Mamy już 13970 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


RST Tractech



Ilustracja przedmiotu

1  

RST Tractech

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.90 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 67%
Neutralne: 33%
Negatywne: 0%


Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Gość
01.15.2013 15:27:52

Wyśmienite buty na sporta. Mega wygodne, dobrze wykonane i bardzo przewiewne. W swoim przedziale cenowym nie mają sobie równych. Polecam!

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Gość
02.07.2013 17:33:01

Dobrze wykonane i bardzo wygodne buty tak podczas jazdy jak i chodzenia. Za tę cenę jestem mega zadowolony.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
7
dobre
10.07.2013 17:32:37

Na plus:
- Wygoda
- Dobre wykonanie
- Dobra wentylacja(perforacja + wloty)
- Nie piszczą

Minusy:
- Po ok. 9 tys w lewym bucie padł mi zamek, a w prawym czasem się zacina. Wkrótce oddam na gwarancje i zobacze co z tego będzie.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Polecam świetne buty.
02.10.2014 13:20:02

Naprawdę polecam te buty, świetna wentylacja, wygoda w chodzeniu i jeździe. Świetne wykonanie. Typowe buty sportowe, które są naprawdę wygodne, przymierzałem konkurencje i żadne nie były tak wygodne jak te (oczywiście chodzi mi o ten przedział cenowy).

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
6
RST
04.01.2014 9:07:56

Buty kupiłem jako pierwsze moto-obuwie w 2012 r. Po dwóch sezonach użytkowania, niestety ale z kazdym dniem pojawiało się coraz więcej minusów. Początkowo byłem zadowolony jednak:
- białe plastikowe napisy RST paskudnie żółkną i nic nie można z tym już zrobić. NIe pomaga żaden środek czyszczący
- wkładki w środku się odklejają
- rzepy po pewnym czasie tracą "zęby" i wogóle przestają trzymać. Jedna zmiana biegu, lub jakikolwiek ruch kostkąi but otwarty, a kostka kompletnie nie unieruchomiona
- w pierwszych dwóch tygodniach odkręcił się slider (na szczęście jeszcze pod garażem a nie w trasie)
- po pierwszym sezonie zostały odesłane do reklamacji, ponieważ pękły szwy przy kostce, i protektor kostki wbijał się w nogę - wróciły zszyte, natomiast po drugim sezonie konieczna była ponowna naprawa tego samego miejsca.

Podsumowując, buty użytkuje się świetnie - jednak jakość wykonania pozostawia bardzo wiele do życzenia. Tak samo jak i serwis gwarancyjny. W tym sezonie zmieniłem markę na inną.

PierwszeKilometry
Pomocna opinia. Dziękować

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Super buty
05.02.2014 11:20:08

Jestem bardzo zadowolony z tych butów. Kupowałem je z myślą o wentylacji i spełnia moje oczekiwania w 100%. Buty wentylują aż miło i są bardzo wygodne.


Ronnie
Po 4 latach i ok 15000 km myślę nad zmianą butów. Rzepy trzymaja jedynie jeśli ma naciągnięte na buty jeansy, w spodniach skórzanych trzymają na słowo honoru :), czyli prawie wcale. Kilometry zrobione głównie w mieście, więc buty ściągane wielokrotnie. Kiedyś zapłaciłem za nie ok. 500 zł, więc uważam, że zakup mega dobry. Wentylacja jest wyśmienita.

Ronnie
Po 3 latach i łącznie 12000 nic się nie zmienia. Skóra ok, zamki jeszcze trzymają ;)

Ronnie
Moja ponowna ocena po 2 latach (i ok 8000 km). Na minus: - zamek zaczął się zacinać w jednym bucie - rzepy trzymają coraz słabiej - napisy RST stały się żółtawe Na plus: - skóra wygląda naprawdę bardzo dobrze - wentylacja działa ;) prawie tak jak w sandałach. Dla mnie bomba.

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Diabelnie wygodne buty
03.20.2015 11:47:43

Buty przyciągneły mnie wyglądem ale także tym, że każdy element jest homologowany. Dostrzegłem je na nogach u znajomego, który stwierdził, że są one wygodne. Postanowiłem sam to sprawdzić i je zakupiłem. Doskonale układa się w nich stopa są naprawdę wygodne. Bardzo ważne, że są lekkie i nie czuć ich tak pod czas jazdy motocyklem. Konstrukcja solidna, slidery wymienne. Jedym słowem bardzo bardzo komfortowe buty, które polecam dla każdego motocyklisy od nakeda po dobrego ściga.

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
6
Gość
11.11.2015 15:39:31

Buty ogólnie w porządku. Największa zaleta to mikroperforacja - czyli małe dziurki, które delikatnie wietrzą nogi, a jednocześnie w czasie deszczu nie wpuszczają wody, bo są za małe. Oczywiście nie mówię tu o jeździe setkami kilometrów w ulewnym deszczu, ale kilkadziesiąt km w średnim deszczu - nogi miałem suche. Takiej perforacji powinni się uczyć inny producenci butów, bo np. oglądałem alpinestarsa - które mają za duże dziurki, przez które na pewno wleje się woda a i w chłodny dzień będzie wiało po stopach. Największa wada butów - trwałość. Napisy jak już ktoś pisał RST robią się żółte, slider też się odkręcił, ale najgorsze, że w tylnej części zaczynają się delikatnie targać, a przecież nie chodzę w tych butach kilometrami.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Dobra ochrona w jeszcze lepszej cenie
04.06.2017 3:12:35

Zdecydowanie polecam. Perforacja robi niesamowitą robotę! Nigdy nie spociła mi się jeszcze w nich noga. Przejechałem w nich jeden cały dzień z upałem i ulewą włącznie. Struktura wewnętrznej wyściółki chyba troszkę się ułożyła do nogi, może trochę się przesunęła- wentylacja nie była wtedy aż tak efektywna, ale prosta ingerencja załatwiła sprawę. Wystarczy otwory perforacji przekłuć igłą(jakby je przetkać) i wszystko wraca do normy. Pomimo tak bogatej perforacji do 15 minut jazdy w deszczu buty nie przemakają. Posiadam biało-czarną wersję kolorystyczną, która po ponad 10k km nadal jest biała. Zżółkł tylko napis RST na goleniu. Pomimo sportowych aparycji można w nich przejść pewien dystans bez jakiegokolwiek dyskomfortu. Wystarczy o nie dbać, a posłużą dość długo. Takie jest moje zdanie- Polecam

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


KTM 1090 Adventure R

Opinię moją wyrażam po przejechaniu KTM 1090 AR w tym sezonie od marca ponad 16 tysięcy km. Poprzednie motocykle to Yamaha XT1200Z i BMW F800 GS A...

Suzuki C50T Boulevard

Bardzo fajna maszyna, wygodna jazda i wizerunek super. Moto niezawodne polecam wszystkim chętny. W moim posiadaniu od dwóch sezonów. Rocznik 2013. ...

Ducati Monster 620

Dot. modelu z 2004 r.

Bardzo fajny motocykl miejski na początek przygody z jednośladami (przynajmniej tymi mającymi silnik).
...

Suzuki GSX 1400

Przepiękny (moim zdaniem), baaardzo mocny, wygodny i (wbrew obiegowym opiniom) oszczędny motocykl. Kupiłem go 3 lata wstecz i generalnie nie żału...

Metzeler Sportec M7 RR

To już drugi komplet opon Metzeler M7 , i nigdy ale naprawdę nigdy n nie założę innych opon jak firmy Metzeler który produkuje tylko opony do mo...

Acerbis Active Dual Sport

Na pierwszy rzut oka design kasku bardzo dobry. Wygląda jak kask do pilotowania f16
Po założeniu na głowę czar trochę pryska ponieważ na...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania