Mamy już 9410 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Michelin Pilot Power 2CT



Ilustracja przedmiotu

1  

Michelin Pilot Power 2CT

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.61 / 10

(Na podstawie 75 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Dwuskładnikowe opony do motocykli sportowych. Dostępne w rozmiarach:

Przód:
110/70/ZR17
120/60/ZR17
120/70/ZR17
110/80/ZR18
120/70/ZR18

Tył:
160/60/ZR17
170/60/ZR17
180/55/ZR17
190/55/ZR17
190/50/ZR17
160/60/ZR18
110/80/R19





Opinie motocyklistów


Pozytywne: 79%
Neutralne: 19%
Negatywne: 3%


Gość


10
Gość
02.16.2012 15:30:22

Świetna przyczepność i super prowadzenie moto w każdym winklu. Polecam.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
eRni1
02.20.2012 11:25:45

Na torze w porównaniu do supercorsy wypada dość słabo, ale nie jest to typowo wyczynowa guma. Do latania po szosie więcej niż dobra. Spokojnie można zakładać do każdego supersporta.


dziurekk
fakt w 600 łapie uślizgijak się ostro pomopuje na torze ale nie puszcza zupełnie i są one na tyle wyczuwalne że jesteś w stanie spokojnie objechać winkiel, no chyba że już latasz stricte torowo i wykręcasz czasy to już wtedy tylko slik, ale typowo na droge i sporadycznie jakiś karting/tor to polecam

Gość
battlax s20 przewyższa ją o lata świetlne pod wzg jakości i pewności prowadzenia

Gość
Raczej nie do każdego sie nadaje - jest mega niestabilna w złozeniu i nawet w 600 łapie uslizgi po rozgrzaniu

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
super guma
03.13.2012 11:13:40

Świetna guma. Tył w 954 wystarcza na 7 tys, przód na 15. Zawsze zakładam pilot power, nigdy nie zawiodłem się na tej oponie - na suchym świetnie się klei, nagrzewa się bardzo szybko i można ją spokojnie zamykać na winklach. W deszczu też jest nienajgorsza, ale do typowo turystycznych gum jednak jej trochę brakuje. Zalecam większą ostrożność na mokrym. Ogólnie daje jej maksa.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Bartek
03.27.2012 14:52:44

Super oponka. Każdemu polecam - przód wytrzymuje nawet 12-15 tysięcy, a tył w zależności od jazdy od 6 do nawet 10 tysięcy. Kleją się bardzo dobrze, są stabilne i co ważne bardzo szybko się nagrzewają.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
03.29.2012 14:28:39

Świetna oponka do jazdy po drodze - świetnie się trzyma w zakrętach, jest stabilna, nie prostujej jej nadmiernie w zakrętach - utrzymuje idealnie zadany tor jazdy. Jedno oczko z oceny odejmuje za to, że na torze odstaje trochę od konkurencji, ale jak ktoś nie będzie jeździł na torze to polecam do każdego motocykla - od małego po litrowe sporty.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Michelin Pilot Power 2CT
04.16.2012 16:48:09

Ja też polecam te gumy - są bardzo dobre na suchym i nawet nieźle sobie radzą na mokrym. Stabilność i poręczność więcej niż dobra. Mały moment prostujący - jak złożę moto w zakręcie to nie ma tendencji do wstawania. Trzymają idealnie zadany tor jazdy. Bardzo szybko się nagrzewają. Polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Tomek FZ1
04.28.2012 10:31:26

Odkąd założyłem Powerke jeszcze ani razu nie odjechała mi tylna opona na winklu. Poza tym bardzo duży plus za szybkie zagrzewanie - pare km i już się ładnie trzyma - można schodzić na kolanko :) W deszczu nie jeżdże za wiele, ale można powiedzieć że nie jest źle jak się ostrożnie operuje gazem. Zużycie też bardzo akceptowalne - na FZ1 tył wytrzymuje około 9 tys.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
05.06.2012 8:41:35

Bardzo fajna guma, ale ostatnio spróbowałem Power Pure i powiem że jest jeszcze lepsza od Powerki :) Obie polecam.

Gość
Z tym że jak złapiesz gumę w Pure'ach, to od razu możesz ją wyrzucić, bo nie da się ich naprawić (przez kanaliki które sprawiają że są lżejsze)

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Ostry
05.26.2012 12:03:13

Gumy niezłe dla osób, które większość czasu latają na normalnej szosie. Do ostrzejszego polatania po torze niezbyt dobrze się nadają. Przy granicznych pochyłach podczas zamykania opony potrafią odjechać.

Gość
W końcu jest to opona szosowa a nie wyścigowa. Nie powinieneś oceniać źle opony za to że nie radzi sobie świetnie w warunkach do których nie została stworzona (spróbuj Michelin Power Cup EVO)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Patyk
05.28.2012 12:34:32

Założyłem te oponki do mojej FZ6. Poprzednio miałem szosowe Metzelery Z6. Różnica jest kolosalna na korzyść Pilot Power - już chyba nigdy nie założe normalnej gumy do mojej Fazy. Trzymanie w zakręcie bajka - nie ma mowy o żadnych uślizgach, moto idzie idealnie po zadanym torze jazdy - na każdym winklu czuć duży zapas przyczepności. Niektóre winkle pokonuje znacznie szybciej niż na Z6. Zużycie szybsze od Metzelera, ale i tak akceptowalne. Zrobiłem jak na razie 3 tys i jeszcze z 5-6 powinna spokojnie wytrzymać. Polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
06.07.2012 8:44:32

Bardzo uniwersalne opony na szose - dość szybko się grzeją, dobrze trzymają się drogi i długo wytrzymują. W mojej ZX-10R tył poleciał po 8 tys. Na deszczu też dobrze sobie radzą. Polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Misiek
06.19.2012 8:14:34

Bardzo dobre opony, na razie testowane tylko na suchym ale jestem bardzo zadowolony. Zero uślizgów czy innych niespodzianek. Moto VFR 800 FI

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Polaczek
07.05.2012 16:40:36

Mam je na CBR 600 rr 2005r i sprawuja se godnie , wiec polecam

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
07.16.2012 13:05:23

Bardzo dobra guma. Trzyma idealnie nawet w bardzo ostrych winklach. W deszczu zachowuje się bardzo poprawnie. Ściera się dość wolno - tył wystarczył mi na 9 tys(SC57A).

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
EXP
07.18.2012 19:32:01

Dobra guma. Odkąd ją założyłem widze, że prawie każdy na takich jeździ :D Wiadomo, że wymięka przy D211 czy Supercorsie, ale wytrzymuje ze dwa razy dłużej. Polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Daniel RSV 1000
07.20.2012 18:32:05

Bardzo przyzwoite oponki. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Michał SC57
07.27.2012 12:24:56

Powerki nie są złe, ale przy ostrzejszej jeździe łapią uślizgi. Założyłem teraz D211 i jeszcze ani razu nie odjechała mi na winklu. Michelinowi daje 7/10. Opona dobra, ale bez fajerwerków.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
SzaryWilk
07.31.2012 19:02:58

Rewelacyjne opony! Doskonale trzymają, pięknie się z nimi schodzi w głębokie złożenia, zakręty to czysta frajda, słowem mocne 10 z -. A ten mały minus za stosunkowo szybkie zużycie, ale generalnie to moje ulubione kapcie. POLECAM!

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.09.2012 12:30:01

Zmieniłem tył w bandycie z Pilot Road 2 na Pilot Power 2CT i jestem pod wrażeniem. Trzyma jak przyklejona - zero uślizgów. Nawet jak jest zimna to dużo trudniej wprowadzić ją w uślizg. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Daro Z750
08.10.2012 9:03:52

Najlepsze opony na szose. Schodzą szybko, ale przyczepność i pewność na zakrętach jest tego warta. Raz zrobiłem eksperyment z metzelerami Z6, ale szybko wróciłem do PP2CT. Naprawde świetna guma. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Vader81
08.10.2012 18:17:49

Jedna z najlepszych opon a na mokrym bezkonkurencyjna

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
08.13.2012 13:01:17

Polecam. Nie bez powodu powerki widzi się w większości sportowych motocykli na naszych drogach. Co do osób, którym wytrzymują 9 tysięcy w sportowych litrach - gratuluje :D Nigdy się nawet do tego nie zbliżyłem :) Latam kawą ZX-10R i tył leci po 5, a czasem 4 tysiącach :) To jedyny minus tej oponki :)

Gość
Na ACE 4-5 i lacz nie palony :/ ale moment i korzystanie z niego w potworkach kosztuje :)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Domin F2
09.01.2012 15:46:48

Moja ulubiona opona. Jak wracałem z Krakowa do Katowic w deszczu(autostrada A4) to na liczniku pojawiało się momentami 180 - droga cała mokra od deszczu :) Tył wytrzymuje w cebrze F2 ok. 9 tys. Przód jakieś dwa razy tyle, więc jestem zadowlony. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Gość
09.11.2012 9:59:01

Moim zdaniem Power 2CT nie jest zbyt dobra. Latałem na Pilot Power 1CT(pierwsza wersja tej gumy) i muszę powiedzieć, że 2CT nie umywa się do niej. Po pierwsze gorzej trzyma w zakrętach, po drugie znika szybciej. Bieżnik na środku po niecałych 3 tys. jest w opłakanym stanie! Jeśli chwalicie 2CT to koniecznie spróbujcie 1CT. Dla mnie "tylko" 7/10.

Głosy: -2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Krzychu
09.14.2012 14:55:00

Oponki świetne ale mają tendencje do przegrzewania. Jak jest bardzo gorący asfalt i zaczniemy ostro łoić po zakrętach to zaczynają puszczać. Na szczęście odpowiednio wcześnie dają o tym znać, więc nie jest źle.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Damian R1
10.04.2012 11:06:04

Jak dla mnie te oponki są meeeeeega! Szybko łapią temperature i trzymają się jak przyklejone. Na deszczu też są super. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Piotrek
10.07.2012 16:02:25

Zachęcony mnóstwem pozytywnych wypowiedzi na temat Pilot Powerów założyłem sobie tą opone na tył do mojej Kawy Z750. Co do przyczepności to muszę przyznać że klei się jak diabli. Ogromny plus także za to, że nagrzewa się po przejechaniu zaledwie paruset metrów. Co do zużycia - niestety nie jest dobrze. Liczyłem na więcej, ponieważ opona jest dwuskładnikowa i teoretycznie na środku powinna mieć twardą mieszanke żeby możba było robić dłuższe przebiegi. Tyle w teorii, bo po przejechaniu 6,5 tys. środek jest już łysy, a po bokach zostało mi jeszcze sporo gumy. Jakby zrobili twardszy środek byłaby opona idealna, a tak po przejechaniu 6,5 tys. nadaje się tylko do kosza. Podsumowując - oponka idealna do latania po winklach, ale jak ktoś nawija dużo kilometrów po drogach szybkiego ruchu i autostradach to długo się nią nie nacieszy.


Gość
BT 023, bridgestone, są dużo bardziej uniwersalne

Gość
to samo chcialem mu napisac kumpel w swojej z750 tez po 1 sezonie zalozyl pilot roady

Gość
Bo do twojego stylu jazdy nie nadają się opony sportowe tylko sportowo-turystyczne. Spróbuj Michelin Pilot Road 2/3/4

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Pilot Power 2CT
10.10.2012 22:57:51

Polecam - mam je w hornecie i jestem naprawde zadowolony. Trzymają wspaniale w każdych warunkach - sucho, mokro, czy niska temperatura - nigdy nie ma problemu z przyczepnością. Jak na sportowe opony dosyć trwałe - tył mam już do wymiany, ale przetrwał cały sezon(zrobiłem w tym roku ok. 12 tys).

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Zozol
10.15.2012 22:57:40

Polecam - na droge nie znam lepszych opon. Świetnie trzymają na suchym i w deszczu, do tego dosyć trwałe. Na torze sprawują się troche gorzej, ale nie są to typowe torówki, więc nie ma co się czepiać. Moja ocena 9/10.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Gość
10.31.2012 12:15:22

Daje 7. Opona łapała mi dość często uślizgi przy mocniejszym odkręcaniu manety(gixxer k7) i przy głębszych złożeniach w winklach. Do jazdy na mocnym sporcie dużo lepiej sprawdzają się D211 na których teraz latam. Plus Powerek to trwałość - napewno przejedzie się na nich dużo więcej niż na Dunlopach, ale kosztem gorszej przyczepności.

Gość
Porównanie opon z różnych klas to lipa... Poza tym widzę że twój k7 to lepszy od litrów i mocniejszy :)))))) Radzę skontrolować zwiechę i czy oponki świeże, bo ocena co najmniej dziwna :|

Gość
Nie porównuj opon które nie są w tej samej klasie

Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Piotrek cbr 1100xx
11.07.2012 9:39:00

dobre opony ale do turystycznej jazdy przy ostrym pałowaniu lubią puszczać

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Bartek
11.07.2012 16:18:33

Jestem podobnego zdania. Oponki pare lat temu nie miały konkurencji ale dzisiaj są już lepsze modele. Kumpel założył niedawno Bridgestony S20 i mówi że PP nie mają przy nich startu. Sam latałem na powerach kilka lat, ale teraz przeszedłem na Power Pure i wiem że do pilotów nie wróce. Mimo, że większość sprzętów po polskich drogach lata na tych oponach to warto czasem zmienić przyzwyczajenia i spróbować czegoś nowego. Ja osobiście ardziej polecam Power Pure! Tym daje 7.

Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Andrzej
11.21.2012 11:25:53

Założyłem Pilot Power 2CT do kawy zx6r i bardzo sobie chwale. Trzymają dobrze zarówno na suchym i mokrym. Oczywiście zdarza się że tył czasem puści, ale za to jeszcze nigdy nie miałem uślizgu przodu. Naprawde pewnie się na nich czuje. Daje 9/10.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
polecam pilot power
12.10.2012 9:31:58

Bardzo zacne gumy. Mam je w R1 2005. Są szybko gotowe do jazdy i fajnie trzymają nawet w dużych złożeniach. Przy ostrym odwinięciu jak jest zimna troche pomieli, ale nie ma tragedii. Stoppie bez problemu. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Adam
12.22.2012 9:25:20

Założyłem powery do mojej kawy zx-6r. Wytrzymałość na poziomie 8-9k km, bardzo szybciutko się grzeją - wystarczy pareset metrów i już robią się ciepłe. Na droge idealne - fajnie trzymają na suchym, na mokrym, a nawet jak jest zimno. Na tor nie są dobrym wyborem - dużo lepsze pod tym względem są D209, ale z kolei na droge się nie nadają. Daje powerom 9/10 - bardzo uniwersalna opona, do tego najlepszy stosunek cena/jakość.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
Gość
12.23.2012 12:29:38

Nie jestem do końca zadowolony z tych opon. Mam je w 954 i o ile na mokrym nie mają konkurencji, to na suchym nie jest już tak dobrze. Miałem poprzednio BT-016 Pro i zawsze mogłem im ufać. Do pilot powerów takiego zaufania nie mam - pare razy w winklach mi odjechała i to w idealnych warunkach - ciepło, rozgrzany asfalt i zero brudu na drodze. Oczywiście nie jest to częste zjawisko, ale na bt-016 pro nie uciekała mi jak była nagrzana. Daje 8 - opona tylko dobra.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Gość
12.24.2012 12:25:55

Moim zdaniem najlepsze opony na droge - tanie, na długo starczają i świetnie trzymają. Tym, którym odjeżdża w winklach proponuje podszkolić technike jazdy - przyspieszenie w winklu powinno być od 10 do 15%, jak szarpiecie się z gazem to każda opona będzie uciekała. Ja do powerów mam duże zaufanie - przejeździłem już 5 kompletów i polecam każdemu. Super gumy.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Gość
01.05.2013 13:39:43

Mam je w R1 i nie powiem - lepią się rewelacyjnie w każdych warunkach - na suchym i mokrym. Niestety jest jeden duży minus - zużywają się w niesamowitym tempie - 3,5 tys i trzeba szukać nowej opony. :/

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
power 2ct
01.07.2013 16:16:26

Miałem je założone w monsterze. Na mokrym nie ma lepszych opon od powerów 2ct. Na suchym nie jest źle, ale uślizgi przy ciasnych winklach się zdarzają. Ogólnie fajna oponka za dobrą kase. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
artur
02.02.2013 12:12:11

Mam je gixxie 600 k6 i jestem zadowolony. Na tor się nie bardzo nadają, za to do latania po szosie jedne z lepszych. Bardzo fajnie trzymają na mokrym. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
masteR1
02.06.2013 18:36:24

U mnie w R1 już 4-ty komplet leci i nie zamierzam zmieniać na nic innego. Fajnie trzymają na mokrym i suchym, do tego są tanie i robią ładne przebiegi. Tył kończe przy 8 tys, a przód wytrzymuje 2x tyle. Polecam!

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
robo
02.26.2013 23:55:17

Miałem je w gixxerze 1000 k5 i nie rozumiem tego entuzjazmu. Opona dobra może do sportowej 600tki, ale do sportowego litra jest za słaba. Na mokrym jeszcze ok, ale na suchym czułem jak mi tył odjeżdża w winklach. Teraz mam dunlopy sportmax sportsmart i jeździ mi się znacznie lepiej niż na powerach.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
wyśmienite opony
05.19.2013 16:06:04

Witam, kupiłem niedawno pilot power z dotem 2011 do mojego horneta 600 2005 - oponki troche starsze rocznikiem ale trzymają się wyśmienicie, a do tego komplet kosztował mnie tylko 700 PLN. Oponki dają bardzo duża pewność prowadzenia, szybko się nagrzewają i są świetne na mokrym. Po przejechaniu 3 000 km na przodzie nie widać zużycia, na tyle może z 1mm. Jestem bardzo zadowolony - trzymają o niebo lepiej od moich poprzednich metzlerów m1.

Gość
No pomiędzy tymi gumkami, to jest po prostu przepaść...

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
ganialna oponka
06.01.2013 21:24:07

Mam na przodzie w FZ1 i polecam. Zaliczyłem wiele razy awaryjne hamowania z dużych prędkości, w tym na mokrym i za każdym razem opona spisywała się doskonale. Jeszcze nigdy nie miałem na niej uślizgu przedniego koła(w przeciwieństwie do wcześniejszych metzelerów). Naprawde polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
super gumy
06.18.2013 19:51:33

Polecam - przelatałem 3 komplety w Yamasze R6 z 2006 roku i bardzo sobie chwaliłem, ale ostatnio na tył poszedł nowy pilot power 3 i muszę nieco odjąć z oceny :) Jeśli chcecie bardzo dobre opony to polecam pilot power 2ct, a jeśli chcecie opony genialne to warto dodać troche do powerów 3 :) Różnice da się poczuć w ostrych winklach i w czasie nagrzewania. Oponka wytrzymuje od 6,5-8 tys :)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
2
k5 w 1000'cu :)
06.27.2013 10:36:16

Nie rozumiem fenomenu tych opon - każdy na nich lata, a one są zwyczajnie słabe. Po przejściu z D211 tragedia - opona ślizga się przy każdym mocniejszym potraktowaniu manety i to nawet na dwójce, a czasem trójce. Odradzam i polecam d211.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
dobre na droge
07.12.2013 12:44:34

Ocena 8 jest moim zdaniem bardzo miarodajna - dobre gumy na droge, na tor już nie bardzo. Świetne w deszczu, na suchym zdarzają się sporadyczne uślizgi przy pałowaniu. Spory minus że nie dają wcześniej znać o uślizgu - przyczepność zrywa się od razu, przez co opona nie wybacza błędów. Trwałość u mnie w zx10r to coś ok. 5 tys, choć kumpel w vfr'ce wyciągnął z niej 12 tys - jak się chce to się da.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
ok
08.07.2013 10:14:18

Powerka to świetna guma. Wytrzymałość na poziomie 7 tys. w CBR 929. Co do uślizgów - na normalnym ciśnieniu się zdarzają, ale wystarczy pompować do 2,3 i 2,7 i jest git - jest wtedy super stabilna i nie ucieka. Polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
7/10
10.18.2013 20:10:43

Ogólnie jestem średnio zadowolony. Każdy pisze że są świetne na mokrym, więc dzisiaj to postanowiłem sprawdzić - S1 Tychy-Jaworzno - na łuku 140 km/h, mokra nawierzchnia 4 bieg - daje w palnik na łuku, żeby przyspieszyć jeszcze bardziej i co...? Moto zaczyna iść slidem - dupa zaczęła uciekać. Było ok. 10 st. więc może od tego, ale troche się przeraziłem i potem leciałem bardzo spokojnie. Może i nie są złe na mokrym, ale jak ze wszystkim nie ma co przesadzać :) Pozdro :)

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
6
średnie
11.14.2013 12:39:11

Odradzam je z jednego powodu - nie dają wyczucia uślizgu. Dużo lepsze pod tym względem są power pure i power 3, które polecam i są moim zdaniem o wiele lepsze od 2ct.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
niezłe bez rewelacji
11.29.2013 10:50:00

niezłe chociaż wydaje mi się ze dunlopy d208 w zakrętach pewniejsze , w mojej rn19 tył wytrzymał 7 tys, nie daje znać wcześniej o uślizgu w deszczu dużo lepsze od wspomnianych d208 trzeba wypróbować piloty 3:)

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Gość
12.10.2013 17:57:01

Porazka opona nawet przy ostrzejszym odkrecaniu na 3 biegu potrafi slizgac. Zmieniam na bridgestone s 20

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Michelin Pilot Power 2CT
01.26.2014 17:23:33

Opona godna polecenia, dość szybko się rozgrzewa, bardzo dobrze klei się do asfaltu nawet przy mokrej nawierzchni nie ma na co narzekać mogła by minimalnie lepiej odprowadzać wodę. Starcza na bardzo długo, cena porównywalna do jakości. Jeżdżę na niej jeden sezon i na razie nie mam żądnych zastrzeżeń.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Gość
02.18.2014 22:07:19

Świetna opona, szybko łapie temperaturę, pewna na winklach.
Nigdy nie miałem żadnego uślizgu, z czystym sumieniem mogę polecić

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Najlepsza opona jaką miałem
04.22.2014 1:17:39

Oponka najlepsza w swojej klasie, mega szybko łapie temperaturę przy odpowiednim rozgrzaniu nie ma mowy o uślizgu (jeżli dot jest śwież). Opona mimo iż jest już bardziej sportowa starcza na dość sporo i wolno się zużywa. Nawet na mokrym radzi sobie nieźle.

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Oczekiwał bym więcej
05.03.2014 13:38:25

Opona przyzwoita. Przebieg ok 6 tys. PLUSY: równomierne zużycie bieżnika na bokach i środku opony. W deszczu przewidywalna. ALE: Nie wiem jak większość jeździ - u mnie (FZ6 Fazer S2) przód i tył zużył się prawie równomiernie. W życiu przód nie wytrzyma przy tym modelu 2 razy tyle co tył. W zakrętach potrafi nieprzyjemnie zaskoczyć, jest nie do końca stabilna. Uslizg tyłu jak dla mnie zdarza się zbyt często, a i przód potrafi odjechać na suchym w mocnym złożeniu (2 razy przy przejechaniu 6 tys. km). Podsumowując oczekiwałbym od klonu motocyklowe j większego bezpieczeństwa.

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
Pilot power 2ct w Z1000
05.14.2014 15:08:54

Oponka wystarczyła na 7 tys. w Kawie Z1000 - to średni wynik, bo Diablo Rosso 2 wytrzymała mi 11 tys przy podobnym stylu jazdy. Na suchym przyczepności czasem brakuje - zdarzało się że przy odkręcaniu zamielił mi tył, za to na mokrym to chyba najlepsza opona jaką można kupić.

Jako opona uniwersalna do sportowego motocykla będzie w sam raz - dobrze radzi sobie w niższych temperaturach i na mokrym, jednak do winkli i przy lataniu po suchym wole Rosso 2.

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
kawasaki zx6r 636
07.15.2014 10:09:47

Ogólnie opona bardzo dobra do ostrzejszej turystyki, niestety przy bardzo dużych złożeniach opony potrafią odjechać nie dając najmniejszego ostrzeżenia, czasami można się trochę nieprzyjemnie przekonać

Głosy: 51   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
średnio mi się widzi ten pilot w Bandicie 1200
07.15.2014 13:52:25

Czytałem wcześniejsze Wasze opinie i myślę sobie że połowa sukcesu to sprzęt który ma te gumki, a druga to kierowca.
Nie powiem zakręty, patelnie na szybkości dobrze daje radę (do zamknięcia brakuje 5mm ale wiadomo że Bandit w zakrętach raczej kiepsko się składa), ale jak tylko jest wolniejszy zakręt i chcę odkręcić przy wyjściu z zakrętu od razu zaczyna się drift, nie daj Bóg w mieście trafić na pasy lub namalowaną linie wtedy wychodzę z winkla ja żużlowcy. Może to wina momentu w sprzęcie że za duży jak na tą gumkę, ale nie powiem czasem jak dobrze się sklei z asfaltem to wychodzę złożony jak do winka, a sprzęt już gnie na jednym. Dużo latam na gumie więc tylna wystarcza max na 5 tys.

Głosy: 64   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
gsxr 1000-k6
07.28.2014 13:27:22

Super Oponka super. Doskonale sie spisuje na mokry jak i na suchym. wieksza pewnosc w łuku i jest to mocno odczuwalne. zawsze odkad jezdze na sportach to kupuje tylko powerki.:)
w zupełnosci polecam oponki

Głosy: 49   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
4
niestety...
07.28.2014 23:04:19

Uważam ze guma przereklamowana. Kupiłem swieze oponki i niestety strasznie dlugo sie nagrzewaja i nawet po nagrzaniu sie nie czulem sie zbyt pewnie w siodle... osobiscie nie kupie ich nigdy wiecej

Głosy: 63   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
Gość
08.15.2014 3:15:44

Oponka ogólnie dobra lecz środek ma za twardy (łapie uślizgi przy mocniejszym odkręceniu) natomiast boki bardzo fajnie i pewnie trzymają chociaż na łukach przy prędkościach rzędu 230/240 km/h czuję się już trochę nie pewnie, wytrzymuje całkiem spore przebiegi. Ogólnie polecam oponki

Głosy: 60   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
bardzo dobre ale nie na tor
10.27.2014 17:24:34

wcześniej pisałem na temat tej opony nie próbując jej wcześniej na torze. Na zwykłe zapi****ie po drodze jest bardzo dobra jednak na tor średnie, nie wiem czy powinienem porównywać 2CT do Sportmaxów lub Battlaxów gdyż mają inne przeznaczenie jednak jeśli ktoś chce kupić gumki na drogę i na tor to lepiej założyć właśnie dunlopy lub Bridgestony. Szybciej się nagrzewają no i po paru okrążeniach kleją się do ręki gdzie 2CT jest tylko rozgrzana.

Monster

Głosy: 59   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
cbr f3
11.12.2014 22:04:58

Opona dobra w zakrętach dobrze trzyma się drogi na torze nie testowałem daje rade na nasze drogi przebieg gumy to 5 10 tyś zależy od jazdy

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Gość
08.09.2015 0:42:21

F4i sport.

Na ulicy się spisuje świetnie, trwała guma nie schodzi w oczach.
Na Radomiu też spokojnie dawała radę.
Po nagrzaniu można mieć pełne zaufanie do tej gumy trzyma się i ładnie klei. Wiadomo że są gumy lepsze, ale stosunek ceny, do jakości i wytrzymałości tej opony jest rewelacyjny.

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Powerki na prezydenta:)
08.09.2015 9:00:51

1 tys. przejechałem, moto: YZF-R6 i jako wielokrotny triumfator GP "Master of prostey" powiem tak - po prostych śmigają rewelacyjnie. Zachowują się mocno przewidywalnie i dają wysoki komfort naku*wiania. Winkle - bajka: trzeba nagrzać i zamknięcie tyłu nie powoduje niekontrolowanych i przerażających uślizgów. Mi w każdym razie ani razu nie odjechała a gnę się z całej siły. Co do trwałości - po przebytym przebiegu stwierdzam, że na jakieś 8tys. obstanie. Przyczepność na mokrym - nie lubię takich testów, więc moja ocena jest taka trochę z d*py - niech inni się wypowiedzą. Pozdro dla wszystkich i LWG^^

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
polecam
08.10.2015 21:25:39

Ogólnie polecam. Dobrze się trzymają, chociaż zdarzyło mi się 3-4 razy uślizgnąć na przedniej. Przebieg..... tu chyba zaskoczę bo zrobiłem 18400km i tylna nadaje się już do wymiany (właściwie od 16000km źle wyglądała), przednia nadal dobra.
Moto GSR600 wykorzystywane turystycznie i do latania po mieście. Następna będzie Pilot Road 2

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Michelin Pilot Road 2ct -Suzuki sv650s/2008
11.03.2015 17:53:36

Mam juz 4 opone do tyłu, wlasnie zmieniam 3 do przodu. Wczesniej jezdzilem na seryjnych oponach z motocykla i moim zdaniem bez porownania. Opony bardzo dobre do miasta, czasem jak dodaje gazu na srodku zaczyna sie slizgac pozniej wchodze na bok i lapie przyczepnosc. Opona bardzo dobra polecam do 600

Gość
z pilot power przesiadasz sie na pilot road ? grubo

Michal
Michelin Pilot POWER 2ct - poprawiam, napisalem road

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Czarne SuperGlue!
01.20.2016 12:10:12

Poprzednio miałem Pirelli Diablo Strada był to koszmar nie jazda.
Po założeniu 2ct moja Zx7r stała się zupełnie inną maszyną. Diablo po jeździe autostradowej nie byla w połowie tak nagrzana jak 2ct po 2-3 km miejskiej jazdy. Największy plus wlasnie za szybkość nagrzewania się, trzymanie temperatury, właściwości jezdne, łatwość zamykania oponki nawet podczas wykonywania 8
Zejście na Kolano to nie problem, kolejną gumę kupię nową wlasnie 2ct ew. Zaryzykuje i sprawdzę Pilot Pure.
"M" jak Motocykl
"M" jak Michelin

Gość
polecam z michelina model pilot power 3, gumy więcej niż extra, nie dość że na droge idealne bo w każdych warunkach trzymają idealnie nawet w deszczu, to spokojnie można sie pokusić o czasy z początku tabeli na torze. Do tej pory najlepsza jaką miałem nawet od corsy

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
Gość
04.10.2016 2:21:48

Do 600-ty jak najbardziej . W litrze jednak troche odjeżdżają , ale opinia jak najbardziej na plus ; )

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


8
Świetna guma
05.17.2016 21:56:54

Bardzo dobre opony. Kupiłem motocykl na tych oponach i fakt Dot jest dosyć stary, bo przód 08 i tył 09, ale opony zachowują się świetnie :) Szybko się nagrzewają i bez problemu da się wyczuć granice przyczepności, na mokrym też da się mocno hamować, przód klei się bez problemu.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
Nie zachwyca
05.20.2016 22:36:57

Daje tej oponie max 4. po przejechaniu kolo 10 tys. km moge powiedzieć że :

- opona troche potrzebuje żeby sie porządnie nagrzac
- nie jest zbyt przewidywalna, lubi sie zgubic na drodze zwlaszcza w winklach,
- jest bardzo wrazliwa na jakosc asfaltu, lekko gorszy asfalt i juz tańczy jak głupia
- da sie na normalnej drodze szorować kolanem, na torze też się da pojezdzić, ale no wlasnie "da się"
- po 7 tys km. w Cbr 600 bieżnik jest równo z ogranicznikiem
- do codziennej jazdy spoko natomiast do agresywnej szybkiej jazdy i do winklowania średnio

moim zdaniem lepiej dołożyć na coś lepszego jeśli lubi sie zapierdalać, do ostrzejszej jazdy guma jest za słaba

sam przesiadam się na s20evo teraz i zobaczymy, koledzy na litrach zachwalają tą gume


Gość
bzdury piszesz. To opona najszybciej nagrzewająca się spośród ówczesnych konkurentów, do tego świetna na mokrym. Nie wiem jak może ,,gubić się '' chyba wina kierowcy a nie tej opony. Pilot power jest bardzo precyzyjna i bardzo łatwo wchodzi w zakręty. Minusem jest jej zachowanie na torze, lub przy bardzo ostrym pałowaniu w gorący dzień - wtedy jej przyczepność spada. Na normalne drogi świetna opona, wyprzedziła swoją epokę. To ulubiona przednia opona stunterów - bo daje dobrą przyczepność prakrycznie bez rozgrzewki.

Gość
kolego Pilot power 2CT to guma szosowa(turystyczno-sportowa) i jak na taką jest zajebista, natomiast do zapylania to się kupuje gumy przewidziane do pałowania, więc MPP 2CT to inna klasa gum niż s20evo więc porównywanie tych gum nie trafione... W swojej klasie MPP 2CT RULES...

Gość
* max 7

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
polecam
06.02.2016 21:32:56

pierwsze 200 km jest wszytko ok polecam zobaczymy dalej jak bedzie oponka już zamykana moto ładnie się prowadzi całkiem innaczej warto wydać troche kasy ale jedziesz spokonie kładziesz maszyne a ona lezy tak jak chcesz

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Gość
09.17.2016 11:55:14

Zawsze dziwie się ile ta gumka potrafi i jak świetnie znosi codzienne niespodzianki na Polskich drogach, koleiny i inne... Start w deszczu czy na suchym to sama przyjemność niestety 230 kg i 150 kucy oraz momencik w ACE zżerają je dość szybko 4-7 tys. km. Ps Winkli jakoś specjalnie nie ćwiczę, mimo to czuje się w nich super pewnie na tych gumkach, bóli to to że lubię przyspieszenie jakie można na nich osiągnąć, turystyki tyle nie dadzą , a sporty gubiłbym pewnie w 2-4 tysiące na kwadratowo bo boków nie zdążyłbym dotrzeć :) więc dla mnie idealna oponka na co dzień do mocnej maszynki i jak ktoś lubi czasem sobie odwinąć i nawet w zakręcie pokombinować z kolankiem ;) Na co dzień moim zdaniem idealny kompromis między sportem a szosówką .

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Trwałość
Poręczność
10
B Dobre
09.23.2016 10:24:15

Według mnie bardzo dobre opony z te cenę spełniają w 100% to do czego zostały stworzone. Zamykam je w Górach na ostrych winklach nigdy mi nie złapały uslizgu nawet raz mi się zdążyło przy dosyć dużym złożeniu wjechac na dolany asfalt wiec próg na długości drogi zatrzepalo kierownicą i nadal utrzymało przyczepność. Na Sc57a Około 2 tys.km i nie widać zbytnio zużycia może dlatego że mało jeżdżę po prostej.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Suomy Apex

"Wyniki testów były szokujące, gdyż tylko trzy modele kasków spełniły wszystkie kryteria. Sześć na dziesięć badanych modeli nie przeszło e...

Alpinestars Celer

Długo zastanawiałem się jaką kurtke wybrać, miałem już spodnie alpinestars tracki, model 2012, czyli juz te z matowa skóra, przymierzałem par...

Shark Skwal

Kask dobrze wykonany z porządnych materiałów. Posiadam i polecam. Jeden raz już mając go na głowie przy predkosci około 80 km/h sunąłem po zi...

Klocki hamulcowe Siffert

Zużywają się równo, nie są za twarde, oszczędzają tarcze hamulcową, trochę pylą, po 250-350km przednia felga do przetarcia mokrą szmatą, w...

Shima STX

Rękawice w swojej półce cenowej nie mają konkurencji wśród innych firm jeśli chodzi o wygodę noszenia (a przymierzałem na motobazarze dziesi...

LS2 FF397 Vector

Kask użytkuję jeden sezon, podług AGV znajomego z tej samej półki cenowej jest sporo lżejszy, ma milsze i wyglądające na solidniejsze materia...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach