Mamy już 9885 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha FJR1300 (2001-2005)



Ilustracja przedmiotu

1  

Yamaha FJR1300 (2001-2005)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.64 / 10

(Na podstawie 10 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje


Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Zeta
12.06.2012 20:30:44

Kwintesencja motocykla.

Profil użytkownika
policiant11
mam pytanie jak rozebrac kufer boczny do yamahy fjr 1300 2001

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
12.27.2012 11:27:09

Motocykl wspaniały pod każdym względem. Duży, wygodny, a do tego lekki i wspaniale się prowadzi - rzadko te wszystkie rzeczy idą ze sobą w parze. FJR ma też rewelacyjne osiągi i ekonomiczny jak na tą pojemność silnik - spalanie przeważnie nie przekracza 7 litrów na setke. Moment obrotowy 135Nm też robi swoje - moto zbiera się pięknie na każdym biegu - nie ma mowy o przerzucaniu biegów żeby dynamicznie jechać. Podróżowanie z pasażerem to żaden problem - silnik nie daje odczuć, że jedziemy z dodatkowymi kilogramami na pokładzie. Dla mnie to skończony ideał motocykla - jak będe zmieniał FJR to tylko na nowszy model. POLECAM!

Jarek
Popieram twoją opinię w 100%. Co niektórzy piszą , że fjr nie ma 6 go biegu....to nie silnik disla nie da się jeździć 160 km/h przy 2000 orotów. Jestem posiadaczem tego motocykla trzy sezony i dla mnie jedyny mankament tego moto to tylko waga...jeśli chodzi o turystykę w dwie osoby można objechać świat. Pozdrawiam

posiadacz jfr
Też posiadam jfr z 2007 r. Z półautomatyvznym sprzęgłem. Niektórzy na forach piszą o tym rozwiązaniu,że złe i wolą tradycyjne rozwiązania. Wszyscy mają prawo do swojej opini. Jfr 1300 to nie jest motocykl sportowy i nigdy nie będzie miał osiągów motocykla sportoqego...to pełnokrwisty turystyk . Jak kotoś chce jeździć sportowo powinien kupić dla siebie sporta i tyle. Samochód sportowy różni się od samochodu turystycznego i tak samo jest z motocyklami.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
art
02.11.2013 20:03:20

Bardzo dobry sprzęt.Fakt że przez 12 lat produkcji nie dokonano w nim żadnych poważniejszych zmian a on wciąż jest w czołówce wśród maszyn turystycznych świadczy jak przemyślana jest to konstrukcja.Po zdjęciu kufrów gabaryty już nie stanowią problemu i można nim jeżdzić jak każdym większym przecinakiem lub nakedem, a po złożeniu lusterek można się przeciskać w korkach nawet jak jest naprawdę wąsko (najszerszym elementem wtedy jest kierownica).Spalanie jeśli jeździmy spokojnie potrafi mile zaskoczyć i w trasie można zejść nieco poniżej 5 lit.Przy ostrej jeździe lub na autostradzie niestety można ten wynik podwoić.Od początku produkcji Yamaha co dwa trzy lata dorzuca jakiś "gadżet" do swego flagowca, a to schowek, a to zmieniona owiewka, a to ABS, a to podgrzewane manetki czy inne duperele ,ale tak naprawdę czy wsiądziesz na FJRkę z 2001 czy 2012 r będziesz tak samo zachwycony jazdą.Silnikowo i podwoziowo są niemal identyczne.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
FJR 2004
02.16.2013 11:15:38

Mam FJR 1300 z 2004 od 3 sezonów i jest to naprawde kawał świetnego sprzętu. Mocny, szybki, wygodny i totalnie bezawaryjny. Najlepszą rekomendacją jest chyba fakt, że przez 3 lata nie przyszła mi do głowy myśl aby zmienić motocykl na inny - jestem w 200% zadowolony i polecam każdemu kto szuka maszyny na dalekie podróże jak i lokalne wypady. Osobiście nie znam osoby, która byłaby niezadowolona z FJR 1300.


Gość
Garudo Z moją FJR-ą śmigam już trzy lat i to co pisze Gruby to lipa. Czy jedziesz 80 czy 180 to super moto. Turystyk pierwsza klasa. Jeśli chcesz ściga to sobie kup weź pasażera i napisz jak było. Trzeba sobie zadać jedno ważne pytanie, ale naprawdę ważne pytanie i sobie odpowiedzieć, czy lubisz czerpać frajdę z jazdy poznając nowe wymiary, czy zapierdalać i martwic się czy zmieścisz się między dwa auta podczas głupiego wyprzedzania. Pozdrowienia.

Jarek
Gruby...Ty poprostu jesteś za gruby..pierdoły które publikujesz wprowadzają ludzi w błąd!!!

Miłośnik FJR
Do Gruby 65 - czytając twój komentarz zastanawiam się czy ty potrafisz jeździć motocyklem skoro 2 razy pasażer ucierpiał jadąc z tobą !A druga sprawa - zbyt duża awaryjność sprzętu i głośna praca silnika ?! Ty chyba nie widziałeś FJR-y na oczy :)

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
09.29.2013 18:10:43

Witam
Podzielam opinie wszystkich poprzedników.Co prawda moja FJR 1300 jest z 2001r czyli z tych pierwszych egzemplarzy ale to naprawdę mało istotne. Sprzęt godny uwagi, wygodny, szybki a przede wszystkim stworzony do dłuższych tras. Przejechałem nim prawie całą Europę, ponad 80tyś km bez najmniejszych problemów i usterek. W moich rękach od 8 lat a na liczniku już ponad 140tyś km i nadal rośnie. Z dumą polecam.

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
rewelacja
10.15.2013 13:16:47

FJR to rewelacyjna konstrukcja. Motocykl pomimo swojej masy cudownie się prowadzi, nie czuje się gabarytów motocykla i jedzie jak po sznurku.
Silnik bardzo elastyczny i podobnie jak wyżej, również stwierdzam, że spala mało jak na swoją pojemność.
Jeździłem z pasażerką, która mówiła, że motocykl jest bardzo wygodny. Jestem niewysoki ale kanapa jest dość nisko osadzona, dzięki czemu mogłem stablinie trzymać motocykl na światłach. Pozycja podczas jazdy też bardzo dobra. Wał napędowy też praktycznie bezobsługowa sprawa, tylko dbać o olej.

Warto pokusić się o zakup FJR z roku 2005 gdzie dostała m.in podgrzewane manetki oraz regulowaną kanapę i inne bajery.
Dla mnie osobiście irytowała mnie szyba, która po zgaszeniu motocykla wracała do pozycji złożonej a po odpaleniu motocykla trzeba było ponownie ją ustawiać, ale mój model był z 2004 roku.
Warto dokupić jakiś kuferek centralny z oparciem i można we dwoje objechać całą Europę. Motocykl szczerze polecam!

art
irytuje Cię ustawianie szyby?? Bez przesady.Szyba cały zakres pokonuje w 2-3 sekundy.Można ją regulować również w czasie jazdy. Wystarczy kiwnąć palcem (konkretnie kciukiem) i już.Co za problem?Właśnie ta łatwość obsługi sprawia że w czasie jazdy ustawiam ją i tak wielokrotnie zależnie od prędkości, stanu drogi,widoczności itd itp.To że automatycznie wraca do pozycji wyjściowej nie stanowi problemu.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Super Sprzęt
06.21.2014 22:27:16

Mam 188 cm wzrostu, 110 kg wagi ( nie gruby, a zbudowany :)). Motocykl przy tych parametrach spisuje się idealnie. Posiadam FJR 2002 r. Spalanie na trasie z załadowanymi 3 kuframi i pasażerką 5,4 l. Zrywny i bardzo wygodny sprzęt.. Nawet w deszczu jazda tym motocyklem to przyjemność.

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
najlepszy!
11.13.2014 22:52:57

Posiadam model RP13 z 2007 roku, który dobija do 150 tys - silnik pracuje jak szwajcarski zegarek - jest to jeden z najlepszych silników yamahy, chodzi gładziutko i z pięknym charakterystycznym świstem. Moc oddawana jest bez żadnych dziur od najniższych obrotów - ciężko tak naprawde określić od jakich, bo nie istnieje nawet najmniejsza dziura w obrotach, który można zaobserwować np. w FZ1.

Pozycja za sterami wygodna, mięciutkie duże siedzenie oraz szyba, która doskonale chroni przed wiatrem. Zawieszenie w FJR również spisuje się rewelacyjne, jest pełna regulacja i nawet na naszych dziurawych doskonale wybiera nierówności. Ogólnie jazda tym motocyklem przypomina jazdę limuzyną na dwóch kołach - jest wygodnie i komfortowo :)

Spalanie na poziomie od 5,6-6 litrów przy prędkościach od 140-200 to znakomity wynik jak na tak duży silnik. Hamulce także należy pochwalić - tarcze 320 mm i ABS wykonują swoje zadanie rewelacyjnie. Osobiście polecam do tego zestawu dołożyć klocki hamulcowe brembo - nadają się idealnie do tego motocykla.

Teraz pare słów o wadach, bo jak każdy motocykl je posiada. Silnik w tym motocyklu konkretnie się grzeje - wentylator przy temperaturach ok. 30 stopni chodzi bardzo często, a przy 35 praktycznie się nie wyłącza. Po drugie wielkość motocykla - z jednej strony zaleta, bo jest wygodny, ale podczas jazdy po mieście nie można się komfortowo przeciskać, a z kuframi to już w ogóle nie ma jazdy ;) Po trzecie masa - mimo że FJR ma szeroką kierownice i prowadzi się jak po sznurku to 300 kg i tak robi swoje - w ciasnych zakrętach nie kładzie się chętnie, zdecydowanie lubi szybsze długie szybkie zakręty - z serpentynami ostrożnie. No i na koniec skrzynia biegów - nie wiem kto wpadł na pomysł umieszczenia 5-stopniowej skrzyniu w silniku o tej pojemności. Bardzo często wbijam szósty bieg, którego nie mam!

Ogólnie moto zajeb**** udane i nie widzę dla siebie nic lepszego :)

Jarek
Z tym spalaniem to chyba trochę przesadzasz!!!! Przy 200 km/h 6 l.??? takimi wpisami wprowadzasz ludzi w błąd !!! przy 200 km/h musisz liczyć 9 litrów( z pasażerem oczywiście) PS. nie cierpię koloryzowania i naginania faktów. Ale FJR to motocykl bardzo dobry ja nim śmigam już 5 sezon i nawinołem 50kkm.

art
co do wagi to FJR z pierwszych roczników ważą nie 300 ale 270 kg.razem z paliwem (25L).Jeśli chodzi o wielkość motocykla to po złożeniu lusterek i bez kufrów ma szerokość kierownicy która jest dość wąska jak na turystyka.Co do winkli to można nią bez żadnego problemu nawet na twardych gumach przytrzeć buty, bo w winkle kładzie się bardzo ładnie.A jeśli chodzi o" brakujący" szósty bieg to proponuję porównanie z sześciobiegową konkurencją.Okaże się wówczas że FJRa kręci niżej na piątce niż BMW RT na szóstce.

Głosy: 49   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Już nie szukam innego
11.14.2014 23:20:19

Już nie szukam innego, (może jak motocykle zaczną latać) ma jakieś swoje wady, największa to to, że żłopie wachę, no ale musi - taka uroda. Udało mi się zejść (do 100km/h) poniżej 5l - zasięg rośnie wówczas do ponad 500km - niech inni spróbują. Miałem trzy inne i zawsze coś było nie tak. Ten może nie odkręca tak jak mój poprzedni do setki (v-max12) ale jest bardziej wygodny, poukładany no i funkcjonalny a przy tym i tak nieźle startuje. Można by do fjr-y poszukać lepszej szyby, albo może deflektor, bo z przeciągiem jest różnie, ale jak ktoś lubi lekki wiatr we włosach to może nawet lepiej niech zostanie przy fabrycznej. Ja do braku klamki przyzwyczajałem się jakieś 15 min, ale teraz myślę, że to jest niezły patent, choć wrednie się zachowuje w trudnym terenie - jak np trzeba dojechać na pole namiotowe, to może nawiać spod dupala - no bo sprzęgła nie ma, po prostu trzeba uważać. Za to zmiana biegów paluszkami to bajka, jak w sportowym wózku z DSG. Wiem, że wyszły nowe turystyki BMW, Trimpha i kilku takich, ale to już są naśladowcy. Polecam Yamahę FJR1300 wyklepaną w 2007 roku. Jest spoko.

Ja
FJR 2003 rok, motocykl idealny, wygodny mocny, sztywna rama jak jadę z moją żoną to momentami zapominam że mam ją na pokładzie;-) cisne tak jakbym sam jechał, no i ten wał...hmmm a nie jakiś łańcuch który trzeba smarować, naciągać itp... itd.. MOTO idealne 11 pkt na 10

fjr 2004

Głosy: 52   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
fjr 1300 2012 r.
04.15.2016 22:42:48

Sprzęt super!! moc - stabilny - całkowicie bezawaryjny - bardzo funkcjonalny w trasie jak i na codzienny wypad po chleb. Apetyt na paliwo ograniczony do 5 litrów na 100km przy normalnej ekonomicznej prędkości (140 kmh) potrafi zejść do 4,6 L wygodna szyba regulowana z guzika - ABS działa idealnie!!! klasa sprzęt za normalną kasę! POLECAM !!!!!


Gość
siema mam fjr 1300 rok 2001 super bryka spalanie na trasie nie przekraczajoc 120 km 4,5l

policiant11

Gość
Test nie napisał bo nie jeździli z jednostajną prędkością. Spalanie mojej FJR przy stałej V 110-120 km/h wynosi (ostatnie tankowanie) 4,76 l/100km. Jak na razie zrobiłem nią 41 tys. km i spalanie jest cały czas na tym samym poziomie. Dbanie o sprzęt to podstawa. Sprawdź swój filtr powietrza.


Dołączone zdjęcia
Yamaha FJR1300 (2001-2005)
Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Yamaha R1 (2004-2006) RN12

Witam, na RN 12 przesiadlem sie z Gsxr750 K4. Musialem spieniezyc gixa a R1 dostalem w spadku. Dol bardzo slaby, ze startu 750 szla odrobine lepiej. Z...

Seca Razor

Buty godne polecenia dobra cena świetna jakość uratowały mi stope przy predkości 160 km/h zaliczylem boczna przycierke gdy wyprzedzalem 3 fury na...

Suzuki GSR 750 (2011-)

Na wstępie:
Jestem.... i skończyłem ..... :D
To mój drugi motocykl, pierwszy 4 cylindrowy (wcześniej Yamaha Mt-03 - jeden cylinder)...

Richa Kart II

Witam,
Buty użytkowane od roku. Niestety trwałość jest bardzo niska. Buty pewnie dobre na gokarty nie na motocykl. Wygodne, komfortowe w ci...

Kawasaki VN2000 Vulcan Classic

przez 4 sezony przejechałem 80000tyś.km.Swietnie się prowadzi jest wygodny bez awaryjny,20000km przejechałem w górach,na serpętynach super się ...

BMW R1200CL (2002-2006)

Świetny turystyczny cruiser. Jeżdżę nim już trzeci sezon i nie zamierzam zmieniać na nic innego. Dobry elastyczny boxer chociaż orginalne brzmi...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce