Mamy już 11429 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha XJ600 S Diversion



Ilustracja przedmiotu

1  

Yamaha XJ600 S Diversion

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.37 / 10

(Na podstawie 19 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje


Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 79%
Neutralne: 16%
Negatywne: 5%


Gość


7
XJ 600 Diversion
12.05.2012 15:52:58

Plusy:
- Dobra dla wysokich osób
- Ochrona przed wiatrem
- Bardzo małe spalanie
- Bezawaryjny silnik
- Tania w eksploatacji

Minusy:
- Mocy niewiele więcej od przeciętnej 500tki
- Ciężki
- Niezbyt stabilny w zakrętach
- Kiepskie hamulce

XJą latałem jeden sezon i byłem z niej zadowolony. Jako pierwszy motocykl nada się idealnie, zwłaszcza jak ktoś jest duży i na cebuli albo GSce wygląda jak na psie. :)

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
Gość
12.06.2012 9:16:36

Ja odradzam XJe - na pierwszy moto są lepsze sprzęty. Jest za ciężka i słabo skręca w porównaniu do CB 500. Hamulce raczej kiepskie, szumi sprzęgło i potrafi żreć olej.

Gość
Ale jest wyższy i dla osób powyżej 170cm wzrostu wygodniejszy. Uważam ze cb 500 to raczej dla dziewcząt, z uwagi na gabaryt i wagę. Xjotka du.. nie urywa wiec jak na pierwsze moto dla młodego motocyklisty idealne. ;)

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Daniel M.
03.08.2013 9:21:19

Miałem XJ 600 i jak na początek jest to super sprzęt. Duży, wygodny, tani w zakupie i eksploatacji. Prowadzi się odrobinie topornie ale nigdy nie miałem z tym problemu. Hamulce całkiem w porządku po założeniu oplotu, spalanie niskie w granicach 5-6L/100km. Denerwującą przypadłością XJy jest kosz sprzęgłowy, który strasznie szumi. Ogólnie jest to bardzo fajny bezawaryjny sprzęt - lać wache i nawijać kilometry.

Gość
5-6L przy takich osiągach to niewiele? Ja mam niewiele większe w fzs 1000 ;p

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Ciekawy sprzęt.
05.05.2013 21:01:32

Kupiłem za tanie pieniądze, zrobiłem napęd i wymieniłem opony. Motocykl jest wygodny,dobra pozycja za sterami,płynnie przyśpiesza i dość mało pali. Silnik niezawodny. NIestety moc 61 koni na pojemność 600 to nieporozumienie. Troszkę niepewny w ostrych zakrętach.Trzeba sie nauczyć go wyczuć.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Sprzet w porządku jak na 1 moto
05.27.2013 20:52:44

Witam
posiadałem xj jako pierwsze moto.
Cena nie bagatelnie tania jak i w zakupie (chodź ładne sztuki trzymają poziom) tak i w eksploatacji.
Wiec tak prowadzenie jak na nowicjusza który xj jeździł 2 sezony około 5000km z powodu zawieszenia nerwowo się robi przy większej prędkości w ciasnym winklu, hamulce po przejechaniu pierwszych 200 km staja sie słabe wg mniemania kierowcy. ale za to całkiem kulturalne przyspieszenie (nie mylić z dynamicznym)moto wybaczyć potrafi wiele nieodpowiednie zbicie biegu. Jak dbasz to jest na prawdę bezawaryjne. Pali bardzo rozsadnie moja diva niue czarujmy sie wskazówka czesto była na czerwonym spalila około 7-8 l/100.
Co do wyglądu kwestia upodobań, na pewno jest to turystyk tankujesz ładujesz kufry i lecisz 400km i nic nie boli nie łupie wygodne jak kanapa w moim salonie :)
Tylko szkoda że tylko 61km brakuje troche mocy jak chcesz nadążyć za grupą.
Polecam na 1 2oo

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
Trwały sprzęt o przeciętnych osiągach
01.10.2014 16:22:07

Model: XJ 600 S Diversion
Rocznik: 1998 (dwie tarcze z przodu, grubsze lagi)
Przebieg motocykla: 88000 km
Przebieg zrobiony na motocyklu: 38000 km (5 sezonów)
Średnie spalanie: 4,8 l/100km
Maksymalne spalanie: 6,5 l/100km
Spalanie oleju: 0,3 l/1000 km

Zalety:
+ bardzo małe spalanie,
+ niezawodność,

Wady:
- miękkie przednie zawieszenie,
- niepewne prowadzenie w zakrętach,

NIEZAWODNOŚĆ:
Motocykl posiadam dość długo zrobiłem w tym czasie sporo kilometrów w tym trasy po 4000 km. Nigdy mnie przez ten czas nie zawiódł w trasie, ani poza tym w sumie też. Jedyną usterką, która uniemożliwiałaby długą jazdę był uszkodzony regulator napięcia (na szczęście stało się to na miejscu).

DUŻA MASA:
Jest to mój pierwszy moto. Początkowe odczucie z nim związane to duża masa. XJ prawdopodobnie posiada wysoko położony środek ciężkości, co czuć podczas przechylania motocykla podczas postoju.

MIĘKKIE ZAWIESZENIE:
Kolejna sprawa to zawieszenie z przodu, jak dla mnie mogłoby być twardsze, motocykl nie nurkowałby tak podczas gwałtownego hamowania.

NIEPEWNE PROWADZENIE W ZAKRĘCIE I HAMULCE:
Jeśli chodzi o jazdę w zakręcie to faktycznie prowadzi się dość niepewnie, w porównaniu do R1, którą miałem okazję kilka razy jeździć. Ciężko mi to opisać, ale po prostu na R1 czułem się pewniej w zakręcie. Podobnie wygląda sprawa z hamulcami, po przesiadce z R1 na XJ jest przepaść jeśli chodzi o hamulce. Nie znaczy to, że XJ nie hamuje w ogóle, bo w końcu udało mi się jakoś przejechać te kilometry na niej.

KOMFORT:
Przy wzroście 190 cm strugę powietrza mam centralnie na środku kasku, pomógłby tutaj pewnie deflektor. XJ jest większa od GS 500 i CB 500, przez co wygląda "poważniej" i wysokie osoby wyglądają lepiej niż na tych motocyklach. Co nie znaczy, że siedzenie jest bardzo wysoko bo niżej (770 mm) niż np w Bandicie 1250 (805 mm). Generalnie nie jest to wysoki motocykl, dla bardzo wysokich osób doradzałbym coś większego.

JAZDA W DWIE OSOBY:
Podczas jazdy w dwie osoby czuć to że XJ ma tylko 61 KM, chcąc się sprawnie przemieszczać trzeba ją wtedy trzymać na wysokich obrotach. Za to miejsca dla dwóch osób jest sporo.

MOC I PRZYŚPIESZENIE:
Motocykl fajnie przyśpiesza i pozwala no sprawne przemieszczane się po trasie. Wiadomo w porównaniu do sportowych motocykli przyśpieszenie jest bardzo słabe, ale tutaj nie o to chodzi. XJ 600 nie idzie na koło, aby to zrobić trzeba by go nieźle szarpnąć. Wybacza też błędy w redukcji biegów, przez co bardzo dobrze nadaje się na pierwszy motocykl. Do 140 km/h fajnie przyśpiesza, później już gorzej.

SPALANIE BENZYNY:
Myślę, że największym plusem XJ 600 jest małe spalanie. Nie jest ono wyssane z palca tylko liczone na podstawie tankowań na full. Największe średnie spalanie zanotowałem jeżdżąc po mieście i odkręcając ostro i często spod świateł - wtedy wyszło ok 6,5 l/100km. Z kolei na trasie, gdzie ok 75% trasy było po autostradzie (prędkość 120-140 km/h) i reszta po odcinkach górskich (wolne jak i szybkie) średnie spalanie wyszło mi 4,9 l/100km. Najmniejsze zanotowane spalanie to 4,2 l/100km.

SPALANIE OLEJU:
Na trasie autostrada-góry spalanie oleju wyszło około 300ml/1000 km.

WYGLĄD:
Motocykl ładnie się prezentuje z przodu, gorzej z tyłu, gdzie najbardziej rzuca się w oczy cienka opona - 130 mm.

USTERKI:
Usterki jakie miałem w motocyklu to tak jak wspominałem: regulator napięcia. Poza tym wycieki spod pokrywy sprzęgła, czujnika biegu jałowego. Jako że mój egzemplarz był sprowadzony z UK nie obeszło się bez problemów z odkręcaniem śrub - śruby mocujące tylną tarczę hamulcową, odpowietrznik zacisku hamulcowego, przez co musiałem rozwiercać te śruby - nie polecam anglika.

KOSZTY EKSPLOATACJI:
Jako, że XJ ma 4 cylindry w porównaniu do CB 500 czy GS 500 trzeba się liczyć z większymi kosztami utrzymania. Do synchronizacji są 4 gaźniki (a nie 2) i podobnie wygląda sytuacja z regulacją luzów zaworowych. Jeśli chodzi o koszty utrzymania to średnio przez 5 sezonów wyniósł on około 1100 zł/rok (mam tutaj na myśli, wymiany opon, olejów czy naprawy).

PODSUMOWANIE:
Motocykl godny polecenia. Za nieduże pieniądze można kupić dobry niezawodny sprzęt, który bardzo mało pali i można jeździć nim w długie trasy. Nie jest to motocykl stworzony do śmigania po winklach. Na początku trzeba się przyzwyczaić do dużej masy motocykla, którą bardzo czuć np. podczas manewrowania na parkingu.


Marcin
I właśnie takich opinii oczekiwałem. Wielkie dzięki.

Gość
Mam i jadę jak należy innego już nie kupię bo chłopak mały czy duży lubi mieć swój scyzoryk.Na tej zasadzie można mieć konia oraz wiele innych maneli.

Gość
Fachowa opinia

Głosy: 59   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
xj
01.22.2014 19:32:37

miałem ten moto jako pierwszy poważny sprzęt (nie licząc komara i cezetki) i z sentymentem go wspominam. silnik mocny i stabilny, hałasujący kosz sprzęgłowy i jakieś stuki z silnika nie psuły mi radości z jazdy :) zrobiłem nim 10 tys km i jedynie co mi się przytrafiło to... wysadziło uszczelkę pod głowicą w trasie przy mocnym pałowaniu. Trochę brzydki wygląd przodu . coś jakby u czlowieka brak zębów w dolnej szczęce :) ale na 1 moto polecam jak najbardziej.

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
XJ
03.25.2014 19:57:26

Motocykl dobry na wycieczki , miękkie zawieszenie pozwala na jazdę po każdej drodze, i może nie jest demonem prędkości ale spalanie przy jeździe góry ostre zakręty autostrada z prędkosciami powyżej 80 do nawet 190km/h ( więcej mi sie nie udało, powyżej 180 to walka o kolejne km ) to spalanie było minimalne 4 litry z hakiem, ale 5 litów to norma , szkoda że każdy silnik nie jest taki że na autostradzie spala minimum przy maksymalnej prędkości i ciągłym hamowaniu i przyspieszaniu.

Głosy: 28   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
xj
05.12.2014 18:35:46

Ogółem rewelacyjny sprzęt na pierwszy normalny motocykl.
Masa porównywalna z większością tego typu moturów. Mi bynajmniej pasuje do moich lekko ponad 90 kg ;)
Sterowanie, może miszczyni winkli to to nie jest, ale skręca sama, idealna do manewrów - porównując choćby z gladiusem 650, który nie skreca w ogóle a wykorzystywany jest w niektórych zordach w naszym kraju do nauki jazdy.
Idealna do miasta, silnik wystarczający - puszki na światłach zostają ;)
Wąska czacha i kiera pozwalają na swobodne manewrowanie w korkach:)
To niestety poza miastem staje się minusem bo przy 187 cm wzrostu wieter z przodu wieje;)
Mam kolegę który ma ok 170 cm i on nie ma tego problemu:)
Sprzęt idiotoodporny, należy jedynie pamiętać o benzynie i oleju i jechać, i jechać.
Z plecaczkiem takim ok60 kg tez daje rade ale tak bardziej na prawej połowie obrotomierza. Powyżej 120 plecak narzeka że juz mało przyjemnie sie robi ;)
Nie żałuję zakupu i przelatanych 5 tkm
Polecam na pierwszy sprzęt albo jak ktos w miare dynamicznie do pracy i po fajki chce sobie polatać.
Następna będzie większa, wyższa i silniejsza siostra przyrodnia czyli tedeema :)

Głosy: 59   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
XJ600N
05.25.2014 10:46:37

XJ 600 N z 1998 roku był moim pierwszym motocyklem na jaki usiadłem po zdaniu prawka. Użytkowałem go przez 5 lat i nie miałem nigdy z nim problemów typu, że musiałem dzwonić po kogoś po hol.

Jak na pierwsze moto dobre osiągi z czasem zaczyna brakować, v-max mojej jaki osiągałem to 183 km/h. Brała trochę oleju ale podobno to normalne w tych modelach pisali nawet o tym w "Świat Motocykli" nr 12(242) grudzień 2013., polecam lekturę.
Co do zalet więcej to na pewno niskie spalanie, moja około 4,5 - 6,5 l/100 wg mnie bardzo mało. niskie koszty eksploatacyjne, części nie za drogie.
Wady hmmm tak jak pisałem hamulce słabe zwłaszcza w wersji przed liftem z jedną tarczą z przodu, po za tym słychać łańcuszek rozrządu jak gra ale bez obawy jest to drażniące ale nic niepokojącego się nie dzieje więc przy kupnie nie zważajcie za bardzo na to uwagi bo to w każdej tak gra.
Jak na pierwsze moto polecam.

Głosy: 54   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
XJ 600 S
05.29.2014 14:07:01

Mój pierwszy motocykl, przedtem przejeździłem ok 8000 km na Ogarze 900 i oczywiście jedynie 20 h na YBR 250.
Jest duży, idealny dla wysokich osób (186 cm i pozycja super, kolana czasami lekko dotykają owiewki). Swoje waży, co czuć podczas manewrów parkingowych (i podnoszeniu przy parkingówce - uważać na plecy!). Według mnie prezentuje się dorośle, CB 500 stojąca obok wygląda jak rower, no i te 4 kolektory robią wrażenie (tylko zadbać o nie, polerując pastą).
Dobry do miasta (codziennie dojazdy ponad 40 km na Politechnikę, spalanie ok 5,5 l przy dynamicznej jeździe), oraz na trasy (300 km nad morze z pasażerem i bagażem na 3 dni, prędkości ok 120 km/h, spalanie 4,5 l). Zarówno v-max (udało się dojść do licznikowych 200 km/h - obrotomierz nieco na czerwonym polu), jak i przyśpieszenie (przy masie 70 km, do 100 km/h udało mi się przyśpieszyć w 4,3 sekundy) w pełni zadowalają. Na drodze praktycznie mało które auto od świateł ma szanse (a już wiele Hond Civic type-r chciało się spróbować, bez szans. Nawet z Audi S3 (340 KM), poczciwa XJ do 140 km/h idzie równo). Wystarczy każdemu na co najmniej 2 sezony.
Zawieszenie jest komfortowe, z tyłu można regulować. 2 tarcze z przodu robią dużą różnicę w stosunku do 1 (testowałem obie wersje).
Z całego serca polecam Yamahę XJ 600, idealna propozycja na pierwszy motocykl. Jeżeli mamy możliwość, polecam wersję po 1998. Ogólnie spalanie nieduże, osiągi z pewnością zadowalające, prowadzenie ok, przeglądy nie rujnują kieszeni, a podstawowe czynności bez problemu można wykonać samemu. Jak już wszyscy powiedzieli - lać paliwo i jeździć. :)
9/10

Głosy: 43   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
ocena
09.15.2014 20:37:53

witam!jeśli chodzi o ten motor to napisze krótko,innym nie jeżdziłem ale xj 600 nie chce zamienić na żaden inny!włożyłem serce i troche grosza,maszyna wyglada na rok 20... ? a ma w rzeczywistości ponad 20 lat!trafiłem ją w deutschlandach!
ofert kupna i telefonów na próbnej aukcji-mnóstwo,co utwierdziło mnie w przekonaniu że to najlepszy sprzet turystyczny!pozdrawiam

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


8
Drobna uwaga
09.19.2014 14:26:19

Kolega ma XJ i jego zdanie mniej wiecej pokrywa się z opiniami tutaj, ale przy wymianie łańcucha rozrządu już kolorowo nie jest. Nie ma zamienników(bynajmniej nie znaleźliśmy) jedynie to oryginalny za 1200 zł u dealera Yamahy, lub wymieniać z innego silnika (i liczyć że za chwile znów nie będzie latał)...

Gość
2016-05-30: Dwa dni temu kupiłem rozrząd za 180 z licencją HQ, czyli część serwisowa 3 stopnia w skali pięciu. Wymiana wyszła mi za około 100 złotych i dwa dni nietrzeźwienia plus regulacja zaworów za 3 zł za jeden :P

Andrzej
łańcuszek rozrządu kosztuje 250 zł i jest bardzo łatwo dostępny :)ja zapłaciłem z wymianą 600 zł ( w cenie regulacja zaworów)

Głosy: 45   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
XJ 600 N - na podróże mniejsze i duże
10.21.2014 20:50:26

Motor brzydko mówiąc - idiotoodporny. Podczas 4-ro letniej exploatacji nie miałem z nim żadnych problemów, zresztą te silniki mają opinię długowiecznych.
Motor ciężki, uczący pokory ale i wiele wybaczający, dla początkującego motocyklisty jest wręcz idealny.
Jedyne co w nim ulepszyłem, to pompa hamulcowa z TDM 850 + przewody w stalowym oplocie, gdyż skuteczność hamowania przy jeździe z plecakiem pozostawiała trochę do życzenia.
Kiedyś na pewno do niej wrócę.

Głosy: 51   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
xj 600 s
05.04.2015 23:47:32

Posiadam w tej chwili tą maszynkę, mam ją już 3 sezon. Potwierdzam że jest idealna dla początkującego motocyklisty. Spalanie bez kitu normalna jazdą śr 5l/100 km. Przyspieszenie w/g instrukcji 5 s do 100, próbowałem z kumplem on na hornet 900 i było ciut gorzej ale naprawdę o setne sekundy, natomiast V-max obaj mieliśmy 200 i ani grama więcej i Ja i On. Jeżeli chodzi o zakręty to Ja osobiście nie wykładam się jak ścigaczem bo to jest szosowo-turystyczny motocykl, natomiast mam problemy z utrzymaniem toru jazdy przy wietrze z boku podczas gdy inni, mam na myśli różne motocykle radzą sobie zdecydowanie lepiej, miałem na to dowód podczas jazdy do Częstochowy w tym roku. Mam po remoncie główkę ramy i lagi, nowe opony i nie mam pomysłu co może być przyczyną. Podejrzewam że szerokość opon bo miałem z wszystkich motocykli najwęższe.

xj 600
Polecam zmianę felgi na szerszą oraz zastosowanie opony 150/60 r18. Niepewność w zakręcie się kończy a zamykanie opony nie stanowi problemu. Parametry nie zmieniają się bo opona z tyłu staje się niższa tylko o 1mm

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Kawał dobrego moto.
02.13.2016 13:15:22

Prowadzenie:

Jeżdżę nią na codzień w mieście (śmiganie między autami- wiadomo). Motocykl jest zwinny jak na swoją masę i dobrze się prowadzi. Dzięki temu, że jest ciężki nie straszne mu również podmuchy wiatru poza miastem.

Osiągi:

Tu raczej słabo jak na moto które ma ponad 200kg. Przydałoby się więcej mocy na trasę.

Wygoda:

Szeroka kanapa + wyprostowana sylwetka = wygoda.

Zawieszenie:

Wybiera dziury jak złoto. XJ600 to przecież klasyka turystyki.

Hamulce:

Są nawet za mocne jak na taką moc i przyśpieszenia.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
prosty trwały i tani
02.14.2016 14:37:11

Dobre moto na początek ,186 cm wzrostu i jest ok.W tym budżecie spełniał całkowicie moje oczekiwani.Dobry motocykl i do miasta i na wycieczkę,oszczędny.Dla potrzebujących mocnych wrażeń +10 tyś i mtocykle z literką R z przodu lub z tyłu,dla oczekujący spokojnej i wygodnej jazdy polecam.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Lekka modyfikacja
02.16.2016 1:56:04

Mam xj 600 z 97 roku z wymienionym wydechem. Nie wiem na ile zwiększa to jego moc ale szedł 200km/h i miał ochotę jeszcze pojechać;) ale się troche cykałem bo droga się kończyła.


Dołączone zdjęcia
Yamaha XJ600 S Diversion
Yamaha XJ600 S Diversion
Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
fajny klasyk
03.19.2016 11:12:53

Posiadałem model 4BR 94 r.

Ciężko tak skrótowo opisać jego wady i zalety.
Trzeba pamiętać, że jest to motocykl budżetowy, więc nie ma co oczekiwać fajerwerków.
Przy zakupie powinno się go dobrze obejrzeć.
Ja do swojej musiałem włożyć 2 tys zł żeby doprowadzić ją do stanu używalności:
-gaźniki
-napęd
-lagi
-opony
-luz zaworowy

Rzadko kiedy te motocykle mają poniżej 100 tys km przebiegu.
Obiektywnie patrząc ja swoją byłą XJ oceniam na 160 - 180 tys km przebiegu.
Co ważne jeździ do teraz :)

Wersja przedliftowa posiadała tylko jedną tarczę hamulcową.
Przy jeździe z pasażerem moto baardzo słabo hamowało.

Konsumpcja oleju.
Paliła serwisowe - 200 - 250 ml/1000km

Zrobiłem pomiar kompresji: 10,5 - 10,5 - 10,2 - 9,8 (pewnie zawór)

Jak na taki wiek i przebieg super.
Moto zawsze zapalało w minusowych temperaturach, a przy +13 st potrafił zapalić bez ssania.

Silnik:
Stuka, puka... Kosz sprzęgłowy napiernicza.... Jeśli przy czerwonym polu podczas przegazówki nie dymi na niebiesko, to raczej jest ok ;)

Krótkomówiąc:
Jeśli XJ jest sprawna technicznie - jedzie prosto, biegi nie wyją ( słaby 4, albo 5 bieg), to jak na pierwszy sprzęt do nauki jazdy idealne :)

18 tys km bezawaryjnie.
Obecnie posiadam Suzuki GSX600F 2000 r.


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Daytona Clubman

Kupiłem używane, ale teraz już wiem, że kupie sobie nowe. Mega wygodne i do tego wygodne, poza tym wygodne. Prawie jak domowe kapcioszki. ...

Dainese Hydra Flux D-Dry

Cena do jakosci.
Dobra kurtka na wysokie temperatury. Jezdze w niej w temperaturach 30-38 st C. Codziennie i caly rok.
Jak to w Dainese ...

Alpinestars SMX-6

Buty kupione po dwoch latach uzywania Alpinestars SMX 5.
SMX 5 zuzyly sie zewnetrznie i wentrznie, ale byly bardzo dobre.
Jezdze codzien...

Buell XB9R Firebolt (2002-2007)

Posiadam ten motor od około miesiąca i jestem zakochany. Silnik z harley wygląd z kosmosu. Buell zrobil kawał dobrej roboty.
Brzmi niesamow...

Shark Spartan Carbon

Kask z wygladu bardzo ładny. Bardzo lekki nie czuje się go na głowie. Bardzo stabilny i świetnie otula głowę. Nic w nim nie świszczy i jest do...

Shima SX-2

Witam,
Nie podzielam zachwytu nad tymi butami, jak dla mnie to z wygodą nie maja one nic wspólnego. Ale być może mam jakieś nietypowe stop...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce