Mamy już 9410 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Kawasaki GPZ 500



Ilustracja przedmiotu

1  

Kawasaki GPZ 500

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.62 / 10

(Na podstawie 13 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 92%
Neutralne: 0%
Negatywne: 8%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
swietna pięćsetka
02.03.2013 18:39:30

Wszystkich niezdecydowanych zapraszam na forum gpz500.cba.pl

Rewelacja

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Świetny motocykl na początek
10.26.2013 14:55:31

Przejeździłem swoim GPZ 500 ponad rok i do dziś bardzo dobrze wspominam te kilkanaście tysięcy kilometrów.
Jeździłem modelem 1994, a więc po zmianach, i w stosunku do starszej generacji poprawki są dość poważne (większe koła, dwie tarcze hamulcowe z przodu w wersjach spoza USA itd.).

Silnik najmocniejszy w ówczesnej klasie 500 ccm, ale oddaje moc w miarę równo. Moc 60 KM w wersjach otwartych pozwala na osiągnięcie ponad 190 km/h, co jest naprawdę niezłym wynikiem.

Mimo tego motocykl hamuje naprawdę nieźle. Ciekaw jestem, jak byłoby w czasie jazdy z obciążeniem kuframi i pasażerem, ale jazda we dwójkę nie sprawiała problemów.

Pozycja na motocyklu jest trochę bardziej pochylona, niż na GS 500, ale w trasie szyba pozwala na pokonywanie większych odcinków, więc to nie jest taki duży problem.

Bardzo podoba mi się ten motocykl również pod względem wizualnym, niewiele sprzętów ma podwójne wydechy, które dają mu bardzo symetryczną urodę. Pług pod silnikiem dodatkowo poprawia linię motocykla, czyniąc ją bardziej proporcjonalną. Może dwa tłumiki to niezbyt dobre rozwiązanie pod względem osiągów (masa itd.), ale dzięki temu sprzęt się wyróżnia (podobnie jak większy GPZ 1100, XJ 900S, CBF 1000, a złośliwi powiedzą, że także Jawa 350 :)). Dźwięk również bardzo mi się podoba, nawet oryginalne wydechy brzmią całkiem sensownie.

Trwałość silnika jest wysoka, byle nie pałować na zimnym. Zawieszenie - nie zdarzyło mi się, by dobijał tył, a trzymanie na zakrętach (szczególnie zaraz po zmianie opon) było naprawdę bardzo pewne.

Niezbyt duża masa motocykla, przez co doskonale nadaje się na początek. Przyda się tylko kilka zapasowych kierunkowskazów, szczególnie dla krótkonogich :).

Głosy: 76   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
super maszyna
10.29.2013 20:41:56

Zgadzam się z opinią kolegi wyżej. Szkoda, że motocykl tak mało popularny w Polsce - wszędzie widać cebule, gs'y i prawie wcale nie widać GPZek. Sprzęcik ma bardzo fajne osiągi jak na swoją pojemność, zbiera się o wiele lepiej od konkurencji w tej klasie. Mimo niezbyt pochlebnej opinii na temat awaryjności kawasaki ten model jest naprawde bezobsługowy - trzeba wymienić olej na czas, czasem świece, zrobić regulacje zaworów jak klekoczą i wszystko gra :) Hamulce skuteczne, prowadzenie w zakrętach bardzo łatwe. Motocykl prezentuje się bardzo fajnie mimo upływających lat. Polecam.

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
Poraszka
05.29.2014 21:35:31

Miałem to padło, nie polecam, nie wiem skąd tu takie opinie, najgorszy motocykl jaki kiedykolwiek miały, to właśnie za jego sprawa i zx6r przesiadłem się na CBR-ki czego nie żałuję.
GPZ to szajs jakich mało, kiło magnesowe sypało się niesamowicie, zawory, sprzęgło, totalny niewypał, jedyne co dobre to skrzynia biegów i niewiele palił. Strzeżcie się tego wynalazku


Karol
Komentarze wystawiane przez półgłówków nie powinny się liczyć. Ja miałem kiedyś czołg, ale dostał przeciwpancernym i od tego czasu nie pali na dwa gary. Nie polecam, czołgi to szajs jakich mało.

Gość
damszx12r to kórva

Gość
damszx12r to kórva

Głosy: 31   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Najlepsza w klasie 500 ccm :)
09.10.2014 18:28:55

na wstępie dodam że ten damszx12r powinien zakupić słownik :)...
Jeżdżę na gpz juz 1 rok i nic prawie nie wymieniałem ... osiągi znakomite , przyspieszenie również jak i silnik bardzo wytrzymały :) gs i inne wymiękają przy niej .

Ponadto jest dużo części do niej ;)

Polecam !

Głosy: 53   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Gość
09.24.2014 9:41:15

Pierwszy duży motocykl, który bardzo miło wspominam, silnik bardzo żwawy pozwala trochę poszaleć do tego przy spalaniu 4,5-6L. świetne zawieszenie, rama, hamulce i wygoda jak na tą klasę. Trzeba jedynie dbać o silnik, czyli lać dobre oleje i pilnować prawidłowego stanu, bo łatwo aby zachwycił na panewce. Dla miłośników ostrzejszej jazdy nie polecam, ale do turystyki już dużo bardziej.
Moim zdaniem najlepsza 500 twin na rynku, nawet lepsza od cb500 w moim odczuciu.

Głosy: 60   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Hamulce
9
Fajny sprzęt.
05.20.2015 11:53:54

Jeżdżę GPZtą dwa lata, 13500km, jest to mój pierwszy motocykl. Moja jest z 1999r., 500ccm, 60KM, obecnie 35500km na liczniku.

Uwaga - sprawdzać dokładnie PRZED zakupem a nie po;) - ja nie sprawdziłem, kupiłem na zaufanie, a potem musiałem włożyć sporo kasy, żeby doprowadzić ją do porządku, ale zadbana GPZta jest bezawaryjna. Także uwaga i wniosek - zawsze sprawdzać dokładnie, kupować głową a nie wyobraźnią/emocjami ;) .

A teraz konkrety:
1. Osiągi. W klasie 500 chyba najlepsze, nieco poniżej 5 sekund do setki. Silnik do 4000rpm mułowaty, potem chodzi normalnie, a od ok. 8000 dostaje kopa i przy odkręconej na maksa manecie fajnie rwie do przodu. W trasie jazda 130-140km/h to normalka. Silnika na zimno nie katowałem, jest bezawaryjny.
Jazda z pasażerem - jako kierowca czuję spadek osiągów, ale dziewczyny-plecaki wszystkie były zachwycone ;) .
2. Spalanie. Minimalne jakie udało mi się osiągnąć to 4,33 litra na 100km ( jazda w okolicach 4200 obrotów ), a normalnie to 5-5,5 litra.
3. Wygoda. Mam 184cm wzrostu, pozycję mam minimalnie pochyloną, 3h w siodle na raz i plecy nie bolą. Po 2h w siodle tyłek zaczyna doskwierać (także jak ktoś ma kasę albo tapicera, warto rozważyć wymianę siedziska na coś wygodniejszego). Ogólnie do turystyki spoko. Z takich ciekawostek: bak nie jest wypukły jak w ścigaczach, jest płaski/niski, mam 184cm wzrostu, mogę się co najwyżej bardzo zgiąć i być tuż nad bakiem, ale na baku nie da się położyć.
4. Prowadzenie - maszyna jest wąska, mam krótsze lusterka, jest w miarę lekka (ok.185kg na sucho) i świetnie przeciska się w miejskich korkach. Łatwo się składa w zakręty. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
A jak ktoś ma żyłkę do jazdy i przede wszystkim dobrą technikę, to w krętej trasie na GPZcie może obrabiać słabszych kierowców "sześćsetek" - na youtubie jest kilka filmików jak można śmigać GPZtą po torze.
5. Hamulce - może mogłyby być nieco mocniejsze, ale te w zupełności wystarczają.
6. Zawieszenie - nie znam się, mi pasuje ;) .

Z innych ciekawostek, to ma fajny, rzadko spotykany warkot silnika rzędowej dwójki (większość spotykanych na drodze to z brzmienia jednak "odkurzacze" lub piły "kątówki" ;) ).

Ogólnie maszynę śmiało polecam motocykl.

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Najlepsza 500tka
10.29.2015 18:46:56

Świetny motocykl. Tak samo dobry dla początkujących jak i bardziej zaawansowanych motocyklistów. Do 8 tyś łagodny jak baranek a powyżej... można poznać sportowe korzenie i zacięcie GPZtki :-) 60 koni wydaje się nie dużo, ale przy małej masie motocykla naprawdę wystarczy - 5 sekund do setki jak dla mnie to całkiem szybko. Ten motocykl jest uniwersalny i bije na głowę wszystkie 500tki pod każdym względem. Smukła sylwetka i mała masą pozwalają na bezproblemowe przeciskanie się w korkach, komfortowe zawieszenie dobrze wybiera nierówności po mieście, a owiewka dobrze chroni przed wiatrem w trasie. Robiłem długie wycieczki i nie było żadnych problemów. Pozycja ze sterami jest bardzo wygodna, pomiędzy typową sportową, a turystyczną. Jeśli motocykl jest odpowiednio serwisowany odwdzięczy się bezawaryjnością przez długie lata. Trzeba tylko uważać przy zakupie aby nie wziąć "trupa", bo wtedy nie ma co liczyć na tysiące kilometrów bez awarii, ale to się tyczy każdego motocykla.
Polecam bardzo gorąco to kawasaki, a szczególnie wersję po lifcie czyli od 1994 roku.

Głosy: 30   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
10.31.2015 0:00:10

Super sprzęt. Moje pierwsze duże moto. Mam już dwa lata i spisuje się rewelacyjnie. Pali 5-6 litrów, zależy jak odwine ;-)
Za nieduże pieniążki bardzo ładny motocykl (moj jest z 2001), a do tego uniwersalny i wyróżnia się w tłumie prehistorycznych GSów i całej reszty :-) Do tego żadna 500tka nie ma szans :-) Latalem z kolegami na CBRkach i dawalo rade. Naprawde fajny sprzet.

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Spoko
11.05.2015 1:34:14

Spoko sprzecior. Szybki i wygodny, owiewka tez dobrze chroni przed wiatrem. Caly sezon bez awari, a zrobilem 12 tys km. Lać i zasuwać

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Ideał na pierwsze moto
03.07.2016 17:27:53

Jak dla mnie, idealne moto na pierwszy "poważny" motocykl. Moc bardzo przyzwoita, spoko prowadzenie, a o cenie nawet nie będę wspominać. Sam motocykl praktycznie bezawaryjny i "bezobsługowy". Jedynym mankamentem może być waga motocykl, ponieważ w tej klasie (500) jest dosyć ciężki - dla mnie był to dobry trening przed większym, cięższym moto.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
super moto
04.01.2016 1:29:51

Rewelacyjne moto. Miałem dwa. Jeden słuzył mi do dojeżdzania do pracy.
Łącznie zrobiłem koło 30 000 km i zadnych awarii.
Motorek bardzo żwawy i świetnie wygląda. Tanie części.
Polecam

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
GPZ
09.25.2016 16:00:33

Świetny motocykl.
Ma nisko siedzenie nadaje się także dla niższych motocyklistów.
Bardzo miło wspominam. Wygodne i łatwo się przkłada z kolana na kolano.
Teraz ucze na nim jeździć drugą połówkę :-)

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Shark Skwal

Kask dobrze wykonany z porządnych materiałów. Posiadam i polecam. Jeden raz już mając go na głowie przy predkosci około 80 km/h sunąłem po zi...

Klocki hamulcowe Siffert

Zużywają się równo, nie są za twarde, oszczędzają tarcze hamulcową, trochę pylą, po 250-350km przednia felga do przetarcia mokrą szmatą, w...

Shima STX

Rękawice w swojej półce cenowej nie mają konkurencji wśród innych firm jeśli chodzi o wygodę noszenia (a przymierzałem na motobazarze dziesi...

LS2 FF397 Vector

Kask użytkuję jeden sezon, podług AGV znajomego z tej samej półki cenowej jest sporo lżejszy, ma milsze i wyglądające na solidniejsze materia...

Alpinestars SMX-6

Mała aktualizacja do mojej wcześniejszej opinii. Po ślizgu przy 90/h stwierdzam, że buty średnio zdały egzamin. Uderzyłem bokiem, w ten duży p...

Shark S900C

Mała aktualizacja do mojej wcześniejszej opinii. Wciąż nie polecam tego kasku, żeby nie było :) Miałem ślizga przy 90km/h, przytarłem wizjere...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce