Mamy już 9607 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Filtry powietrza Hiflo filtro



Ilustracja przedmiotu

1  

Filtry powietrza Hiflo filtro

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.67 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 78%
Neutralne: 11%
Negatywne: 11%


Gość


10
Gość
11.28.2012 0:20:12

POLECAM hiflo! Od zawsze używam zamienników z tej firmy i nie mogę złego słowa powiedzieć. Działają tak samo jak oryginalne, a kosztują dużo mniej.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Polecam Hiflo!
11.28.2012 14:08:58

Potwierdzam. W tym roku pierwszy raz założyłem hiflo do bandita 650. Wcześniej tylko oryginały i widze, że nie ma senu przepłacać. Filtr to i tak tylko kawał papieru. Różnicy w pracy silnika nie ma żadnej!

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
01.02.2013 20:38:42

Jak wyżej. Od zawsze stosuje filtry hiflo i nie mam problemów z motongiem. Tanie i dobre.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
01.02.2013 22:43:18

Ja też latam na hiflo. Najpierw kupowałem oryginalne do yamahy r6 - płaciłem za nie 200 PL. Od tego roku latam na hiflo za 70 PLN i nie widze żadnej różnicy. Mocy nie straciła, wszystko super. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Gość
06.17.2013 15:35:03

Do GSXR600k7 na zmienionej mapie oraz wydechu nie sprawdza się. Słychać czasami jak się dławi (szczególnie w okolicach airboxów). Gixx dostaje za mało powietrza i potrafi odciąć przy 15tyś obrotów.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
polecam
11.18.2013 18:43:07

A ja w każdym moto do tej pory używałem hiflo i nie było problemów. W bandicie, potem w hornecie i teraz w CBR 1000RR - żadnych problemów z powietrzem czy dławieniem się moto. Mogę polecić.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
hiflo
12.18.2014 18:57:28

na jakims tandetnym zamienniku za 50 zł moto dławiło się. nie kupujcie zamienników firmy 'krzak'! problem zniknął na filtrze tejże właśnie firmy. polecam

Głosy: 47   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Varadero sd02
04.02.2016 13:30:48

Filtr nie jest dopasowany.Kszałt ok, ale ma "skrzydła" które trzeba albo dociąć,albo nie wsadzać fiiltra:)

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Nareszczie!
11.28.2016 3:04:38

Kupiem OEM i mi hornet zaczal sie dlawic powyzej 6k obrotow.
Wpierdzielilem w niego gruba kase suzkajac problemu...
Chybil, trafil, kupilem kolejny (nowy filtr) hiflo.
Fajne jest uczucie zakochac sie raz jeszcze w swijej maszynie.
Filtr dziala ☺. Kiedys nabiore kn lub bmc, gdy bede mial wydech.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Scorpion EXO-500 Air

Witam,posiadam ten garnek od stycznia 2016 i powiem że przejechałem w nim cały sezon i nie widac na nim oznak zmęczenia.
Wybrałem dla odmi...

Shoei Hornet ADV

Witam,
Zaczne od tego ze jezdze w tym kasku juz rok i to prawie codziennie (mieszkam w cieplym kraju wiec nie ma problemu zimy).
Kask na...

Honda CB500X

Witam,

Dolacze sie do tematu.
Jezdze w Singapurze takim motorkiem tylko z 400cc.
Wszystko jak w 500 oprocz pojemnosci sil...

Metzeler Racetec K3 Interact

Mam ją na przodzie w SC57 i jest rewelacyjna, na suchym oczywiście ;) Byla już w moim moto jak ją kupiłem, więc nie wiem na ile km w sumie wysta...

Yamaha XJ 900S Diversion

Za mną pierwszy sezon na XJ 900 S. Wrażenia:
- niezłe kopyto, moment obrotowy robi robotę;
- bardzo elastyczny silnik, zejście na ...

Scorpion Exo-510 Air

Po pierwsze kask bardzo wygodny. Co mnie zdziwiło to poziom hałasu. Przy 80 słychać jakieś "basy" na wysokości skroni i wydaje mi się, że mam ...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA