Mamy już 13970 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Continental Conti Road Attack 2



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Continental Conti Road Attack 2

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.22 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Quazi GSR 750
03.04.2012 14:21:14

Jestem zadowolony z tej opony. Trzyma się super i to nawet w niskiej temperaturze. Ciężko złapać jakikolwiek uślizg. Motocykl dosłownie sam wchodzi w zakręty. Dzięki nowej technologi Continentala nie posiada śliskiej warstwy, więc nie trzeba jej docierać po kupnie. Jedna z lepszych opon w swojej klasie. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
05.08.2012 9:01:17

Bardzo przyjemna guma. Trzyma się bardzo dobrze, bardzo łatwo składać moto w zakręt, świetnie wybiera nierówności na drodze. Nawet frezy nie robią na niej wrażenia. W deszczu też bardzo dobra. Wcześniej miałem PR2 - myśle, że jest lepsza od PR2. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Batman
06.29.2012 8:12:21

Kupiłem tę oponę bo była najtańsza z dostępnych do TDM 900. Okazało się, że jest tak świetna, że już zostaję przy tej marce :) Potwierdzam, że frezy to bułka z masłem, zero nieprzewidywalnych momentów :)

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
CRA2
08.13.2012 23:41:49

Zgadzam się w 100% z opinią że CRA2 jest zdecydowanie lepszą oponą niż PR2. Miałem obie w swojej TDM 850. CRA2 pozwala na bardzo dużo, szybko się nagrzewa. Dobrze się klei do asfaltu przy rożnych warunkach atmosferycznych. Polecam!

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
ADAM
08.22.2012 12:03:32

Naprawde przyzwoita opona. Jeździłem wcześniej na Pilot Road 1 i widze dużą różnice na korzyść Continentala. Na mokrym też dobrze sobie radzi. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Tylko Continental!
04.04.2013 10:55:45

Oponki rewelacyjne - od chwili jak je założyłem do GSR'a czułem że moto o wiele lepiej się prowadzi. Podnóżki szlifowałem już po 60 km! Opona jest dwuskładnikowa, więc starcza na więcej kilometrów od poprzedniczki, a przy tym ma miękkie boki więc rewelacyjnie trzyma się przy dużych złożeniach. Bardzo duży plus za nagrzewanie - po przejechaniu paru km już można się składać :) Na mokrym też nie ma co narzekać :) W testach motocyklowych trzyma się zawsze bardzo wysoko. Polecam!

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
W porządku
07.03.2013 9:59:37

Oponke mam w Kawie Z750.

Plusy:
- Rewelacyjna przyczepność na suchym
- Bardzo szybko się rozgrzewają
- Bieżnik dobrze się prezentuje

Minusy:
- Zużycie 2x szybsze od poprzednich bt-023. Sądze, że więcej niż 11 tys z nich nie wyciągne.
- Po przejechaniu 7 tys mocno pogorszyło się składanie w zakręty i zwiększył moment prostujący opony. Opona ma tendencje do robienia się kwadratowa(bt-023 był pod tym względem lepszy)
- Bardzo słabo wybiera nierówności na drodze jak już jest odrobine bardziej zużyta.

Cynammon
Ciekawe jak w porównaniu do battlax s20evo

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
:D
07.07.2013 9:20:23

Komplet nowych do Thundercata wyrwałem za 730 zł :) Oponki super trzymają w zakrętach i szybko się nagrzewają. przednia opona równo się zużywa co jest dużym plusem natomiast tylna skończyła się po niecałych 6 tys.km (jeżdżę dość agresywnie) ogólnie super oponki

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
POLECAM
10.30.2013 17:26:36

Miałem komplet tych oponek w Bandicie 600 - przejeździłem jakieś 11 tys i spisywały się znakomicie. Na suchym o utrate przyczepności trzeba się bardzo mocno postarać, na mokrym ciut gorzej, choć nie tragicznie. Niestety troche za szybko lecą i dość słabo tłumią dziury na drogach. Poza tym opony godne polecenia.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC CS-14

Po 3 latach i kilkudziesieciu tysiacach km, zanim wyrzuce kask, moge wydac opinie.

Plusy:
Tani
Tani
Bardzo tani!

Metzeler Sportec M5

Motocykl to Ktm SM 690
Kupiłem komplet tych opon na początku sezonu
Opony te potrzebują sporo czasu do nagrzania się
pierw...

Arai RX-7 Corsair

Kask rewelacyjny, świetnie leży na mojej głowie dopasowany w każdym calu, wentylacja super normalnie furorę robi, nie raz muszę ją przymykac ...

KTM 1090 Adventure R

Opinię moją wyrażam po przejechaniu KTM 1090 AR w tym sezonie od marca ponad 16 tysięcy km. Poprzednie motocykle to Yamaha XT1200Z i BMW F800 GS A...

Suzuki C50T Boulevard

Bardzo fajna maszyna, wygodna jazda i wizerunek super. Moto niezawodne polecam wszystkim chętny. W moim posiadaniu od dwóch sezonów. Rocznik 2013. ...

Ducati Monster 620

Dot. modelu z 2004 r.

Bardzo fajny motocykl miejski na początek przygody z jednośladami (przynajmniej tymi mającymi silnik).
...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach