Mamy już 9654 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Alpinestars Web Gore-Tex



Ilustracja przedmiotu

1  

Alpinestars Web Gore-Tex

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.00 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 88%
Neutralne: 13%
Negatywne: 0%


Gość


10
Raf
11.26.2012 16:07:50

Uwielbiam te buty. Są tak wygodne jak normalne buty do chodzenia na codzień - jakość wykonania pierwsza klasa. Skóra jest syntetyczna, ale trwała - nie pęka, nie rozwala się. Buty mają wbudowaną oryginalną membranę gore-tex, a więc nie przemakają i zawsze noga w nich oddycha. Nawet w temperaturach ponad 30st. nie pociły mi się stopy. Dla mnie rewelacja - daje 10.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
gore, czyli goreje, czyli gorąco
06.25.2013 22:50:52

Owszem, uratowały mi stopy.
Małe za wolne nawracanie i leżakowanie z przygniecioną nogą przez silnik. Rozgrzany silnik. Zanim się wyswobodziłem i wstałem to buta lekko przypiekło. Wzmocnienia dały radę, kostki całe a skóra buta ochroniła moje ciało.
Ale...
Jak na gore-tex to troszkę za ciepło w nich.
Skarpetka wydala pot do membrany, a ta dalej, czyli na skórę która nie przepuszcza na zewnątrz. I tak wilgoć z zapachem kiszą się w bucie do czasu ich zdjęcia i przewietrzenia. Lecz który but (oprócz sandałów) tego nie ma?

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Super
11.02.2013 20:52:06

Super paputki. Używałem od 5 do 45 stopni, bez żadnych specjalnych skarpet. Wentylacja świetna. Jedyny mankament to potencjalnie słabe zabezpieczenie goleni (buty nie mają żadnego plastikowego wzmocnienia w górnej części), więc w razie 'W' może być różnie.

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Dobre turystyczne buty
07.25.2014 8:54:41

Bardzo porządne buty. Przejeździłem w nich 4 lata (koło 40 tyś km) w skrajnie różnych warunkach od zaśnieżonych alpejskich przełęczy do upałów w Chorwacji i Włoszech. Mimo jazdy w kilkunastogodzinnych ulewach ani razu nie przemokły.
Skóra nadal dobrze wygląda, nic nie popękało, a podeszwa jest w dobrym stanie. Myślę, że spokojnie wytrzymają drugie tyle.
Można by się jedynie przyczepić do wentylacji - w wyższych temperaturach jest po prostu gorąco oraz niewystarczającej ochrony, ale wtedy pewnie kosztowałyby 2 razy więcej.
Ogólnie polecam i pewnie kupię je drugi raz gdy obecne wyzioną ducha.

Głosy: 78   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Dobre buty w dobrej cenie
03.31.2015 14:34:25

Buty z membraną Gore-tex. Wygodne i dobrze trzymające się nogi. Cena poniżej 7 stów jest ok jak za buty z Gore-texu.
Polecam każdemu motocykliście!

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Rewelka
04.15.2015 17:59:18

Żadne wcześniejsze buty nie sprawdzały mi się lepiej! Gore-texu nic nie zastąpi. Zwłaszcza latem kiedy trzeba odprowadzać wilgoć a 200km dalej jest mega ulewa, wtedy sportowe buty niedomagają a te dają radę :) Nie ma też problemu podczas wyjazdów ze zwiedzaniem, mi jest wygodnie i patrzę jak koledzy nie mogą chodzić w swoich sidikach.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


9
Wygodne buty
05.17.2015 12:05:20

Świetne butki, pomijając już to ze świetnie sprawdzają się w tym do czego zostały stworzone, można w nich również zejść z moto i troszkę pochodzić, naprawdę bardzo wygodne. Oprócz tego doskonale znoszą czas, nie widać po nich oznak starzenia się . naprawdę polecam.

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Web
04.06.2016 23:31:27

Buty bardzo wygodne, świetne w dalsze wyprawy. Dobra cena jak na buty z gore texem. Niestety nie wytrzymały nawet dwóch sezonów. Skóra straciła kolor (zrobiły się brązowe plamy mimo dbania o buty), zaczęła falować i pękł szew. Skończyło się reklamacją i zwrotem pieniędzy. Z tego samego powodu oddał je na reklamację mój kolega, więc to raczej nie jedyny przypadek.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Honda CBR 900RR Fireblade SC33

Krótko
Plusy
- niezniszczalny , niezawodny , piękny

Minusy
- Takich już nie produkują

Klasyk ...

Honda CBR 900RR Fireblade SC33

Posiadam tego ściga od 3 lat za chwile będzie 4 sezon polecam każdemu co chce nie zawodny motocykl robiący wrażenie i dający sporo radości z ja...

Nolan N104 Absolute

W kasku zrobiłem 30 tyś. Wentylacja dobra, hałas jak to w kasku szczękowym jest, bardzo ciężko otwierający i blokujący się zatrzask szczęki,...

Yamaha YZF-R1 RN22 (2009-2014)

super motocykl według mnie naj lepszy w swojej klasie polecam karzdemu jesli ktoś zastanawia sie nad kupnem to warto
...

LS2 FF397 Vector

Plusy:
1. Ładnie wygląda
2. Umiarkowana cena
3. Dobrze leży na głowie

Minusy:
1. Mam ten sam problem z ...

KTM 950 SM Supermoto (2004-2008)

Witam wszystkich chcących poznać opinie na temat tego motocykla, kiedy sam zastanawiałem się nad jego zakupem tych bowiem nie było w internecie w...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania