Mamy już 10600 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CB500X



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda CB500X

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Dane techniczne motocykla


Ocena użytkowników
9.25 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
polecam
11.27.2015 21:35:33

Honda CB500x była moim pierwszym moto, na którym zrobiłem 26 ooo w dwa sezony. Motocykl bardzo przyjazny, choć dwa cylindry uczą szacunku do manetki. Hamulce... yhy yhy "nie za ostre" ale nawet w korkach w Łodzi dały radę i nikomu w tył nie wjechałem ;) Zawieszenie dość miękkie: chcąc poczuć się pewniej w zakrętach utrwardziłem (zmiana oleju na 15) i dokupiłem regulowane sprężyny). Niestety brak wyświetlacza załączonego biegu, ale przy małym doinwestowaniu można go zamontować. Niecałe 50 KM i tak robiło wrażenie na kolegach jeżdżących na "litrach" - musiałem dowód rej. pokazywać po nie wierzyli, że takie 48 KM tak daje czadu :-D. Ogólnie - na pierwsze moto -super!

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
mały, ale wariat :)
11.28.2015 22:45:30

Opinia w Polsce na temat motocykli klasy 500 wiadomo jaka jest. Podobno one nie jeżdżą, a pewnie i mają dodatkowe dwa kółka po bokach i trzeba się odpychać. Proponuje przejechać się tym motocyklem, a zmienicie zdanie. Ciężko uwierzyć że ma to tylko 48KM. Silnik jest chyba najlepszym elementem tego motocykla- równa jak stół krzywa momentu, ciągnie od dołu praktycznie nieprzerwanie do góry a reakcja na manetkę jest natychmiastowa i miękka jak ciepłe masło osełkowe ;) Piecyk ten nie ma w sobie niczego ze starych 500 - to jest po prostu inny poziom technologiczny.

Silnik:

- Prędkość przelotowa w 2 osoby na autostradzie obładowany bagażami jak kazachstański wół - 140 km/h bezproblemowo przez ponad 1000 km jednego dnia :)
- zużycie paliwa w mieście - 3.7 l - zasięg na baku ponad 400 km!
- ogromna jak na 500 elastyczność i fun z jazdy.
- z akcesoryjnym IXILem pomruk jak się patrzy :)

Zawieszenie:

- miękkie, przeciętnie wybiera nierówności, i jest to jedyna wada tego motocykla.
- jeżeli wybieracie się w teren konieczny upgrade - w serii jest to motocykl szosowy o stylistyce adventure :)
- regulacja tylnego amora ma ogromny wpływ na całość zawieszenia, wiec nalezy eksperymentować :)

Hamulce:
- Zaskakująco dobre, ABS Hondy działa świetnie.

Koszty użytkowania, jakość, wrażenia i komfort:
- spalanie małe, dodatkowo długie okresy między przeglądami sprawiają że motocykl jest bardzo ekonomiczny.
- patrząc na to moto ciężko uwierzyć że kosztuje nieco poniżej 23k PLN, ładne detale np. śruby na silniku, fajny lakier, ładne felgi,wykończony jak to Honda, a jak dodamy do tego to co ten motocykl potrafi to jest już to okazja :)
- w miejskiej dżungli niezastąpiony, wysoka, wyprostowana pozycja, wszystko widać a jeździ się niewyobrażalnie łatwo, jak 48 konnym rowerem- FUN FUN FUN :)
- komfortowe siodło, ergonomia motocykla wzorowa ale nie dla osób wysokich. Koszykarze przed zakupem przymierzyć się.

długo by pisać... kupiłem to moto jako drugie do stajni, jeżdżę też sportową 600tką i zgadnijcie który daje więcej frajdy w mieście.. wiem, mi też ciężko było w to uwierzyć :)
widzę że poprzedni kolega recenzent też z Łodzi, aż dziwne bo nigdy nie spotkałem innego Xa na ulicach a jeżdżę dosyć sporo :)
Bardzo niedoceniany u nas motocykl, a wystarczy poczytać jakiekolwiek zagraniczne fora lub recenzje a okaże się że ludzie piszą tam wręcz pieśni pochwalne :) Polecam nie tylko początkującym!

mistyfikacja
Pozytywy: -motocykl bezawaryjny -dobrze wykonany -elastyczny -dobrze (lekko) się prowadzący, jak rower. Nawet gdy opony stracą kontakt z nawierzchnią jest bardzo przewidujący oraz wybacza wiele błędów. Spalanie 4.1-5.3l. Poniżej 4l nie udało się zejść (ważę 100kg) Pozycja rewelacyjna chodź przy wzroście powyżej 180cm kierownica powinna być lekko wyżej (moje odczucia) Z wad: -przednie zawieszenie wymaga utwardzenia (olej, regulacja) -szumiący kosz sprzęgłowy (podobno norma) -potrzeba zainstalowania regulowanych klamek oraz wyświetlacza zmiany biegów

Głosy: 39   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
super motocykl
07.03.2016 14:55:15

Jężdze dopiero od miesiąca ale jestem mega zadowolony,motocykl bardzo przewidywalny,fajny,oszczędny w spalaniu.Ja mam akurat wersję juz po liftingu więc mam regulację klamek,reg,napięcia spręzyny,,full led z przodu ,tylna lampa takze led.Ogólnie bardzo polecam.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Fajne moto
07.21.2016 8:37:35

Polecam bardzo. Jeżdżę drugi sezon i mam frajdę. Na plus: wyprostowana sylwetka, lekkość prowadzenia, małe spalanie. W terenie daje radę, choć opony trzeba zmienić na kostkę. No i wydech jest nisko, więc uwaga na wodę. Poza tym ok. Jeżdżę na nim za męża GS 800 i nie odstaje.
Na trasie wiadomo, nie jest to ścigacz, ale daje radę i do turystyki też się nadaje. Zamontowałam wyższą szybę.
Kanapa twarda, po kilku setkach, duuuuuupa boli. Ale trochę żelu do środka i jest ok.
Dla kobiet też polecam.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Moj test Hondy CB 500 X
08.15.2016 15:37:03

Bardzo pozytywnie mnie ta wcale nie taka mala Honda zaskoczyla. Polecam moj test.
http://www.motocyklicznie.pl/testy/honda-cb-500-x-maksimum-za-minimum/#more-747

Gość
Wyglada na to ze szablon blokuje link. Zapraszam wiec do testu przez skopiowanie linka w przegladarke. Testowalwm ten motocykl tydzien, bylem pod wrazeniem, choc na codzien dosiadam wiekszych motocykli turystycznych. Warto go kupic.

GośćKaman

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
prawie idealne
08.30.2016 18:23:13

Motocykl kupiłem tuż po tym jak model pojawił się w naszych salonach. Szukałem lekkiego, łatwo prowadzącego się motocykla który sprawdzi się w mieście, ale też będzie nadawał się do tras po Polsce.

Wybór okazał się bardzo trafiony. Mam za sobą 3 sezony i wciąż sprawia mi sporo frajdy. Silnik potrafi dać sporo frajdy, choć to nie jest sportowa 600 i różnicę czuć.
Ale do normalnej dynamicznej jazdy jak najbardziej wystarcza i nie mam specjalnie kompleksów przy "większych" motocyklach.

Minusy:
- kanapa po dziennym dystansie 300 km przestaje być wygodna, po 700 bardzo mocno ją czuć.
- zawieszenie przednie mogłoby być lepsze (tylni można regulować, aj mocno usztywniłem i zmiana w prowadzeniu była spora).

Plusy:
+ rozsądne spalenie 3,8-4,5 zależnie od stylu jazdy
+ osiągi - vmax do 194
+ pozycja (nawet po całym dniu na motocyklu kręgosłup ma się dobrze).
+ prowadzenie, pewne lekkie, sporo wybacza

Czy kupiłbym 2 raz?
Czas na mocniejszy motocykl, bo sporo jeżdżę we 2, a i trasy dłuższe i bardziej górskie. Ale absolutnie polecam na pierwszy motocykl.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Polecam
01.19.2017 7:42:17

Witam,

Dolacze sie do tematu.
Jezdze w Singapurze takim motorkiem tylko z 400cc.
Wszystko jak w 500 oprocz pojemnosci silnika ze wzgledu na lokalne prawo jazdy ktore jest do 400cc.
Motorek da sie lubic od pierwszego kilometra.
Latwy do prowadzenia, przewidywalny, swietny na dojazdy do pracy i na krotkie wycieczki.
Plusy:
- dobre wykonanie detali
- czytelny wyswietlacz
- dobry silnik
- male spalanie
- tanie przeglady co 4000km
- duzy przeswit
- bezproblemowy komfort we 2 osoby
- dobry ABS i przednie zaciski (uratowalo mi skore pare razy w mocnym deszczu)
- tylne zaciski tez nienajgorsze

Minusy: (tu zaznacze ze sie czepiam, ale trudno)
- nienajlepsza skrzynia biegow i sprzeglo
- slabe tylnie zawieszenie na nierownej nawierzchni przy wiekszej predkosci
- siedzenie lepiej zmienic na akcesoryjne bo partnerka sie zeslizguje podczas hamowania :-)
- Szyba nawet akcesoryjna turystyczna ciagle jest niska a mam 176cm. Tutaj tylko moze pomoc akcesoryjny stelaz szyby zeby zmienic jej kat
- komfortowa predkosc max. w dwie osoby do 160 km/h (moze 500 bylaby troche szybsza)

Jakby sie ktos zastanawial i chcial wiecej info to niech pisze: zaku007@gmail.com


Dołączone zdjęcia
Honda CB500X
Honda CB500X
Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
CB500X
06.18.2017 22:07:58

Świetne moto - osiągi (z 500) świetne, spalanie mega, jazda totalny fun bez względu na to czy miasto czy trasa. Polecam każdemu kto kocha jazdę.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna





Dane techniczne motocykla



MarkaHonda
ModelCB500X (2013-2015)
Typ motocyklaAllround

Silnik

Cylindry2
Pojemność471 cm3
Ilość taktów4
Moc46,9 KM, na kole 43KM
Maksymalna moc przy 8500 obr/min
Moment obrotowy43 Nm
Maks. moment przy7000 obr/min
Układ zasilaniaElektroniczny wtrysk paliwa PGM-FI
Typ silnikaCzterosuwowy
ChłodzenieCieczą
Średnica Cylindra x Skok67.0 x 66.8 mm
Współczynnik kompresji10.7:1

Skrzynia biegów

Ilość biegów6
Przeniesienie napęduŁańcuch napędowy
Przeniesienie napęduŁańcuch napędowy

Podwozie

Hamulec przedniZacisk 2-tłoczkowy
Hamulec tylny zacisk 1-tłoczkowy
Średnica hamulca przedniego320 mm
Średnica hamulca tylnego220 mm
Skok zawieszenia przedniego139.7 mm
Skok zawieszenia tylnego119.3 mm

Wymiary i masa

Waga motocykla195 kg z płynami
Długość2095 mm
Szerokość 830 mm
Wysokość1290 mm
Opona przednia120/70-ZR17
Opona tylna160/60-ZR17
Pojemność baku14,3
Rezerwa3 litry

Przyspieszenie i osiągi

Prędkość maksymalna210 km/h
Przyspieszenie do 100km/h-
Średnie zużycie paliwa


OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC R-PHA 11

Doskonała aerodynamika, waga 1300g, super cichy (jak na sportowy kask), bardzo wygodny- idealnie leży na głowie, miejsce na intercom, mi w deszczu ...

Caberg V2X Carbon

mam starego caberga v2r i jest zajebisty!
kupiłem przez sentyment caberg v2x carbon.
Potwornie głośny, pierwwszy deszcz i przeciek d...

HJC FG-17

Hjc Fg 17 Towarzyszy mi już ponad rok czasu. Moim zdaniem jest to kask warty polecenia każdemu kto chciałby bardzo wytrzymały kask za powiedzmy pr...

Crash pady Azarel

Świetne crash pady, nabyłem je w swoim GSR 600 za namową kolegi który miał je zamontowane w hornecie podczas gleby na torze. U kolegi w CB 600 po...

Cardo Scala Rider Packtalk

Posiadam zestaw Packtalk Duo od roku i jestem z niego bardzo niezadowolony. Komunikacja pomiędzy 2 urzadzeniami fatalna - stojąc na światłach jest...

Oxford Hot Grips

Miałem takowe w wersji cruiser dość grube na kierę calową, dawały radę przy max 3/4 zakresu(pokrętło), ale po sezonie zdarzały się przerwy ...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce