Mamy już 10890 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Probiker Active



Ilustracja przedmiotu

1  

Probiker Active

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
7.89 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 56%
Neutralne: 44%
Negatywne: 0%


Gość


Komfort jazdy
7
Nie są złe
04.16.2013 21:33:02

Najtańsze buty motocyklowe na rynku. Ogólnie jako moje pierwsze buty motocyklowe spisują się dobrze - bardzo wygodne podczas pieszych przechadzek, łatwo zmienia się w nich biegi, noga też się za bardzo nie poci, a co ciekawe nawet pół godziny jazdy w deszczu zniosły bez przemoczenia :) Za te pieniądze polecam.

Gość
My też polecamy : https://www.moto-akcesoria.pl/podroz/1113-buty-probiker-active-.html?search_query=active+probiker&results=1

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
6
na początek mogą być
07.26.2013 16:06:53

Niestety dość szybko się niszczą - buty na sezon, maksymalnie 2 jak ktoś będzie mało jeździł. Ochrona dość słaba. Co do wygody to są rewelacyjne - praktycznie jak normalne buty cywilne. Bardzo łatwo się je zakłada. W deszczu przemakają, ale to raczej oczywista sprawa - nie są to buty turystyczne, a bardziej do latania po mieście i w krótkie traski. Jak na pierwsze laczki gdy nie mamy za wiele kasy będą jak znalazł, ale trzeba je traktować jako buty przejściowe na sezon albo mniej żeby doskładać kase i kupić coś lepiej chroniącego noge. Cena to chyba największy ich atut.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
jakosc/cena = niezle
10.22.2013 20:10:20

Za tą ceną trudno oczekiwać rewelacji. Cywilne pantofle kosztują 2 x więcej. Buty niw są ze skóry ale o dziwo po całodziennym jeżdżeniu i łażeniu stopy wyglądały OK. Może dlatego, że w butach wiatr hula ;) Jest to efekt nieprzyszytych języków i sznurówek. Latem świetna sprawa ;) Jesienią to już tak sobie, trochę za rześko. Warto jednak zainwestować w jakieś oddychające skarpety.
Do butów podczas deszczu mi się nie lało, dlatego ze nogawki spodni mam na wierzchu. Buty bardzo wygodne do chodzenia.
Bezpieczeństwo - sztywna kostka (mogła by być nieco sztywniejsza) i w miarę twarda podeszwa, więc pięty ni powinno zgnieść. Niestety brak ochrony piszczeli.
Przelatałem 2 sezony (ok 10tys) i większych zniszczeń nie ma. Jestem aż zdziwiony. Porwały się jedyni sznurówki (przy pierwszym wiązaniu) i nieco przetarła się 'łatka' od dźwigni biegów na lewym bucie. Ale jeszcze posłużą.
Następne buty będą jednak z wyższej półki.

Polecam dla osób z małym budżetem, które nie są w stanie wysupłać parę tyś 'od ręki' na kompletny strój oraz mają świadomość, że za tą cenę nie można wymagać cudów.

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Niezłe
04.02.2014 21:25:23

Buty jak za te pieniądze są bardzo dobre. Ochrona dużo lepsza niż w zwykłych butach. Wykonanie dość dobre. Brak membramy skutkuje tym że mogą przemakać. Sa dość przewiewne ze względu na języki i sznurówki. Do jazdy na krótkie trasy i ciepłe lub gorące dni sprawują się rewelacyjnie. Ja ich używam jako drugich butów w typowo letnią pogode. Na dłuższe trasy używam butów typowo turystycznych z membraną.
Podsumowując rewelacyjny stosunek cena do jakości.

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
8
Dobre na początek
10.21.2014 20:08:24

Kupiłem je jako pierwsze buty na moto, które miały pasować do jeansów motocyklowych, czyli taki zestaw na przejazd do pracy i funkcjonowanie w niej przez 8h. Mimo to są już ze mną 4 sezon, zrobiłem w nich kilka tras bliższych i dalszych i dopiero teraz pojawiają się pierwsze oznaki zużycia - pęknięcia przy łączeniu skórzanych wstawek z materiałem.
Właściwie jedyne co mi w nich przeszkadza to brak wodoodporności.

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
8
buty
05.13.2015 0:31:43

Zalety:
- tanie
- dobry materiał
- jeźdze już 4 rok i się nie rozsypały
- dobre w zime oraz w lato
- można powiedzieć że w lekkim deszczu są wodoodporne
- dobre wyczucie biegów oraz hamulca
- fajnie leżą na stopce
- są wysokie w miare za kostke
- nie wieje po nogach
- pod "lisciem" na rzep łatwo schować sznurowadła
- w miare lekkie
- fajnie sie w nich chodzi pieszo
- 12h chodzenia w nich w specjalny sposób nie męczy
- mozna uzywac je jako buty na codzień.
- nie rozklejają sie ani nie rozpadają.
- wbrew pozorom tłumią drgania bo wyściółka jest dość gruba i dobra

Wady:
- po 4 latach zaczeła schodzic po boku z przodu buta warstwa izolacyjna (?) / powłoka gumowa (?)
- język buta jakoś nie może sie spłaszczyć tylko robi sie rulon i uwiera w góre stopy.

Gość
Jak na pierwsze buty to sa ok. Ja kupowalam w moto-akcesoria.pl za dobra cenę i jestem zadowolona

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
7
Gość
02.20.2017 10:04:44

Moje pierwsze buty motocyklowe. Oto moje spostrzeżenia po 1 sezonie użytkowania:
Plusy:
-cena
-elementy odblaskowe
-wygoda nawet podczas spacerów
-o dziwo BARDZO dobrze wentylowane

Minusy:
-wygląd (nie pasują do skórzanych spodni)
-śliska podeszwa, zwłaszcza w deszcz
-trochę przemakają
-brak ochrony CE

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
probiker active
07.20.2017 17:17:04

Za takie śmieszne pieniądze jak najbardziej jestem na tak, może nie są jakoś specjalnie wentylowane ale tę cenę można spróbować. Rok temu kupiłam w moto-akcesoria.pl i są na prawdę świetne, dla początkujących motocyklistów (i nie tylko są najlepsze)

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
probiker active
07.25.2017 12:47:45

Buty na początek idealne, jak za tę cenę są jak najbardziej ok ;) swoje kupiłem w moto-akcesoria.pl i powiem że są jak najbardziej w porządku ;)

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC RPHA 70

Zmieniłem ten kask z nolana N85 i mam już przejechane ponad 4tyś. km. Póki co nie wykazuję żadnych oznak zużycia.

-wyciszenie je...

Rollbag Louis 30L

Cóż mogę powiedzieć? ;) Polecam! Dobre wykonanie, cena atrakcyjna, swoją kupiłem w moto-akcesoria.pl i wszystko w jak najlepszym porządku ;)

Rollbag Louis 75L

Torba, sprawna, nieprzemakalna, ogólnie 10/10 ;) w porządku dla mnie i z wielkością i z ceną, polecam każdemu ...

Rollbag Louis 50L

Torba w porządku, nie jest specjalnie droga, swoja kupiłam w moto-akcesoria.pl i jest na prawdę świetna, 50l to może troszkę mała ale następny...

Alpinestars Stella Vika

Mierzyłam parę dni temu ten kombinezon. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia, ale.. mimo wszystko kupiłam inny (SPIDI). Vika leżała ide...

Pas nerkowy LOUIS

Jak na najprostszy pas jest ok ;) Cena również w porządku, nie ma co narzekać, jeśli ktoś nie ma żeby zainwestować w coś lepszego, to ten pas...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania