Mamy już 9433 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


RST Tractech



Ilustracja przedmiotu

1  

RST Tractech

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.62 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 63%
Neutralne: 38%
Negatywne: 0%


Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Gość
01.15.2013 15:27:52

Wyśmienite buty na sporta. Mega wygodne, dobrze wykonane i bardzo przewiewne. W swoim przedziale cenowym nie mają sobie równych. Polecam!

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Gość
02.07.2013 17:33:01

Dobrze wykonane i bardzo wygodne buty tak podczas jazdy jak i chodzenia. Za tę cenę jestem mega zadowolony.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
7
dobre
10.07.2013 17:32:37

Na plus:
- Wygoda
- Dobre wykonanie
- Dobra wentylacja(perforacja + wloty)
- Nie piszczą

Minusy:
- Po ok. 9 tys w lewym bucie padł mi zamek, a w prawym czasem się zacina. Wkrótce oddam na gwarancje i zobacze co z tego będzie.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Polecam świetne buty.
02.10.2014 13:20:02

Naprawdę polecam te buty, świetna wentylacja, wygoda w chodzeniu i jeździe. Świetne wykonanie. Typowe buty sportowe, które są naprawdę wygodne, przymierzałem konkurencje i żadne nie były tak wygodne jak te (oczywiście chodzi mi o ten przedział cenowy).

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
6
RST
04.01.2014 9:07:56

Buty kupiłem jako pierwsze moto-obuwie w 2012 r. Po dwóch sezonach użytkowania, niestety ale z kazdym dniem pojawiało się coraz więcej minusów. Początkowo byłem zadowolony jednak:
- białe plastikowe napisy RST paskudnie żółkną i nic nie można z tym już zrobić. NIe pomaga żaden środek czyszczący
- wkładki w środku się odklejają
- rzepy po pewnym czasie tracą "zęby" i wogóle przestają trzymać. Jedna zmiana biegu, lub jakikolwiek ruch kostkąi but otwarty, a kostka kompletnie nie unieruchomiona
- w pierwszych dwóch tygodniach odkręcił się slider (na szczęście jeszcze pod garażem a nie w trasie)
- po pierwszym sezonie zostały odesłane do reklamacji, ponieważ pękły szwy przy kostce, i protektor kostki wbijał się w nogę - wróciły zszyte, natomiast po drugim sezonie konieczna była ponowna naprawa tego samego miejsca.

Podsumowując, buty użytkuje się świetnie - jednak jakość wykonania pozostawia bardzo wiele do życzenia. Tak samo jak i serwis gwarancyjny. W tym sezonie zmieniłem markę na inną.

PierwszeKilometry
Pomocna opinia. Dziękować

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Super buty
05.02.2014 11:20:08

Jestem bardzo zadowolony z tych butów. Kupowałem je z myślą o wentylacji i spełnia moje oczekiwania w 100%. Buty wentylują aż miło i są bardzo wygodne.

Ronnie
Moja ponowna ocena po 2 latach (i ok 8000 km). Na minus: - zamek zaczął się zacinać w jednym bucie - rzepy trzymają coraz słabiej - napisy RST stały się żółtawe Na plus: - skóra wygląda naprawdę bardzo dobrze - wentylacja działa ;) prawie tak jak w sandałach. Dla mnie bomba.

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Diabelnie wygodne buty
03.20.2015 11:47:43

Buty przyciągneły mnie wyglądem ale także tym, że każdy element jest homologowany. Dostrzegłem je na nogach u znajomego, który stwierdził, że są one wygodne. Postanowiłem sam to sprawdzić i je zakupiłem. Doskonale układa się w nich stopa są naprawdę wygodne. Bardzo ważne, że są lekkie i nie czuć ich tak pod czas jazdy motocyklem. Konstrukcja solidna, slidery wymienne. Jedym słowem bardzo bardzo komfortowe buty, które polecam dla każdego motocyklisy od nakeda po dobrego ściga.

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
6
Gość
11.11.2015 15:39:31

Buty ogólnie w porządku. Największa zaleta to mikroperforacja - czyli małe dziurki, które delikatnie wietrzą nogi, a jednocześnie w czasie deszczu nie wpuszczają wody, bo są za małe. Oczywiście nie mówię tu o jeździe setkami kilometrów w ulewnym deszczu, ale kilkadziesiąt km w średnim deszczu - nogi miałem suche. Takiej perforacji powinni się uczyć inny producenci butów, bo np. oglądałem alpinestarsa - które mają za duże dziurki, przez które na pewno wleje się woda a i w chłodny dzień będzie wiało po stopach. Największa wada butów - trwałość. Napisy jak już ktoś pisał RST robią się żółte, slider też się odkręcił, ale najgorsze, że w tylnej części zaczynają się delikatnie targać, a przecież nie chodzę w tych butach kilometrami.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


LS2 FF323 Arrow R

Cześć, w kasku przejeździełem cały sezon, moje spostrzeżenia:

Zalety:
Skorupa wykonana z włókna szklanego
4 gwiaz...

SJCAM SJ4000

Zgadzam się z większością opini na temat kamery - jest to udana kamerka ze świetną jakością obrazu, ale ma jeden istotny minus - bateria wysta...

Seca Atom

Same rękawice kosztowały mnie 200 zł.Kupiłem je w Wawie.
Zdałem na nich prawko na motocykl.Ale:
-po ok. 2 tygodniach okazało się ...

Honda XR125 L

Super motor dla początku. Nadaje się na miasto i lekkie enduro lub nawet turyzm. Mały, lekki, uniwersalny, dość tanie części, niezawodny silnik...

Naxa F02

N o w sumie poza tym , że to jest szczękowiec to zalet nie widzę.
Szybka rysuje się od czegokolwiek.
Nosek sam się wysuwa z mocowa...

HJC IS-17

W porównaniu do Nolana N87 - bardzo mało miejsca w części szczękowej, nie ma miejsca na cyrkulacje powietrza i okulary przez to strasznie parują...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania