Mamy już 9410 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Kawasaki ER-5



Ilustracja przedmiotu

1  

Kawasaki ER-5

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.09 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


9
Ania ER-5
11.25.2012 13:17:11

Świetny motocykl. Jeżdże nim już dwa sezony i spisuje się świetnie - łatwy w prowadzeniu, zawsze odpala bez problemu, tani w eksploatacji. Jedyny minus to niezbyt mocne hamulce, a poza tym wszystko mi pasuje. Polecam.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Artur
12.23.2012 18:23:42

Także polecam. Miałem ER-5 przez 3 lata i nigdy nie sprawiał mi żadnych kłopotów - motocykl lekki, łatwo się prowadzi, mocy nie jest za wiele, ale na początek w sam raz. Hamulce faktycznie troche słabe, do tego zawieszenie mogłoby być troche twardsze. Poza tym motocykl rewelacja.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Strzelson
01.21.2013 22:42:28

Super motocykl dla początkującego ridera/riderki. Lekki, zwinny, wąski (dobry w korkach) i tani w eksploatacji. Spalanie nie przekracza 6 litrów, łatwy dostęp do bebechów jak ktoś lubi sam podłubać.
Są i minusy. Słynna już nędzne hamulce można nieco podrasować stalowym oplotem (ponoć dużo daje). Z racji małej pojemności i masy fabryczne ogumienie jest dość skormne i moto wygląda moim zdaniem mało poważnie :)
Osiągi zadowalające ale powyżej 110km moto zaczyna się męczyć i przyspiesza mozolnie.

Gość
W spalaniu bandit 600 z 2003 roku mi rowniez 6L/100km nie przekracza:-)! A frajdy z jazdy co nie miara:-)! Ale jezdzilem rowniez er-5 i tak starty sa plynniejsze i zwinniejsze tna bandicie nawet mimo masy ale osemeczki lepiej sie wykreca zdecydowanie er-5.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
super maszynka
12.11.2013 20:20:46

Przez dłuższy czas szukałem zdrowego GS 500, ale w międzyczasie wpadła mi okazjonalnie Kawa ER-5 w dobrym stanie. Jestem naprawde szczęśliwy że nie kupiłem suzy która ponoć żre olej :) Kawa nie ma takich problemów, w dodatku ma tą zalete że jest chłodzona cieczą - nie ma obaw w w korkach o przegrzanie silnika. Waga motocykla - piórkowa, co daje bardzo dużo przyjemności w zakrętach - prowadzi się lekko i zwinnie. Legendarne słabe hamulce to prawda :/ Będe zakładał oplot na przód, z tyłem niestety niewiele się da zrobić - działa w systemie zero-jedynkowym - albo hamowanie z blokowaniem koła albo wcale :/ Na deszczu radze w ogóle nie dotykać tylnego hamulca, bo potrafi dostarczyć on niemiłych wrażeń. Ogólnie motocykl świetny na początek - niskie spalanie, świetne prowadzenie, przeciska się w korkach po mistrzowsku :) POLECAM.

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
dobry wybór na początek
12.13.2013 21:07:27

Jest lekki, zwinny i ekonomiczny. Moc pięćdziesięciu koni dupy nie urywa - dla początkującego jeźdźca w sam raz. 120kmph to charakterystyczna prędkość powyżej której wychodzą słabe cechy zawieszenia i ramy. W ostrych zakrętach powyżej tej prędkości czuję się niepewnie - moto zaczyna pływać. Przedni hamulec jest łatwo wyczuwalny i dozowalny. Z tyłem już jest gorzej - bęben ze wszystkimi konsekwencjami - albo delikatnie zwalnia, albo blokuje koło. Jest trudno wyczuwalny i trzeba mieć to na uwadze, by się nie zdziwić w najmniej oczekiwanym momencie. Silnik ciągnie żwawo od 4000 obrotów i jest cichy - trafił mi się zdrowy egzemplarz z ostatnich lat produkcji. Spalanie nawet przy ostrym odwijaniu manety nie przekroczyło 6l/100km. Normą jest 5l/100km, choć zejście do 4/100 na trasie nie jest jakimś mega wyczynem. Biegi wchodzą precyzyjnie i ciszej niż w Yamahach ;) O ile sportowa i agresywna jazda jest w przypadku tego moto dyskusyjna, to do miasta, na niedalekie wycieczki i jako pierwsze moto ER5 jest strzałem w dziesiątkę. Moim punktem odniesienia są różne motocykle 120 do 240kg masy i mocy od 27 do 140KM. Niestety ER5 to jest jedyna pięćsetka jaką miałem okazję się pobawić.

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Idealny na spokojną jazdę
02.27.2014 23:42:05

Mam Kawasaki ER-5 już 6 sezon, więc mogę trochę o nim powiedzieć. Co prawda to mój jedyny motocykl, więc nie mam porównania, ale to nic... ER-5 i tak pewnie wpadnie w oko początkującym. Zacznijmy od minusów... mogę jedynie potwierdzić zdanie poprzedników, hamulce są dość słabe. Ma to też swoje dobre strony, bo aby zablokować przód to trzeba się naprawdę postarać. Linka w stalowym oplocie nieco pomaga, ale szału nie robi (klamka trochę mniej "pływa"). Tył natomiast blokuje się jak opętany, więc radzę uważać. Kolejnym minusem jest zawieszenie, które na naszych polskich drogach jest trochę za twarde. Reszta to same plusy. Pozycja kierowcy wyprostowana, więc jest komfortowo (nie bolą plecy, ręce, łatwo się manewruje na mieście itp.). Praca silnika jest stabilna, można jeździć powoli nawet na szóstym biegu, więc na mieście nie trzeba ciągle zmieniać biegów. Po zamontowaniu nowego tłumika potrafi zawstydzić niejeden motocykl... bardzo ładnie sobie pyrka;) Wiele rzeczy można w nim robić samemu, nawet regulacja zaworów jest w miarę prosta (bo na śrubkach). Generalnie motocykl idealny na miasto i dojazdy do pracy, bądź rekreacyjne wycieczki. Kanapa dość spora, więc pasażer też ma gdzie siedzieć. No i całkiem stylowy wygląd, choć to kwestia gustu. Ja tam jestem zadowolony i póki co nie zamierzam się z nim rozstawać:)

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Fajny motocykl
09.05.2014 7:49:05

Kawasaki Er 5 jeżdżę już trzeci sezon i jestem z tego faktu
bardzo zadowolony.Nie jest to mój jedyny motocykl, gdyż mam
jeszcze hondę cb 750 seven fifty i jeżdżę sobie na zmianę,
raz jednym, raz drugim.Na krótsze trasy jadę ER 5, na dłuższe hondą.Kawasaki er 5 bardzo łatwo się prowadzi, dobrze wchodzi w zakręty i zadowalająco przyspiesza na prostych ( jak na "półlitrówkę").Ważny jest dobór opon.Zamieniłem pirelli sport na dunlopy i właściwości jezdne odczuwalnie się poprawiły.Hamulce, rzeczywiście nie są najmocniejszą stroną tego modelu (zmienić oplot w przedniej lince na stalowy), ale można sobie na Er 5 "wypracować doświadczalnie" system hamowania.Motocykl jest dość lekki, więc z hamowaniem na dojazdach do krzyżówek trzeba uważać.Motocykl ma ładną,klasyczną i zgrabną sylwetkę, wygodnie się na nim siedzi, ma względnie nisko położony środek ciężkości, dość pojemny zbiornik paliwa (17 l).Mankamentem jest zabierak na zębatce tylnego koła- z czasem gumy tego zabieraka się "ubijają"
i trzeba go wymienić.Zabierak jest drogi i chyba tylko w
serwisie można go wymienić.Radzę sobie z tym problemem w bardzo prosty sposób-na słupki między które wchodzą gumy naciągam odpowiedniej długości odcinek węża ogrodniczego i po problemie ( może być też dętka do koła rowerowego).Koszt
żaden a zabierak trzyma jak oryginał.W Er 5 wiele czynności
naprawczych można wykonać samemu.Motocykl ma 6 biegów, co
moim zdaniem jest zaletą - np.mniejsze spalanie, mniej wibracji...Dość rozpisywania.Polecam ten motocykl początkującym motocyklistom, a bardziej doświadczeni
też nie będą narzekać.Naprawdę fajne moto.Polecam.

Głosy: 111   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
09.24.2014 9:37:17

Ogólnie motocykl bez szału mały z twardym siedzeniem, słabo sie prowadzi, silnik kompletnie pozbawiony wigoru w porównaniu z gpz500.
Plusy to dobry stosunek ceny do roku produkcji, niskie spalanie i dużo łatwiej kupić zadbany sprzęt niż w przydku konkurencji czyli gs500

Głosy: 39   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
szczerze polecam
04.06.2015 15:54:19

w PORÓWNANIU DO INNYCH MOTO KLASY 500 TO er-5 wypada o wiele lepiej, GS, czy CB nie sa ani tak wygodne, ani tak stabilne i przyjemne w prowadzeniu jak ER5, Powiem więcej Kawa przebuja je w każdym punkcie: Elastyczny i mocniejszy od konkurencji silnik, dobre zawieszenie, skrzynia, wygodna pozycja kierowcy i pasażera... eh nie będę wymieniał bo wszystko jest jak powinno. Mały minus za hamulce tu jest ciut gorzej ale i tak lepiej jak w innych 500. Idealny do miasta jak i na dalekie przeloty, łatwy w szybkich manewrach pomiedzy samochodami i idealny do przeciskania sie w korkach. Do sportowej jazdy nie polecam bo można wylądować w krzakach ale na gume można nim dać, nawet idzie ale trzeba długo pałować żeby go wyczuć :P Poza tym moto ma już 15 lat a prezencja ponad czasowa, każdy myśli że to produkcja pow 2010 :P
Moto IDEALNE na 1wszego jednoślad ale u mnie został na dłużej i już mija 12 rok jak jeździ u nas. Najpierw ja, potem żona teraz synek tym śmiga. Najechane 60k km, a silnik i zawieszenie jak nowe TYLKO wiaomo trzeba dbać odpowiednio, wizyty kontrolne w serwisie co sezon zalecane.

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Fajny sprzęt dla drobnej kobiety
04.07.2015 7:46:59

Idealny motocykl dla kobiet o drobnej posturze - lekki, mały, zwinny. Świetnie się sprawdza w korkach, do przeciskania między samochodami. Dość zwinnie się zbiera, jak na półlitrówkę, choć powyżej setki robi się trochę ociężały. Tani w eksploatacji, nigdy nie miałam problemów z odpalaniem, ma niskie spalanie. Jedyny minus to hamulce. Ogólnie bardzo polecam.

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
01.06.2016 22:35:02

moto na pierwszy motocykl mocniejszy niż te z prlu jest świetny jeżdziłem nim od nowości kupując w polskim salonie co do opini na temat moto wiele opini przedmówców się zgadza nieprawdą jest że maszyna przy 110 się dusi od samego dołu rwie do przodu moje moto bez zająknięcia 140-150 miało w mig na budziku w zakręty wchodziło świetnie bez jakigoś telepania nawet przy 170 na godz hamulec przedni dawał radę używałem klocków sportowych z górnej póki tył nie nadawał się do hamowania . Moto świetnie się prowadzi tanie w utrzymaniu nie żre oleju opony dunlopy kleją do asfaltu aż miło polecam ten sprzet bo napraw daje dużo frajdy z jazdy szerokości pozdro.

Arczi
Kawasaki Er 500 nadaje się do jazdy po dziurawym asfalcie ? Ps.Obecnie tylko taki jest dostępny w okolicy

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Adrenaline RYO Raptor

Buty oceniam na 8 głównie ze względu na niską cene, dobrą jakość wykonania i fajny wygląd. Buty wyposażone w slidery. Doczepić mogę się do...

Airoh J106

Plusy:
+ Wygląda jak kask pilota myśliwca, how cool is that?
+ zdejmowana szczęka ułatwia życie
+blenda

Minus...

Suomy Apex

"Wyniki testów były szokujące, gdyż tylko trzy modele kasków spełniły wszystkie kryteria. Sześć na dziesięć badanych modeli nie przeszło e...

Alpinestars Celer

Długo zastanawiałem się jaką kurtke wybrać, miałem już spodnie alpinestars tracki, model 2012, czyli juz te z matowa skóra, przymierzałem par...

Shark Skwal

Kask dobrze wykonany z porządnych materiałów. Posiadam i polecam. Jeden raz już mając go na głowie przy predkosci około 80 km/h sunąłem po zi...

Klocki hamulcowe Siffert

Zużywają się równo, nie są za twarde, oszczędzają tarcze hamulcową, trochę pylą, po 250-350km przednia felga do przetarcia mokrą szmatą, w...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce