Mamy już 9426 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha XJ600 S Diversion



Ilustracja przedmiotu

1  

Yamaha XJ600 S Diversion

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.37 / 10

(Na podstawie 19 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 79%
Neutralne: 16%
Negatywne: 5%


Gość


7
XJ 600 Diversion
12.05.2012 15:52:58

Plusy:
- Dobra dla wysokich osób
- Ochrona przed wiatrem
- Bardzo małe spalanie
- Bezawaryjny silnik
- Tania w eksploatacji

Minusy:
- Mocy niewiele więcej od przeciętnej 500tki
- Ciężki
- Niezbyt stabilny w zakrętach
- Kiepskie hamulce

XJą latałem jeden sezon i byłem z niej zadowolony. Jako pierwszy motocykl nada się idealnie, zwłaszcza jak ktoś jest duży i na cebuli albo GSce wygląda jak na psie. :)

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
Gość
12.06.2012 9:16:36

Ja odradzam XJe - na pierwszy moto są lepsze sprzęty. Jest za ciężka i słabo skręca w porównaniu do CB 500. Hamulce raczej kiepskie, szumi sprzęgło i potrafi żreć olej.

Gość
Ale jest wyższy i dla osób powyżej 170cm wzrostu wygodniejszy. Uważam ze cb 500 to raczej dla dziewcząt, z uwagi na gabaryt i wagę. Xjotka du.. nie urywa wiec jak na pierwsze moto dla młodego motocyklisty idealne. ;)

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Daniel M.
03.08.2013 9:21:19

Miałem XJ 600 i jak na początek jest to super sprzęt. Duży, wygodny, tani w zakupie i eksploatacji. Prowadzi się odrobinie topornie ale nigdy nie miałem z tym problemu. Hamulce całkiem w porządku po założeniu oplotu, spalanie niskie w granicach 5-6L/100km. Denerwującą przypadłością XJy jest kosz sprzęgłowy, który strasznie szumi. Ogólnie jest to bardzo fajny bezawaryjny sprzęt - lać wache i nawijać kilometry.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Ciekawy sprzęt.
05.05.2013 21:01:32

Kupiłem za tanie pieniądze, zrobiłem napęd i wymieniłem opony. Motocykl jest wygodny,dobra pozycja za sterami,płynnie przyśpiesza i dość mało pali. Silnik niezawodny. NIestety moc 61 koni na pojemność 600 to nieporozumienie. Troszkę niepewny w ostrych zakrętach.Trzeba sie nauczyć go wyczuć.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Sprzet w porządku jak na 1 moto
05.27.2013 20:52:44

Witam
posiadałem xj jako pierwsze moto.
Cena nie bagatelnie tania jak i w zakupie (chodź ładne sztuki trzymają poziom) tak i w eksploatacji.
Wiec tak prowadzenie jak na nowicjusza który xj jeździł 2 sezony około 5000km z powodu zawieszenia nerwowo się robi przy większej prędkości w ciasnym winklu, hamulce po przejechaniu pierwszych 200 km staja sie słabe wg mniemania kierowcy. ale za to całkiem kulturalne przyspieszenie (nie mylić z dynamicznym)moto wybaczyć potrafi wiele nieodpowiednie zbicie biegu. Jak dbasz to jest na prawdę bezawaryjne. Pali bardzo rozsadnie moja diva niue czarujmy sie wskazówka czesto była na czerwonym spalila około 7-8 l/100.
Co do wyglądu kwestia upodobań, na pewno jest to turystyk tankujesz ładujesz kufry i lecisz 400km i nic nie boli nie łupie wygodne jak kanapa w moim salonie :)
Tylko szkoda że tylko 61km brakuje troche mocy jak chcesz nadążyć za grupą.
Polecam na 1 2oo

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
Trwały sprzęt o przeciętnych osiągach
01.10.2014 16:22:07

Model: XJ 600 S Diversion
Rocznik: 1998 (dwie tarcze z przodu, grubsze lagi)
Przebieg motocykla: 88000 km
Przebieg zrobiony na motocyklu: 38000 km (5 sezonów)
Średnie spalanie: 4,8 l/100km
Maksymalne spalanie: 6,5 l/100km
Spalanie oleju: 0,3 l/1000 km

Zalety:
+ bardzo małe spalanie,
+ niezawodność,

Wady:
- miękkie przednie zawieszenie,
- niepewne prowadzenie w zakrętach,

NIEZAWODNOŚĆ:
Motocykl posiadam dość długo zrobiłem w tym czasie sporo kilometrów w tym trasy po 4000 km. Nigdy mnie przez ten czas nie zawiódł w trasie, ani poza tym w sumie też. Jedyną usterką, która uniemożliwiałaby długą jazdę był uszkodzony regulator napięcia (na szczęście stało się to na miejscu).

DUŻA MASA:
Jest to mój pierwszy moto. Początkowe odczucie z nim związane to duża masa. XJ prawdopodobnie posiada wysoko położony środek ciężkości, co czuć podczas przechylania motocykla podczas postoju.

MIĘKKIE ZAWIESZENIE:
Kolejna sprawa to zawieszenie z przodu, jak dla mnie mogłoby być twardsze, motocykl nie nurkowałby tak podczas gwałtownego hamowania.

NIEPEWNE PROWADZENIE W ZAKRĘCIE I HAMULCE:
Jeśli chodzi o jazdę w zakręcie to faktycznie prowadzi się dość niepewnie, w porównaniu do R1, którą miałem okazję kilka razy jeździć. Ciężko mi to opisać, ale po prostu na R1 czułem się pewniej w zakręcie. Podobnie wygląda sprawa z hamulcami, po przesiadce z R1 na XJ jest przepaść jeśli chodzi o hamulce. Nie znaczy to, że XJ nie hamuje w ogóle, bo w końcu udało mi się jakoś przejechać te kilometry na niej.

KOMFORT:
Przy wzroście 190 cm strugę powietrza mam centralnie na środku kasku, pomógłby tutaj pewnie deflektor. XJ jest większa od GS 500 i CB 500, przez co wygląda "poważniej" i wysokie osoby wyglądają lepiej niż na tych motocyklach. Co nie znaczy, że siedzenie jest bardzo wysoko bo niżej (770 mm) niż np w Bandicie 1250 (805 mm). Generalnie nie jest to wysoki motocykl, dla bardzo wysokich osób doradzałbym coś większego.

JAZDA W DWIE OSOBY:
Podczas jazdy w dwie osoby czuć to że XJ ma tylko 61 KM, chcąc się sprawnie przemieszczać trzeba ją wtedy trzymać na wysokich obrotach. Za to miejsca dla dwóch osób jest sporo.

MOC I PRZYŚPIESZENIE:
Motocykl fajnie przyśpiesza i pozwala no sprawne przemieszczane się po trasie. Wiadomo w porównaniu do sportowych motocykli przyśpieszenie jest bardzo słabe, ale tutaj nie o to chodzi. XJ 600 nie idzie na koło, aby to zrobić trzeba by go nieźle szarpnąć. Wybacza też błędy w redukcji biegów, przez co bardzo dobrze nadaje się na pierwszy motocykl. Do 140 km/h fajnie przyśpiesza, później już gorzej.

SPALANIE BENZYNY:
Myślę, że największym plusem XJ 600 jest małe spalanie. Nie jest ono wyssane z palca tylko liczone na podstawie tankowań na full. Największe średnie spalanie zanotowałem jeżdżąc po mieście i odkręcając ostro i często spod świateł - wtedy wyszło ok 6,5 l/100km. Z kolei na trasie, gdzie ok 75% trasy było po autostradzie (prędkość 120-140 km/h) i reszta po odcinkach górskich (wolne jak i szybkie) średnie spalanie wyszło mi 4,9 l/100km. Najmniejsze zanotowane spalanie to 4,2 l/100km.

SPALANIE OLEJU:
Na trasie autostrada-góry spalanie oleju wyszło około 300ml/1000 km.

WYGLĄD:
Motocykl ładnie się prezentuje z przodu, gorzej z tyłu, gdzie najbardziej rzuca się w oczy cienka opona - 130 mm.

USTERKI:
Usterki jakie miałem w motocyklu to tak jak wspominałem: regulator napięcia. Poza tym wycieki spod pokrywy sprzęgła, czujnika biegu jałowego. Jako że mój egzemplarz był sprowadzony z UK nie obeszło się bez problemów z odkręcaniem śrub - śruby mocujące tylną tarczę hamulcową, odpowietrznik zacisku hamulcowego, przez co musiałem rozwiercać te śruby - nie polecam anglika.

KOSZTY EKSPLOATACJI:
Jako, że XJ ma 4 cylindry w porównaniu do CB 500 czy GS 500 trzeba się liczyć z większymi kosztami utrzymania. Do synchronizacji są 4 gaźniki (a nie 2) i podobnie wygląda sytuacja z regulacją luzów zaworowych. Jeśli chodzi o koszty utrzymania to średnio przez 5 sezonów wyniósł on około 1100 zł/rok (mam tutaj na myśli, wymiany opon, olejów czy naprawy).

PODSUMOWANIE:
Motocykl godny polecenia. Za nieduże pieniądze można kupić dobry niezawodny sprzęt, który bardzo mało pali i można jeździć nim w długie trasy. Nie jest to motocykl stworzony do śmigania po winklach. Na początku trzeba się przyzwyczaić do dużej masy motocykla, którą bardzo czuć np. podczas manewrowania na parkingu.


Gość
Fachowa opinia

Gość
Super wszystko I na temat

Gość
Super opis... wlasnie kupiłem ten motocykl i jak narazie elegancko sie sprawuje...

Głosy: 56   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
xj
01.22.2014 19:32:37

miałem ten moto jako pierwszy poważny sprzęt (nie licząc komara i cezetki) i z sentymentem go wspominam. silnik mocny i stabilny, hałasujący kosz sprzęgłowy i jakieś stuki z silnika nie psuły mi radości z jazdy :) zrobiłem nim 10 tys km i jedynie co mi się przytrafiło to... wysadziło uszczelkę pod głowicą w trasie przy mocnym pałowaniu. Trochę brzydki wygląd przodu . coś jakby u czlowieka brak zębów w dolnej szczęce :) ale na 1 moto polecam jak najbardziej.

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
XJ
03.25.2014 19:57:26

Motocykl dobry na wycieczki , miękkie zawieszenie pozwala na jazdę po każdej drodze, i może nie jest demonem prędkości ale spalanie przy jeździe góry ostre zakręty autostrada z prędkosciami powyżej 80 do nawet 190km/h ( więcej mi sie nie udało, powyżej 180 to walka o kolejne km ) to spalanie było minimalne 4 litry z hakiem, ale 5 litów to norma , szkoda że każdy silnik nie jest taki że na autostradzie spala minimum przy maksymalnej prędkości i ciągłym hamowaniu i przyspieszaniu.

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
xj
05.12.2014 18:35:46

Ogółem rewelacyjny sprzęt na pierwszy normalny motocykl.
Masa porównywalna z większością tego typu moturów. Mi bynajmniej pasuje do moich lekko ponad 90 kg ;)
Sterowanie, może miszczyni winkli to to nie jest, ale skręca sama, idealna do manewrów - porównując choćby z gladiusem 650, który nie skreca w ogóle a wykorzystywany jest w niektórych zordach w naszym kraju do nauki jazdy.
Idealna do miasta, silnik wystarczający - puszki na światłach zostają ;)
Wąska czacha i kiera pozwalają na swobodne manewrowanie w korkach:)
To niestety poza miastem staje się minusem bo przy 187 cm wzrostu wieter z przodu wieje;)
Mam kolegę który ma ok 170 cm i on nie ma tego problemu:)
Sprzęt idiotoodporny, należy jedynie pamiętać o benzynie i oleju i jechać, i jechać.
Z plecaczkiem takim ok60 kg tez daje rade ale tak bardziej na prawej połowie obrotomierza. Powyżej 120 plecak narzeka że juz mało przyjemnie sie robi ;)
Nie żałuję zakupu i przelatanych 5 tkm
Polecam na pierwszy sprzęt albo jak ktos w miare dynamicznie do pracy i po fajki chce sobie polatać.
Następna będzie większa, wyższa i silniejsza siostra przyrodnia czyli tedeema :)

Głosy: 59   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
XJ600N
05.25.2014 10:46:37

XJ 600 N z 1998 roku był moim pierwszym motocyklem na jaki usiadłem po zdaniu prawka. Użytkowałem go przez 5 lat i nie miałem nigdy z nim problemów typu, że musiałem dzwonić po kogoś po hol.

Jak na pierwsze moto dobre osiągi z czasem zaczyna brakować, v-max mojej jaki osiągałem to 183 km/h. Brała trochę oleju ale podobno to normalne w tych modelach pisali nawet o tym w "Świat Motocykli" nr 12(242) grudzień 2013., polecam lekturę.
Co do zalet więcej to na pewno niskie spalanie, moja około 4,5 - 6,5 l/100 wg mnie bardzo mało. niskie koszty eksploatacyjne, części nie za drogie.
Wady hmmm tak jak pisałem hamulce słabe zwłaszcza w wersji przed liftem z jedną tarczą z przodu, po za tym słychać łańcuszek rozrządu jak gra ale bez obawy jest to drażniące ale nic niepokojącego się nie dzieje więc przy kupnie nie zważajcie za bardzo na to uwagi bo to w każdej tak gra.
Jak na pierwsze moto polecam.

Głosy: 54   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
XJ 600 S
05.29.2014 14:07:01

Mój pierwszy motocykl, przedtem przejeździłem ok 8000 km na Ogarze 900 i oczywiście jedynie 20 h na YBR 250.
Jest duży, idealny dla wysokich osób (186 cm i pozycja super, kolana czasami lekko dotykają owiewki). Swoje waży, co czuć podczas manewrów parkingowych (i podnoszeniu przy parkingówce - uważać na plecy!). Według mnie prezentuje się dorośle, CB 500 stojąca obok wygląda jak rower, no i te 4 kolektory robią wrażenie (tylko zadbać o nie, polerując pastą).
Dobry do miasta (codziennie dojazdy ponad 40 km na Politechnikę, spalanie ok 5,5 l przy dynamicznej jeździe), oraz na trasy (300 km nad morze z pasażerem i bagażem na 3 dni, prędkości ok 120 km/h, spalanie 4,5 l). Zarówno v-max (udało się dojść do licznikowych 200 km/h - obrotomierz nieco na czerwonym polu), jak i przyśpieszenie (przy masie 70 km, do 100 km/h udało mi się przyśpieszyć w 4,3 sekundy) w pełni zadowalają. Na drodze praktycznie mało które auto od świateł ma szanse (a już wiele Hond Civic type-r chciało się spróbować, bez szans. Nawet z Audi S3 (340 KM), poczciwa XJ do 140 km/h idzie równo). Wystarczy każdemu na co najmniej 2 sezony.
Zawieszenie jest komfortowe, z tyłu można regulować. 2 tarcze z przodu robią dużą różnicę w stosunku do 1 (testowałem obie wersje).
Z całego serca polecam Yamahę XJ 600, idealna propozycja na pierwszy motocykl. Jeżeli mamy możliwość, polecam wersję po 1998. Ogólnie spalanie nieduże, osiągi z pewnością zadowalające, prowadzenie ok, przeglądy nie rujnują kieszeni, a podstawowe czynności bez problemu można wykonać samemu. Jak już wszyscy powiedzieli - lać paliwo i jeździć. :)
9/10

Głosy: 43   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
ocena
09.15.2014 20:37:53

witam!jeśli chodzi o ten motor to napisze krótko,innym nie jeżdziłem ale xj 600 nie chce zamienić na żaden inny!włożyłem serce i troche grosza,maszyna wyglada na rok 20... ? a ma w rzeczywistości ponad 20 lat!trafiłem ją w deutschlandach!
ofert kupna i telefonów na próbnej aukcji-mnóstwo,co utwierdziło mnie w przekonaniu że to najlepszy sprzet turystyczny!pozdrawiam

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


8
Drobna uwaga
09.19.2014 14:26:19

Kolega ma XJ i jego zdanie mniej wiecej pokrywa się z opiniami tutaj, ale przy wymianie łańcucha rozrządu już kolorowo nie jest. Nie ma zamienników(bynajmniej nie znaleźliśmy) jedynie to oryginalny za 1200 zł u dealera Yamahy, lub wymieniać z innego silnika (i liczyć że za chwile znów nie będzie latał)...

Gość
2016-05-30: Dwa dni temu kupiłem rozrząd za 180 z licencją HQ, czyli część serwisowa 3 stopnia w skali pięciu. Wymiana wyszła mi za około 100 złotych i dwa dni nietrzeźwienia plus regulacja zaworów za 3 zł za jeden :P

Andrzej
łańcuszek rozrządu kosztuje 250 zł i jest bardzo łatwo dostępny :)ja zapłaciłem z wymianą 600 zł ( w cenie regulacja zaworów)

Głosy: 45   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
XJ 600 N - na podróże mniejsze i duże
10.21.2014 20:50:26

Motor brzydko mówiąc - idiotoodporny. Podczas 4-ro letniej exploatacji nie miałem z nim żadnych problemów, zresztą te silniki mają opinię długowiecznych.
Motor ciężki, uczący pokory ale i wiele wybaczający, dla początkującego motocyklisty jest wręcz idealny.
Jedyne co w nim ulepszyłem, to pompa hamulcowa z TDM 850 + przewody w stalowym oplocie, gdyż skuteczność hamowania przy jeździe z plecakiem pozostawiała trochę do życzenia.
Kiedyś na pewno do niej wrócę.

Głosy: 51   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
xj 600 s
05.04.2015 23:47:32

Posiadam w tej chwili tą maszynkę, mam ją już 3 sezon. Potwierdzam że jest idealna dla początkującego motocyklisty. Spalanie bez kitu normalna jazdą śr 5l/100 km. Przyspieszenie w/g instrukcji 5 s do 100, próbowałem z kumplem on na hornet 900 i było ciut gorzej ale naprawdę o setne sekundy, natomiast V-max obaj mieliśmy 200 i ani grama więcej i Ja i On. Jeżeli chodzi o zakręty to Ja osobiście nie wykładam się jak ścigaczem bo to jest szosowo-turystyczny motocykl, natomiast mam problemy z utrzymaniem toru jazdy przy wietrze z boku podczas gdy inni, mam na myśli różne motocykle radzą sobie zdecydowanie lepiej, miałem na to dowód podczas jazdy do Częstochowy w tym roku. Mam po remoncie główkę ramy i lagi, nowe opony i nie mam pomysłu co może być przyczyną. Podejrzewam że szerokość opon bo miałem z wszystkich motocykli najwęższe.

xj 600
Polecam zmianę felgi na szerszą oraz zastosowanie opony 150/60 r18. Niepewność w zakręcie się kończy a zamykanie opony nie stanowi problemu. Parametry nie zmieniają się bo opona z tyłu staje się niższa tylko o 1mm

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Kawał dobrego moto.
02.13.2016 13:15:22

Prowadzenie:

Jeżdżę nią na codzień w mieście (śmiganie między autami- wiadomo). Motocykl jest zwinny jak na swoją masę i dobrze się prowadzi. Dzięki temu, że jest ciężki nie straszne mu również podmuchy wiatru poza miastem.

Osiągi:

Tu raczej słabo jak na moto które ma ponad 200kg. Przydałoby się więcej mocy na trasę.

Wygoda:

Szeroka kanapa + wyprostowana sylwetka = wygoda.

Zawieszenie:

Wybiera dziury jak złoto. XJ600 to przecież klasyka turystyki.

Hamulce:

Są nawet za mocne jak na taką moc i przyśpieszenia.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
prosty trwały i tani
02.14.2016 14:37:11

Dobre moto na początek ,186 cm wzrostu i jest ok.W tym budżecie spełniał całkowicie moje oczekiwani.Dobry motocykl i do miasta i na wycieczkę,oszczędny.Dla potrzebujących mocnych wrażeń +10 tyś i mtocykle z literką R z przodu lub z tyłu,dla oczekujący spokojnej i wygodnej jazdy polecam.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Lekka modyfikacja
02.16.2016 1:56:04

Mam xj 600 z 97 roku z wymienionym wydechem. Nie wiem na ile zwiększa to jego moc ale szedł 200km/h i miał ochotę jeszcze pojechać;) ale się troche cykałem bo droga się kończyła.


Dołączone zdjęcia
Yamaha XJ600 S Diversion
Yamaha XJ600 S Diversion
Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
fajny klasyk
03.19.2016 11:12:53

Posiadałem model 4BR 94 r.

Ciężko tak skrótowo opisać jego wady i zalety.
Trzeba pamiętać, że jest to motocykl budżetowy, więc nie ma co oczekiwać fajerwerków.
Przy zakupie powinno się go dobrze obejrzeć.
Ja do swojej musiałem włożyć 2 tys zł żeby doprowadzić ją do stanu używalności:
-gaźniki
-napęd
-lagi
-opony
-luz zaworowy

Rzadko kiedy te motocykle mają poniżej 100 tys km przebiegu.
Obiektywnie patrząc ja swoją byłą XJ oceniam na 160 - 180 tys km przebiegu.
Co ważne jeździ do teraz :)

Wersja przedliftowa posiadała tylko jedną tarczę hamulcową.
Przy jeździe z pasażerem moto baardzo słabo hamowało.

Konsumpcja oleju.
Paliła serwisowe - 200 - 250 ml/1000km

Zrobiłem pomiar kompresji: 10,5 - 10,5 - 10,2 - 9,8 (pewnie zawór)

Jak na taki wiek i przebieg super.
Moto zawsze zapalało w minusowych temperaturach, a przy +13 st potrafił zapalić bez ssania.

Silnik:
Stuka, puka... Kosz sprzęgłowy napiernicza.... Jeśli przy czerwonym polu podczas przegazówki nie dymi na niebiesko, to raczej jest ok ;)

Krótkomówiąc:
Jeśli XJ jest sprawna technicznie - jedzie prosto, biegi nie wyją ( słaby 4, albo 5 bieg), to jak na pierwszy sprzęt do nauki jazdy idealne :)

18 tys km bezawaryjnie.
Obecnie posiadam Suzuki GSX600F 2000 r.


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


SJCAM SJ4000

Zgadzam się z większością opini na temat kamery - jest to udana kamerka ze świetną jakością obrazu, ale ma jeden istotny minus - bateria wysta...

Seca Atom

Same rękawice kosztowały mnie 200 zł.Kupiłem je w Wawie.
Zdałem na nich prawko na motocykl.Ale:
-po ok. 2 tygodniach okazało się ...

Honda XR125 L

Super motor dla początku. Nadaje się na miasto i lekkie enduro lub nawet turyzm. Mały, lekki, uniwersalny, dość tanie części, niezawodny silnik...

Naxa F02

N o w sumie poza tym , że to jest szczękowiec to zalet nie widzę.
Szybka rysuje się od czegokolwiek.
Nosek sam się wysuwa z mocowa...

HJC IS-17

W porównaniu do Nolana N87 - bardzo mało miejsca w części szczękowej, nie ma miejsca na cyrkulacje powietrza i okulary przez to strasznie parują...

Revit Stellar

Rękawice ładnie wyglądają, są wygodne, ale jakośc wykonania poniżej przeciętnej. Po ok. 5 tysiącach puściły szwy - jeden przy palcu serdecz...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce