Mamy już 9426 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha R1 RN19 (2007-2008)



Ilustracja przedmiotu

1  

Yamaha R1 RN19 (2007-2008)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Dane techniczne motocykla


Ocena użytkowników
8.67 / 10

(Na podstawie 21 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 81%
Neutralne: 10%
Negatywne: 10%


Gość


9
Cieniu
08.11.2012 8:59:27

Rewelacyjne prowadzenie, ostra na górze ale brakuje jej mocy w dolnym zakresie obrotów, przydałby się lepszy amor skrętu. Poza tym nie jezdzilem lepszym motocyklem ...

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Alien
09.10.2012 13:58:32

Piekielnie przyspiesza, pięknie wygląda, trwały silnik, solidna skrzynia biegów. PERFEKCJA W KAŻDYM CALU!

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
Gość
09.15.2012 13:00:34

Przesiadłem się z Hondy SC57 - miała być SC59, ale po temacie z olejem odpuściłem i padło na R1 - niestety źle zrobiłem.

Silnik nie pracuje tak równo i aksamitnie jak w Hondzie, sprzęgło przy ostrym ruszaniu dziwnie rzęzi, charakterystyka silnika całkowicie do dupy. W dolnym zakresie nie dzieje się nic, dopiero potem dostaje kopa - praktycznie jak 600tka. Jak ktoś chce polatać na winklach to niestety nie ma łatwo, bo najważniejszego zakresu obrotów nie ma tam wcale. Spod świateł Honda startowała jak rakieta, tutaj trzeba palić sprzęgło. Skrzynia pracuje za głośno.

W tym roku sprzedaje Yamahe i wracam do jedynego słusznego motocykla :D


Maciekl
SC59 jest najlepszym motocyklem jakim jezdziłem , r1 nie jest takie super jak mówią.

Gość
Zgodze się nie brakuje jej mocy problem jest wówczas jak ktoś chce wysokim biegiem przy niskich obrotach niewielką prędkością gwałtownie przyśpieszyć do tego podobno jest lepsza rn22. Co do średnich i wysokich obrotów na średnich jest wspaniale na wysokich zachowuje się jak szalona podobno lepiej niż rn22 wysokie to jej atut tu zrywa na każdym biegu i ciężko utrzymać koło na asfalcie żarty się kończą to jednak ponad 180 koni. Wystarczy po winklach trzymać ją na średnich i nikomu nic nie zabraknie.

Gość
Chyba nie jeździłeś na jednym i drugim motocyklem. Przejeździłem sezon na sc 59 i przesiadłem się na R1 RN 20 . Moim zdaniem to ona motocykle mają w sobie potencjał tylko trzeba bo wydobyć. Moim zdaniem to R1 dużo baardziej jest dynamiczna i to że nie ma momentu tylko jeździ jak 600 to lepiej zacznij jeździć na moto a nie gadać. Momentu ma tyle że to obojetne w jaki winkiel wchodzisz moc oddaje płynnie i jest jej zajebiscie duzo. Wiecej jazdy mniej gadania,

Głosy: -8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Mikołaj
09.19.2012 12:36:02

Niestety trochę jest w tym prawdy, ale wystarczy wrzucić większą zębatkę na tył i oblicze motocykla całkowicie się zmienia. Dół znacznie się poprawia, odrobine cierpi na tym v-max ale nie jest to istotne skoro w Polsce i tak nie ma za wiele dróg aby zobaczyć magiczne cyferki 299 na budziku. Wiadomo, że każdy motocykl ma swoich fanów i antyfanów, nie ma co się kłócić co jest lepsze. Miałem Honde CBR 900RR i to był świetny motocykl, teraz przesiadłem się na R1 i też jestem zadowolony. Prowadzenie RN19 jest wzorowe, a przyspieszenia okrutne :D Motocykl z charakterem i jadem. Do jego charakterystki trzeba po prostu przywykonąć. Dla mnie super maszyna. Gorąco polecam.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Palma r1
10.15.2012 20:52:55

Motocykl katuję od 4 lat :)

Faktycznie do 7 tys niewiele się dzieje ale nie przesadzajmy ze nie jedzie ... kumpel ma suzuki gsxr 1000 k7 na kompletnym wydechu Leo + commander i nie ucieka fakt ma równomierną charakterystyke od dolu do samej gory ale r1 daje rade na fabryce nie wiem jak byloby po tuningu :) Kazdy ma swój typ motocykla największe plusy to

Prowadzi się jak rower jest idealnie wyważony
Po zamontowaniu xenonu śiatła bajka
hamulce chyba nie ma lepszych w klasie 07-08r.
Trzeba cholernie pilnować maxymalnego poziomu oleju
inaczej przekręci panewki na wale po gumowaniu

Minusy to chyba tylko spalanie :) lampka rezerwy zapala sie po 115-120km wiec zasięg to około 150km azda 70% odkrecanie na 1-2 do 15.000 obrotów.

Ocenę dałem 9/10 bo zawsze mozna wymagac czegos wiecej :)

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
R.
10.24.2012 14:25:02

Jestem zakochany w tym motocyklu! Nie dajcie sobie wmówić że Honda czy Suzuki jest lepsze. Jeździłem na obu i mimo, że R1 ma nieco gorszy dół to żaden inny motocykl nie oddaje mocy w taki sposób jak R1 - odwinięcie gazu na erłanie jest nie opisania, koło samo leci do góry na każdym biegu. Motocykl całkowicie bezobsługowy - przez dwa lata użytkowania jedyna usterka jaką miałem to spalona żarówka. Silnik pracuje pięknie i ma już poprawioną skrzynie biegów, więc problem z wypadającym drugim biegiem nie występuje. Jedyne do czego można się przyczepić w silniku to głośny kosz sprzęgłowy - typowa przypadłość R1.

Jak na sportowe moto RN19 jest mega wygodna - przed jej kupnem latałem na CBR 600RR i nie ma porównania - R1a jest większa, ma lepsze zawieszenie i jazda nie męczy nawet przy przelotach po 400-500 km dziennie. Heble w R1 są już legendarne - klasa sama w sobie. Światła soczewkowe nawet bez instalacji xenona świecą przepięknie - wiadomo, że xenon lepszy, ale lepiej nie ryzykować zabrania dowodu z powodu takiej głupoty. RN19 to motocykl docelowy na wiele lat - nawet przez myśl mi nie przeszło, aby go sprzedawać w najbliższym czasie.

Chciałbym jedynie przestrzedz młodych przed kupnem r1 jako pierwszy motocykl, bo ostatnio to dość modny temat na forach motocyklowych ;) Powiem jedno - nie można zrobić większej głupoty od tej. R1 nie wybacza błędów i wybitnie nie sprzyja szlifowaniu techniki jazdy - wsiadając na moto trzeba ostro latać, inaczej robimy z siebie tylko pośmiewisko na drodze. Taka jest niestety prawda - wiem, że każdy chciałby kupić od razu motocykl marzeń, ale to nie jest motocykl do nauki jazdy. Nawet 600RR była dla mnie na początku kosmosem, więc nie wyobrażam sobie zaczynać od takiego potwora jak R1 - wymaga on wiele doświadczenia i nawet po dwóch sezonach na 600tce przez pare miesięcy musiałem jeździć ostrożniej i oswajać się z tą mocą. No dobra, kończe już te wywody bo troche się rozpisałem :)

Moja ocena 10/10 :) KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM! :D

Moto
Grunt to mieć olej w głowie. Nie ma różnicy z czego zaczynasz. Ja zaczynałem od R1 jeżdze już 5 lat. Odpukać bez stłuczki itp. Moto bezobsługowy. Wymieniane części eksploatacyjne. Pozdrawiam . :)

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Gość
11.03.2012 17:29:24

Ja niestety nie mam zbytnio dobrego zdania o tym motocyklu. Sprowadziłem go ze USA i wszystko pięknie aż do momentu gdy przebieg osiągnoł 13000 km, zaczeło się. Najpierw padł rozrząd potem panewki i wał, silnika nie opłaca się do remontować, więc zostaje tylko kupno używki. Więc proponuje się zastanowić przed kupnem.A co do walorów jezdnych ma skłonności do lekkiego bujania się w zakrętach co może sprawiać lekki dyskonfort.

Gość
Trafna uwaga! Nie posiadam R1 lecz tak jak mówi kolega wyżej zastanów się chłopie nad wypowiedzią którą sugerują się inni. Zadbaj o to co masz a opinia zmieni sie diametralnie :)

Gość
kupiłeś trupa :) 13k i rozrzad ? pewnie miał nalatane z 60k. Panewki, wał ? Jak nie ma smarowania to co się dziwisz ? Trzeba było wlać olej do silnika i pilnować jego stanu i poziomu. Pozdrawiam i następnym razem zadbaj o sprzęta (obojętne jakiego posiadasz), a takie zbędne wydatki Cię ominą. Pozdrawiam.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Rekrut / Yamaha R1 RN19
11.04.2012 15:46:39

Niefajna historia, ale to na pewno nie jest wina R1 - moja RN19 ma już przejechane 60 tys i silnik pracuje wspaniale. Jak na moje oko miałeś po prostu pecha i trafiłeś na zajechanego sprzęta z przeszłością potorową. W stanach bardzo popularne są praktyki że kupuje się nowe R1 prosto z salonu, ściąga wszystkie oryginalne owiewki, licznik kilometrów i przygotowuje motocykl na tor. Lata tam przez kilka lat aż go zajadą, a potem znowu wrzucają oryginalne owiewki i sprzedają motocykl do innego kraju. Prawie każdy się nabiera, bo motocykl wygląda prawie jak nówka, a silnikowo jest już wrakiem. Sprzętów z USA lepiej nie sprowadzać, chociaż w Europie też się może trafić taka mina.

Wracając do tematu RN19 - jak najbardziej polecam, trzeba tylko kupić zadbanego sprzęta. Jedyna wada tego modelu to dość słabe wykończenie - ściera się farba z różnych elementów - osłon tłumika, kantów na owiewkach i ostatnio widze lekkie przetarcia na silniku. To jest chyba największa wada, bo prowadzenie, hamulce i wszystko rewelacja. Bujania w zakrętach także nie stwierdziłem.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Słodziak
11.10.2012 20:26:02

Witam
Posiadam Yamahe R1 jestem zadowolony piekielna mocy bardzo dynamiczny łatwiutko się prowadzi jest dosyć lekki jak na litrówke

a dla wiadomości pana R. R1 to mój pierwszy moto z kategori sportowych :) i na dodatek mam 16 lat i nie mam problemów z prowadzaniem a jeżdżę dosyć mocno
pozdrawiam

Głosy: -11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Fred
11.16.2012 11:20:46

W czarnym malowaniu to najpiękniejszy sportowy litr jaki znam. Silnik ciągnie jak wściekły - tempo w jakim na liczniku pojawiają się 2 paczki jest nie do opisania. Prowadzenie w zakrętach rewelacja - prowadzi się łatwo jak 600tka. Motocykl ogólnie nie ma żadnych słabych stron. Z technicznych rzeczy jakie jakie musiałem do tej pory zrobić w mojej R1 to zacinający się zawór EXUP objawiający się świeceniem kontrolki check engine. Koszt naprawy to 100 PLN :) To niewiele jak na 3 lata użytkowania i ponad 25 tys nawiniętch kilometrów :) W R1 trzeba też pilnować poziomu oleju - zawsze musi być pełne oczko, inaczej łatwo przekręcić panewki i będzie po zabawie. Ogólnie moto na 10 i tyle daje. POLECAM.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
ben
11.28.2012 13:10:02

Witam, nie jeżdże R1 ale podziele się spostrzeżeniem w porównaniu go gixxa k6. Miałem okazje troche jeździć na R1 RN20 i motocykl ma totalnie do d**y charakterystyke. Pierwsze wrażenie - o k***wa, czy coś się zepsuło? Na dole nie ma żadnej mocy, dopiero od 8 tysięcy zaczyna się coś dziać. Gixxer ciągnie od 3 tys jak szalony. Mam nadzieje, że fani R1 się na mnie nie obrażą, ale takie mam wrażenia. Ładny, dobrze się prowadzi, ale charakterystyka silnika jest okropna. To już honda lepiej idzie z dołu.

Głosy: -3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
STEFAN
11.29.2012 18:12:04

Witam ! Jestem w posiadaniu RN 19 od marca tego roku. Ogólnie rzecz biorąc byłem zachwycony z mocy jaką wykazywała ta maszynka porównując z SC 57 ! Nie wiem w jaki sposób wy traktujecie te sprzęty ale mój 6 tys kom pracował na pełnych obrotach(do tego został stworzony) i przy przebiegu 18tys km odmówił posłuszeństwa. Obsługa jak książka pisze , najlepszy olej itd. Piec nie wytrzymał i jeden z korbowodów wyszedł bokiem ! To pierwsze RN 19 w moich rekach i być może trafiłem na wadliwy egzemplarz ! W mojej ocenie to idealna maszyna na sezon dobrej zabawy i THE END !!!

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
tweete
01.21.2013 19:02:26

Witam.Posiadam RN 19 od 3 sezonów.Zrobilem na niej 20 000 km.Motocykl trzeba kochać.Jest kapryśna ale oddaje podczas jazdy wiele frajdy.Jestem fanem sprzętów z trzema kamertonami w logo, lecz nie są one idealne.W swoim R1 miałem przypadek (nie tylko ja) wyrwania swiecy z glowicy.Skonczylo sie tulejowaniem.Następną poważną usterką było mocno hałasujące sprzęgło.Znawcy tematu powiedzą R1 tak ma.Otóż nie.Fakt sprzęgło nie należy do aksamitnych i cichych,ale kiedy przy przebiegu ok 28000 zaczęło dzwonić,okazało sie że do wymiany jest kosz środkowy.Koszt 1600 PLN + robocizna.Poza tymi przygodami nic się nie działo,normalny,rzetelny serwis.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
R1 z 2004
04.15.2013 2:14:45

Padło nie motor wystarczy polatac na kole troszke:) i korba wychodzi bokiem zajechalem 2 silnik w dwa sezony porazka nic nie daje pełne oczko stanu oliwy ,złom

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Mam do sprzedania silnik na czesci ilemoge wziasc za skrzynia biegow ??
10.28.2013 13:21:41

Pilnujcie sobie w R1 rn19 stan oleju zwłaszcza jesli jezdzicie na jednym kole stan zawsze na maxa. Silnik bardzo wrazliwy na stan minimalny.

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Yamaha R1 RN19
05.17.2014 18:48:53

Jestem posiadaczem R1 RN19 ma tak ogromna moc ze czasem mnie az przerasta a nie jestem jakims tam nowicjuszem ;) Motocykl ma cos w sobie po prostu ma jad atakuje ogromnym kopytem od 7 tys obr ale Ci ktorzy mowia ze motocykl nie ma dolnych obrotow (tak zwanego dolu) sa w bledzie lub jezdzili na zle zestrojonych tuningowanych RN19stkach :) motocykl ma tez mocny dol ale troche slabszy od GSXR 1000 ale tylko troche ;) R1 RN19 mam z pelna historia i tylko 3 wlascicieli od nowosci wszystkie serwisy robione na czas ideal i moze dlatego tyle zlych opinii na temat R1 bo ludzie kupuja w oplakanych stanach...

Tak samo mowienie o tum modelu ze ma wade ze sie psuje skrzynia biegow tak zwana 2jka jest klamstwem nic sie nie dzieje jedynie kosz sprzeglowy moze sie popsuc ale to jak sie wbija biegi bez sprzegla lub nie poprawnie wrzuca biegi to sie nie ma co dziwic w kazdym sie zepsuje. To tyle ode mnie :) warto kupic ten motocykl polecam ! :)

Gość
tak tylko 3 wlascicieli!? azzz 3!

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Moja opinia
09.01.2014 9:13:54

Moje spostrzerzenia w porownaniu do RN01
Zakladajac ze raczej jezdze spokojnie. Rzadko krece powyzej 10 tys. W miescie srednio sie da bo na drugim biegu do odciecia jest 200km/h, a w trasy zazwyczaj wyjezdzam z namiotem i bagazami. Wiec tak:

- ciezko sie jezdzi po miescie w korkach, do 4 szarpie lancuchem. w RN01 mozna bylo spokojnie sie kulac 1500 obr/min

- wyzsze spalanie tak srednio o litr niz w RN01

- hamulce bardzo fajnie dzialaja, i jesli chodzi o sile hamowania ale tez o dozowalnosc

- prowadzenie w zakretach o niebo lepsze

- do 7k niewiele sie dzieje, jak ktos juz wspomnial , faktycznie ciezko wystartowac ostro spod swiatel, trzeba palic sprzeglo, ale jak juz sie wkreci to ciagnie jak wsciekla tirowka po fecie. Im loving it

- nie wiem co to jest, czy rozrzad , czy sprzeglo ale w RN19 rzęzi cos po odpaleniu przez pierwsze pol sekundy do czasu az napinacz rozrzadu nie zlapie cisnienia oleju. Dzwiek dosc nieprzyjemny ale przejechalem 30k km i nic sie nie pogarsza.

- mocniej sie grzeje niz RN01, trzeba jechac pow 70km/h zeby sie wiatraki nie wlaczaly

- duzo precyzyjniesza i cichsza skrzynia biegow

- na razie bezawaryjna

Jestem zadowolony, nie planuje zmieniac jak na razie.

Gość
Jeżdżę R1 rn19 i rzadko kręcę powyżej 10 tyś. ciężko jeździ się po mieście bo do 4b szarpie łańcuchem a Rn01 można było się kulać 1500obr/min. Człowieku te sprzęty męczą się taka jazdą bo nie do tego zostały stworzone, polecam ci jakieś varadero albo transalpa a nie RN19 haha.

Głosy: 100   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
6
R1 2005
06.13.2015 11:48:48

Motor poprawny ale nie idealny, w moim posiadaniu od 2 sezonów, bardzo lekki i mały co daje ładne prowadzenie, choć z głupa dla testów wrzuciliśmy na tył gumę 180 a nie 190 i jeździło sie ciut lepiej zwłaszcza w zakrętach (lepsze czucie w złożeniu) :P
Dla mnie nie wygodny zbyt bo mam 190cm wzrostu i długie kończyny :/
Mocy ma dużo, szkoda tylko że dół słaby, pow. 7-8tyś obr. dop. czuć że chce iść. hamulce żylety nawet bez stalowego oplotu. co do zawieszenia nic nie moge powiedziec nie zajmowałem sie tym ale trzymało fajnie w złożeniach. Skrzynia biegów słaba, głośna wymaga regularnych serwisów i przeglądów nawet 2-3 razy na sezon jeśli ktoś tego nie robi to ma farta że jeszcze jeżdzi.
Moto popularne aż za bardzo, jest tego w Ch** na polskich drogach i internetach, 99% z nich to poprzerabiane sklejki na przelotowych ryczących jak wściekła teściowa kominach (jestem zwolennikiem oryginałów) co dodatkowo przydusza dolny zakres obr.
Polecam moto doświadczonym, nie początkującym, szukajcie oryginałów, sprawdzajcie dokłądnie, jak dorwiecie perełke w oryginale to trzymajcie jak najdłużej. pozdrawiam


Gość
zestroj motocykl po wymianie kominow to zobaczysz jak R1 pracuje debilu

Gość
popróbuję, dzieki ;)

Gość
Zmień sobie zębatke zdawczą i tylną, a będziesz miał nowy motocykl. Prędkość maksymalna spada może o 20km/h, ale płynniej oddaje moc i to od początku skali obrotomierza. Całkiem inne doznania i przyjemność z jazdy po winklach.

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
petarda
10.11.2015 9:20:20

Moto świetnie się prowadzi ostra góra dół wiadomo jak w moto tej klasy ale bez przesady ze aż tak słaba ze świateł z honda sc59 2009 r tak samo idą z 2 przy 100 km h obiezdzam Hondę bez problemu:)

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


10
R1-FORCE
01.01.2016 22:06:53

R1 jak z resztą widać nie trzeba przedstawiać, chciał bym tylko podzielić się info, że na torze robi robotę i gorąco polecam wybrać się np. Na Tor Poznań na Speedday http://www.speed-day.pl/ w tym sezonie. Tam będziecie mogli "bezpiecznie" zobaczyć ile potraficie wy a ile R1 jeszcze was nauczy hehe


Dołączone zdjęcia
Yamaha R1 RN19 (2007-2008)
Yamaha R1 RN19 (2007-2008)
Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
01.06.2016 15:17:09

mam problem r1 2007r faluje mi na niskich obrotach co musze zrobić pomuszcie i jak ruszam to szarpie

Gość
Zaloguj się na R1 forum tam Ci chłopaki pomogą pozdro ;d

Głosy: -5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Naxa F02

N o w sumie poza tym , że to jest szczękowiec to zalet nie widzę.
Szybka rysuje się od czegokolwiek.
Nosek sam się wysuwa z mocowa...

HJC IS-17

W porównaniu do Nolana N87 - bardzo mało miejsca w części szczękowej, nie ma miejsca na cyrkulacje powietrza i okulary przez to strasznie parują...

Revit Stellar

Rękawice ładnie wyglądają, są wygodne, ale jakośc wykonania poniżej przeciętnej. Po ok. 5 tysiącach puściły szwy - jeden przy palcu serdecz...

Modeka Lorenzo

Za rękawice dałem ok 160 zł, nie jest to wygórowana cena jak za model ocieplany z membraną. Komfort jazdy i funkcjonalność oceniam dobrze jedna...

V-MAX Altura

Polecam.
Za taką cenę nic lepszego nie znajdziecie.
Pare razy uratował mi dupę.
Śmigałem w nim kiedyś na enduro i zdarzył...

Adrenaline RYO Raptor

Buty oceniam na 8 głównie ze względu na niską cene, dobrą jakość wykonania i fajny wygląd. Buty wyposażone w slidery. Doczepić mogę się do...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce