Mamy już 9433 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Suzuki GSR 600



Ilustracja przedmiotu

1  

Suzuki GSR 600

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.38 / 10

(Na podstawie 16 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje


Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


9
GSR 600
08.04.2012 18:04:04

Polecam GSRa - super sprzęt.

Plusy:
+ Świetnie wygląda(wydech pod kanapą robi swoje)
+ Bardzo wygodna pozycja
+ Mocny silnik
+ Dobre prowadzenie i zawieszenie
+ Hamulce żylety
+ Szybki jak na nakeda - maksymalnie jechałem 250km/h :)
+ Nawet przyzwoite spalanie

Minusy:
- Słabo chroni przed wiatrem. Jazda powyżej 160 km/h nadwyręża kark.
- Podobno bardzo słaba rama

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Paweł
08.27.2012 12:34:18

Latam na GSRce już 3 sezony i bardzo sobie chwale. Motocykl bezawaryjny, łatwo się prowadzi, jest wygodny i świetnie wygląda. Przyspieszenia i osiągi lepsze niż w konkurencyjnym Fazerze i Hornecie. Dzięki mitowi o pękających ramach można wyhaczyć nowe roczniki w bardzo rozsądnych pieniądzach. Spalanie bardzo przyzwoite - w zależności od stylu jazdy od 5,5 do 7,5 l w mieście. Na autostradzie przy pałowaniu może wchłonąć 10l/100, ale to już skrajny przypadek :) POLECAM.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
K.
11.30.2012 14:41:36

Ogólnie jestem bardzo zadowolony z przesiadki na GSRa. Wcześniej latałem XJ 600 i nie ma co porównywać.

Zalety:
- Wygodna pozycja za sterami
- Lekki i poręczny w zakrętach. Można spokojnie zejść na kolano jeśli ma się dobre opony.
- Szybki jak na nakeda. Prędkość maksymalna z jaką jechałem to 250km/h :)
- Dobre światła(w porównaniu do mojej poprzedniej XJ600 to dosłownie jak xenon)
- Niskie spalanie jak na taką moc
- Doskonałe hamulce
- Sensowne ceny

Wady:
- Ponoć słabe ramy
- Brak chociaż małej owiewki która by chroniła od wiatru. Jazda powyżej 220km/h jest możliwa góra przez 10 minut potem trzeba zwalniać aby kark odpoczął :)

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
07.04.2013 10:19:16

Genialny motocykl. Nie ma drugiej sześćsetki z tak dobrym prowadzeniem, żwawym silnikiem i wygodnym miejscem dla pasażera (plus porządny uchwyt). Do tego niezły wygląd, fajne brzmienie z wydechu i wyświetlacz biegów. Pękające ramy to jakiś kiepski żart, nic nie pęka a foty krążące po necie pokazują motocykle powypadkowe. Dokupiłem sobie szybkę z Kappy co znacznie poprawiło komfort jazdy. Przy spokojnej jeździe spala mi poniżej 5 litrów.

Gość
jest, i to najlepsza, niepokonana od lat w klasie 600: Triumph Street - GSR 600 Triumph Daytona - GSX-R 600 Ani Suka, Ani inny japoniec, czy włoch nie miał i nie ma szans z nimi. A prowadzenie ;) hehehe wsiąć na Triumpha to zobaczysz jak ci to co w necie jest opisane nie wystarcza ;) Pozdrawiam

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Gość
08.18.2013 15:23:05

Jak na 600 ma zajebisty silnik. Zakochałem się :)
Do tego świetny wygląd.
Przy bardzo dużych prędkościach dobrze zachowuje się w zakrętach.

Ale to jest nakeda czyli jego środowiskiem naturalnym jest miasto i pod tym względem niestety nie jest ideałem.
Bardzo dużo siły trzeba użyć żeby moto rzucać po zakrętach. To pewnie wina szerokich kapci. Do tego dziwnie się zachowuje, tak jakby zbyt pionowo miał ustawioną główkę ramy ale to na pewno kwestia przyzwyczajenia.
Pasażer narzekał mi na zbyt wysoko poprowadzone podnóżki przez to po pewnym czasie zaczęły go boleć panewki w biodrach.

Jeśli miałbym podsumować jednym zdaniem - jest to motocykl sportowy pozbawiony owiewek, z wygodną pozycją kierowcy i genialnym silnikiem.
Stworzony do ostrej jazdy.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
polecam
11.07.2013 20:49:00

Pierwszy motocykl. Troche sie obawiałem mocy 98KM jak na pierwsze moto, ale jednak nie taki diabeł straszny ;) moc w zupełnosci do opanowania dla początkującego kwestia rozsądku w odkręcaniu manetki. Prowadzi sie bardzo dobrze, pierwszy sezon na nim całkowicie bez awarji. Można na nim przejechac wiele km bez większego zmęczenia. Bardzo wygodna pozycja ma tutaj ogromne znaczenie moim zdaniem ;) Zgrabna sylwetka oraz oponka w rozmiarze 180 zdecydowanie poprawia wygląd tej maszyny . Serdecznie polecam ;)

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
swietny motocykl
06.02.2014 10:21:33

Motocykl swietnie sie prowadzi. Duzy plus za brzmienie fabrycznego wydechu. Naprawde niezle przyspieszenia. Niska awaryjnosc. Poza miastem do 140km\h mozna spokojnie wytrzymac napór powietrza. Bardzo wygodna pozycja za sterami. Przy jezdzie bez palowania przyzwoite spalanie. Jest ladny:)

Głosy: 31   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Cudowny motocykl
08.13.2014 14:44:37

Jeżdżę nim od 3 miesięcy. Jest zwrotny, lekki, szybki, ładnie wygląda. W korkach prowadzi się go znakomicie. Do 5-6 tyś obrotów można sobie spokojnie nim jechać a powyżej 6-7 tyś.....diabeł normalnie :)

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Świetny naked
08.21.2014 23:14:48

Motocykl głównie do latania po mieście, świetne przyśpieszenia, bardzo dobre hamulce. Chcesz wyjechać za miasto, w dłuższą trasę, polecam wyższą szybę, która umożliwi jadę z prędkościami ok 150/60 km/h bez walki z naporem powietrza. Bardzo wygodna pozycja, choć oczywiście w tym temacie też można lepiej...siedzisko na zamówienie,na którym jeździec się na ślizga:-)Zero awarii po 3 sezonach, to już coś znaczy. Wielki FUN który daje maszyna w mieście, przeciskanie się między puszkami, odstawianie na światłach co bardziej hardych puszkarzy...bezcenne :-) Polecam !

Głosy: 41   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
GSR2007
11.03.2014 21:53:10

Opowiem tylko w skrócie o minusach:
- przednie zawieszenie za miękkie ( założyłem spreżyny progresywne, podkładkę pod spręzyne i geściejszy olej i jest ok ) przy hamowaniu oryginał za bardzo się ugina,
- brak owiewki( wiem ,że golas ale założylem )
- mnie pali 8 litrów a niekiedy 8,5 nawet !!
To wszystko. Czytaj wyżej i jezeli akceptujesz to kupuj w ciemno aby się cieszy nim jak dziecko.

Głosy: 50   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Super sprzęt
12.17.2014 12:30:07

Latam nim 4 sezony zrobiłem 31tyś. Powiem tak wszystko ob jedyna modyfikacja jaką bym zrobił to wstawił owiewkę. Poza regularnymi serwisami nic się nie dzieje. Zdecydowanie polecam ten sprzęt i dla początkujących i nie. Czy chce sprzedać po tylu sezonach nie. Bo nie ma jak narazie na rynku nic sensownego. Przy mojej jeździe nie pałując pali 6.8-7.5 w mieście w trasie poniżej 7

Głosy: 63   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Dobry na pierwsze moto
05.01.2015 11:33:46

Jak dla mnie - idealny :)
Kupiłem go na pierwsze moto i przyznaję, że był to idealny wybór. Właściwie nie brałem go pod uwagę, bo chciałem kupić fazera, horneta lub monstera. Jednakże, gdy zobaczyłem z bliska GSR - od razu mi się spodobał.
Nie ukrywam, że bałem się tych 98KM. Natomiast, podczas jazdy na niskich obrotach jest bardzo grzeczny i łatwy do poskromienia. Po wkręceniu na wyższe obroty budzi się sk**wiel ;) Daje wtedy dużo fun'u :)
Używam go na co dzień do jazdy po mieście. W tych warunkach sprawdza się idealnie. Łatwo da się manewrować między puszkami. Nie ma stania w korkach!!! Kocham ten motocykl :)
U mnie średnie spalanie wynosi 6,2 L na 100km. Najwięcej spalił mi 8,5 L, najmniej 5,3 L.

Aha, tak przy okazji. Na miasto mnie najbardziej odpowiada plecak (mam OGIO). Kufer (GIVI) jakoś tak psuje sylwetkę motocykla, używam go tylko jak muszę.

Pozdrawiam Was :)

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Bking junior
09.05.2015 12:12:30

Posiadam GSR600 2 sezony i przejchełame nim 10.000km więc myślę, że jestem wiarygodnym źródłem informacji :)

Motocykl nie sprawia kompletnie żadnych problemów - kupiony z pewnego źródła a i przeze mnie regularnie według zaleceń serwisowany pewno dlatego sprzęt odwdzięcza się bezawaryjnością. Dlatego na najtańsze oferty z Allegro i Otomoto szkoda czasu.

Plusy:
- genialny wygląd, zdjęcia nie oddają jego designu
- super czytelne zegary, wskaźnik zapiętego biegu
- wygodna pozycja aczkolwiek seryjna kierownica odrobinę za wąska
- Spalanie przy niekoniecznej wolnych przelotach około 6 litrów
- zawieszenie w tej klasie przyzwoite
- dynamiczny i przyjazny silnik. Nowicjuszom do średniego zakresu obrotów pozwoli na naukę i nie przerazi a doświadczonego ridera ucieszy chętne wkręcanie się silnika pod czerwone pole
- hamulce po zmianie przewodów na stalowy oplot i klocki spiekane są już więcej niż przyzwoite
- pasażer ma do dyspozycji uchwyt o czym zapomina się w niektórych nakedach

Minusy:
- umieszczenie wydechu wiąże się z potężną ceną którą trzeba wydać za akcesoryjny wydech
- silnik pochodzi ze sportowego GSXR więc dość twardo reaguje na zmianę położenia przepustnicy w dolnym i średnim zakresie obrotów lecz po prostu trzeba się nauczyć z tym radzić
- wąskie lusterka
- wieje ale to golas więc trzeba być twardym :)

Polecam z czystym sumieniem ale tylko zadbane egzemplarze. Czy polecam na pierwszy sprzęt? Jeżeli nie miałeś problemu ze zdaniem obecnego egzaminu na XJ6 czy innym tego typu motocyklu to dasz sobie radę ale wiadomo z motocyklem jest jak z bronią - sam w sobie nikomu krzywdy nie zrobi :)

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Zatrzepisty
02.13.2016 20:22:07

To już mój drugi GSR 600.
Od pierwszej jazdy po prostu się zakochałem.
I po zmianie na inne moto postanowiłem wrócić do GSR-a.
Nie ma co się zastanawiać. To naprawdę wdzięczna maszyna.
Potrafi być spokojna niczym baranek ale dla furiatów staje się bestią.
Jeśli chcesz ją jako pierwszy motocykl - jak najbardziej, ale musisz mieć głowę na karku. Mimo 98km, naprawdę może zaskoczyć.
Nie sugerujcie się opiniami typu "pękająca rama".
Po dzwonie owszem może i pęka, ale przy normalnej jeździe i to na kółku przy opadaniu i uderzeniu o asfalt, to nawet nie ma co mówić o jakichś wypadkach.
Powypadkowe syfy ze spawaną ramą, która nie jest przystosowana do spawów - może pęknąć (i to wszystko).

Ps. Moją suczką miałem ślizg i nic nie stało się z ramą. (wykazała to ekspertyza serwisu) więc mogę z czystym sumieniem polecić jako naprawdę dobrą konstrukcję.

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Nawet dla początkujących!
06.28.2016 10:38:00

Zacznę od tego, że motocykl nabyłem jako mój pierwszy poważny sprzęt. Miałem junaki (100cc), skutery, jednak zerowe doświadczenie w tej klasie sprzętu, co dość mocno mnie hamowało przed kupnem - po namowach postanowiłem "zaryzykować".

Motor nawet dla świerzaka takiego jak ja, jest bardzo kulturalny. Człowiek bardzo szybko zaprzyjaźnia się z tą maszyną i już po kilkudniowym jeżdżeniu czuje się jedność. Nie mniej, niemożna dać się omamić - sprzęt wybacza sporo - ale to nadal, prawie sto zabójczych koni. Dodatkowo, po przekroczeniu bariery 9 tys obrotów do komory spalania sam lucyfer zaczyna dolewać benzyny, a sprzęt dostaje diabelskich rogów i adrenalina zaczyna skakać.

Ogólnie ten motocykl, to tak naprawdę dwa sprzęty - poniżej 9 tys obrotów i powyżej .

Niemniej, trzymając się poniżej - spokojnie można" uczyć się" jeździć. Silnik bardzo elastyczny, zbiera się fajnie (ale nie narowiście) nawet z niskich obrotów . Skrzynia działa bardzo precyzyjnie, całość dopełnia dobrze zestrojone zawieszenie, b.dobra pozycja za kierownicą i wygodna kanapa. Na minus zasługują seryjne hamulce, którym daleko do doskonałego dziłania (chociaż nie jest źle) - przy okazji polecam zmianę dźwigni hamulca i sprzęgła na krótsze.

Wygląd - sprawa subiektywna. Mi sprzęt osobiście bardzo się podoba (wersja limited), a i dziewczyny lubią popatrzeć.Z przodu chromowana chłodnica z napisem GSR. Z tyłu pięknie wkomponowane tłumiki i światła - sprzęt wygląda seksi i zwraca na siebie uwagę.
Na uznanie zasługuje również odgłos wydechu. Seryjka brzmi fajnie, jednak odgłos wydechu ghost'a - laski sikają po nogach, a samochody rozjeżdżają się na boki (ze strachu). To trzeba usłyszeć!

Wydaje mi się, że sprzęt był strzałem w dziesiątkę, z ekonomicznego jaki i praktycznego punktu widzenia. Wiem na pewno, że za szybko mi się nie znudzi, bo muszę dobrze nauczyć się jeździć, a w przyszłości zostaje jeszcze do okiełznania wysokoobrotowy diabełek - wiec o zmianie moto na większy przez dłuższy czas nie będe nawet myślał, a wiadomo że każda odsprzedaż = strata. Co do awaryjności - trudno coś powiedzieć - za wcześnie.


Gość
Wymiana przewodów na przewody w stalowym oplocie rozwiązują problemy z dozowalnością - warto wspomnieć że GSR600 miał 4 tłoczkowe zaciski a jego następca ma 2 tłoczkowe więc księgowy żydził mocno przy GSR750.

BenTen
Same hamulce po wciśnięciu działają jak trzeba, jednak problemem jest "wyczucie ich". Dopiero po wciśnięciu 3/4 zaczynają robotę (zaznaczę że dobrą robotę, bo hamulec bezproblemowo obsługuję 2 palcami). Jednak gdyby działały od 1/3 byłoby lepiej ;) Mam wersje z 2008 ABS.

BlackRider
Co jakiś czas ktoś pisze o słabych hamulcach w tym modelu-możliwe,ale ja mam model z 2011 roku z ABS i muszę powiedziec-brzytwa,nie raz mnie uratowały,a naciskam klamkę tylko dwoma palcami-czyli normalnie.Możliwe że wcześniejsze egzemplarze lub bez ABS-u tak mają.TYLKO ABS!!!

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Oglądajcie i podziwiajcie-moje cudo
10.31.2016 21:50:59

Witam,posiadam motorek od września 2015 roku.
Wcześniej posiadałem;
-Skuter Peugeot sv 50
-Suzuki gr 125
-posiadam Piaggio mp3 250-super na miasto-nie ma nic lepszgo.
-i oczywiście Suzuki gsr 600 z 2011r.
Tak więc jak widac powyżej nie miałem doświadczenia z większymi pojemnościami, ale mam 28 lat więc jeszcze jest czas:)
Może porównam mojego gsr'a do yamahy xj6 na którym zdawałam prawko.
-Więc,prowadzenie jest lepsze,stabilniejsze,lżejsze od yamachy,ale na yamasze jest ciut lepsza pozycja i niższe zawieszenie-,mam 1,70 wzrostu
-Osiągi/silnik nie ma co porównywac 3,5 s do setki,silniczek bardzo elastyczny a od 8 tyś-dzik,mocy nigdy nie zabraknie,narazie 224km/h udało mi się osiągnąc-jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa...:)
-hamulce-mam wersję z ABS i powiem że od teraz tylko ABS-nieraz może uratowc.skutecznośc na 5+.
-Podczas jazdy-jak widac na zdjęciu poniżej ,mój posiada szybkę, którą kupiłem na allegro, i powiem że od razu zwiększył się komfort jazdy.Lusterka też wymieniłem bo orginały drżały-teraz jest lepiej,napisze też że będą drżęc bo wibracje przekazywane są na kierownice-i chyba nic na to się nie poradzi-taki urok.
-Spalanie 5 l do ok 7,5 l - to zależy ile będziesz odkręcał.

Wybierając ten motocykl,zwracałem uwagę na niezbyt wysokie zawieszenie,mocny silnik,dźwięk z wydechów-który jest niesamowity i na wygodną pozycję oraz czarną ramę.
Brałem pod uwagę Suzuki er6 ale troche za słaby
i Kawasaki Z 750 ale za drogi.
Ogólnie nie wiem do czego się przyczepic.


Dołączone zdjęcia
Suzuki GSR 600
Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


LS2 FF323 Arrow R

Cześć, w kasku przejeździełem cały sezon, moje spostrzeżenia:

Zalety:
Skorupa wykonana z włókna szklanego
4 gwiaz...

SJCAM SJ4000

Zgadzam się z większością opini na temat kamery - jest to udana kamerka ze świetną jakością obrazu, ale ma jeden istotny minus - bateria wysta...

Seca Atom

Same rękawice kosztowały mnie 200 zł.Kupiłem je w Wawie.
Zdałem na nich prawko na motocykl.Ale:
-po ok. 2 tygodniach okazało się ...

Honda XR125 L

Super motor dla początku. Nadaje się na miasto i lekkie enduro lub nawet turyzm. Mały, lekki, uniwersalny, dość tanie części, niezawodny silnik...

Naxa F02

N o w sumie poza tym , że to jest szczękowiec to zalet nie widzę.
Szybka rysuje się od czegokolwiek.
Nosek sam się wysuwa z mocowa...

HJC IS-17

W porównaniu do Nolana N87 - bardzo mało miejsca w części szczękowej, nie ma miejsca na cyrkulacje powietrza i okulary przez to strasznie parują...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce