Mamy już 9410 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Pirelli Diablo Rosso II



Ilustracja przedmiotu

1  

Pirelli Diablo Rosso II

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.92 / 10

(Na podstawie 25 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Opony idealnie sprawdzają się na ulicy a także na torze wyścigowym. Najnowszy produkt firmy Pirelli w którym zastosowano najnowsze technologie aby zapewnić doskonałą przyczepność w zakrętach przy umiarkowanym zużyciu bieżnika.



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje



Opinie motocyklistów


Pozytywne: 80%
Neutralne: 20%
Negatywne: 0%


Gość


9
Opony
02.08.2012 18:33:50

Dobre opony na sporta ,
-świetne trzymanie w zakrętach
-dobre na tor dla początkujących
-spora wytrzymałość "spokojnie na sezon"

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Damian R1
02.13.2012 14:13:52

Jak kupisz to nie będziesz chciał zmienić na inną opone. Super prowadzenie motocykla, duża pewność w zakrętach. Mały moment prostujący. Klei się świetnie. W R1 wytrzymuje jakieś 6 do 7 tysięcy km.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Pirelli Diablo Rosso 2
06.06.2012 13:59:59

Świetna oponka. Zdecydowanie lepsza od mojej poprzedniej Metzeler M3. O wiele pewniej czuje się w zakrętach przy bardzo głębokim złożeniu. Nagrzewa się też szybciej niż M3. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.03.2012 8:33:11

Rewelacyjne gumy. Bardzo dobrze i pewnie się na nich składa. Dogrzane nigdy nie puszczają w zakręcie. Najlepsze oponki na droge. Polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.10.2012 12:12:04

Potwierdzam - założyłem do RN09 i nie chce już innych!

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Radek / CBR 600RR
09.17.2012 13:31:19

Mistrzostwo świata. Pierwsza opona która nie ślizga mi się nawet na białych strzałkach. Polecam!!!!!!!!!!!!!!

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Diablo Rosso 2
11.20.2012 14:31:00

Założyme komplet do gixxa k8 i potwierdzam wszystko co tu jest napisane. Na mokrym klei się świetnie, a na suchym to dosłownie szczena opada do ziemi. Nie zdarzył mi się jeszcze ani jeden niekontrolowany uślizg - mocne odwinięcie gazu, automatycznie przednie koło leci ku niebu - nie ma mowy, że coś się ślizga! Doam tylko, że Rosso 2 są fabrycznie montowane do takiego potwora jak Ducati Diavel - to chyba wystarczająca rekomendacja. Dla mnie bomba - 10/10.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Dawid / CBR 600RR 2009
11.27.2012 13:09:10

Przed zakupem czytałem wszystko na temat opon. Wybór zawęziłem do trzech - Bridgestone S20, BT-016 Pro i właśnie Diablo Rosso 2. Pirelli to był strzał w dzisiątke - na suchym klei się po prostu fenomenalnie, do tego bardzo szybko się grzeje. W deszczu trzyma dobrze. Dodam tylko że opona wygrała test w niemieckim magazynie pokonując Micheliny Power Pure i BT-016 Pro. Naprawde zacna guma - POLECAM!

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Poręczność
10
Drzewo
03.03.2013 10:15:31

Założyłem diablo rosso 2 na przód do horneta 900 - pełne zadowolenie :) Pierwsze testy robiłem w grudniu przy temperaturze -3 st. i nawet w takich warunkach łapała temperature i była ciepła. Dodam, że tylna opona turystyczna angel st, która teoretycznie powinna szybciej nagrzać się w takich warunkach była zimna. Na suchym testowałem wczoraj przy wyższej temperaturze - tzn. 8 st :) Łuk przy 170 km/h im nie straszny, w żadnym miejscu nie złapała uślizgu. Mocne hamowanie z 200 do 100 bez problemu :) Naprawde fajne oponki - skoro dają rade poniżej 10 st to w lato przy 20 dopiero pokażą co potrafią :) Polecam.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
najlepsza na suchym
07.08.2013 11:10:20

U mnie leci już drugi komplet w kawie zx6r i zgadzam się z większością opinii. Na suchym prawdziwy killer - zakręty po 230km/h i moto leci stabilnie jakby przy 100km/h :) Bardzo dobre także na ostrzejszych winklach - zero uślizgów i pełna kontrola moto. Niestety jest minus - nie mam do nich zaufania w deszczu - pare razy uciekł mi tył i 2 razy przód przy zmianie pasa jak wpadłem w dziure. Poza tym oponka godna polecenia i dla osób, które latają głównie w dobrą pogode to jedna z najlepszych. Tył wytrzymuje 8 tys.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
super
10.10.2013 19:57:17

Oponka miazga. Mam w R6 2007 - świetnie radzą sobie na torze - byłem w Poznaniu i wykręciłe na nich 1:51 - wiem że da się lepiej, ale i tak uważam że to niezły wynik jak na drogowe gumy :) DLA MNIE REWELKA!

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
pirelli diablo rosso 2 jakie ciesnienie na tor zaleca producent
01.24.2014 10:27:55

Mam pytanie chce kupic te opony,i jezdzic troche na torze troche na zwyklej drodze. Nie moge znalezdz jakie cisnienie zaleca producent na torze ile moge obnizyc wie ktos??

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Spoko guma
03.14.2014 8:50:26

Guma naprawdę fajna, szybko się rozgrzewa, doskonale trzyma, rownież w deszczu gdzie "ucieka" mi jedynie na białych pasach. używana do agresywnie miejskiej jazdy oraz ostrzejszych winklowań w fz6n, tył po przejechaniu 7 tys. km dalej nadaje się do jazdy, ślady zużycia widać jedynie na zewnętrznych częściach z miekkszą gumą, ale dalej jest to opona spokojnie nadająca się do użycia. Przód młodszy ma 3 tys przebiegu i żadnych śladów zmęczenia. przy ostrzejszej jeździe wyliczyłem ją na jeden sezon (u mnie około 13 tys. km) i tak pewnie wystarczy.

Głosy: 31   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
diablor rosso 2 w Z1000
05.14.2014 15:02:19

Plusy:
- Świetna przyczepność na suchym
- Dobry przebieg (ok. 11,5 tys w Z1000)
- Ładny bieżnik

Minusy:
- Na zimnym(poniżej 15 st) przyczepność mocno spada i trzeba uważać jak się odkręca bo potrafi zarzucić tyłem. Przód w takich warunkach radzi sobie lepiej od tyłu.
- Na deszczu wyraźnie gorsza od pilot power 2ct
- Kiepsko wybiera dziury i nierówności

Ogólnie opona na ciepłe dni dla fanów agresywnej jazdy. Przy niższych temperaturach i na deszczu spisuje się poniżej oczekiwań.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
dobra sportowa guma
11.12.2014 11:19:04

Mam ją w Gixxerze 750 K9 i jestem bardzo zadowolony - nada się dla fanów agresywnej jazdy po drogach i amatorsko na torze. Temperaturowo zachowują się jak inne sportowe gumy, czyli szybko stygną i przy niższych temperaturach trzeba ostro przyspieszać i hamować żeby trzymały swoje właściwości, ale wtedy nawet przy ok. 10 stopniach potrafi być gorąca i ładnie trzymać się drogi :) Acha, przebieg jak do tej pory 10 tys i wytrzymałaby jeszcze troszke, ale wolę zmienić na zime :) Polecam.

Głosy: 41   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Słabo trzyma na mokrym (Anglia)
03.26.2015 22:40:25

A ja trochę odbiję od reszty komentarzy.
Moto KTM RC8
6tys km i po oponie. Jeżdżę niezbyt narwanie. Opony zamykam.Palenie gumy nie zdaża mi się wogule. Jeżdżę tylko po ulicach.
Dobrze trzyma na suchym pod warunkiem że się ją dobrze rozgrzeje.
Jak jest zimno 3stC strach jechac, jak dodatkowo mokro to już wogule lepiej nie wyjeżdżac. Zima w UK.
4500mil i po oponie trochę jestem zdegustowany.
Teraz założyłem Conti Road Attack 2 Zobaczymy co te potrafią w tych warunkach.

Gość
ja latam deszcz wiatr dzien noc nie ma najmenijszej lipy a jak zjechales 4500 pewnie jazda na wprost i gwaltowane chamowanie

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Diablo Rosso 2
03.28.2015 13:07:22

Jestem ciekawy kto pisze te wszystkie opinie...Zero ortów, a zdania wyważone i poukładane jak w szafie u perfekcyjnej pani domu...Jeśli chodzi o opony to przetestuję je na moim k6 750 za tydzień i zobaczymy ile z tego wszystkiego co piszą(niby) użytkownicy się zgadza...

ROB
To nie ścigacz ze średnią wieku 12 lat. No i uważaj na te oponki bo jak nowe to lepiej ich intensywnie nie testować :)

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Gość
05.22.2015 21:31:21

Opona założona na horneta 900
Szybko się rozgrzewają, bardzo dobra przyczepność w zakrętach jak i przy hamowaniu. Na szybkich zakrętach bardzo stabilnie. Na zimnej potrafi zarzucić tyłem, ale jest to poślizg kontrolowany.
Przejechane 11 tyś km:
-Przód zaczyną się ząbkować
-Tył na wykończeniu
Także jak na sportową oponę dobry przebieg

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Pirelli Diablo Rosso 2
07.15.2015 2:59:45

Mam te opony w KTM 950 SM. Przelatałem na tych oponach jeden sezon. Z pasażerem tarłem podnóżkami o asfalt, a żeby to zrobić na supermoto trzeba naprawdę się złożyć. Na suchym rewelacja. Trzymaj się drogi jak przyklejone, żadnych uślizgów, na mokrym dobrze. Trwałość bardzo dobra (nie palę gumy) Naprawdę super opony i mogę je polecić z czystym sumieniem.

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
CBR1000RR SC57
07.18.2015 12:18:19

Witam opony używane w cbr sc57 2006, dużo plusów poprzednicy wypisali i ja sie z nimi tez w sumie zgadzam ale nie do końca.
Opona bdb trzyma na suchym ale czystym asfalcie, ale trzeba ją porządnie też zagrzać, na tor rewelacyjna w sumie to lepiej sobie tam rdzi niż na ulicy, gorzej na ulice gdzie sa nierówności i zanieczyszczenia, lubi wtedy puścić, w niskich temp, jest ciut gorzej ale dalej trzyma, na deszczu/mokrym lepiej nie jeździć w ogóle, ślizgi jak na lodzie, przejechane na kpl. mam lekko ponad 5k i juz sie kończą, łatwo można nią zejść na kolano i trzyma w maź złożeniach rewelacyjnie.
Szybko sie zużywa i robi kwadratowa, mało "mięsa" co potem daje niezbyt pewne prowadzenie.
Ogólnie oceniam na 7, BDB gumy na tor i do agresywnej jazdy ulicami w dobrą pogodę i dobry asfalt, trzymaja rewelacyjnie na suchym, na mokrym kicha że szok, szybki sie zużywają i robią kwadratowe zwłaszcza jak ktoś jest "mistrzem prostej" a nie winkluje.
Zmieniam teraz na Bridgestony S20 evo, lub michelin PP3 lub pure zobaczymy jak będzie.
ogólnie b.polecam


Asthat
U mnie w z800 Rosso II z tylu wytrzymuje 4000-5000 km. Kwadratowa sie nie robi bo jezdze przeaznie w weekendy po zakretach. Na suchym rewelacja, ale trzeba dobrze zagrzac gume. Na wilgotnej nawierzchi jeszcze jakos sie jedzie ale na deszcz nie polecam. I rozwalaja mnie te falszywe komentare typu: 7000 km i jeszcze mozna jezdzic, na caly sezon wystarczy (11 tys km). Nie dajcie sie oszukac. Opona bardzo dobra ale na sucha nawierzchnie. Ja zamykam spokojnie opone i nigdy mi sie jeszcze nie uslizgnela (sklamalem: raz zima nie dogrzalem i schodzac na kolano dupa uciekla troche) Ja zurzylem juz 3 tylne gumy. Teraz zamontuje Rosso III. Na przod zakladam Rosso Corsa zawsze i bez problemow

łoli
jeszcze nie wiem jak z innymi na deszczu czy na sucho, szukam teraz s20evo lub PP3 lub pure i dop za rok napisze jak sie zachowywały u mnie. Wiem ze znajomy na 636 ma PP3 i w deszczu po rondach jechał prawie jak na suchym a ja na corsach musiałem zwalniać na max i jeszcze noge do bezpieczeństwa wyciągać. Znowu inny w R6 ma power pure i szybko sie grzeją jak PP3 ale sa gorzsze na deszcz ale minimalnie, zato lepiej sie trzymają w torze od PP3 ale corsa obie je połyka na torze. Tyle z porównań. Dlatego chce teraz S20evo bo jeszcze nikt ich z naszej okolicy ne ma :P aha u mnie corsy 5k km przeżyły, PP3 i Pure mają coś ok 6-7k z tego co wiem i też są katowane po drogach i torze i jeszcze są, ale juz tak po końcach, do 8k może dojdą.

Gość
Mam identyczne zdanie jak Ty. Na tyle mam pilot power 3 a na przodzie rosso 2. Powerka to świetna opona na deszcz, szybko się nagrzewa i zawsze jest gotowa do jazdy. Z rosso 2 trzeba się pobawić, dobrze rozgrzać, uważać na rondach, uważać jak jedziemy spokojnie, a temperatura jest niższa - nie można jej ufać w 100%. Na deszczu tak samo. Jak skończy się rosso na przodzie to od razu kupuje pp3.

Głosy: 30   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
ok
10.15.2015 10:15:31

Na okazyjne wypady na tor - świetna
Na jazde po drogach na suchym - dobra
Na jazde po mokrym (i w deszczu) - "mniej niż zero"
Szybko sie grzeje ale czasem za bardzo co daje niestabilność w winklach- w winklach dobra
Zużycie - u mnie max jeden sezon (kupuje co sezon ten sam model od 4 lat) ale jeżdzę ostro, gumuje, i okazyjne brno, poznań, slovakia itp. jak sie trafi.
Bardziej na tor niż na drogę, byle sucho i gorąco, szybko znikają, keja dobrze łatwo można zamknąć oponę nawet początkującym, chyba ze ktoś nie umie jeździć to i tej gumy nawet nie zamknie :P
Polecam, opona bdb ale bez fajerwerków, bardziej uniwersana jest PP3 lub S20 evo ;)

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
6
Fajne, polecam, ale przereklamowane
11.04.2015 9:23:20

Po zakończonym kolejnym sezonie (droga, okazyjnie tor) już coś moge powiedzieć, zwłaszcza że to już mój drugi podwójny kpl. .Dlaczego podwójny? Mam dwa kpl. tych opon jedne tylko na drogę, drugie tylko na tor, ale te same modele i rozmiary już na felgach. Opony kupowałem zawsze nowe, świeże nie leżaki. Używane głównie na drodze i ze 5-7 razy tor w roku. Moto to Honda SC57. Na tor świetne, szybko sie grzeją i trzymają temp jak jeździsz nie za wolno. Trzymają w zakrętach i na prostkach, stabilne i pewne. Bez spuszczania sie - na tor świetne i tyle (choć latałem na lepszych).
Problemy zaczynają sie na drogach publicznych. przy dobrej pogodzie i CZYSTYM asfalcie jadą jak malina. Wystarczy trochę zanieczyszczeń lub gorsza nawierzchnia i już niestabilność - opony za miękkie i za wysoko sie grzeją jak na jazdę po mieście. Na mokry asfalt tym bardziej w deszczu nie radze nawet myśleć żeby na nich wyjechać. Parę razy mnie zaskoczył deszcz na tych oponach i ... serce w gardle a stopy na asfalcie nawet na prostkach.
Żywotność u mnie: droga - 5-6k km. , tor - do 5 wypadów na pałe, lub do MAX 7 spokojnych wypadów .


Gość
Miałem Pirelli Rosso 2 w zx10r z 2007 roku i pokonałem trase ze Szwajcarii do Polski nocą i dwa razy w trasie dostałem sie w deszcz i to nie była poranna rosa a dobry spływ, oponki dawały rade i śmigałem po 217 km/h i zero uciekania tyłem i przy nagłej zmianie pasa ,bo jakis idiota uzywał lewego do jazdy i w tym sezonie znowu zakładam te same gumiaki.

Gość
Wiem że są to turystyczne gumy ale dają rade. Jakie laczki byś mi polecił ???? :)

Gość
Angel ST to oponki turystyczne, nie polecałbym ich do sporta, zwłaszcza tak mocnego jak ZX10R ;) ale same oponki bdb do turystyka typu fazerka, bandit itp

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Całkiem fajna guma
01.31.2016 19:38:29

Witam mam rosso 2 na przodzie w zx10r jeździłem na mokrym przy temperaturze około 4 stopni żadnego uślizgu przy hamowaniu.!!!!!! Co tu kolega za bzdury pisze wyżej

Gość
No możliwe że na tyle by uciekał tył :) na przodzie jest ok

Gość
napisz co sam uważasz a nie krytykuj opinii innych, ja np potwierdzam większość opinii, a najbardziej te że na suchym i czystym asfalcie w dobrą pogodę trzymają super, ale mi na deszczu czy na niskich temp dupa tańczyła jak król Julian.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Zamontowane na gsxr-1000 k8, moc 215KM - POLECAM OPONY!
04.10.2016 12:48:26

Bardo dobre opony, mam na tyle i z przodu. Mają bardzo małe uślizgi na zimnych oponach przy odwinięciu na 1 czy 2, ale momentalnie łapie asfalt i jest ok :), moje wcześniejsze opony to michelin Ct2 czy jakoś tak, dla mnie były tragedią, jedynie w deszczu lepsze, ale kto jeździ w deszczu? Na Pirelli nie boję się wchodzić w zakręty, nigdy mnie nie zawiodły, zużycie w normie (nie palę gumy), przy rozgrzanych oponach moto idzie na kolo, zero uślizgów, dla mnie rewelacyjne do super sporta, prędkości powyżej 299 a czuje się jakbym jechał 200 na michelinach :), szczerze bardzo polecam. Natomiast w deszczu jest dostatecznie, po prostu trzeba uważać, ale w deszczu moto stoi w garażu :), ciśnienie 3 atmosfery z tylu i z przodu. Wiem, że piszą z przodu 2,5 - ale dla mnie pół atmosfery więcej i jeździ się lepiej. Z tyłu nie polecam mniej niż 3 ponieważ zrobi się kwadratowa opona :)


Gość
Ja w kawasaki Z800 daje z latem z tylu 2,3 (rosso II) i przod 2,0 (rosso corsa) i nigdy nie zrobily mi sie kwadratowe. Zazwyczaj wyjezdzam tylko w weekendy poszalec po zakretach. Praktycznie zero jazdy turystycznej. Wytrzymuja 4000-4500 km.

Thomas W.
wcześniej miałem micheliny na tyle 2,5 atm i z tyłu zrobił się kwadrat, może kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje :)

Gość
3 atm? grubooooo ja nawet do miasta mam 2.0 i 1.8


Dołączone zdjęcia
Pirelli Diablo Rosso II
Pirelli Diablo Rosso II
Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
6
ok
04.17.2016 13:07:40

Witam
dobre gumy, ładnie trzymają na suchym i gorącym asfalcie, dobre prowadzenie i wyczucie przyczepności, na mokrym i w deszczu tańcują, grzeją sie szybko, czasem zbyt mocno, u mnie nówka kpl. wytrzymał 6tyś. km. napewno nie sa to opony na długo 1 sezon góra dwa.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Suomy Apex

"Wyniki testów były szokujące, gdyż tylko trzy modele kasków spełniły wszystkie kryteria. Sześć na dziesięć badanych modeli nie przeszło e...

Alpinestars Celer

Długo zastanawiałem się jaką kurtke wybrać, miałem już spodnie alpinestars tracki, model 2012, czyli juz te z matowa skóra, przymierzałem par...

Shark Skwal

Kask dobrze wykonany z porządnych materiałów. Posiadam i polecam. Jeden raz już mając go na głowie przy predkosci około 80 km/h sunąłem po zi...

Klocki hamulcowe Siffert

Zużywają się równo, nie są za twarde, oszczędzają tarcze hamulcową, trochę pylą, po 250-350km przednia felga do przetarcia mokrą szmatą, w...

Shima STX

Rękawice w swojej półce cenowej nie mają konkurencji wśród innych firm jeśli chodzi o wygodę noszenia (a przymierzałem na motobazarze dziesi...

LS2 FF397 Vector

Kask użytkuję jeden sezon, podług AGV znajomego z tej samej półki cenowej jest sporo lżejszy, ma milsze i wyglądające na solidniejsze materia...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach