Mamy już 10762 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


RST Tractech



Ilustracja przedmiotu

1  

RST Tractech

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.90 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 67%
Neutralne: 33%
Negatywne: 0%


Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Gość
01.15.2013 15:27:52

Wyśmienite buty na sporta. Mega wygodne, dobrze wykonane i bardzo przewiewne. W swoim przedziale cenowym nie mają sobie równych. Polecam!

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Gość
02.07.2013 17:33:01

Dobrze wykonane i bardzo wygodne buty tak podczas jazdy jak i chodzenia. Za tę cenę jestem mega zadowolony.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
7
dobre
10.07.2013 17:32:37

Na plus:
- Wygoda
- Dobre wykonanie
- Dobra wentylacja(perforacja + wloty)
- Nie piszczą

Minusy:
- Po ok. 9 tys w lewym bucie padł mi zamek, a w prawym czasem się zacina. Wkrótce oddam na gwarancje i zobacze co z tego będzie.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Polecam świetne buty.
02.10.2014 13:20:02

Naprawdę polecam te buty, świetna wentylacja, wygoda w chodzeniu i jeździe. Świetne wykonanie. Typowe buty sportowe, które są naprawdę wygodne, przymierzałem konkurencje i żadne nie były tak wygodne jak te (oczywiście chodzi mi o ten przedział cenowy).

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
6
RST
04.01.2014 9:07:56

Buty kupiłem jako pierwsze moto-obuwie w 2012 r. Po dwóch sezonach użytkowania, niestety ale z kazdym dniem pojawiało się coraz więcej minusów. Początkowo byłem zadowolony jednak:
- białe plastikowe napisy RST paskudnie żółkną i nic nie można z tym już zrobić. NIe pomaga żaden środek czyszczący
- wkładki w środku się odklejają
- rzepy po pewnym czasie tracą "zęby" i wogóle przestają trzymać. Jedna zmiana biegu, lub jakikolwiek ruch kostkąi but otwarty, a kostka kompletnie nie unieruchomiona
- w pierwszych dwóch tygodniach odkręcił się slider (na szczęście jeszcze pod garażem a nie w trasie)
- po pierwszym sezonie zostały odesłane do reklamacji, ponieważ pękły szwy przy kostce, i protektor kostki wbijał się w nogę - wróciły zszyte, natomiast po drugim sezonie konieczna była ponowna naprawa tego samego miejsca.

Podsumowując, buty użytkuje się świetnie - jednak jakość wykonania pozostawia bardzo wiele do życzenia. Tak samo jak i serwis gwarancyjny. W tym sezonie zmieniłem markę na inną.

PierwszeKilometry
Pomocna opinia. Dziękować

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Super buty
05.02.2014 11:20:08

Jestem bardzo zadowolony z tych butów. Kupowałem je z myślą o wentylacji i spełnia moje oczekiwania w 100%. Buty wentylują aż miło i są bardzo wygodne.


Ronnie
Po 4 latach i ok 15000 km myślę nad zmianą butów. Rzepy trzymaja jedynie jeśli ma naciągnięte na buty jeansy, w spodniach skórzanych trzymają na słowo honoru :), czyli prawie wcale. Kilometry zrobione głównie w mieście, więc buty ściągane wielokrotnie. Kiedyś zapłaciłem za nie ok. 500 zł, więc uważam, że zakup mega dobry. Wentylacja jest wyśmienita.

Ronnie
Po 3 latach i łącznie 12000 nic się nie zmienia. Skóra ok, zamki jeszcze trzymają ;)

Ronnie
Moja ponowna ocena po 2 latach (i ok 8000 km). Na minus: - zamek zaczął się zacinać w jednym bucie - rzepy trzymają coraz słabiej - napisy RST stały się żółtawe Na plus: - skóra wygląda naprawdę bardzo dobrze - wentylacja działa ;) prawie tak jak w sandałach. Dla mnie bomba.

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Diabelnie wygodne buty
03.20.2015 11:47:43

Buty przyciągneły mnie wyglądem ale także tym, że każdy element jest homologowany. Dostrzegłem je na nogach u znajomego, który stwierdził, że są one wygodne. Postanowiłem sam to sprawdzić i je zakupiłem. Doskonale układa się w nich stopa są naprawdę wygodne. Bardzo ważne, że są lekkie i nie czuć ich tak pod czas jazdy motocyklem. Konstrukcja solidna, slidery wymienne. Jedym słowem bardzo bardzo komfortowe buty, które polecam dla każdego motocyklisy od nakeda po dobrego ściga.

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
6
Gość
11.11.2015 15:39:31

Buty ogólnie w porządku. Największa zaleta to mikroperforacja - czyli małe dziurki, które delikatnie wietrzą nogi, a jednocześnie w czasie deszczu nie wpuszczają wody, bo są za małe. Oczywiście nie mówię tu o jeździe setkami kilometrów w ulewnym deszczu, ale kilkadziesiąt km w średnim deszczu - nogi miałem suche. Takiej perforacji powinni się uczyć inny producenci butów, bo np. oglądałem alpinestarsa - które mają za duże dziurki, przez które na pewno wleje się woda a i w chłodny dzień będzie wiało po stopach. Największa wada butów - trwałość. Napisy jak już ktoś pisał RST robią się żółte, slider też się odkręcił, ale najgorsze, że w tylnej części zaczynają się delikatnie targać, a przecież nie chodzę w tych butach kilometrami.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Dobra ochrona w jeszcze lepszej cenie
04.06.2017 3:12:35

Zdecydowanie polecam. Perforacja robi niesamowitą robotę! Nigdy nie spociła mi się jeszcze w nich noga. Przejechałem w nich jeden cały dzień z upałem i ulewą włącznie. Struktura wewnętrznej wyściółki chyba troszkę się ułożyła do nogi, może trochę się przesunęła- wentylacja nie była wtedy aż tak efektywna, ale prosta ingerencja załatwiła sprawę. Wystarczy otwory perforacji przekłuć igłą(jakby je przetkać) i wszystko wraca do normy. Pomimo tak bogatej perforacji do 15 minut jazdy w deszczu buty nie przemakają. Posiadam biało-czarną wersję kolorystyczną, która po ponad 10k km nadal jest biała. Zżółkł tylko napis RST na goleniu. Pomimo sportowych aparycji można w nich przejść pewien dystans bez jakiegokolwiek dyskomfortu. Wystarczy o nie dbać, a posłużą dość długo. Takie jest moje zdanie- Polecam

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Roleff Taifun RO 53i

Kurteczka świetna. Elegancko leży. Super pasek gumowy od pleców pod brzuch ściąga kurtkę i nic nie podwiewa. Dobra wentylacja. No cóż katana n...

Shark Ridill

Kask solidny, dobrze wykonany. Blenda słoneczna spełnia swoją rolę w 100%. Zamontowanie pinlocka uprzyjemnia jazdę w zimne dni.
Nie ma sen...

Shark Openline

To już mój drugi kask Sharka. Jest mega wygodny, lekki i solidnie wykonany, jak przystało na tą markę. Zapięcie działa bardzo dobrze. Blenda pr...

Honda CBR 1000F

Jeżdżę Dualem 4 sezon i powiem za zachowuje się wzorowo.Spalanie ok 5-6 litrów na 100km.Pięknie się prowadzi,ogólnie bezawaryjny i ciężki sp...

Honda CB500

Polecam! daje 9/10 bo zawsze coś się znajdzie ale ogólnie cebula to chyba najlepsza budżetowa 500 w swojej klasie. miałęm er5 przez jeden sezon ...

Scorpion EXO-COMBAT

Świetny, wytrzymały i wygodny kask,bardzo dobra wentylacja, choć mógłby być troszkę cichszy. Polecam

...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania