Mamy już 12857 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Suzuki GSX-600F / GSXF 600 (1998-2004)



Ilustracja przedmiotu

1  

Suzuki GSX-600F / GSXF 600 (1998-2004)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.36 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 82%
Neutralne: 0%
Negatywne: 18%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
12.30.2012 12:00:49

Idealny motocykl na początek.

Zalety:
+ Świetnie wygląda
+ Bardzo Wygodny
+ Dobrze chroni przed wiatrem
+ Nie psuje się
+ Niskie spalanie
+ Niskie koszty eksploatacji

Wady:
- Niezbyt dobre hamulce

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
GSXF 2002
01.02.2013 10:36:27

Dołączam się do opinii. Super maszyna - moim zdaniem dużo lepszy wybór od GS500 czy cebuli, bo lepiej wygląda, jest szybszy i super chroni od wiatru. Raz się przejechałem cebulą kolegi to chciało mi urwać głowe przy 130km/h. Na gsxf jest super - nic nie wieje, można jechać nawet 180 przez dłuższy czas. Motocykl ma niezłe osiągi, fajnie brzmi, nie psuje się i jest mega wygodny. Prowadzenie odrobine gorsze od cebuli, ale nie powiem że złe. Po prostu trzeba więcej siły użyć do skrętu, ale nie jest to problem. Według mnie motocykl jest rewelacyjny! Daje 9.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
salutuj
01.28.2013 20:33:29

Kupiłem w 2012 r. używany model 99 jako pierwsze moto, więc jeździłem na razie 1 sezon. Wcześniej 2 lata jeździłem na mopliku 50cm3.

Ten pomimo niemałych rozmiarów i sporej wagi 200+ prowadzi mi się go lekko i przyjemnie. Mam 183cm wzrostu i 90kg wagi. Jest zwrotny i da sie nim manewrować jadąc pomiędzy pasami w korku. Choć bywa, że przy dużej prędkości trudniej ominąć zbyt późno zauważoną przeszkodę. Nadał się też na turystykę - wycieczka Czechy Austria Włochy Szwajcaria Niemcy 3500km.

Odradzam natomiast jazdę po lodzie ;-)

Gość
Lark, odnosząc się do twojego komentarza zadam pytanie. Co ma jajko do ścigacza ? To jest moto turystyczne o charakterze sportowym. Uważam, że nie należy porównywać w tych kategoriach. Pozdro

Lark
Serio oceniasz prowadzenie tego motocykla aż na 10 gwiazdek? Osiągi (0-100 w 4sek) na 7? Czy kolega miał okazje jeździć jeszcze jakimś innym motocyklem? :) Spróbuj pojeździć lekkim ścigiem 600' i myślę że te oceny spadną o połowę..

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
salutuj
01.28.2013 20:36:57

aha dodam jeszcze, ze przy oszczędnej codziennej jeździe (70-100) pali około 5.1l a przy obciążeniu bagażami pasażerem ok. 5.6, przy szybszej natomiast (pow 130 km/h) to z 6.5 weźmie.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Polecam
02.10.2016 11:20:19

Kupiłem na pierwszy motocykl i jestem bardzo zadowolony. Motocykl jest wygodny, szybki i ładny. Mało pali, dobrze się prowadzi. Jest ciężki więc trzeba uważać żeby go nie przewrócić na parkingu czy w garażu. Ale jak już się jedzie to jak na rowerze ;)

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Godny polecenia
03.17.2016 0:02:27

Motocykl ten posiadam od 10 miesięcy.
W tym czasie zrobiłem nim ponad 13 tys km. Oprócz wymian płynów eksploatacyjnych nie musiałem jakoś specjalnie w niego inwestować.
Jednak jak dla mnie nieporozumieniem jest regulacja luzów zaworowych co 12 tys km.
Jako, że jest to raczej sprzęt do turystyki trzeba ją robić co roku, albo nawet częściej.

Sprzęt pomino 87KM nie jest narowisty. Nie wystrzeli przednim kołem w niebo (nie lekcewżąyć go mimo wszystko;)
Manewrowanie na parkingu jest kłopotliwe. GSXF jest mało zwrotny w ciasnych miejscach.
Nie jest to motocykl typowo miejski.
Dopiero na autostradzie rozwinie skrzydła.
Owiewki dobrze chronią przed wiatrem. Poruszanie się tym motocyklem z prędkościami 140 km/h to żaden problem - jakieś 6.500 RPM.

Konsumpcja oleju.
Dobrze utrzymana sztuka nie powinna go brać, a nawet jeśli to w małych ilościach. 100 ml/1000 km to normalny wynik jego spalania.
Skaczące obroty +- 150 RPM to rzecz całkowicie normalna dla tego modelu.

Panie! To olejak! On musi stukać i pukać :)
Owszem! Łomot pracujących części silnika jest słyszalny. Wszystko jednak w rozsądnych granicach.
Jeśli silnik nie trzyma obrotów, ma problemy z rozruchem na zimno, uszczelki ciekną - odpuść sobie.
Oczywiście będzie jeździł. Pewnie zrobi jeszcze kilkadziesiąt tys. km. jednak będziesz często rwał włosy z głowy ;)
Wniosek - pilnować oleju i jeździć :)

Jeśli masz możliwość kupienia 750 to inwestuj w wyższą pojemność.
Tak, czy siak. Będzie Pan zadowolony :)

POLECAM!

mobik
Hehehehe :D Obecnie nakręciłem już ponad 22 tys km na owym jajku:) Ale ja naprawdę sporo podróżuję :) Ostatnio podczas wypadu nad Solinę wykręciłem 1200 km w tydzień. Póki co, moto spisuje się rewelacyjnie. Jednak ja nie kręcę do czerwonego pola, nie upalam sprzęta, itp. Regularny serwis i w drogę. Jakby coś to zapraszam na kanał na YT: https://www.youtube.com/watch?v=5MLVKdHuM8w

Profil użytkownika
Daniel_1994
13 tysięcy kilometrów w dziesięć miesięcy! :D I to jest ktoś kto jeździ i wie o czym mówi a nie goście kręcący się wokół miasta w weekendy, robiący 5 tyś km rocznie, po półtora roku zmiana motocykla na inny i spece od tego co to jest dobre a co niewarte uwagi.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Polecam
05.28.2016 16:29:32

Kupiłem na pierwszy motocykl.Przejeździłem jakieś 5000km. Co mogę powiedzieć...
Plusy
-ładnie wygląda
-dobre osiągi ( jak się jeździ samemu)
-bezawaryjny
-mało pali
Minusy
-jest ciężki co może przeszkadzać podczas parkowania itd
(jak już jedzie to jak rower)łatwo można się przewrócić
-w dwie osoby brakuje trochę Nm (ale tragedii aż takiej nie ma)
-słabe hamulce (zaciski słabej jakości)
Po za tym polecam bo ceny są śmieszne a moto bardzo fajne.Chcę teraz zmienić na coś mocniejszego i mam problem na co...

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
5
Dobry na początek, poprawny motocykl w dobrej cenie, ma też minusy.
08.12.2017 11:52:16

Zakupiłem GSXFa z roku 2000 jako pierwszy motocykl i przelatałem 1.5 sezonu. Dlaczego go wybrałem? Myślę że w tej cenie trudno znaleźć motocykl którego cechują atuty 'jajka': jest spokojny i stabilny, bezawaryjny, w miarę ładny, wygodny nawet w 2 osoby, dobrze chroni przed naporem powietrza.

Jego problemem jest spora nadwaga (217kg), ciężko się nim manewruje przy wyciąganiu z garażu. Zdarzyła mi się też gleba parkingowa z tego powodu.

Niestety motocykl nie za bardzo lubi zakręcać i hamować. Wchodzenie w zakręty to żadna przyjemność, choć robi to poprawnie. Hamowanie pozostawia trochę do życzenia choć dozowalność jest dobra. Podejrzewam że winna jest spora waga oraz przeciętne zawieszenie.

Silnik bardzo poprawny, brakuje dołu ale to akurat jest pozytywne zjawisko przy pierwszym motocyklu. Przy wysokich obrotach pozytywnie zaskakuje przyspieszeniem.

U mnie nic się nie zepsuło (bo za bardzo nie ma co, olejak chłodzony powietrzem) i wierzę że jest to kuloodporny silnik. Minusem jest upierdliwy gaźnik (regulacje, problemy ze startem po zimie).

Mimo wszystko uważam że w tej cenie trudno znaleźć coś lepszego na 1 moto lub pierwszy sprzęt na 'trasy' lub jazdy we dwoje. Mogę go polecić, chociaż są dużo lepsze motocykle są one odpowiednio droższe.



belor
Kolego jeśli ci nie skręca, to zacznij od wymiany tylnej oponki. Miałem podobnie (choć w innym motocyklu) - po wymianie nie ta maszyna!

Lark
Koledzy komentujący powyżej dający oceny 8 lub 9+ to trochę polecieli albo nie jeździli sprzętem który lubi winkle. Bez przesady, jak 'jajko' dostaje od Was 9 lub 10 za prowadzenie to co powiedzieć o nowoczesnych sportach które zakręty pokonują dużo sprawniej i przyjemniej. Trzeba by skalę ocen rozciągnąć do 20. GSXF jest dobrym, niedrogim motocyklem z przeciętnym układem jezdnym. Uważam że moja ocena nie jest niska tylko adekwatna do tego sprzęta. Dodam że w tym motocyklu trochę brakuje emocji co powoduje że nie jest to sprzęt dla każdego.


Dołączone zdjęcia
Suzuki GSX-600F / GSXF 600 (1998-2004)
Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Suzuki gsx 600 f 97-98r. Super.
12.07.2017 21:03:30

3 sezony u mnie. 2450 km. Jak dla mnie super lekki, zwrotny. Malo awaryjny. W 2017 r zaczął palić 7,5 L /100 km. W 2016 r. 6,57l /100 km.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
5
Poprawny
02.08.2018 14:16:26

Kumpel ma i jeździłem nim kilka razy. Poprawny to tutaj słowo klucz. Poprawnie przyspiesza, brzmi, skręca i hamuje. Całkiem wygodny. Ciężkawy, co szczególnie czuć przy manewrowaniu na parkingach. Jak dla mnie jest brzydki. Kumpel miał parę awarii, ale zawsze udawało się dotrzeć do domu. Ogólnie niczym się nie wyróżnia, ale robi wszystko... poprawnie. ;) Biorąc pod uwagę cenę zakupu i części jest spoko pomysłem na tanią turystyczną 600-tkę.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Może być.
03.10.2018 0:07:44

Przejechałem "jajkiem" 1 sezon.

Plusy:
- Bardzo dobra ochrona przed wiatrem. Jechałem ekspresówka 180-200 km/h jednostajnie przez 60 km i było ok.
- Silnik olejak bezawaryjny moc zadowalająca
- Dobrze trzymał zakręty
- Toporny to fakt ale za to w jeździe bardzo stabilny, przy rozkreceniu gazu ciezko postawic go na koło- chyba ze ktos lubi to potraktuje to jak minus.

Minusy:
- Pozycja. Ja przy wzroscie 190cm meczylem sie bardzo na tym motocyklu. Lezalem za bardzo na baku, wole bardziej wyprostowana pozycje i to był jeden z powodow dla ktorego sie z tym motocyklem rozstałem. Po przejazdzce 400km była tragedia. Na dystansach do 40 km jest ok.
- Plastiki. Nigdy wiecej plastika. A na pewno nie starego typu. Dostac sie do czegokolwiek to trzeba bylo porozkrecac owiewki ktore potem ciezko bylo zgrac ze soba i zalozyc.
- Hamulce. Mogło byc lepiej...
- Mój zjadał duzo oleju. Nie wiem co było przyczyna. Nie pluł olejem nie kopcił. Trzeba było w dłuższa trasę jechać z butelką z olejem. Moze po prostu ten typ tak ma.
- spalanie. Przy bardzo oszczedniej jezdzie spalil 6.5 l. Ciut za duzo.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Suzuki GSX1300R Hayabusa (1999-2007)

10 lat mam ten motur. 😁
W większości przypadków opisanych wyżej zgadzam się.
Bardzo stabilne Moto przy dużych prędkościach A...

Frank Thomas FF07

Bardzo dobry kask miałem wypadek i szybka się nie potukł tylko się trochę zarysowała
Polecam serdecznie....

Honda MSX 125

Kupiłem w zeszłym sezonie (wersja z ABS) i zrobiłem ok 4000km z tego połowa po szutrach. Mam założone opony Maxxis m6024 i na szutrowych drogac...

WSK 125

Wsk, klasyk i to polski, trzeba trochę o nią dbać ale nie jest źle a ludzie spogladają na moto jak się jedzie i jest spoko maszyna...

Spidi STR-5

Super rekawice jakosc wykonania pierwszorzedna. Szwy zewnetrzne takze nic w srodku nie wbija sie pod paznokcie, ochraniacz carbon a tak w skrucie supe...

Honda NC750X DCT

doskonaly moto. wpanialy w miescie. i podobnie jak poprzedni kolega - automat to wybawienie od wajhowania i Nobel dla Hondy dla DTC.A ci ktorzy twierd...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce