad 2 lata.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Berik 2.0 Alien G-10516-BK

Po trzech sezonach zdecydowanie polecam!

plusy:
solidna skóra, trzy sezony brak pęknięć i nic się nie rozeszło
wyso...

Klocki hamulcowe EBC

używam klocków ebc yellow w audi a8 w12 d3 450 koni mam juz drugi raz wytrzymują jakieś 10000 prawd mówiąc nie jestem przekonany może nie jest...

Rebelhorn Cubby

Jeździłem w niej dwa lata, dość turystycznie ale i w lesie czy terenie się zdarzyło. Praktycznie każdy sezon.
Zalety :
1. Dobra w...

Pokrowiec Oxford Aquatex M CV202

Rewelacyjny pokrowiec, którego używam od 1,5 roku i trzyma się świetnie. Jedyne zastrzeżenie mam do kłamst, które są powielane we wszystkich a...

LS2 FF352

Świetny kask w stosunku cena/jakość. Idealny na pierwszy kask i do maszyn z kat. A2.
Bardzo wygodny, z niezłą wentylacją. Za 200 zł nic ...

Caberg Duke

Mam ten kask drugi sezon. przejechane ok 15 tysi.
Jeżdżę motocyklami lekkimi, więc prędkości do 120-130 km.
Do takich prędkości...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA