NOWOŚĆ Macna Buran

NOWOŚĆ Midland BTX1 PRO

NOWOŚĆ SHIMA SX-6
Mamy już 16199 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Suzuki GSXR 1000 K3 K4 (2003 - 2004r)



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Suzuki GSXR 1000 K3 K4 (2003 - 2004r)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.29 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Opinie na temat GSX-R 1000. Roczniki 2003 i 2004



Ostatnie filmy
Dodaj film

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 93%
Neutralne: 7%
Negatywne: 0%


Gość


10
Gość
04.12.2012 12:43:49

Mam model po lifcie(2003) ze zmienioną przednią owiewką i lampą. Motocykl to prawdziwa petarda na kołach. Przyspieszenie i moment obrotowy ogromne - to jest motocykl do zabawy, jazdy na kole. Idzie bez problemu na koło z trójki bez sprzęgła. Silnik bezawaryjny - tylko lać benzyne i jeździć. Jedna rzecz do jakiej się można przyczepić to kultura pracy silnika - mogłaby być lepsza, bo silnik pracuje jakby wsypano do niego kilo gwoździ, ale ten model tak ma. Do pozycji za kierownicą trzeba się trochę przyzwyczaić, ale jak na typowo sportową maszyne nie jest źle. Po przejściu z nakeda miałem na początku problem, ale przyzwyczaiłem się - teraz trasę 400 km mogę zrobić za jednym zamachem :) Dla mnie motocykl prawie idealny - cieszy oko i ucho. Fun z jazdy przeogromny. Jakbym miał zmienić to tylko na nowszego Gixa. Polecam

Gość
Jak gabarytowo wygląda przy 954 ?

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Mati
04.14.2012 17:34:34

Mam Gixa 2004 - motocykl bezkompromisowy. Super wygląd, super silnik, super hamulce i wrażenia z jazdy nieporównywalne z niczym innym.

Największą zaletą jest potężny dół. Ciągnie na każdym biegu i to od 2,5 tys. obrotów. Po przesiadce na R1 kumpla myślałem, że przesiadłem się na 600tke. Tam trzeba było ciągle kręcić silnik powyżej 8 tysięcy. Gixxer rwie na każdym biegu i to w pełnym zakresie obrotów.

Silnik jest naprawde żywotny. Nie ma żadnych typowych wad, które go wykluczają. Zmieniamy olej, robimy od czasu do czasu synchro zaworów i możemy zapomnieć o tym, że mamy silnik. Nic tylko lać beznzyne i nawijać kilometry.

Prowadzenie w zakrętach świetne. Motocykl kładzie się idealnie, jest bardzo stabilny i to nawet przy bardzo wysokich prędkościach.

Polecam każdemu, kto chce się przesiąść na sportowego literka. Nic nie dostarcza takiego funu na drodze i na torze jak GSXR-100.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Damianero
04.16.2012 14:37:09

Świetna maszyna - polecam każdemu, kto już ma trochę nawiniętych kilometrów za sobą.

Zalety GSXR-1000:
- Ogromna moc silnika
- Duży moment, a więc świetna elastyczność. Przyspiesza jak głupi na każdym biegu.
- Całkiem dobrze chroni przed wiatrem
- Solidna rama
- Pięknie się prowadzi - można lecieć spokojnie na kolanie. Ten motocykl jest do tego stworzony.
- Wtrysk paliwa

Minusy:
- Nie ma wyświetlacza biegów w standardzie
- Dość szybko traci na wartości w porównaniu z konkurencją
- Spalanie średnie to 8L/100. Najmniej miałem 6,5, ale jechałem wtedy z czoperami :D
- Droga eksploatacja(opony i napęd szybko lecą)
- Nadgarstki i plecy bolą po dłuższej jeździe
- Seryjny amor skrętu to chyba atrapa ;/

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
06.19.2012 15:24:29

Prawdziwy pocisk na dwóch kołach! Nie zamieniłbym go na żaden inny moto, no może tylko na nowszego gixxa :) Super silnik, hamulce, rewelacyjne prowadzenie w zakrętach, nieziemskie przyspieszenia. 10/10

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
GSX-R 1000 k3
07.18.2012 16:27:28

Przesiadłem się z Hondy SC33. Każdy mi odradzał przesiadke na Suzuki, ale na szczęście nie posłuchałem i kupiłem Gixxa. Ten sprzęt to prawdziwa torpeda. Atomowe pier***cie z samego dołu! Przyspieszenie, elastyczność - po prostu bajka! Na trójce dźwiga koło do góry tak atwo jak SC33 na dwójce. Silnik chodzi mniej kulturalnie i ciężko się na początku przyzwyczaić. Przez pierwsze kilometry jeździłem ostrożnie, bo myślałem że zaraz się rozleci :) Mimo gorszej kultury pracy rekompensuje wszystko z nawiążką - prowadzenie, hamulce, osiągi - masakra :) Gixxer pompuje adrenaline do krwi jak żaden inny sprzęt. Nie do opisania w słowach! Trzeba się przejechać, żeby zrozumieć. POLECAM! Kolejne moto to napewno gixxer z podwyższonym k z przodu, kto wie może nawet l :)

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Kris K4
07.22.2012 16:41:35

Największy drogowy wymiatacz. Lekkie pociągnięcie manetki i przednie koło leci w kosmos. Silnik ciągnie od samego dołu lepiej niż tirówki przy drodze! :) Prowadzi się lekko i precyzyjnie, hamulce żylety. Bez dwóch zdań 10/10!


Gość
R1 to złom w porównaniu do gixa

Cerber
Ale pie...isz nie masz pojecia o czym piszesz,rn09 to rower przy k4.

Gość
hehe chyba niewiesz co piszesz kolega ma k4 ja wsiadł na moja r1 nr 09 to sie poplakal i chcial te swoje sudownie suzuki podpalic

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
gsxr 1000 k4
05.17.2013 16:14:08

Zalety:
- Bezawaryjny silnik
- Znakomity średni i dolny zakres obrotów
- Bardzo niskie spalanie(średnio 6,5L/100)
- Dość wygodny jak na sporta
- Duży schowek

Minusy:
- Odrobine toporny w winklach(w porównaniu do R1 RN19)
- Dość kiepskie heble
- Hałasujące sprzęgło

Ogólnie fajny i bezawaryjny sport, silnik prawie nie do zajechania :) Polecam.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
7/10
10.10.2014 13:36:46

Motocykl od początku wychodził na wtrysku, bezobsługowy silnik i niezawodność - fabryczne sprzęgło wymieniłem przy 70 tys! Niestety były i wady - wszystkie litrowe gixxery do k4 włącznie prowadziły się jak kłody - dopiero k5 i wyżej jest pod tym względem naprawde dobrze doprawcowany. Oczywiście jak ktoś się przyzwyczai do jazdy na k3 k4 to tego nie widzi, ale ja po przesiadce na k6 poczułem wielką różnice w kontroli i panowaniu nad moto - ten moto to całkiem inna bajka, dlatego polecam k3 i k4 bo to sprzęt niezawodny i mocny, ale wg. mnie warto pomyśleć o dołożeniu $ do k5.

Głosy: 39   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
10.26.2015 21:04:16

Mam gixa 1000 k4 po przesiadce z zx6r z 96 roznica mocy wielka w prowadzeniu porównywalne jak najbardziej polecam sprzet bardzo dobry dół nawet w jezdzie z pasazerem


Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
gsxr 1000 k4 KONIG
11.27.2015 19:39:40

suzi k4 rwie jak szalone dołem r1 to nie wiem czy ma połowe mocy. Czasami staje na koło przez przypadek trzeba pamiętać o niutonach. zaletą jest duża owiewka można jechać po autostradzie szybko i głowy nie urwie. W tym roku jechaliśmy z niemiec do Pl i z powrotem 2300km żona na hondzie cbr skulona jak na komarku. Ale v max 290 mój i strach mnie obleciał zamknie 300 bez problemu, toporny na zakretach, troche nie pewny, polecam ustawienie zawiasu na twardo. Dla mnie wybór lepszy niż nowsze modele bo latam autostradą więc bez zmęczenia i jeszcze żadne autko mnie nie zaskoczyło. Może to przypadek albo gość spóznił start bo zjadłem na starcie k7. Teraz myśle o odbloku pierwszych 4 biegów co by mieć pełną moc bo Suzi dba o klienta i może nie każdy wie że moto jest oryginalnie zdławione do 4 tego biegu. Tak naprawdę daje rade tylko bmw 1000rr no ale zobaczymy jak odblokuje.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
GSXR 1000 k3
03.22.2016 9:19:51

Motocykl użytkuję od roku, po przesiadce z fzs 1000. Co prawda nie miałem okazji jeżdzić nowszymi modelami ale jak dla mnie super maszyna.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Szatan nie motór...:)
07.10.2017 8:08:42

Jako, ze mialem K1 oraz K6 w 1000, mogę je porównać.

Silnik: Mocniejszy od K1, słabszy na górze od K6. Dół i średnica lepsza od K6. W codziennej eksploatacji bardziej przyjazna uzytkownikowi, na szybkim i autostradzie torze K6 będzie górą.

Owiewki: W zasadzie to samo co K1, wieksze niz K6. Dla mnie (190cm), K6 jest lekko za mała. Tutaj lepsza ochrona przed wiatrem niz w K6.

Zawiasy: K6 jest bardziej poręczny, latwiej sie sklada w zakrety ale ma gorsza stabilnosc

Spalanie: Porownywalne. Od 5 do 12, scisle powiazane z ruchem nadgarstka

Fun factor:
Wszystkie powodują bezposredni zastrzyk adrenaliny do krwi :)

PLUSY:
Niezniszczalny silnik
Elastycznosc, moc
Spalanie
Daje masę frajdy
Wygodny

MINUSY:
Brak wskaznika zapietego biegu

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Bardzo zadowolony
05.23.2019 17:47:26

Mam od miesiąca zrobiłem 3.500 km
śmiga pięknie .
Spalanie 7-8 litrów zależy jak się jeździ.
Fajnie się prowadzi .
Silnik jak narazie bezawaryjny .
Hamulce wystarczające na drogową jazdę .
Mocy nie da się wykorzystać na drodze .


Dołączone zdjęcia
Suzuki GSXR 1000 K3 K4 (2003 - 2004r)
Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
08.18.2019 21:38:16

Polecam go za świetnie oddawana moc w dolnym i średnim zakresie obrotów. Faktycznie bez problemu z trójki idzie pieknie na koło. W k5 już tego się nie zrobi:(. Górny zakres obrotów nie powala, szybko się kończy.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Junak 125 RACER

Posiadam ten motocykl od marca, przejechane prawie 4k kilometrów.

Jakościowo jest lepiej niż w chińczykach przed EURO4. Motocykl po...

Metzeler Roadtec Z8 Interact

Szczerze polecam tą gumę. Trwała, a za razem przewidywalna i przyczepna. Na każdej nawierzchni zdaje egzamin na 6.
Miałem też ją założ...

Michelin Pilot Power 2CT

Do 600tki jeszcze się nada jeśli jeździsz spokojnie, jeśli używasz Moto zgodnie z przeznaczeniem to proponuje odpuścić sobie te gumy. W litrze ...

BMW R1150 GS (1998-2004)

OCENA 8,5

Świetny motocykl do turystyki. Bardzo wygodny, łatwo się prowadzi (jak ruszy) dzięki niskiemu środkowi ciężkośći.

Triumph Tiger 800 XC ( 2011-)

Silnik jest super, mega elastyczny, spokojny do 7 tys powyżej szatan. Ciągnie jak elektryczny. Wrzucasz 6 bieg przy 70 kmh, gaz a on odjeżdża bez ...

Yamaha X-MAX 300

Nie ma co gadać skuter wygląda nowocześnie i agresywnie. Do tego ma bardzo wygodną kanapę i to mnie ujęło. Pod kanapą ma przepastny schowek, k...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce